- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
Canım kınıyorum biraz sert olmamış mı...hafta içi bende gönülde iyi spor yaptık bazen iki saat yürüyüş oldu bunları hep yazdık bildirimlerde..kaçamak haftaiçi sıfır..son iki akşamdır yogurt ve yulaf yedim hatta..elimizden geleni yaptık bu hafta bünyesel bişey oldugunu düşünüyorum...
Eda canım benim. Ne güzel anlatmışsın gerçekten. Sporumuz çok iyiydi. Kaçamak neredeyse sıfır. Ben de anlamadım. Moralimizi bozmayalım. Bu hafta daha dikkatli oluruz. Bu hafta gitmedi haftaya daha çok gider inşallah.
Doktor da ilaç verdi. Metabolizman fa hızlanır dedi. Bakalım inşaallah...
bakıyorum tatlım
aynen tatlım bu hafta sıfır kaçamak yapmamız lazımtabi bnm pazartesi doğum gunum
Aynen cnm kesinlikle istikrarı bozmamak lazım ciddi bi sonuç istiyosak gerçi senin doğum günün kötü olmuş biraz mecburen kacamak olur ama sonrasında tekafi etmeye çalışırsın cnmcmm😊
Canımcım biz anlıyoruz seni zaten bizim için söylüyosun onuda biliyoruzda zaten kilo verememenin moralsizliği varken "kınama" kelimesine takılmıştık ama gecti inan kicanım ben sizi kınrken kötü bi amacım yoktu biraz hırslanın diye demiştim kaçamak olmayabilir spor çok iyi olabilir ama demk ki yedikleriniz yağ eritcek cinsten şeyler değildi böle oldu birzda bunlara dikkat edin diye demiştim ama kırdıysam özür dilerim
Bende hiç bi test yaptırmadım ama aç gitmek gerektiği için gidemiyorum buara düğün hazırlığı var diye çok izin kullandımEda canım benim. Ne güzel anlatmışsın gerçekten. Sporumuz çok iyiydi. Kaçamak neredeyse sıfır. Ben de anlamadım. Moralimizi bozmayalım. Bu hafta daha dikkatli oluruz. Bu hafta gitmedi haftaya daha çok gider inşallah.
Doktor da ilaç verdi. Metabolizman fa hızlanır dedi. Bakalım inşaallah...
Canımcım biz anlıyoruz seni zaten bizim için söylüyosun onuda biliyoruzda zaten kilo verememenin moralsizliği varken "kınama" kelimesine takılmıştık ama gecti inan kikaptanımız uyarmayacaksa niye burdayız dimi
Sende bugün ki hassasiyetimize ver kaptayn
pazartesi oldugu için telafi ederim diye düşünüyorum canım
sabah
2 bardak büyük su
8:30
3 yk yulaf
yarım yeşil elma
yoğurt
Ara 10:15
2 erik
öğlen 13:30
kuzu etli çalı fasulye 1 tabak
200 gr yoğurt
az tb ekmeği
1 kupa gllü yeşil çay
ara
17:00
nektarin orta boy
akşam 19:45
2 küçük parça tavuk ızgara
bol tere,marul salata
3lt su
22:00
yarım saat sallana sallana sahilde yürüme
45 dk tempolu yürüme
Avantaj olmuş pzrtesi olması kuzum
Ayy 1-2 ay onceki halim aklima geldi cnm.
Saatlerce spor yap,aclik derecesinde beslen amaaaa kiloda tık yok.
Gerci pek farkeden bisi olmadi yine pek gitmiyor ama bu ara benim hatam.tam anlamiyla adapte olamadim sanki.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım küçük kaçamaklar filan mı yapıyorsun :44:
Günaydın kızlar kilom 64.2
Sabit
Hiç bişey anlamadım, o kadar dikkat ettim, her akşam sporumu yaptım. En azından 100gram gitmez mi hiç ya,2,3gun sonra regl olucam. Karnımda da hissediyorum. O yüzden midir ,regl olunca gider mi bu kilo ?
1 hafta dikkat ediyorum 100 gram gitmiyo , bu nasıl iş yakeşke tartılsaydım da görseydim önceden, bende hevesleniyorum acaba ne kadar verdim diye
canım benim için neden hiç yorum yapmadın. Hayalet gibi hissediyorum kendimi, kilo bildirimi yaptım ama,
hayalet kardes aynı durumdayız hele bu hafta su regl bi gecsin bomba gibi gelicez
Canim alinti yapmistim ama cikamamis demek ki atlamisim. O zaman bi proyein diyeti yapin bu norml degil beslenme duzenlerinizi degistirin
hayalet kardeş lafına sesli guldumbu hafta cidden bişeyler yapmalıyız. İnş fazla fazla veririz .
eda gönül emine bu hafta sizin menülerinizi elimden geldiğince daha sık takip edicem biraz protein ağırlıklı beslenmeye gayret edin meyve tek ögünde tüketin bliyorum çok güzel meyveler çıktı ama ya haftaya yayın yada az az hepsinden yiyin ama protein agırlıklı beslenin mühtemelen bi duraklama evresi geçiriyorsunuz sporunuzu bırakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?