Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım burda sana bi hakaret veya kötü söz soylemedik. Ebru da ismimizle hitap edebilirsin demiş. Ki ben de ismimi söyledim. En kötü isim kullanmazsin. Burda alincak birşey yok. Kendin bilirsin.

Alindigimi kim soyledi? Bukadar uzatmayada gerek yoktu ebru bana soyledi o yeterliydi sen kendini yasli hisediosanda senin problemin hadi eyvallah kardesim diyim ozmn aman kendini yasli hisetmede :) bye herkese

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Acikmiyorum canım. Alıştım artık

En yakın zamanda deniycem

Lavas yada kebap ekmegine salca suruluyor,uzerine tantuni,uzerine patates,uzerine soganli,domatesli,maydanozlu salata koyup durum yapiyorsun.
Ev halki icin bu sekilde
Simdiden afiyet olsun..:)

Lavas yada kebap ekmegine salca suruluyor,uzerine tantuni,uzerine patates,uzerine soganli,domatesli,maydanozlu salata koyup durum yapiyorsun.
Ev halki icin bu sekilde

Hehe lavas bize çoook uzak neyseki eşim de hiç ekmek aramaz o konuda şanslıyım ya ben bi kere yedim hayatımda yerinden midir bilmem pek sevmemistim ama herkez çok övüyor bir de evde deneyeyim.

Kuzum sakin sakin :)) burda hepimiz aynı amaçla burdayız dimi canımcım..niye burdayız çünkü kendi başımıza başaramadığımız seyler var ve yol arkadası istiyoruz..burda uyarılırızda tatlı tatlı sakalaşırızda olur böyle seyler miniğim sadece bildirim yapıp kendi hayatımıza dalmıyoruz bazen sohbet ediyoruz bazen özel seyleri paylaşıyoruz..bazen fena firca yiyoruz hoşgörmek lazım şeker kız:) hemen atarlanma

Ev halki icin bu sekilde

Canım özeleştiri yapmak adına soruyorum biraz önceki diyalogla ilgili değil genel olarak sence çok gereksiz mesajlarım oluyor mu. Öyle görünen birşey varsa duzelteyim kendimi. Ben burada herkesi kendime çok yakın görüyorum. Ama yanlış anlaşılmaktan da korkarım.

Tatlimmmm bole dusunme gercekten senden kaynakli bi durum degil o arkadasin dusuncesi oleymis biz burda birbirimize ne kadar isimli veya canm cicm dersek.ortam.o kadar iyi oluyor mesela ben ebruya abla desem.simdi o zamanda cok mic mic bi ilski oluyo.bide abes duruyo yani sknti yok istedigini yaz hic problem degil biliyorsun basta senle gerildik ama bence cok tatli bir hatunsun

İ love you burcu <3 kendimde de aradım sorunu ya neyse uzatmaya gerek yok. Seninle gerilmedik ki yoksa malesef çok kinciyimdir unutmazdim. Burda herkesin çok içten ve samimi olduğunu gormem bi iki msj aldı diyelim

Yarabbim yaaa oyle bi konusuyorsunki sanki bilerek sen yaslisin o yuzden abla diyormusum gibi anlatiosun sanki abla demek bi kufurmus gibi :) saygidan dedik omg inanamiyorum pess :) yazmicam daha herkese basarilar

Anliyorum eda ablacim ama insan istedigini demekte ozgur degilmi ve oyle bi konusulduki sanki bilerek bir kufur mus gibi abla demisim. Halbuki tamamen saygidan. Ebru bana demisti abla demesm iyi olur diye. Tamam dedim peki ama diger ismini bilmiorum kadinda yorum yaparken hakkinda. Sanki kufur ediyormusum gibi geldi sen yaslisinnn ben gencim misalinde. Alalala ya..

kizlar iyi geceler herkese bi ustte yasanan polemigii uzatmayalim cevaplamayalim rica ediyorum. Bennyarin gelemezsem merak etmeyin gelinlik bakmaya gidcm opuldunuz

evet canım ben tüketiyorum ödem tutturmuyo tatlım

özlemcim minicikte olsa sen insülin direnci olan bir hastasın o yüzdn o senin için çok çok büyük bi parça dikkat et
Canım nasıl tüketiyorsun peki
Ben elimden geleni yaparım gelmeye de çalışırım fırsat buldukça:)) inşallah hep -de olurum
Kiraz sapı ise yarıyor bence tuketiyorum ben.
Nasıl tuketiyorsun peki canım? Yani oran ne oluyor
kizlar iyi geceler herkese bi ustte yasanan polemigii uzatmayalim cevaplamayalim rica ediyorum. Bennyarin gelemezsem merak etmeyin gelinlik bakmaya gidcm opuldunuz
Ayyy hadi hayırlı olsun canım darısı başımıza :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınlar herkese....
Günaydın özlem..nasılsın

Sagol cnm iyiyim sen nasilsin?
--
Kizlar once kahvaltimizi yedik kizimla.
1,5 kk kadar dil peyniri ve 2 minik salkim domates yedim ve 1 kupa cay ictim.
Aslinda yesil cay icseydim daha iyi olurdu.:)

Son düzenleme:

Canim suyu kaynatiyorum sonra.icine 7 8 tane kiraz sai atiyorum alti kisik 2 dk daha kaynatiyorm sonra altini kpatiyorum 2 dk dinlendiriyorum limon ş&#311;ıp iciyorum

gunaydın kızlar
dün benim doğum günümdü eşim yemeğe çıkardı ve ipin ucunu kaçırdım o yüzden menümü yazamıyorum bile

Ayy bunları senden duymak çok hoşş ebruu&#128536;
valla tatlım oda yemek yoktu evde bide tek başıma canım bişi istemedi ama artık dikkat ederim de bu popo erimez ya

ben umutlu değilim ebrucum o kadar agır hissediyorum ki kendimi

waow bestecim severim seni
&#128525;&#128525; ben de tatlımm
O çikolatalar yağlı çubuklar dehşett ebrucum hemen kendine gel bunları yiyince mutlu olmadığını biliyorum ! Şu hatına bak iki çocuğu var ama taş demeliler senin için &#128515;
Kuzum kola içme onun dışında poğaça batırmış tüm günü onlar olmasa çok iyiymiş ama spor fln
Mesaj alınmıştır cnmm&#128521;
Gayet iyisin cnm yalnız bn 5 erikle hayatta dıramazdım

Oo hadi bakalım iyi alışverişler burcucumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…