Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah 09.30
3 dilim kizarmis minik ekmek
1 kk oeynir
Domates salatalik biber
5 zeytin
Sekersiz cay

Ogle ve aksam 15.30
4 tane kofte
1 parca derisiz izgara tavuk
Patlixan salatasi
1 dilim kizarmis ekmk
5 parca karpuz

2.5 litre su
300 ml yesilcay
300 ml kayisi cayi​

Kuzucum napıyım dengeyi bulmaya uğrasıyorum işte inş yakmışımdır 😀😀

İki öğünle bitirmişsin😀 afiyet olsun cnm gayet iyi

Canım özellikle mi öğle ve akşamı birleştirdin yoksa. Yarın cuma diye..

İki öğünle bitirmişsin😀 afiyet olsun cnm gayet iyi

Canim aslinda iyi degil ama bugun ole denk geldi

Canım özellikle mi öğle ve akşamı birleştirdin yoksa. Yarın cuma diye..

Yok canim ozellikle degil.oyle denk geldi ananemlere gittik hep pasta borek corek vardi yogurtta yoktu bende yemedim evede az once geldik dahada bisi yemiim dedim

Afiyet olsun cnm.sporunda guzel bence

Canım sabah çok iyi olmuş. Ama kahvaltıdan sonrasi olmamis. Mesela 10 tane kirazi yedin buna tamam diyelim. Bu senin günlük şeker ihtiyacını fazlasıyla karşılar. Ardindan elma yemissin yine şeker almışsın. Vücuda alınan her ilave şeker açlık hissini arttırır. Zaten dayanamamış 4 etimek yemissin. Bu arada parçalanan karbonhidrat da insülin direncini arttırıyor. Yani ekmek yediğin zaman doydum sanıyorsun ama bi müddet sonra tekrar acikiyorsun. Bunlar yerine bulgur nohut kuru fasulye gibi parcalanmamis karbonhidratlar yiyebilirsiniz yada kuruyemisler.. İçindeki yağlar vücudumuz için gerekli ve faydalı. Hem de seni fazlasıyla tok tutar. 4 etimek yerine 10 tane kadar fındık yiyerek çok daha doyarsin. Ve yağda eriyen vitaminlere de faydası olur. Aksam Menun çok iyi olmuş. Gayet hafif gecirmissin.

Slm bayanlar sporumu yaptım geldim böylece kendimi çok rahatlamış hissediyorum 😀

Toplam süre 80 dk
Leslie ile 3 mil
240 bacak
120 bel
100 mekik
80 basen
80 kol

😅👏💪

Ayrıca su 3 lt oldu
Supersinn bestee

Cnm etimekler cok fazla.onun disinda iyisin

Son düzenleme:

Günün yoğunluğuna rağmen güzel atlatmissin canım tebrikler.

Bugunku menum

08:30
1,5 kk peynir
2 minik domates

12:00
1 fincan sutlu nescafe
1 kuru incir

1 kucuk elma

Aksam saate bakamadim disardaydik
2 kucuk dilim zeytinli, biberli,domatesli,peynirli pizza yedim.

1 turk kahvesi
2 L su

45 dk kadar disarda yuruduk.

Son düzenleme:
Selam kızlar
Okulum bitti, atile girdim son sınavlarımı da verdim, ve bugun spora basladım , yalnız final haftasında öyle cok tatlı cikolata yedimki
Şimdi baslayıp sporla insallah gecen yaz verdiğimden daha da hızlı veririm inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eee kızlar siz neler yaptınız gorusmeyeli, ben kendimi tanıtayım, tanıyanlara da hatırlatayım:)
Tuba
İstanbul
Öğrenci
27
2 cocuk annesi
Suan 70 kiloyum 11 kiloverip 6 sını geri aldım, hedefim 60-61 civarı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şimdi dua etme zamanı. Hele benim için. Akşamım berbat geçti. Yarın tartıda neler olacak hiç bilmiyorum

Akşamki pizzalar keşke akşam olmasaymış ama yürümüşsün gerçi yakmışsındır😊
Hoşgeldin Tuğbacımm seni görmek ne hoş 😊 hadi geçmiş olsun final zamanlarını bilirim... Spora başlaman çok iyi olmuş inş hızla hedefine doğru ilerlersin... Ben çok hızlı kilo veremedim bu ara malesef 2 ileri 1 geri ama azmediyorum inş olucak bakalım

Tuba hoş geldin canım. Sen ne zaman izne ayrılmıştın? İnşallah diskalifiye olmamışsındır. Yeniden yarışmayı düşünüyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…