Alın benden de o kadar kızlar ! Bu hafta bizim olsun inşallah 😊 rakibem emine bazen menümü yazınca bnde kendimi hayalet gibi hissediyorum saolsun burcu ve özlem daima yorum yapıyorlar mesela nazmiyeye kendimi tanıttım onun menülerine yorum yaptığımda oldu ama hiçbir şekilde geri dönüm almadığım arkadaşlarda oluyor oysaki yaptığımız yorumlarla birbirimizi motive etmemiz gerektiğini düşünüyorum
Bende onlardanım burcu hemde uzun bir zamandır ama benim kaçamaklardan oluyor büyük ihtimal onlara karşı çok dikkatli olmalıyım
eda gönül emine bu hafta sizin menülerinizi elimden geldiğince daha sık takip edicem biraz protein ağırlıklı beslenmeye gayret edin meyve tek ögünde tüketin bliyorum çok güzel meyveler çıktı ama ya haftaya yayın yada az az hepsinden yiyin ama protein agırlıklı beslenin mühtemelen bi duraklama evresi geçiriyorsunuz sporunuzu bırakmayın
tamamdır canım anlaştık :) sporu sağlıklı beslenmeyi bırakmak yok,
Alın benden de o kadar kızlar ! Bu hafta bizim olsun inşallah 😊 rakibem emine bazen menümü yazınca bnde kendimi hayalet gibi hissediyorum saolsun burcu ve özlem daima yorum yapıyorlar mesela nazmiyeye kendimi tanıttım onun menülerine yorum yaptığımda oldu ama hiçbir şekilde geri dönüm almadığım arkadaşlarda oluyor oysaki yaptığımız yorumlarla birbirimizi motive etmemiz gerektiğini düşünüyorum
kızlar şimdi benm gözüme takılan bi kaç seyi söyleyim mesela eda dedi ki ben 3 akşamı yoğurt ve yulafla geçirdim dedi bu yanlış neden yanlış akşam atıyorum 18:00 de yiyorsun yemeğini sabah kaçta kalkıosun 9 da kaç saat açsın 15 saat metabolizmaya çok fazla birşey girmediği için yavaşlıyo ve yakım çok azalıyor.
bir diğeri yaz geldi meyveler çeşitli tüketim çok arttı diyette yağ yakımını azaltbiliyor
sporçok yapıosunuz kas artması yada şişması olmuş olabilir
regl den şişkinlik olabilir
bunlara dikkat edip moral bozmayalım günde 2 fincan yeşilçayımızı içelim kızlar o zaman ödem tutmayız bnde bu hafta regl öncesi dönemdeyiz bakalım neler olcak
canım ben sizi kınrken kötü bi amacım yoktu biraz hırslanın diye demiştim kaçamak olmayabilir spor çok iyi olabilir ama demk ki yedikleriniz yağ eritcek cinsten şeyler değildi böle oldu birzda bunlara dikkat edin diye demiştim ama kırdıysam özür dilerim
Bende hiç bi test yaptırmadım ama aç gitmek gerektiği için gidemiyorum buara düğün hazırlığı var diye çok izin kullandımamirimi ikna edersem salı günü bi gideyim dra...
Gönül napıyoruz bu hafta..? Haftasonuda hiç kaçamak yapmayalım sporda yapalım bakalım ne olacak.. pazarteside burcunun dediği protein diyetini yapalım mı şeker..?
hayalet kardes aynı durumdayız hele bu hafta su regl bi gecsin bomba gibi gelicez
eda gönül emine bu hafta sizin menülerinizi elimden geldiğince daha sık takip edicem biraz protein ağırlıklı beslenmeye gayret edin meyve tek ögünde tüketin bliyorum çok güzel meyveler çıktı ama ya haftaya yayın yada az az hepsinden yiyin ama protein agırlıklı beslenin mühtemelen bi duraklama evresi geçiriyorsunuz sporunuzu bırakmayın
kızlar şimdi benm gözüme takılan bi kaç seyi söyleyim mesela eda dedi ki ben 3 akşamı yoğurt ve yulafla geçirdim dedi bu yanlış neden yanlış akşam atıyorum 18:00 de yiyorsun yemeğini sabah kaçta kalkıosun 9 da kaç saat açsın 15 saat metabolizmaya çok fazla birşey girmediği için yavaşlıyo ve yakım çok azalıyor.
bir diğeri yaz geldi meyveler çeşitli tüketim çok arttı diyette yağ yakımını azaltbiliyor
sporçok yapıosunuz kas artması yada şişması olmuş olabilir
regl den şişkinlik olabilir
bunlara dikkat edip moral bozmayalım günde 2 fincan yeşilçayımızı içelim kızlar o zaman ödem tutmayız bnde bu hafta regl öncesi dönemdeyiz bakalım neler olcak
Canım ben aslında herkesin her yazdığını tek tek okuyorum ama menulere yorum yapmada cekinceli davranıyorum yanlış yorum yapmaktan ve yanlış yonlendirmekten korkuyorum ama elimden geldiğince yorum yaparım artık
Aslında insanın bünyesini tanimasiyla da alakalı. Ben de tam tersi sık sık yersem kilo veremiyorum. Acikinca yiyorum ve iki ogün yiyorum. İki ogunle aç kalmıyorum. Altı ogunle doymuyorum. Karatayi takip ediyorum bu ara. Altı ogün yemek zorunda değilsiniz diyor. Amakaratay diyetinin de faydalı olmadığını söyleyenler oluyorherkez idealini bulmak zorunda. En iyisi doktor kontrolü tabi o ayrı
Canım ben aslında herkesin her yazdığını tek tek okuyorum ama menulere yorum yapmada cekinceli davranıyorum yanlış yorum yapmaktan ve yanlış yonlendirmekten korkuyorum ama elimden geldiğince yorum yaparım artık
Kırgınlık yok canım. Sıkma canını. Kilo veremeyince biz de üzüldük. Bu hafta protein diyetini yapıcam inşallah. sen de bizim menülere dikkat et. Gerekirse uyar. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Ama sen tabi yolu bitirmek üzeresin. Eda ve benim yolumuz uzun. Allah bize yardım etsin. İnşallah biz de 60'ları görürürz..Çok uzak bir hayal gibi...
Tatlım ben de çekiniyorum. Zaten doğru beslenmeyi bilem kilo problemim olmazdı diyorum. Ama bi taraftan da benim menülerime yapılan eleştirilerden memnun oluyorum. Bence sen kilo verme konusunda iyisin. Çekinmemiz gerek. Hem birbirimizi motive etmiş oluruz.
canım bak ben karatay diyeti ile 17 kilo vermiş bi insanım ve doktor kontrolüm sdece tiroid hormonlarım için olmuştu. karatayın 3 ana prensibi var
1. karbonhidrat yok
2. öğünler arası en az 4 yada 5 saat
3.akşam yemeği en geç 20 de yenecek diyo
bunlara ek olarak 15 ten sonra meyve ve süt yok ama süt ürünleri tüketilebilir çünkü onlar fermante ürün diyo pirinç yerine bulgur tüket doğal yag yani tereyağ kuyruk ve zeytinyagı tüket diyo v.s yani karatay internetle okumakla olmuyo onun kitaplarını alıp okuyacaksın ben sadece karatayın karbonhidrat kısmına günde 1 dilim ekmekle uymuyordum eğer gerçek karatay yapıosan bnm menülerimi takip edebilrsin hala o düzende gidiyorum ben ama kesinlikle 3 öğün yapmalısın karatay geç kalkanlar yani 12 1 civarı için 2 öğün öneriyor.
yoo yorum yapın yanlış birşey varsa ben düzeltirim canım
hiç de hayal değil canım biraz asılsanız bu hafta 70 li rakamlar çok yakın ben
Tatlım ben de çekiniyorum. Zaten doğru beslenmeyi bilem kilo problemim olmazdı diyorum. Ama bi taraftan da benim menülerime yapılan eleştirilerden memnun oluyorum. Bence sen kilo verme konusunda iyisin. Çekinmemiz gerek. Hem birbirimizi motive etmiş oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?