Boyun uzunmus 60 kilo olsan sana yeter ki rahatlikla da düşeceksin ben inanıyorum... evet trambolin su ustunde zipladigimiz evde hic zorulugu yok bende cok korkmustum. Su modaci gulsah saracoglunun onla zayifladigini duydgum an merak saldim bu ne yapacak be diye bi ifade de bulundum.ama 3 dk yapip su içinde kaldigin gibi nefes alamiyorsun seni o denli yoruyor ama bos bos ziplamiyoruz tabi aerobik hareketlerle Aten youtube da trambolin yazdığında 8 dklik 15 dklik 30 veya daha uzun videolar cikiyor koyuyorjm karsima ve onlarla beraber yapıyorum inanir misin çamaşırlarini siktiginda akan teri gor.. ve esit eritiyor simdiki spor salonlarinda oldukca yaygin internetten genis bi arastirmasini yapip da görebilirsin zaten okudugun yorumlara şaşıracaksın ve gerçek de :) gunde bir saat yuruyusun trambolinde 15 dklik yaptigin kalori o kadar etkili evde gayet rahatlıkla da kullanıyorum 92 cm olmasi lazim benimki kapinin arkasina koyuyorum kullanacagim zamanda kolidordo sporumu yapıyorum :)Iremcim desteğin için çok teşekür ederim
Canım ben 170 cm boyunda 93 kiloyum
48 beden giyiyorum
yaşım 35 bu yaşta bu kiloda olursam ilerde diyorum hareket edemiycam
görüntüden çok sağlık için istiyorum
trambolin derken bu evde yapılan bir spor mu hiç duymadım
trambolin şu üzerinde zıplanan birşey değil mi evfd nasıl yapıyosun onu anlamadım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.