• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar tatil dolayısıyla uğrayamıyorum sürekli. Bugün denize gittik bütün aile. 15 kişi kadar :30: Bebeğim ilk defa denizle tanıştı ve çok sevdi. Bol bol yüzdük. Ama bol bol da yedik. Deniz çok acıktırıyor insanı. Ama yememe rağmen zayıfladığımı düşünüyorum çünkü yüzerken hepsini yaktım galiba :9: Arada kaçamak yapıyorum ama diğer öğünlerde dengelemeye çalışıyorum.

İki gün önce balık tutmaya çıktık tekneyle birlikte. Yaklaşık 3 kiloya yakın balık avladık. Dün akşam da o vardı menüde. Taze taze çok lezzetli oluyor. Kısacası öğünlerimin çoğunluğu börülce, kereviz, barbunya, balık gibi sağlıklı yemeklerden oluşuyor ama arada midye dolması gibi yememem gerekenlerden de kaçıyor. Umarım cumaya güzel bir sonuç alırız takım olarak. Unutmayın ki kilolar ikiye bölünecek.

Bu hafta herkes kendini toparlasın lütfen. :52:

bebekle deniz en keyifli şey:)

taze balık, börülce falan en sevdiklerim:)
afiyet olsun!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Memnun oldum canım. Bu arada abla yok bizim takımda :9: Hepimiz çıtır genç hatunlarız. İsmimizle hitap edebilirsin. Sakıncası yok. :16:

Çok iyi düşünmüşsün Pervin' cim. Eğer dikkat etmezsen verdiğin kilolar yeniden geliyor. En kısa zamanda bütün fazlalıklardan kurtulmak lazım. Ama emzirdiğin için senin dikkatli de olman gerekli. :34:

Hoş geldin canım aramıza. Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Eğer kuralları okursan ve uyabileceğini düşünürsen okuduğuna ve kabul ettiğine dair geri bildirim yapman gerekiyor. Ayrıca kendini detaylı olarak tanıtırsan sevinirim. :34:

Kahvaltın gayet güzel olmuş canım. Kızlarda söylemiş menülerimizi nasıl paylaşacağımızı. Zaten ilerleyen mesajlarda doğru şekilde paylaşmışsın ama menü paylaşırken öğünlerin yanına mutlaka saatlerini yazmamız lazım. :34:

Geçmiş olsun Beste' cim iyi olmana sevindim. :16:

Hoş geldin Özlem' cim :16: Çok güzel spor yapmışsın ama menünü yazmamışsın. Biran önce kurtulman senin içinde iyi olacak. Zaman uzadıkça tadı da kaçıyor bu işin. :34:

Tatlım bu menüyle kilo vermen çok zor. Daha dikkatli olman lazım. :34: Öncelikle asla ve asla ana öğünleri atlamayacaksın. Sabah kahvaltın doyurucu ve protein ağırlıklı olacak. Öğleyi ve akşamı ise dengeleyip hem vitamin hem protein ağırlıklı yapman lazım. Mümkün oldukça alkollü içeceklerden diyet boyunca uzak durman lazım. Kavrulmuş kuruyemişlerin hiç bir faydası yok aksine zararlı. Kavrulmamış kuruyemiş yiyebilirsin. Zamanla daha iyi öğreneceğine eminim. Ama daha sık gelmen lazım takıma.

İşin doğrusunu biliyorsun zaten. Birde uygulayabilsen süper olacak. Şöyle düşün derim. Bu zamana kadar çikolata tatlı yedin de ne oldu. Hepsi kilo olarak yapıştı kaldı üstüne. İdeal kilona ulaşana kadar uzak dur bu yiyeceklerden nasıl olsa zayıfladıktan sonra yiyeceksin. Yani sadece bir süreliğine ara vermiş olacaksın. :34:

Patates ve muz haricinde süper bir menü canım. Afiyet olsun. Umarım akşamki çay faslını hasarsız atlatmışsındır. Ama ben güveniyorum sana şimdiden sen bu işi başaracaksın. :46:

canım zaten taze antep fıstığı dediğim çiğ yani dalından kopmuş olan antep fıstığı hani kırmızı kabuğu oluyo dışından fıstığı soyup çıkarıyosun ondan işte çok seviyorum onu şimdi birde mevsimi ya o yüzden günde bi avuç günün erken saatlerinde izin veriyorum kendime:17::17::17:
bugünkü menümüde yazayım bu arada ::56: :sabah:kahvaltımı yaptım bol peynir ve sahanda yumurtayla
öğlen:bol salata ve 5 tane küçük köfte bir bardak ayran
akşam bir tane activia yoğurt (öğlen yemeğini geç yediğim için henüz acıkmamıştım

Memnun oldum canım. Bu arada abla yok bizim takımda :9: Hepimiz çıtır genç hatunlarız. İsmimizle hitap edebilirsin. Sakıncası yok. :16:

Çok iyi düşünmüşsün Pervin' cim. Eğer dikkat etmezsen verdiğin kilolar yeniden geliyor. En kısa zamanda bütün fazlalıklardan kurtulmak lazım. Ama emzirdiğin için senin dikkatli de olman gerekli. :34:

Hoş geldin canım aramıza. Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Eğer kuralları okursan ve uyabileceğini düşünürsen okuduğuna ve kabul ettiğine dair geri bildirim yapman gerekiyor. Ayrıca kendini detaylı olarak tanıtırsan sevinirim. :34:

Kahvaltın gayet güzel olmuş canım. Kızlarda söylemiş menülerimizi nasıl paylaşacağımızı. Zaten ilerleyen mesajlarda doğru şekilde paylaşmışsın ama menü paylaşırken öğünlerin yanına mutlaka saatlerini yazmamız lazım. :34:

Hoş geldin Özlem' cim :16: Çok güzel spor yapmışsın ama menünü yazmamışsın. Biran önce kurtulman senin içinde iyi olacak. Zaman uzadıkça tadı da kaçıyor bu işin. :34:

Tatlım bu menüyle kilo vermen çok zor. Daha dikkatli olman lazım. :34: Öncelikle asla ve asla ana öğünleri atlamayacaksın. Sabah kahvaltın doyurucu ve protein ağırlıklı olacak. Öğleyi ve akşamı ise dengeleyip hem vitamin hem protein ağırlıklı yapman lazım. Mümkün oldukça alkollü içeceklerden diyet boyunca uzak durman lazım. Kavrulmuş kuruyemişlerin hiç bir faydası yok aksine zararlı. Kavrulmamış kuruyemiş yiyebilirsin. Zamanla daha iyi öğreneceğine eminim. Ama daha sık gelmen lazım takıma.

İşin doğrusunu biliyorsun zaten. Birde uygulayabilsen süper olacak. Şöyle düşün derim. Bu zamana kadar çikolata tatlı yedin de ne oldu. Hepsi kilo olarak yapıştı kaldı üstüne. İdeal kilona ulaşana kadar uzak dur bu yiyeceklerden nasıl olsa zayıfladıktan sonra yiyeceksin. Yani sadece bir süreliğine ara vermiş olacaksın. :34:

Patates ve muz haricinde süper bir menü canım. Afiyet olsun. Umarım akşamki çay faslını hasarsız atlatmışsındır. Ama ben güveniyorum sana şimdiden sen bu işi başaracaksın. :46:

hoşbulduk bu arada tatlım ben 23 yaşındayım mersinde yaşıyorum geçen sene üniversiteden mezun oldum işsizlik dönemi yaşıyorum bu beni çok bunalttı ve kendimi yemeye verdim adeta yemek yemek hayatımın tek amacı olmuştu diyebilirim size ve sürekli fastfood yiyordum en az hafta 3 kez bi baktım artık hiçbir kıyafetim üstüme olmuyor tartı 83 buçuğu gösteriyor dur dedim kendi kendime ve o kararlılıkla başladım diyete bu gidişe bir son vermem gerekti çünkü ve işte 13. takımdayım :3: zaten kuralları okumuştum ilk geldiğim gün kabul ediyorum hepsinide :34: işte bu kadar şekerlerim :)

Evet yapışıp kalıyor. Ne demişler damakta 5 dakika, popoda 5 yıl:) bir spor programına başlayacağım bileklerim iyileşince. Eşim benzer bir programla 2,5 ayda 10 kilo verdi. Çok acı çektiği için abur cubur yemek istemiyor artık. Ben biraz da buna güveniyorum sanırım. Kararlıyım ama zor bir program olduğu için moral ve desteğe ihtiyacım olacak.

Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü

Tekrar merhaba herkese,
Bugün öğle yemeğini atladığım için saçma bir gün oldu ama acıkıp abur cubur yememek için arada bol meyve tükettim.
Hatırladığım kadarıyla saatleri de yazıyorum.

9:30 iki kuru kayısı
10:00 2 yemek kaşığı menemen, az peynir, söğüş domates salatalık, 1 dilim tam buğday ekmek, 1 tuzsuz etimek
13:00 1 kuru incir, 1 ceviz, 3 fındık, 3 badem (hepsi çiğ)
2 elma , 1 muz , 2 dilim tuzsuz etimek üzeri ince labne, 1 yağsız süte kafeinsiz latte (bunların herbiri 45 dk 1 saat arayla yendi)
18:30 yaklaşık 100 gr tavuk eti, 2 yk kadar sote sebze, domates salatalık söğüş, 1 tuzsuz etimek

Normalde yaklaşık 4 lt su içerim, bugün 2 lt ancak içebildim sanırım.

Dediğim gibi biraz saçma bir gün oldu ama yaptığım kalori hesabına göre almam gereken kalorinin altında kaldım. Siz ne dersiniz?

Bi tek bu var canim ama burda da 70 kiloydum yani 87.5 dan dusmustum en kilolu fotolarimi silmisim morel bozuklugu yapiyor diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrik ederim irem. Umarım ben de aynı dirayeti gösterebilirim.

Bu arada takımda kaç kişi var? Ebru, irem, ceren... Sanırım ben diğerlerini kaçırdım. Lütfen kusura bakmayın, gündüz çocuklardan çok bakamadığım için yazışmaları kaçırabiliyorum.

Bu arada takımda kaç kişi var? Ebru, irem, ceren... Sanırım ben diğerlerini kaçırdım. Lütfen kusura bakmayın, gündüz çocuklardan çok bakamadığım için yazışmaları kaçırabiliyorum.

daha arkadaşlar var ama bayram tatil nedeniyle çoğu kişi uğrayamıyor
bir hafta 10 gün içinde toplanır herkes

Selam hanımlar, bayram aradından sonra yeniden baslıyoruz duzenimize, ben bugun tartıda cok kotu bir sayı gordum:(

Az önce sporumu yaptım 1 saat
40 dk leslie
Gerisi simit-göbek hareketleri

1 ay sonra denize gitme ihtimalimiz var. Acilen fit olmam lazım

Karın kaslarım agrıyoooorrr, hemde cook

selam çıtırlar ben geldimmmmmmmm :52::52::52::52::52:

hepinizi çok çok çokkkkkk özledim :16::16::16::16::16::16:

yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler. :21::21::21::21::21:

Selam hanımlar, bayram aradından sonra yeniden baslıyoruz duzenimize, ben bugun tartıda cok kotu bir sayı gordum:(

Az önce sporumu yaptım 1 saat
40 dk leslie
Gerisi simit-göbek hareketleri

1 ay sonra denize gitme ihtimalimiz var. Acilen fit olmam lazım

Karın kaslarım agrıyoooorrr, hemde cook

Tubacım nasılsın. geçmiş olsun spordan dolayı mı ağrın oldu acaba

yeni yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler

Ben Nazmiye. 25 yasındayım 170 boyundayım. ramazanda izne ayrıldım. malesef beni felaket etkiledi sabah tartıldığımda 79.6 kgydim :14::14::14:
tabi bugun kaldıgım yerden devam ediyorum. 76,2 ile izne ayrılmıştım. hemen aynı kiloya inip takıma geri dönmek istiyorum

Tekrar merhaba herkese,
Bugün öğle yemeğini atladığım için saçma bir gün oldu ama acıkıp abur cubur yememek için arada bol meyve tükettim.
Hatırladığım kadarıyla saatleri de yazıyorum.

9:30 iki kuru kayısı
10:00 2 yemek kaşığı menemen, az peynir, söğüş domates salatalık, 1 dilim tam buğday ekmek, 1 tuzsuz etimek
13:00 1 kuru incir, 1 ceviz, 3 fındık, 3 badem (hepsi çiğ)
2 elma , 1 muz , 2 dilim tuzsuz etimek üzeri ince labne, 1 yağsız süte kafeinsiz latte (bunların herbiri 45 dk 1 saat arayla yendi)
18:30 yaklaşık 100 gr tavuk eti, 2 yk kadar sote sebze, domates salatalık söğüş, 1 tuzsuz etimek

Normalde yaklaşık 4 lt su içerim, bugün 2 lt ancak içebildim sanırım.

Dediğim gibi biraz saçma bir gün oldu ama yaptığım kalori hesabına göre almam gereken kalorinin altında kaldım. Siz ne dersiniz?

Merhaba canım,

menün güzel az az yemişsin ama göze batan şeyler var tabiyki. mesela bir güne 2 elma ve 1 muz çok fazla. tek bir elma yada tek bir muz yeterli. bir de sabah ekmek yada etimek yeterliydi. karbonhidratlardan mümkün olduğu kadar uzak durmalısın

Kızlar tatil dolayısıyla uğrayamıyorum sürekli. Bugün denize gittik bütün aile. 15 kişi kadar :30: Bebeğim ilk defa denizle tanıştı ve çok sevdi. Bol bol yüzdük. Ama bol bol da yedik. Deniz çok acıktırıyor insanı. Ama yememe rağmen zayıfladığımı düşünüyorum çünkü yüzerken hepsini yaktım galiba :9: Arada kaçamak yapıyorum ama diğer öğünlerde dengelemeye çalışıyorum.

İki gün önce balık tutmaya çıktık tekneyle birlikte. Yaklaşık 3 kiloya yakın balık avladık. Dün akşam da o vardı menüde. Taze taze çok lezzetli oluyor. Kısacası öğünlerimin çoğunluğu börülce, kereviz, barbunya, balık gibi sağlıklı yemeklerden oluşuyor ama arada midye dolması gibi yememem gerekenlerden de kaçıyor. Umarım cumaya güzel bir sonuç alırız takım olarak. Unutmayın ki kilolar ikiye bölünecek.

Bu hafta herkes kendini toparlasın lütfen. :52:

Ebrucum nasılsın tatilin baya keyifli geçiyor anlaşılan. menülerin de tam ege menüleri :9::9::9: bizim tatil yalan oldu. eşimin eniştesi vefat etti. istanbula gidiş dönüş yapıldı. çok kilo aldım bide :17::17::17:

Merhaba canım,

menün güzel az az yemişsin ama göze batan şeyler var tabiyki. mesela bir güne 2 elma ve 1 muz çok fazla. tek bir elma yada tek bir muz yeterli. bir de sabah ekmek yada etimek yeterliydi. karbonhidratlardan mümkün olduğu kadar uzak durmalısın

dün öğle yemeğini atlayınca biraz dengem şaştı haklısın:)
bir de ben emzirdiğim için biraz daha fazla yiyorum.

Back
X