Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

8.30 1 bardak ılık su

9.00 domates salatalık
1 kk peynir
1 kase yoğurt
3 zeytin
1 bardak şekersiz çay

13.00 1 fincam türk kahvesi
10 tane kadar sarı leblebi

18.00 1 kase yoğurt
yarım biber dolma
1 sarma
domates

2 litre su. yarım saat bisiklet. 60 mekik. yeşil çay içmeyi düşünüyorum bir kupa.

canım sarı leblebi kabız ypar dikkat et. bide dolmalar pirinçli miydi

Afiyet olsun cnm.superrr.
Eski Burcu geldi..

Afiyet olsun cnm zaten herseyi kararinda yiyorsun.cok yerim diye evde dolma falan yapmak istemiyorum.

Bugunku menum

08:30
2 ceviz+2 kuru erik
1 kuru kaysi+1 incir
Birkac kuru siyah uzum

12(
Ev yapimi kuru pasta
Cay

16:30
Yarim elma

17:45
2 yk menemen
1 kase yogurt+biraz semiz otu
1 salatalik

3 L su
Birazdan 1 kupa yesil cay icerim.

Spor:)
45 dk yuruyus
15 dk k.bisikleti

kahvaltı olmamıs ki sabahki menun. olen kurabiye var. sabah kahvaltısı tatlı arada elma var tatlı kurabiyer de tatlı mıydı. aksam menun ve sporun cok guzel.

kahvaltı olmamıs ki sabahki menun. olen kurabiye var. sabah kahvaltısı tatlı arada elma var tatlı kurabiyer de tatlı mıydı. aksam menun ve sporun cok guzel.

Cnm ya kabizlik sorunum cok kotu ac karnina bunlardan yedim.kahvalti edemedim.
Aslinda bu kuru mevyeleri yulaf ve sutle karistirip kahvalti olarak yiyordum.bugun usendim sanirim.:-/

Afiyet olsun cnm.superrr.
Eski Burcu geldi..

geldi ama kısmet özlem yarın dışardayım herhalde bakalım nolck

akşm hfif olmuş ordn kurtarmışsın ama kurupastalar ve sabah böyle başlaman senin için iyi değil cnm

kızlar bugün karatayımsı bişey yapmaya çalıştım...
08:00
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 domates
Kk peynir
Maydanoz
1 çay bardagi ceviz
4 minik kuru kayısı

10:30
Kuşburnuçayı

13:00
Şekersizçay 10 leblebi

16:30
1,5 büyük ızgara köfte
Küçük bi parça ızgara tavuk
Cacık
Acılı domates sos (ev yapımı)

18:30
Şekersiz türk kahvesi

"finish"

2 lt su,
Sporumu yapınca yazarım...

akşam birz erken olmuş cnm acıkırsan bir kase yoğurt ye ama genel itibari ile çok iyi

akşam birz erken olmuş cnm acıkırsan bir kase yoğurt ye ama genel itibari ile çok iyi
Ay olmuş mu burcum ya çok sevindim...gecen su leptin olayını okudum çok kafama yattı..bozulacak diye hiçbişeyin tadına bile bakmadım..çocuklar kendi aralarında hocalar en çok kimin yemegini beğenecek diye iddiaya girmişler teneffüste bi gittim öğretmenler odasına krepler kızartmalar kahvaltı tabakları..masum seylerde vardı ama anında ortamı terkettim bana bi kuşburnu çayı dedim

canım tam bir karatay menüsü olmuş tebrikler ama istersen bi dilim ekmek ye şekerin düşmez hem

Canım sen sabah 1.5 kızarmış olmak uzere artı 7 dılım mı ekmek yedın??

Şampiyon yine sen olacaksın canım, çok güzel. Afiyet olsun...

Canım afiyet olsun. Ama senin kilo çizelgen yanlış mı olmuş. 83 kilo gözüküyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…