Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dünkü menüm
sabah 9.30
1 dilim kepekli ekmek
1 haş yumurta
5 zeytin
domates salatalık yeşillik
1 dilim beyaz peynir

ara 1 kuru incir

öğle: 14.00 peynirli salata

akşam 18.30 2 kase mercimek çorba
1 yeşil elma

7 km yürüyüş
3 litre su

Herkese selamlar 💗💗 ben geldimm sonunda fırsat bulabildimm.. Of kızlar ya ev açmak ve kapamakk ne kadar zor işlermiş ya tüm hafta düzen falan kalmadı... Bir yandan okulda evrak işleri bir yandan kararnameler ne zaman gelecek telaşı diğer yandan evi toparlamak çok yordu 😫 annemlerle beraber gittik evime tüm bunlar yüzünden saolsun annem salı günü oraya giderken kadayıf tatlısını dolmaları aldı bide üstüne kızartma yaptı e bnde mecburen yedim ...dün karneleri verdikten sonra arabaya sığdırdığımız kdr eşyalardan getirdik okdr yoruldum ki ama daha bitmedi yrn kamyonetle gidip diğer eşyaları getiricez... Tüm bunlar bni çok yordu ama bugünden itibaren kaldığım yerden devam ediyorum şuan tarçınlı yeşil çaya devam...

Ev tasımak zor valla canım, ben evlendiğimden beri okadar tasıdım ki, su son iki yıldır durulduk:) kolay gelsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ailenden ayri olacaksin artik:-/
Evet ya tasinmak zor bizde tasinacagiz.
Kolay gelsin cnm.

Son düzenleme:
Ev tasımak zor valla canım, ben evlendiğimden beri okadar tasıdım ki, su son iki yıldır durulduk:) kolay gelsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet cnm çok zor gerçekten saolasın
Ailenden ayri olacaksin artik:-/
Evet ya tasinmak zor bizde tasinacagiz.
Kolay gelsin cnm.

Yok kuzum tam tersi ailemden 4 yıldır haftasonları hariç ayrıydım şimdi geri dönüyorum.. Servisle okuluma gidiş geliş yapıcam tayinim çıktı ya ☺️

Çok iyi gidiyorsun cnm ☺️
Kizlarrr carsidayiz,herkes dondurma yiyiyor ben yemiyorum.
Ceza olsun bana.guzel kilo vermis olsaydim yiyebilirdim belki.:-/
Yeme cnm ya ne olacak başımıza be geliyorsa yemekten
Afiyet olsun Özlemcim menün gayet iyi
15:00 yumurta omlet 1 kase kabak hisarı

19:00 4 tk etli nohut
Salata

Bugün böyle oldu kizlar birçok yere yetişmeye çalıştım sabahtan beri kosturuyorum. Spor yok şu 3 lt yi geçmiştir
Cnm yediklerin iyi de kahvaltı yok mu?
ahahaa
boğazımızdan kessinler
iğrenç espri yapayım dedim
😃😃😃 deli yaa
ben de sabitim yaa hallet işlerini de gel çabukk , daha 55 olcaz
Hallediyorum az kaldı kuzumm hadi yaa. Walla batırdık bu hafta acilen vermemiz gereken yerde yerimizde sayıyoruz yaa en nefret ettiğim şey yazın sıcak havada kilolu olmak bn yine aynı şeyi yaşıyorum 😡
Bu hafta sonuçlar hiç iyi değil. Kaptan kesecek bizi. Aslında biraz bi yerlerimizden kesse mesela benim basenlerden ben bişey demem :)

😃 süpersin Gönül yaa

Evet cnm çok zor gerçekten saolasın

Yok kuzum tam tersi ailemden 4 yıldır haftasonları hariç ayrıydım şimdi geri dönüyorum.. Servisle okuluma gidiş geliş yapıcam tayinim çıktı ya ☺️
Anladim cnm.senin icin daha iyi olacaktir boyle.
Selammm güzel takımın güzel hatunları :) keyifler nasıl :)))
Sagol cnm iyiyim ama temizlik yordu beni.:-/
Sen nasilsin?

Mrb edacım. 💐💐 Güzel bir cumartesi geçiyorum. Sen nasılsın.

Anladim cnm.senin icin daha iyi olacaktir boyle.

Sagol cnm iyiyim ama temizlik yordu beni.:-/
Sen nasilsin?
İyiyim çok şükür kızlar..8 saat süren bi yolculugun ardından ailemin yanındaydım bu sabah :)) şimdi bende kalkıp biraz iş yapıcam yarın ablamı istemeye geliyorlarda

Kızlar bi sorum var :) ben cuma günü izne ayrılayım dedim ya bundan vazgecebiliyo muyum..? Menü paylaşamam ama cuma günü iyi bi rakamla gelecegime inanıyorum..gelinlik için extra efor sarfediyorum tartıya yansıyacagını düşünüyorum...syn kaptanlar var mı böyle bi hakkım

Amanın düğüne kadar 70 e düşeceksin bu gidişle 😉 hayırdır napıyosun canım.

Amanın düğüne kadar 70 e düşeceksin bu gidişle 😉 hayırdır napıyosun canım.
Biliyorum çok mantıklı ve sürekli yapılacak bişey degil ama bugün elma diyetine başladım bende mavera deyince girim bi okuyum dedim aman aman :)) yarın evde misafirlerden dolayı bir sürü güzel sey yapılacak ama yemicem inş..gelin olucam ben mazeretim var :)) gerci bu hafta reglde olmam lazım ama ne yaparsam kâr :)))

Allah kolayluk versin canım. Ben de şimdi dukanın kitabını okuyorum. Yarın dukan diyetine başlıyorum 😊

Allah kolayluk versin canım. Ben de şimdi dukanın kitabını okuyorum. Yarın dukan diyetine başlıyorum 😊
Gönülüm aslında önce karatayı okusaydın keşke türk yeme alışkanlıklarına çok uygun.. Dukandan çok faydalanan olmuş ama uzun vadeli yapılamıyo yani uygulaması zor..ama karatayı yaşam biçimi haline getirmek mümkün..bence ikisinide oku kıyas yapmadan tercihte bulunma :) derim ben :)

Aslında karataya da baktım canım. Bazı farklılıklar var. Mesela dukan diyet kola içebilirsin diyo ama ben içmicem tabi. Atak evresi var dukanın 10 gün onu yapıcam. Sonra karataya geçerim. Zaten devamıda karataya benzer. Dukanın atak evresi bize yabancı değil canımcım protein ağurlıklı besleyorsun. Bakalım biraz ivme kazandırmam kazım. Aysa 2 kilo zor veriyorum baksana.

Menüm gelsinn😊

Sabah 9:00
Aç karna 3 br su
2 dilim kızarmış tb
Domates salatalık
1 kk peynir az kaymak ve tahin pekmez
Çayy
(Dün çok düzensiz beslenmiştim akşam yemeği yemedim ve çok yorulduğumdan kahvaltımı iyi yaptım acıkmışım)
Arkasından bütün evi süpürdüm

Ara
1 kupa tarçınlı yeşil çay

Öğlen 13:30
6 mercimek köfte
1 br ayran ve marul

Arkasından bulaşık yıkadım

Ara. 15:00
1 avuç çilek

Ara 17:00
Türk kahvesi

Akşam 19:00
1 kase tarhana çorbası
1,5 dilim tb
Az peynir 3 zeytin

Birazdan yine yeşil çay içeceğim bol su 3 lt yi bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…