Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım 7-8 tane kiraz sapı bir tutam yeşil çay ve 3 tane ksranfili demliyorum kaynatmiyorum. Kaynar suyu üstüne döküp 5-10 dk bekliyorum öyle içiyorum. 2 kupa çıkıyor bunlardan.

Gunaydin kizlar kahvalti yapip cikicaz opuldunuz 😘😙

Çok heyecanlı ya. Eski günlerim geldi aklıma. Canım her günün böyle tatlı telaşlı olsun inşallah

gunaydın kızlar
dün benim doğum günümdü eşim yemeğe çıkardı ve ipin ucunu kaçırdım o yüzden menümü yazamıyorum bile

Sevgicim dogumgununmus telafisini yaparsin sen dirayetli gidiyorsun zaten.

Sagol cnm iyiyim sen nasilsin?
--
Kizlar once kahvaltimizi yedik kizimla.
1,5 kk kadar dil peyniri ve 2 minik salkim domates yedim ve 1 kupa cay ictim.
Aslinda yesil cay icseydim daha iyi olurdu.:)

Gunaydin kizlarr..

Günaydınlar herkese....
Günaydın özlem..nasılsın

Günaydın kızlar ozlemcim sana da prensese de afiyet olsun. İnşallah bana da nasip olur cocugumla kahvaltı yapmak

Günaydın kızlar ozlemcim sana da prensese de afiyet olsun. İnşallah bana da nasip olur cocugumla kahvaltı yapmak

Sagol,Insallah cnmm.
Allah isteyen herkese saglikli ve hayirli evlat nasip eder insallahh..

Geçmiş olsun canim.sinav stresinden olur boyle seyler finallerinde iyi gecer inşallah. Ben cok iyiyim hersey yolunda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar selam gelinligi aldim bindalli aldim bide yemek yedik simdi geldik eve cok gezmedim.yalan yok cunku nereye gitsem tadilat kesin o modeli hazr bulamazsin dediler 2. Girdigim magazadan aldim iyi oldu ama bindallimi lacivert aldim kirmizi yakismadi bana

İyi akşamlar kızlar keyifler nasıl :))
İyidir Edacım idare ediyoruz işte 😊 aslında biraz huzursuzum çünkü bgn okulda sergi vardı ikramlar da vardı maleseff son derece istemeden de olsa yedim çok mutsuz hissediyorum
Misafirlipe gidecektim iptal oldu eve gidio salata yicem :))

Çok şanslısın cnm böyle ikramlı ortamlardan ne kadar uzak durdan okdr iyidir

Waaw demek aldın gelinliğini 😀 çok hızlı ve kararlı gördüm seni

Misafirlipe gidecektim iptal oldu eve gidio salata yicem :))
oo süper olmuş bence persembe davette olmak cesaret işi :))

Hayırlı olsun canım..içine ne siniyosa onu giy illa kırmızı diye bi sart yok:) kilo veremezsem benim ki yesil olacak verirsem bordo :))

Sıkma canını Yaa ama persembe olması kötü olmuş..akşam bakalım bi menüne çekelim kulaklarını :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…