Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eda canım benim. Ne güzel anlatmışsın gerçekten. Sporumuz çok iyiydi. Kaçamak neredeyse sıfır. Ben de anlamadım. Moralimizi bozmayalım. Bu hafta daha dikkatli oluruz. Bu hafta gitmedi haftaya daha çok gider inşallah.
Doktor da ilaç verdi. Metabolizman fa hızlanır dedi. Bakalım inşaallah...

canım ben sizi kınrken kötü bi amacım yoktu biraz hırslanın diye demiştim kaçamak olmayabilir spor çok iyi olabilir ama demk ki yedikleriniz yağ eritcek cinsten şeyler değildi böle oldu birzda bunlara dikkat edin diye demiştim ama kırdıysam özür dilerim

bakıyorum tatlım

aynen tatlım bu hafta sıfır kaçamak yapmamız lazım tabi bnm pazartesi doğum gunum

Aynen cnm kesinlikle istikrarı bozmamak lazım ciddi bi sonuç istiyosak gerçi senin doğum günün kötü olmuş biraz mecburen kacamak olur ama sonrasında tekafi etmeye çalışırsın cnmcmm😊

Aynen cnm kesinlikle istikrarı bozmamak lazım ciddi bi sonuç istiyosak gerçi senin doğum günün kötü olmuş biraz mecburen kacamak olur ama sonrasında tekafi etmeye çalışırsın cnmcmm😊

pazartesi oldugu için telafi ederim diye düşünüyorum canım

**13. TAKIM 361. ETAP**

Alsimi (68.3/67.6/0.7/%1.02)
asusssss (60.1/59.3/0.8/%1.33)
edahafiz(79.7/79.7/0/%0)
kilosu sabit.
Kelebekcim(82.7/82.7/0/%0)kilosu sabit
OoOturtleOoO ( 94.9/94.9/0/%0)
kilosu sabit.
Ozlem ( 79.4/79/0.4/%0.50)

pamuh(71.9///%)
saengie(73.8///%)
bildirim yapmadı. geri dönmek üzere ayrıldı.

13.TAKIM ORTALAMASI: %

Canımcım biz anlıyoruz seni zaten bizim için söylüyosun onuda biliyoruzda zaten kilo verememenin moralsizliği varken "kınama" kelimesine takılmıştık ama gecti inan ki kaptanımız uyarmayacaksa niye burdayız dimi
Sende bugün ki hassasiyetimize ver kaptayn

sabah
2 bardak büyük su
8:30
3 yk yulaf
yarım yeşil elma
yoğurt
Ara 10:15
2 erik
öğlen 13:30
kuzu etli çalı fasulye 1 tabak
200 gr yoğurt
az tb ekmeği
1 kupa gllü yeşil çay
ara
17:00
nektarin orta boy
akşam 19:45
2 küçük parça tavuk ızgara
bol tere,marul salata
3lt su
22:00
yarım saat sallana sallana sahilde yürüme
45 dk tempolu yürüme

Bende hiç bi test yaptırmadım ama aç gitmek gerektiği için gidemiyorum buara düğün hazırlığı var diye çok izin kullandım amirimi ikna edersem salı günü bi gideyim dra...
Gönül napıyoruz bu hafta..? Haftasonuda hiç kaçamak yapmayalım sporda yapalım bakalım ne olacak.. pazarteside burcunun dediği protein diyetini yapalım mı şeker..?

Ayy 1-2 ay onceki halim aklima geldi cnm.
Saatlerce spor yap,aclik derecesinde beslen amaaaa kiloda tık yok.
Gerci pek farkeden bisi olmadi yine pek gitmiyor ama bu ara benim hatam.tam anlamiyla adapte olamadim sanki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

afiyet olsun kuzum

Avantaj olmuş pzrtesi olması kuzum

aynen tatlım ama fazla yemeyi düşünmüyorum inş.

canım küçük kaçamaklar filan mı yapıyorsun :44:

hayalet kardes aynı durumdayız hele bu hafta su regl bi gecsin bomba gibi gelicez

canım benim için neden hiç yorum yapmadın. Hayalet gibi hissediyorum kendimi, kilo bildirimi yaptım ama,

Canim alinti yapmistim ama cikamamis demek ki atlamisim. O zaman bi proyein diyeti yapin bu norml degil beslenme duzenlerinizi degistirin

eda gönül emine bu hafta sizin menülerinizi elimden geldiğince daha sık takip edicem biraz protein ağırlıklı beslenmeye gayret edin meyve tek ögünde tüketin bliyorum çok güzel meyveler çıktı ama ya haftaya yayın yada az az hepsinden yiyin ama protein agırlıklı beslenin mühtemelen bi duraklama evresi geçiriyorsunuz sporunuzu bırakmayın

hayalet kardeş lafına sesli guldum bu hafta cidden bişeyler yapmalıyız. İnş fazla fazla veririz .

Alın benden de o kadar kızlar ! Bu hafta bizim olsun inşallah 😊 rakibem emine bazen menümü yazınca bnde kendimi hayalet gibi hissediyorum saolsun burcu ve özlem daima yorum yapıyorlar mesela nazmiyeye kendimi tanıttım onun menülerine yorum yaptığımda oldu ama hiçbir şekilde geri dönüm almadığım arkadaşlarda oluyor oysaki yaptığımız yorumlarla birbirimizi motive etmemiz gerektiğini düşünüyorum

Bende onlardanım burcu hemde uzun bir zamandır ama benim kaçamaklardan oluyor büyük ihtimal onlara karşı çok dikkatli olmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…