Canım burda sana bi hakaret veya kötü söz soylemedik. Ebru da ismimizle hitap edebilirsin demiş. Ki ben de ismimi söyledim. En kötü isim kullanmazsin. Burda alincak birşey yok. Kendin bilirsin.
Acikmiyorum canım. Alıştım artık
En yakın zamanda deniycem
Lavas yada kebap ekmegine salca suruluyor,uzerine tantuni,uzerine patates,uzerine soganli,domatesli,maydanozlu salata koyup durum yapiyorsun.
Ev halki icin bu sekilde
Simdiden afiyet olsun..:)
Kuzum sakin sakin :)) burda hepimiz aynı amaçla burdayız dimi canımcım..niye burdayız çünkü kendi başımıza başaramadığımız seyler var ve yol arkadası istiyoruz..burda uyarılırızda tatlı tatlı sakalaşırızda olur böyle seyler miniğimAlindigimi kim soyledi? Bukadar uzatmayada gerek yoktu ebru bana soyledi o yeterliydi sen kendini yasli hisediosanda senin problemin hadi eyvallah kardesim diyim ozmn aman kendini yasli hisetmede :) bye herkese
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Lavas yada kebap ekmegine salca suruluyor,uzerine tantuni,uzerine patates,uzerine soganli,domatesli,maydanozlu salata koyup durum yapiyorsun.
Ev halki icin bu sekilde
Simdiden afiyet olsun..:)
Canım özeleştiri yapmak adına soruyorum biraz önceki diyalogla ilgili değil genel olarak sence çok gereksiz mesajlarım oluyor mu. Öyle görünen birşey varsa duzelteyim kendimi. Ben burada herkesi kendime çok yakın görüyorum. Ama yanlış anlaşılmaktan da korkarım.
Tatlimmmm bole dusunme gercekten senden kaynakli bi durum degil o arkadasin dusuncesi oleymis biz burda birbirimize ne kadar isimli veya canm cicm dersek.ortam.o kadar iyi oluyor mesela ben ebruya abla desem.simdi o zamanda cok mic mic bi ilski oluyo.bide abes duruyo yani sknti yok istedigini yaz hic problem degil biliyorsun basta senle gerildik ama bence cok tatli bir hatunsun
Tatlimmmm bole dusunme gercekten senden kaynakli bi durum degil o arkadasin dusuncesi oleymis biz burda birbirimize ne kadar isimli veya canm cicm dersek.ortam.o kadar iyi oluyor mesela ben ebruya abla desem.simdi o zamanda cok mic mic bi ilski oluyo.bide abes duruyo yani sknti yok istedigini yaz hic problem degil biliyorsun basta senle gerildik ama bence cok tatli bir hatunsun
Kuzum sakin sakin :)) burda hepimiz aynı amaçla burdayız dimi canımcım..niye burdayız çünkü kendi başımıza başaramadığımız seyler var ve yol arkadası istiyoruz..burda uyarılırızda tatlı tatlı sakalaşırızda olur böyle seyler miniğimsadece bildirim yapıp kendi hayatımıza dalmıyoruz bazen sohbet ediyoruz bazen özel seyleri paylaşıyoruz..bazen fena firca yiyoruz hoşgörmek lazım şeker kız:) hemen atarlanma
Canım nasıl tüketiyorsun pekievet canım ben tüketiyorum ödem tutturmuyo tatlım
özlemcim minicikte olsa sen insülin direnci olan bir hastasın o yüzdn o senin için çok çok büyük bi parça dikkat et
Ben elimden geleni yaparım gelmeye de çalışırım fırsat buldukça:)) inşallah hep -de olurumValla sorma Burcu büyük ihtimal ikindi ara öğün yapmadığım için eve gelince kurt gibi aç oluyorum. Kayınvalide de aşağıda unlu mamüller var. Çayın yanına yemek için almış. Görünce hangi ara yedim hatırlamıyorum. O küçük çikolataları da gözümün önü kararmaya başlamıştı. Büyük ihtimal şekerim düştü. Birde diyete uzun süre ara verince açlığa dayanmak daha zor oluyor. Ama burda olmak çok işe yarıyor. Eğer burası olmasa çok daha fazla yiyebilirdim.
Bence sen inanmaya devam et, tartıda güzel bir sonuç gör. Bir ara konuşuruz bu düşünce gücü işini. Ben o kadar kaçamağa rağmen dediğim gibi iyi bir sonuç bekliyorum.Allahtan listede değilim yoksa çok fena olurdu kaçamağın k sini yapamazdım.
Ben kararı sana bıraktım canım. Eğer cuma günleri tartıda - sonuçlarla geleceksen mesaj sayısını umursamam. Ama sabit ya da kilo almış olursan takım için kötü olur. Karar senin. Kendine güveniyorsan devam et.
Sorma Gönül sorma. Sen bundan önceki ziyafetleri görseydin. Bunlar ne ki onların yanında ama gerçekten çok kötü bir menü. Kendi kendime nazar ediyorum. Ama yarın çok süper bir menüyle geleceğim karşınıza. Çünkü cuma öğle yemeğinde ziyafetin alasını yiyeceğim
Ahhh Özlem ahhhh senin menüde benim kine benzemiş. Cuma günü cezayı unutma sakın. İnşallah kilo verirsin bu hafta. Çünkü senin kilo verebilmek için daha çok uğraşman lazım. Sağlığına kavuşabilmen için bu şart.
Ellerine sağlık canım.
Nasıl tuketiyorsun peki canım? Yani oran ne oluyorKiraz sapı ise yarıyor bence tuketiyorum ben.
Ayyy hadi hayırlı olsun canım darısı başımıza :))kizlar iyi geceler herkese bi ustte yasanan polemigii uzatmayalim cevaplamayalim rica ediyorum. Bennyarin gelemezsem merak etmeyin gelinlik bakmaya gidcm opuldunuz
Günaydın özlem..nasılsınGunaydin kizlarr..
Günaydınlar herkese....
Günaydın özlem..nasılsın
Canım nasıl tüketiyorsun peki
Ben elimden geleni yaparım gelmeye de çalışırım fırsat buldukça:)) inşallah hep -de olurum
Nasıl tuketiyorsun peki canım? Yani oran ne oluyor
Ayyy hadi hayırlı olsun canım darısı başımıza :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy bunları senden duymak çok hoşş ebruu😘Sık dişini Burcu az kaldı. Bu sene bitiyor çilen. İnşallah atamanda yapılır biran önce. Alırsın bütün emeklerinin karşılığını.
Havva cım gece geç saatlere kadar uyumamış olman bile metabolizmanı çok etkiler. İster istemez ödem oluşur vücudunda. Birde üzerine kaçamak yaparsan tartıda oldukça kötü rakamlar görebilirsin. Ben ayran tavsiye ediyorum sana. Hem tok tutar hem de yoğurdun yağ yakıcı etkisi belki işe yarar.
Menün çok sağlıklı değil ama yine de idare eder. Bu final haftası bitene kadar istersen seni izne ayıralım. Ne dersin. Çünkü artık takımda en az 5 mesaj kuralını uygulamaya başladık. Mesajlar sayılıyor. Sende çok sık gelemeyeceğin için uyarı almanı istemem. Bide unutmadan akşamı çok erken yemişsin.
Çok güzel bir menü. Tam örnek olacak şekilde. Su ve sporda öyle. Hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum cumayı. Nasıl bir sonuç alacaksın diye.
İlahi Özlem harikasınSüper bir fikir. Ödem çözmek için içiyorlar kiraz sapını.
Eda' cım senin menüde oldukça güzel. Spor harika ama su az olmuş.
Bisküviler haricinde çok güzel bir menü. Afiyet olsun canım. Bisküvi yerine bir avuç leblebi ya da bir bardak ayran içsen süper olurdu.
Ooooo Beste çok süper bir menü. Uzun zamandır senden böyle menüler göremiyordum. Afiyet olsun. Su spor menü harika.
😍😍 ben de tatlımmvalla tatlım oda yemek yoktu evde bide tek başıma canım bişi istemedi ama artık dikkat ederim de bu popo erimez ya
ben umutlu değilim ebrucum o kadar agır hissediyorum ki kendimi
waow bestecim severim seni
O çikolatalar yağlı çubuklar dehşett ebrucum hemen kendine gel bunları yiyince mutlu olmadığını biliyorum ! Şu hatına bak iki çocuğu var ama taş demeliler senin için 😃Kızlar bugün ki menüm dehşet ötesi. Sırf kendime ceza olsun diye açık açık yazacağım. Beni yuhalayın. Ceza verin. Çünkü gerçekten bugün içime öküz kaçtı.
Kahvaltı (09:30)
1 tane simit
Öğle (12:00)
1 kase sebze çorbası
1 servis kaşığı körili tavuk
1 tane avuç içi büyüklüğünde siyah erik
Arada (15:00) gibi
3 tane eti sticks çikolata (2 tanesi bitterdi 59 cal, 1 tanesi sütlüydü 64 cal)
Yine arada 17:30 gibi
5-6 tane yağlı çubuk diyorlar burda kuru pasta gibi bir şey
3 tane un kurabiyesi
Akşam yok ama minik cadıdan kalan bulgur pilavını bir iki parça ekmekle yedim.
2 lt su 30 dk yürüyüş
Kuzum kola içme onun dışında poğaça batırmış tüm günü onlar olmasa çok iyiymiş ama spor flnBugunku menum
08:30
2 tatli kasigi surk
1 salatalik
1 elma
14:00
3 yk derisiz tavuk tantuni(evde yaptim)
Yagsiz sogan salatasi
Biraz ekmek
Kola
18:00
Yarim dilim ekmek
1 yk tantuni
Yarım yk yagsiz sogan salatasi
1 yesil cay
2 L su
Cay,turk kahvesi
Spor
100 mekik
25 makas
25 alt karin(cift bacak yukari-asagi)
25 bisiklet hareketi
10 dk dans
Cok hareketli bir gundu,dogru duzgun oturmadim.
Temizlik,yemekli misafir,cay faslı,bulasiklar...
Aksamda gorumcem geldi bir daha cay faslı... Ve minik minicik bir tane pogaca yedim.
Inanin yazarken utandigimi hissettim,hatta menumu yazmasam mi diye dusundugum oldu.
Uyumadan once yurumeyede calisacam.
Mesaj alınmıştır cnmm😉Kızlar ben şimdilik kaçıyorum. Herkese iyi geceler. Yarın yoğun bir gün olabilir o nedenle gelemeyebilirim mesai saatleri içinde ama gelmeye çalışacağım. Kocaman öpüyorum hepinizi. Ve yarının perşembe olduğunu unutmayın. Cumaya hiç kimsenin ceza almasını istemiyorum.
Gayet iyisin cnm yalnız bn 5 erikle hayatta dıramazdım09:00 1 yumurta haşlanmış
1 bardak süt
1 kk peynir
Domates salatalık
13:00 5 tane erik
18:00 5 tane mercimek köfte
1 bardak ayran
2 tane sivri biber. Açısından midem yandı. Metabolizmam çalışsın diye zorla yedim
Şu 2 lt. 1 saat yürüyüş ayaklarım şu topladığı için çok zor tamamladım. Yarın yuruyemeyecegim galiba bisikletle telafi etmeye çalışırım.
Biraz önce 1 fincan türk kahvesi sekersiz.
kizlar iyi geceler herkese bi ustte yasanan polemigii uzatmayalim cevaplamayalim rica ediyorum. Bennyarin gelemezsem merak etmeyin gelinlik bakmaya gidcm opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?