Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben de bugün kütüphaneye gittim öğlen aradı. Dukan diyeti kitabını aldım. Okuyorum çok ilgimi çekti. Bide yedikce zayıfla diye bi kitap aldıö yazarı michel montinac. Ona da hafta sonu bakıcam.

***13. TAKIM 365. ETAP***

Alsimi (67/66/0.5/%0.75) Geçen hafta bildirimde bulunmayan üyenin kilosu 2'ye bölündü.
argleton(75.9/75.5/0.4/%0.53)
asusssss (59.4///%) Paylaşım yetersizliği nedeniyle diskalifiye oldu.

burcugncy(59.7/59.4/0.3/%0.50)

edahafiz(76.9/76.6/0.3/%0.39)
Geri dönmek üzere ayrıldı.
jessie_j(62.9/62.8/0.05/%0.08) Geçen hafta bildirimde bulunmayan üyenin kilosu 2'ye bölündü.
Kelebekcim(80.8/80.4/0.4/%0.50)
mavera87(64.2/69/-0.2/%-0.31) 341. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 24'e bölündü.
OoOturtleOoO ( 93.9/93.9/0/%0)
Kilosu sabit
Ozlem ( 78.5/78.5/0/%0)
Kilosu sabit
ozzlleemm (60.4/59.8/0.6/%0.99) Mezun olmak istiyor.

13.TAKIM ORTALAMASI : %0.31

10.00
1 fincan yeşil çay
1 yumurta
Kk peynir
Domates salatalık
1.5 dilim ekmek
3 zeytin

14.00
2 ilim kepek ekmekten tost
1 bardak ayran

18.00
1 kepçe yahni
1 biber dolma
1 kase yoğurt

2 ltre su
spor yok regl oldum :/

Kizlarrr carsidayiz,herkes dondurma yiyiyor ben yemiyorum.
Ceza olsun bana.guzel kilo vermis olsaydim yiyebilirdim belki.:-/

Bugunku menum

2 dilim biberli ekmek
Yarim yumurta
Bir parca peynir
2 yk salata
Cay

13:00
2 tatli kasigi kiyma
2 tatli kasigi bulgur
3 kayisi

18:00
2 dilim tb ekmegi
1 yumurta
Az peynir-surk
5 zeytin
Cay

2,5 L su
2 τurk kahvesi

Spor
Oglen 1,5 saat carsida yuruduk
Aksamda 1,5 saat carsida yuruduk,simdi geldik

Son düzenleme:
15:00 yumurta omlet 1 kase kabak hisarı

19:00 4 tk etli nohut
Salata

Bugün böyle oldu kizlar birçok yere yetişmeye çalıştım sabahtan beri kosturuyorum. Spor yok şu 3 lt yi geçmiştir

Afiyet olsun canım güzel bir gün olmus

Şu an dugundeyim gayet sıkıci kızlar ya. :'( pek tanıdık da yok ki dokturup kalori yakayim

Bizde arkadaşla yürüyüşe cıktık birden kendimiZi eşofmanlatrla opera binasında caz konserınde buldul. Herkes takım elbiseli bizim kafalaeda güneş gözlüğü ama konser süperdi. Düğün dedin de ben kendimi kandıroyorum galiba 'hissediyorum 2014 te kesin nişan yüzüğü takıyorum derken' allahım benı tek mı yarattın.

Afiyet olsun canım. Regl bu hafta hepimizi mahvetti

Herşeyin hayırlısı canım. Bugünden sonra dahada önemli hayırlısı demek bunu anladim. Gelin damadı bildiğin dövmüş ya şu anda da mutluluk pozları veriyorlar. Kurulmadan yıkılan bi yuva görüyorum.

Hay allah. Cok daha sıkıntılı bir durum. Hiçbişey göründüğü gibi değiş demekki. Allahım zamanı gelmedi demekki diyorum. Ama içindeki his 2014 te yüzük diyor. Yanılıyor muyum. Allahım sana bıraktım seni vekil tayin ettim diyorum. Ama içimdeki ses susmuyor. En iyisi kilo vermeye odaklanmak. Hem 2014 ye yüzük olursa ben de çıtır bir gelin adayı olayım. Herşey kısmet. Allahım yardım etsin. Hayırlı yuvalar nasip etsin. İnşallah o düğündeki gelinle damatta mutlu olur. Dayak çok kötü olmuş. Allah iyi insanlarşa karşılaştırsın.

Bu arada yeni farkettim gelin mi damadı dövmüş. Demekki evlenmek için bildiğin eli sopalı olmak lazım. Ben hanımlığımdan kaybediyorum demekki. Tövbe tövbe. Dayak her halularda kötü de bir kadına da hiç yakışmaz.

Herşeyin hayırlısı canım. Allah gönlüne göre versin. Nasibin ne zaman nasıl gelcegi belli olmaz.

Aynen çok sinir bozucu damadın yüzü gözü yara ya bildiğin eli sopalı olmaya gerek tık canım. Sev yeter. Umarım mantığının uydugu birine aşık olarak evlenirsin. Huzur gibisi yok

kızlar sonunda evdeyim rahatım koşturmaktan hiç bişeye fırsat bulamadım bugün anca bildirim yapıp bi kaç şey yazdım aceleyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…