Canım nasıl tüketiyorsun peki
Ben elimden geleni yaparım gelmeye de çalışırım fırsat buldukça:)) inşallah hep -de olurum
Nasıl tuketiyorsun peki canım? Yani oran ne oluyor
Ayyy hadi hayırlı olsun canım darısı başımıza :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin kizlar kahvalti yapip cikicaz opuldunuz 😘😙
gunaydın kızlar
dün benim doğum günümdü eşim yemeğe çıkardı ve ipin ucunu kaçırdım o yüzden menümü yazamıyorum bile
Günaydın kızlarr 😀 hadi bakalım hedefe emin adımlarla yürüyoruz
Sagol cnm iyiyim sen nasilsin?
--
Kizlar once kahvaltimizi yedik kizimla.
1,5 kk kadar dil peyniri ve 2 minik salkim domates yedim ve 1 kupa cay ictim.
Aslinda yesil cay icseydim daha iyi olurdu.:)
Gunaydin kizlarr..
Günaydınlar herkese....
Günaydın özlem..nasılsın
Günaydın kızlarozlemcim sana da prensese de afiyet olsun. İnşallah bana da nasip olur cocugumla kahvaltı yapmak
gunaydın kızlar
dün benim doğum günümdü eşim yemeğe çıkardı ve ipin ucunu kaçırdım o yüzden menümü yazamıyorum bile
Kızlar kilo vermek için gübde 520 kere ya samed esmasını tavsiye ediyorlar.
Netten baktım da şimdi açlık ismini azaltiyormus ilk defa duydum. Daha neler duycaz bakalim
Deneyelim canım. Ben bikaç gündür yapıyorum 😉😉
Senin bi kaç gündür Menun güzel zaten ;-) aynen denemekten ne çıkar. Zaten herşey Allah in izniyle değil mi
Evet bikaç gündür iyiyim. Bu akşam da misafirlikteyim. İnşallah abartmazlar.
Sağol canım 3haftadir tehset bi baş ağrım var catliyor başım ağrı kesiciler uyku hiç bişey geçirmiyor vize ler bitti finaller başladı 5hafta sürecek bakalım hayırlısı sen nasılsın canım teşekkür ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi akşamlar kızlar keyifler nasıl :))
İyidir Edacım idare ediyoruz işte 😊 aslında biraz huzursuzum çünkü bgn okulda sergi vardı ikramlar da vardı maleseff son derece istemeden de olsa yedim çok mutsuz hissediyorumİyi akşamlar kızlar keyifler nasıl :))
Misafirlipe gidecektim iptal oldu eve gidio salata yicem :))
Kizlar selam gelinligi aldim bindalli aldim bide yemek yedik simdi geldik eve cok gezmedim.yalan yok cunku nereye gitsem tadilat kesin o modeli hazr bulamazsin dediler 2. Girdigim magazadan aldim iyi oldu ama bindallimi lacivert aldim kirmizi yakismadi bana
Waaw demek aldın gelinliğini 😀 çok hızlı ve kararlı gördüm seni
oo süper olmuş bence persembe davette olmak cesaret işi :))Misafirlipe gidecektim iptal oldu eve gidio salata yicem :))
Hayırlı olsun canım..içine ne siniyosa onu giy illa kırmızı diye bi sart yok:) kilo veremezsem benim ki yesil olacak verirsem bordo :))Kizlar selam gelinligi aldim bindalli aldim bide yemek yedik simdi geldik eve cok gezmedim.yalan yok cunku nereye gitsem tadilat kesin o modeli hazr bulamazsin dediler 2. Girdigim magazadan aldim iyi oldu ama bindallimi lacivert aldim kirmizi yakismadi bana
Sıkma canını Yaa ama persembe olması kötü olmuş..akşam bakalım bi menüne çekelim kulaklarını :))İyidir Edacım idare ediyoruz işte 😊 aslında biraz huzursuzum çünkü bgn okulda sergi vardı ikramlar da vardı maleseff son derece istemeden de olsa yedim çok mutsuz hissediyorum
Çok şanslısın cnm böyle ikramlı ortamlardan ne kadar uzak durdan okdr iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?