Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

anladım kuzum..yani bi dürtme gibi bişey senin istediğin :)) hadi bakalım..moral motive olarak çok iyi görünüyosun..masaallah

Hmm cok iyi görünüyo bestecimmm afiyet olsun

anladım kuzum..yani bi dürtme gibi bişey senin istediğin :)) hadi bakalım..moral motive olarak çok iyi görünüyosun..masaallah

Evet hep takım ve sizler sayesinde. Tek başıma olsa. Bu 6 kiloyu bile veremezdim. Verebileceğime inanıyorum. Bide sizi böyle görünce her hafta birer ikişer kilo verirken ☺️

:44:
Evet hep takım ve sizler sayesinde. Tek başıma olsa. Bu 6 kiloyu bile veremezdim. Verebileceğime inanıyorum. Bide sizi böyle görünce her hafta birer ikişer kilo verirken ☺️
kimmiş o her hafta birer ikişer kilo veren kız:44: yani ben degilim o kesin..bir aylık tablom şu ki ilk hafta sabit ikinci hafta bir üçüncü hafta 2.200 son hafta 300 gr..toplamda 3 bucuk..tabi ki moral bozmuyoruz ya buradan haberimiz olmasaydı ya 2_3 kilo verip olmuyo diye pes edip başa dönseydik..şükredecek çok sey var mesela bu güzel takım arkadaşlıgı :)))

Selam kızlar , bugün arkadaş grubumuzla pikniğe gittik,
Menümün sağlıklı beslenmeyle hiç alakası yoktu :/

Yarın toparlıycm söz verdim kendime

Bugunku menum

08:00
1 dilim tb ekmegi arasi peynir
5 zeytin,1 salatalik

12:00
Yarim avuc yer fistigi
2 kayisi

18:30
5 yk barbunya
3 yk bulgur
Ayran
1 dilim tb ekmegi

3 L su
1 yesil cay
2 turk kahvesi

Spor
Butun gun is,temizlik vb yaptim.

süpersin besteCan :)

Bugunku menum

08:00
1 dilim tb ekmegi arasi peynir
5 zeytin,1 salatalik

12:00
Yarim avuc yer fistigi
2 kayisi

18:30
5 yk barbunya
3 yk bulgur
Ayran
1 dilim tb ekmegi

3 L su
1 yesil cay
2 turk kahvesi

Spor
Butun gun is,temizlik vb yaptim.

Çok ggüzel menü özlemcim , :) kahve tok tutuyomuş doğru mu?

Çok ggüzel menü özlemcim , :) kahve tok tutuyomuş doğru mu?
Sagol cnm.
Daha once aciktigimda aralarda sutlu nescafe icerdim.acikmami geciktirdigini hissederdim.
Ama turk kahvesini yemegin uzerine ictim cnm o yuzden bilmiyorum.:-/

09:30 yarım gevrek
Peynir
1 zeytin
Domates salatalık

11:00 2 kayısı

13:30 4 yk taze fasulye
Salata

18:30 1 parça tavuk haşlanmış
1 kase cacık

2 lt su.

Peynir
1 zeytin
Domates salatalık

Salata

1 kase cacık

2 lt su.

Afiyet olsun cnm yine guzel bir menu.Ama gevrek ne,boyutu ne kadar bilmiyorum.

Peynir
1 zeytin
Domates salatalık

Salata

1 kase cacık

2 lt su.

Kızlar naaptınız siz ya neredeyse hiçe yakın beslenmişsiniz :)) çok süper

Afiyet olsun cnm yine guzel bir menu.Ama gevrek ne,boyutu ne kadar bilmiyorum.

Gevrek = simit ızmirde gevrek deriz biz çok da masum değil alnlayacagin. Ama ödemişteyim ve buranın gevregine bayılıyorum sicacikti dayanamadım yarısını yedim.

Kizlar selam eve yeni geldim.davetiyem belli oldu esyalarimi aldim gibi ama bi okadar da yemek yedim piffff

Afiyet olsun canım gayet güzel

güzel bi menü afiyet olsun canım.

Selammm güzel takımın güzel hatunları :) keyifler nasıl :)))

Mrb edacım. 💐💐 Güzel bir cumartesi geçiyorum. Sen nasılsın.

Kızlar bi kaç gündür çok aktif giremiyorum siteye ama bakıyorum da burası da pek tenha kimsecikler yok burcunun yoğunluğu ayrı edanin ki ayrı kaptan hic gelmemiş heyyyy millet bi kendinize gelin siteden uzaklaşmak motivasyonu düşürüyor.

Öyle her hafta bol bol gitmiyor kilolar canım ya İlk zamanlarda iyiydi de yavaşlıyor tabi zamanla kilo azaldikca vermesi zorlaşıyor malesef :'( hedefe yaklaştıkça daha da dikkat etmek gerekiyor

Gunaydin kizlar..
Kacamaksiz bir pazar olur insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…