- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
Ben kendimi göremiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugunku menum
2 dilim biberli ekmek
Yarim yumurta
Bir parca peynir
2 yk salata
Cay
13:00
2 tatli kasigi kiyma
2 tatli kasigi bulgur
3 kayisi
18:00
2 dilim tb ekmegi
1 yumurta
Az peynir-surk
5 zeytin
Cay
2,5 L su
2 τurk kahvesi
Spor
Oglen 1,5 saat carsida yuruduk
Aksamda 1,5 saat carsida yuruduk,simdi geldik
Şu an dugundeyim gayet sıkıci kızlar ya. :'( pek tanıdık da yok ki dokturup kalori yakayim
10.00
1 fincan yeşil çay
1 yumurta
Kk peynir
Domates salatalık
1.5 dilim ekmek
3 zeytin
14.00
2 ilim kepek ekmekten tost
1 bardak ayran
18.00
1 kepçe yahni
1 biber dolma
1 kase yoğurt
2 ltre su
spor yok regl oldum :/
Bizde arkadaşla yürüyüşe cıktık birden kendimiZi eşofmanlatrla opera binasında caz konserınde buldul. Herkes takım elbiseli bizim kafalaeda güneş gözlüğü ama konser süperdi. Düğün dedin de ben kendimi kandıroyorum galiba 'hissediyorum 2014 te kesin nişan yüzüğü takıyorum derken' allahım benı tek mı yarattın.
Herşeyin hayırlısı canım. Bugünden sonra dahada önemli hayırlısı demek bunu anladim. Gelin damadı bildiğin dövmüş ya şu anda da mutluluk pozları veriyorlar. Kurulmadan yıkılan bi yuva görüyorum.
Herşeyin hayırlısı canım. Bugünden sonra dahada önemli hayırlısı demek bunu anladim. Gelin damadı bildiğin dövmüş ya şu anda da mutluluk pozları veriyorlar. Kurulmadan yıkılan bi yuva görüyorum.
Hay allah. Cok daha sıkıntılı bir durum. Hiçbişey göründüğü gibi değiş demekki. Allahım zamanı gelmedi demekki diyorum. Ama içindeki his 2014 te yüzük diyor. Yanılıyor muyum. Allahım sana bıraktım seni vekil tayin ettim diyorum. Ama içimdeki ses susmuyor. En iyisi kilo vermeye odaklanmak. Hem 2014 ye yüzük olursa ben de çıtır bir gelin adayı olayım. Herşey kısmet. Allahım yardım etsin. Hayırlı yuvalar nasip etsin. İnşallah o düğündeki gelinle damatta mutlu olur. Dayak çok kötü olmuş. Allah iyi insanlarşa karşılaştırsın.
Bu arada yeni farkettim gelin mi damadı dövmüş. Demekki evlenmek için bildiğin eli sopalı olmak lazım. Ben hanımlığımdan kaybediyorum demekki. Tövbe tövbe. Dayak her halularda kötü de bir kadına da hiç yakışmaz.
Aynen çok sinir bozucu damadın yüzü gözü yara ya bildiğineli sopalı olmaya gerek tık canım. Sev yeter. Umarım mantığının uydugu birine aşık olarak evlenirsin. Huzur gibisi yok
Aminn inşallahh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?