Düğün alışverişlerinin ardından yemek yemek adettendir canım
Gunaydin kizlar..
Kacamaksiz bir pazar olur insallah..
Kizlar selam eve yeni geldim.davetiyem belli oldu esyalarimi aldim gibi ama bi okadar da yemek yedim piffff
Günaydın canım günaydın herkese
Gunaydin kizlar..
Kacamaksiz bir pazar olur insallah..
Günaydın canım, ne güzel telaşlar. Allah tamamına erdirsin. Arada olur böyle, sıkma canını. Zaten yorulmuşsundur.
Günaydın kızlar. Dukan da ilk günüm. Maaş da yattı. gittim sabah alışveriş yaptım. Öğleden sonra da Migros tan yulaf kepeği alıcam. Dukan atak evresi için hazırım. Reglinin de 3. günü. Şişlik de iniyor. Güzel olacakkk....
canım reglide olamadım onun sıkıntısı da var sanırım dukkan çok istikrar ister cnm inş. başrırsın
Kizlar hirs yaptim..
Gecen yil bu ayda 69 kiloya inmistim.simdi ise 78,5.
Su halime bak ya, ozaman giyindigim elbise berbat oldu bugun uzerimde.:-/
Kizlar ben cok kotuyum ya surekli yiyorum ve vicdan azabi duymuyorum hic cok berbat bi gundu bugunde
Kizlar ben cok kotuyum ya surekli yiyorum ve vicdan azabi duymuyorum hic cok berbat bi gundu bugunde
Merhaba sevgili 13.takım
Az öne bir msj yazdım ama sanırım gelmedi, eğer tekrar msjı olursa kusuruma bakmayın...
Burayı Kelebekcim sayesinde keşfettim ve enerjinize hayran kaldım
Acaba ben de sizlerle menülerimi paylaşsam ve muhabbetinize dahil olsam olur mu? Bu iki hafta işim gereği evime düzensiz uğradığımdan kilo paylaşımı yapamayacağım ama menülerimi paylaşabilirim. Yarışmaya hemen katılmasam da olur, sadece paylaşarak ve paylaşımlarınızı takip ederek de motive olabilirim. İki hafta sonra siz de kabul ederseniz ve düzenimden memnun kalırsanız belki beni de yarışmaya dahil edersiniz
kızlar günaydın bugün yeni bi başlangıç yaptım ders çalıştıgım için spor yapamıyorum ama kaç gündür yediklerim bni baya götürür şimdi kaldıgım yerden devam ediyorum dershaneye derse gidicem sonrasında bi teşekkür etmem gereken insn var ona gidicem sonra gelirim kızlar seviliyorsunuz öptüm
Bugunku menum
09:30
2 dilim ekmek
Peynir
3 zeytin
Domates,salatalik
1 fincan cay
14:00 gibi
1 dilim tb ekmegi
4 yk barbunya
2 yk bulgur
Ayran,tursu
20:30
Salata
Yesil cay
3 L su
4 kucuk fincan turk kahvesi
Ogle yemeginden once fenalastim, ellerim titriyordu
yemek kasıgının içi kadar pogaca yedim.
Spor
Aksam ustu 1,5 saat carsıda yurudum.
Temizlikte cook terletti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?