Yarına almasın dedim. Kaptan sen de burada olduğun için mesaj atmayayım diyorum :)
Burcu: 20
Ebru Kaptan: 17
eda: 16
Kelebekcim: 13
özlem: 5
Argleton: 10
elifsuyum: 2
Yasmin17: 9
eloisee: 8
Özzlleemm: 5
ooturtle00: 5
Şampiyon Burcu
İyi geceler...
Kızlar bugün ki menüm dehşet ötesi. Sırf kendime ceza olsun diye açık açık yazacağım. Beni yuhalayın. Ceza verin. Çünkü gerçekten bugün içime öküz kaçtı.
Kahvaltı (09:30)
1 tane simit
Öğle (12:00)
1 kase sebze çorbası
1 servis kaşığı körili tavuk
1 tane avuç içi büyüklüğünde siyah erik
Arada (15:00) gibi
3 tane eti sticks çikolata (2 tanesi bitterdi 59 cal, 1 tanesi sütlüydü 64 cal)
Yine arada 17:30 gibi
5-6 tane yağlı çubuk diyorlar burda kuru pasta gibi bir şey
3 tane un kurabiyesi
Akşam yok ama minik cadıdan kalan bulgur pilavını bir iki parça ekmekle yedim.
2 lt su 30 dk yürüyüş
Kizlar ne bu ben anlamadim yeniyimm :))
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
amiinn canımcım :)
oldu mu şimdi kaptanbiz sana bakıp dicez ki vay be hedefine ulaşmış ama nasıl azmediyo ideal kilosu için o kurabiyeler yaglı cubuklar Çikolatalar hep depo oldu şimdi..? Sporda az olmuş
kaptayn kusura bakma sen yuhalayın deyince coştum benYoksa biz biliyoruz bizim kaptanımız yapmaz öyle seyler fazlasıyla telafi eder
özlem ne kaldı surada cumaya
Ebru'cum dun ne konusmustuk.kacamak yoktu hani!!Hadi oldu diyelim hepsi ayni gun!!
1 koca simit ,yagli cubuklar,kurabiyeler birde cikolatalar var!!!
Bir gune bukadar kacamak coook olmus..
Ceza istermisin cnm?
Ay cok mu oldu ne?
Sen toparlarsin cnm.kisa surede okadar cok kilo vermis insansin.Valla baştan söyledim ceza verebilirsiniz diye. Karar sizin. Bu kadar kaçamağa diyecek lafım yok. Tek mutluluğum listede olmamam. Ama zaten listede olsam bunları yiyemezdim.
Iyi gecelerr cnmm..Kızlar ben şimdilik kaçıyorum. Herkese iyi geceler. Yarın yoğun bir gün olabilir o nedenle gelemeyebilirim mesai saatleri içinde ama gelmeye çalışacağım. Kocaman öpüyorum hepinizi. Ve yarının perşembe olduğunu unutmayın. Cumaya hiç kimsenin ceza almasını istemiyorum.
Canım ben de yürüyüş ayakkabısı, spor ayakkabısı giymiyorum ama ayağımda rahat ayakkabılar oluyor.
Ayakkabına dikkat et.
Ismim yasemin ewet haha oylemiiii neguzell ablacim super zayiflamissin ozaman kac ayda yaptin
Bir buçuk ay sadece
Yasemin' cim öncelikle hoş geldin aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. İnşallah burada bizimle birlikte sende hedef kilona ulaşırsın.
İlk olarak senden takımdakilere abla olarak hitap etmemeni isteyeceğim. Nedense bu hitap tarzı çok hoşuma gitmiyor. Herkese ismiyle hitap edebilirsin.
Valla sorma Burcu büyük ihtimal ikindi ara öğün yapmadığım için eve gelince kurt gibi aç oluyorum. Kayınvalide de aşağıda unlu mamüller var. Çayın yanına yemek için almış. Görünce hangi ara yedim hatırlamıyorum. O küçük çikolataları da gözümün önü kararmaya başlamıştı. Büyük ihtimal şekerim düştü. Birde diyete uzun süre ara verince açlığa dayanmak daha zor oluyor. Ama burda olmak çok işe yarıyor. Eğer burası olmasa çok daha fazla yiyebilirdim.
Bence sen inanmaya devam et, tartıda güzel bir sonuç gör. Bir ara konuşuruz bu düşünce gücü işini. Ben o kadar kaçamağa rağmen dediğim gibi iyi bir sonuç bekliyorum.Allahtan listede değilim yoksa çok fena olurdu kaçamağın k sini yapamazdım.
Ben kararı sana bıraktım canım. Eğer cuma günleri tartıda - sonuçlarla geleceksen mesaj sayısını umursamam. Ama sabit ya da kilo almış olursan takım için kötü olur. Karar senin. Kendine güveniyorsan devam et.
Sorma Gönül sorma. Sen bundan önceki ziyafetleri görseydin. Bunlar ne ki onların yanında ama gerçekten çok kötü bir menü. Kendi kendime nazar ediyorum. Ama yarın çok süper bir menüyle geleceğim karşınıza. Çünkü cuma öğle yemeğinde ziyafetin alasını yiyeceğim
Ahhh Özlem ahhhh senin menüde benim kine benzemiş. Cuma günü cezayı unutma sakın. İnşallah kilo verirsin bu hafta. Çünkü senin kilo verebilmek için daha çok uğraşman lazım. Sağlığına kavuşabilmen için bu şart.
Ellerine sağlık canım.
Kızlar ben şimdilik kaçıyorum. Herkese iyi geceler. Yarın yoğun bir gün olabilir o nedenle gelemeyebilirim mesai saatleri içinde ama gelmeye çalışacağım. Kocaman öpüyorum hepinizi. Ve yarının perşembe olduğunu unutmayın. Cumaya hiç kimsenin ceza almasını istemiyorum.
Bugunku menum
08:30
2 tatli kasigi surk
1 salatalik
1 elma
14:00
3 yk derisiz tavuk tantuni(evde yaptim)
Yagsiz sogan salatasi
Biraz ekmek
Kola
18:00
Yarim dilim ekmek
1 yk tantuni
Yarım yk yagsiz sogan salatasi
1 yesil cay
2 L su
Cay,turk kahvesi
Spor
100 mekik
25 makas
25 alt karin(cift bacak yukari-asagi)
25 bisiklet hareketi
10 dk dans
Cok hareketli bir gundu,dogru duzgun oturmadim.
Temizlik,yemekli misafir,cay faslı,bulasiklar...
Aksamda gorumcem geldi bir daha cay faslı... Ve minik minicik bir tane pogaca yedim.
Inanin yazarken utandigimi hissettim,hatta menumu yazmasam mi diye dusundugum oldu.
Uyumadan once yurumeyede calisacam.
Kızlar bugün ki menüm dehşet ötesi. Sırf kendime ceza olsun diye açık açık yazacağım. Beni yuhalayın. Ceza verin. Çünkü gerçekten bugün içime öküz kaçtı.
Kahvaltı (09:30)
1 tane simit
Öğle (12:00)
1 kase sebze çorbası
1 servis kaşığı körili tavuk
1 tane avuç içi büyüklüğünde siyah erik
Arada (15:00) gibi
3 tane eti sticks çikolata (2 tanesi bitterdi 59 cal, 1 tanesi sütlüydü 64 cal)
Yine arada 17:30 gibi
5-6 tane yağlı çubuk diyorlar burda kuru pasta gibi bir şey
3 tane un kurabiyesi
Akşam yok ama minik cadıdan kalan bulgur pilavını bir iki parça ekmekle yedim.
2 lt su 30 dk yürüyüş
Kim yazmıştı görmedim kiraz sapı ise yriyor mu birde mısır puskulu duymuştum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
09:00 1 yumurta haşlanmış
1 bardak süt
1 kk peynir
Domates salatalık
13:00 5 tane erik
18:00 5 tane mercimek köfte
1 bardak ayran
2 tane sivri biber. Açısından midem yandı. Metabolizmam çalışsın diye zorla yedim
Şu 2 lt. 1 saat yürüyüş ayaklarım şu topladığı için çok zor tamamladım. Yarın yuruyemeyecegim galiba bisikletle telafi etmeye çalışırım.
Biraz önce 1 fincan türk kahvesi sekersiz.
Canim bu tantuniyi evde nasıl yapıyorsun tarifini verir misin
Yürüyüş ayakkabısı canım ya her zaman giydiğim ayakkabının ama iki gündür çok yürüdüm ondan oldu galiba
Kesinlikle katılıyorum kaptan kendimi yaşlı hissettim
Yine yine bomba gibisin cnm afiyet olsunn.
Acikmiyormusun aksama kadar.:-/
Tavuk kiymasi
tencerede kendi suyunu cekene kadar pisiyor.
Suyunu cektikten sonra yag koyuluyor.en son baharatlar.
Tencerenin dibi hafif tutana kadar pisiriyorum.
Ben saygidan abla dedim, ve yeniyimm baska nasil hitap ediyimki isminizi bilmiyorum, kendini yasli hissetme ozaman. Kaptan beni silebilirsin bu gruptan. Kolay gelsin herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?