- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
Kızlar bugün düğün alışverişi yaptık öldüm öldüm ayaklarım şişti :)
Menümm
09:30
1 yumurtalı yeşil biberli tereyağlı omlet
Yarım kk peynir
3 çeri domates
2,5 ceviz
Yesilçay
15:00
5 ortaboy ızgara köfte
Salata
Ayran
Avuçiçi kadar lavaş
17:30
Çiçekli frappe
(ben lavabodayken arkadasım sipariş vermiş ayıp olmasın diye içtim ama kremalı iğrenç bişeydi kalorisine degmedi :) )
Başka bişey yemicem
çok acıkırsam biraz yogurt yerim..
Su 1,5 lt
Menüm
Sabah 07.15
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Öğlen 12.30
1 kase salata
Ara 15.15
1 çb kurutulmuş meyve
Akşam 18.30
2 yumurtalı 1 tabak menemen
1 saat yürüş
2 lt su
1 kupa yeşil çay
Selam menüm :)
1 fincan yeşil çay
1 yumurta
Kk peynir
5 zeytin
1 dilim Tb
Domates
12.00 2 gofret ,1 kremalı bisküvi :/
14. 00
1 dilim Tb peynirli tost
18.00
1 kase ayran çorbası
2 tavuk baget
1 dilim Tb
Salata
2 Lt su
Spor yaparsam yazarım.
Bi kaç gün sonra regl olcm. Şiştim sanki, inş yarın tartıya yansımaz .
Günaydınnn. Bugün az daha servisi kaçırıyordum. Yine de sabah tartıldım tabi. O kadar yaptığım yürüyüş nereye gitti anlamadım. Fark 400 gram.
Geçen hafta 80.800
Bu hafta 80.400
Fark 400 gram.
Cnm hic yoktan iyidir.
Sen doktora gidecektin sanki.yanlis hatirlamiyorsam.tiroidle ilgili bir sıkın mı vardi? Belki ondan yavas gidiyordur:-/
Cnm hic yoktan iyidir.
Sen doktora gidecektin sanki.yanlis hatirlamiyorsam.tiroidle ilgili bir sıkın mı vardi? Belki ondan yavas gidiyordur:-/
Spora yeni başlayanlar içi, ilk zamanlarda tartıda kilomuz onca spora ragmen oynamayanilir, hatta fazla cıkabilir, bunun sebebi yağların eriyip kasa dönüşmesi
Çümkü yağ kastan daha hafiftir, hafif olan yağlar gidip yerine ağır kasların gelmesinden dolayı ilk baslarda boyle olabilir, inceldiğimizi kendimiz hissederiz:) meraklanmayın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım günaydın. Ben de şunu yazacaktım şimdi. Toplamda 5.600 verdim ama her zaman giydiğim bir pantalon vardı. Artık bol gelmeyw başladı. Hatta kolumu bile sokabiliyorum neredeyse içine. Giyemediğim bir pantalonum vardı. Artık onu giyebiliyorum. Birkaç kilo daha verirsem çık daha şık duracak. Nasıl oluyor bu tartı kımıldamıyor ama diyecektim. Senin yazdıkların cevap oldu. Sağol.
günaydın kızlar
geçen hafta: 76.5
bu hafta : 74.8
fark: 1.7 kg
geçen hafta 200 gr vermiştim bu hafta açığı kapattım kızlar... sabah akşam yürümenin faydası:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?