Yok canim illa kirmizidn degil ben cok kirmizi begenerek gittim ama giyince icime sinmedi laciye dondum
Afiyet olsun tatlim ay senin bu tatli telaslarin cok seker bende yasamak istiyorum artik
Ah bestecim ah hic olmamis bide yarin cuma
Canim ben kirmizilari cok begeniodum
Afyet olsun cnm
Resim suan yok sekerim.ya
Cok iyisin bestemmmm 😘
sabah 09.30
3 dilim kizarmis minik ekmek
1 kk oeynir
Domates salatalik biber
5 zeytin
Sekersiz cay
Ogle ve aksam 15.30
4 tane kofte
1 parca derisiz izgara tavuk
Patlixan salatasi
1 dilim kizarmis ekmk
5 parca karpuz
2.5 litre su
300 ml yesilcay
300 ml kayisi cayi
Kuzum menün güzell gerçekten iyi gidiyorsun ama 4 etimek biraz kaçmış sanki hem etimek yerine tb öneririm cnm
sabah 09.30
1 kk oeynir
Domates salatalik biber
5 zeytin
Sekersiz cay
Ogle ve aksam 15.30
4 tane kofte
Patlixan salatasi
1 dilim kizarmis ekmk
5 parca karpuz
2.5 litre su
300 ml yesilcay
300 ml kayisi cayi
İki öğünle bitirmişsin😀 afiyet olsun cnm gayet iyi
Canım özellikle mi öğle ve akşamı birleştirdin yoksa. Yarın cuma diye..
İyi akşamlar hanımlar tekrar :))
08:00
2 yumurtalı tereyağlı omlet
Domates
Kk peynir
Marul
4-5 ceviz 2 kayısı
Yeşilçay
Kızlar omleti serit halinde kesip marulla dürüm yaptım içinede peynir domates on numara oldu
10:30
Şekersiz çay
13:00
Ceyregin yarısı sebzeli omlet
Domates. Kk peynir salatalık
Şekersiz çay
Bi yudum şekerli çay yanlışlıkla arkadasımın çayını almışım
17:00
Bir büyük kase yogurtlu semizotu bol pulbiberli tabii ki :)
Spor az bugün
30 dk yürüyüş
100 twist
50 duvar mekiği
50 kol çalıştırma
Su 1 bucuk lt..dahada içemem heralde mobilyalar geldi monte ediliyo eve kaçta gecerim bilinmez...
Menümm
Sabah 07.15
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
1 dilim kepek ekmeği (standart kahvaltım, hazırlaması kolay oluyor :)
Ara. 10 adet kiraz
Öğle 12.00
150 gram yoğurt
2 etimek
1 elma
Ara: 16.30
4 etimek (şekerim mi düştü anlamadım, başım dönünce mecbur yedim..)
Akşam 18.15
1 kase salata
Su 2 lt...
yürüyüş 30 dakika
plates 40 dakika...
Supersinn besteeSlm bayanlar sporumu yaptım geldim böylece kendimi çok rahatlamış hissediyorum 😀
Toplam süre 80 dk
Leslie ile 3 mil
240 bacak
120 bel
100 mekik
80 basen
80 kol
😅👏💪
Ayrıca su 3 lt oldu
Menümm
Sabah 07.15
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
1 dilim kepek ekmeği (standart kahvaltım, hazırlaması kolay oluyor :)
Ara. 10 adet kiraz
Öğle 12.00
150 gram yoğurt
2 etimek
1 elma
Ara: 16.30
4 etimek (şekerim mi düştü anlamadım, başım dönünce mecbur yedim..)
Akşam 18.15
1 kase salata
Su 2 lt...
yürüyüş 30 dakika
plates 40 dakika...
sabah 09.30
1 kk oeynir
Domates salatalik biber
5 zeytin
Sekersiz cay
Ogle ve aksam 15.30
4 tane kofte
Patlixan salatasi
1 dilim kizarmis ekmk
5 parca karpuz
2.5 litre su
300 ml yesilcay
300 ml kayisi cayi
Canım sabah çok iyi olmuş. Ama kahvaltıdan sonrasi olmamis. Mesela 10 tane kirazi yedin buna tamam diyelim. Bu senin günlük şeker ihtiyacını fazlasıyla karşılar. Ardindan elma yemissin yine şeker almışsın. Vücuda alınan her ilave şeker açlık hissini arttırır. Zaten dayanamamış 4 etimek yemissin. Bu arada parçalanan karbonhidrat da insülin direncini arttırıyor. Yani ekmek yediğin zaman doydum sanıyorsun ama bi müddet sonra tekrar acikiyorsun. Bunlar yerine bulgur nohut kuru fasulye gibi parcalanmamis karbonhidratlar yiyebilirsiniz yada kuruyemisler.. İçindeki yağlar vücudumuz için gerekli ve faydalı. Hem de seni fazlasıyla tok tutar. 4 etimek yerine 10 tane kadar fındık yiyerek çok daha doyarsin. Ve yağda eriyen vitaminlere de faydası olur. Aksam Menun çok iyi olmuş. Gayet hafif gecirmissin.[/QUOTE
Canım demekki kiraz ve elma nedeniyle başım döndü. Çok kötü oldum. Çekmecede etimek vardı onu yedim. Beyaz leblebi alıcam haftaya. İş yerinde yanımda olsun. Çok makul şeyler yazmışsın canım.
Canım sabah çok iyi olmuş. Ama kahvaltıdan sonrasi olmamis. Mesela 10 tane kirazi yedin buna tamam diyelim. Bu senin günlük şeker ihtiyacını fazlasıyla karşılar. Ardindan elma yemissin yine şeker almışsın. Vücuda alınan her ilave şeker açlık hissini arttırır. Zaten dayanamamış 4 etimek yemissin. Bu arada parçalanan karbonhidrat da insülin direncini arttırıyor. Yani ekmek yediğin zaman doydum sanıyorsun ama bi müddet sonra tekrar acikiyorsun. Bunlar yerine bulgur nohut kuru fasulye gibi parcalanmamis karbonhidratlar yiyebilirsiniz yada kuruyemisler.. İçindeki yağlar vücudumuz için gerekli ve faydalı. Hem de seni fazlasıyla tok tutar. 4 etimek yerine 10 tane kadar fındık yiyerek çok daha doyarsin. Ve yağda eriyen vitaminlere de faydası olur. Aksam Menun çok iyi olmuş. Gayet hafif gecirmissin.[/QUOTE
Canım demekki kiraz ve elma nedeniyle başım döndü. Çok kötü oldum. Çekmecede etimek vardı onu yedim. Beyaz leblebi alıcam haftaya. İş yerinde yanımda olsun. Çok makul şeyler yazmışsın canım.
Karatay teyzem sağ olsun onu dinleye dinleye kaptımburcu leblebinin kabiz yaptığını söyledi. Öyle bi sorunun varsa fındık badem v.s de alablirsin.
Akşamki pizzalar keşke akşam olmasaymış ama yürümüşsün gerçi yakmışsındır😊Bugunku menum
08:30
1,5 kk peynir
2 minik domates
12:00
1 fincan sutlu nescafe
1 kuru incir
1 kucuk elma
Aksam saate bakamadim disardaydik
2 kucuk dilim zeytinli, biberli,domatesli,peynirli pizza yedim.
1 turk kahvesi
2 L su
45 dk kadar disarda yuruduk.
Hoşgeldin Tuğbacımm seni görmek ne hoş 😊 hadi geçmiş olsun final zamanlarını bilirim... Spora başlaman çok iyi olmuş inş hızla hedefine doğru ilerlersin... Ben çok hızlı kilo veremedim bu ara malesef 2 ileri 1 geri ama azmediyorum inş olucak bakalımEee kızlar siz neler yaptınız gorusmeyeli, ben kendimi tanıtayım, tanıyanlara da hatırlatayım:)
Tuba
İstanbul
Öğrenci
27
2 cocuk annesi
Suan 70 kiloyum 11 kiloverip 6 sını geri aldım, hedefim 60-61 civarı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kızlar
Okulum bitti, atile girdim son sınavlarımı da verdim, ve bugun spora basladım , yalnız final haftasında öyle cok tatlı cikolata yedimki
Şimdi baslayıp sporla insallah gecen yaz verdiğimden daha da hızlı veririm inşallah
Eee kızlar siz neler yaptınız gorusmeyeli, ben kendimi tanıtayım, tanıyanlara da hatırlatayım:)
Tuba
İstanbul
Öğrenci
27
2 cocuk annesi
Suan 70 kiloyum 11 kiloverip 6 sını geri aldım, hedefim 60-61 civarı
Eki Görüntüle 1146616
Şimdi dua etme zamanı. Hele benim için. Akşamım berbat geçti. Yarın tartıda neler olacak hiç bilmiyorum
Ahahah ebru cok komikmiş, hergun yapılmalı bu dua:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?