- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
canımcım hiç korkma ben kullanıyosam herkes kullanır :) arabadan önce özel ders almıştım direksiyon hocam ( ev arkadasımın sınıf arkadaşıydı) ayy edaya söyleme ama o hayatta kullanamaz demiş :) 2 seneyi bitirdim 3 sene olacak çok şükür bir bayrak diregine çarpmak bide bi arabanın kapısını hafif göçertmek dışında başka vukuatım yok :)
Kaptan ve yardımcısı kiim :)
yaaa su an gaza gelmiş durumdayım..işyerim evime çok uzak hergün otobüs beklemekten perişan oluyorum vallahi..ama şimdiye kadar bikere bile direksiyon başına geçmiş değilim çok fobim var..bir de 4 5 ay once ablamı trafik kazasında kaybedince iyice vazgeçtim araba sevdasından..bi yandanda çok gerekli..ne yapsam bilemedim.
Hoşgeldin fundacımHoş bulduk Dilara. :)
Zeynepciğim, merhaba. Funda ben.
Ayrılıp kilo almışların klasik örneğiyim, 10 kilo aldım.Ben de bir yıl burda olmayı planlıyorum. Herhalde anca gider kilolar.
Yağmur benim :):) senin ismin neydi :)Tebrikler yağmurcum
Eline sağlık ebrucum*** 13. Takım 376. Etap***
cerenberen16 (88.4/87.4/1/%1.13)
dilarasahra (95.4/93.2/2.2/%2.31) Yeni üye Hedef: 65
LAydLiNe ( 65.1/ 64.9/0.2/%0.31)
mavera87 (69.5/68.5/1/%1.44)
Ozlem (76.5/76/0.5/%0.65)
24saat (67.6/67.3/0.3/%0.44)
13. Takım ortalaması : %1.05
Listemiz bu şekilde kızlar. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Listede olmayanları da aynı şekilde kutluyorum. Sonuçta takım olarak çok iyi işler çıkarmaya başladık. Lütfen aynen bu şekilde devam edelim. Haftaya daha iyi sonuçlar bekliyorum özellikle Kendimden, Özlemden ve Yağmur' dan. İzinden dönenlerin de biran önce kendilerini toparlayıp listeye girmelerini umut ediyorum.
Bu arada takım olarak bir cezamız var. Geçen haftalarda kötü sonuçlar aldığımız için bir aylık genel sonuç listesini hazırlama cezası aldık. İlk haftanın listesini ben yapacağım. Diğer üç haftanın listesini ise ceza almamıza neden olan etaplardaki üyeler hazırlayacak. Ben tarih tarih kimin hazırlayacağını yazarım. Hemen telaşa düşmeyin. Listeyi hazırladıktan sonra benim kontrolümden geçecek ama dediğim gibi ceza hepimizin olduğu için hep birlikte çekeceğiz. Hem böylelikle liste yapmayı öğrenmiş olacaksınız. İleride benim olmadığım zamanda kendi kendinizi idare edecek duruma geleceksiniz.
hoşgeldiniz baayan :) illa özellikle çagırmak mı lazım :) nereleerdesin ben bi gittim geldim herkesler gitmişbenim canım arkadaşlarım. nasılsınız. çok uzun zaman oldu gelmeyeli. Gönülcüm mesaj atmış unutmamış beni kıyamamhepinizi çok çok özledim
hoşgeldiniz baayan :) illa özellikle çagırmak mı lazım :) nereleerdesin ben bi gittim geldim herkesler gitmiş
Alıntıları ekleyemedim yine
Gönül =kelebekcim
Diyanette çalışıyorum evet :)
Dilara araba konusunda bence adım at hemen :) benim arabamı istanbuldan Aksaraya eniştem getirdi bu süre içinde bir kez deneme amaçlı bindim oda faciaydı :) eniştemle babam gider gitmez arkadasımla atladık arabaya tın tın 20 yle trafige çıktım hergün gidecegim kurs yolunu gittim geldim..ertesi gün tek başıma kursa gittim tabi sagdan sagdan 20 yle 40 la ve bugün 140ı görebiliyorum çok şükür..yaparsıııın bence sende :) :) :)
Şahane kaptanım geliyon gidiyon bi selam yok :) liste için eline sağlık
Bütün takımı tebrik ediyorum kendim hariç :)
Nasılasınız kızlar :)
Gönül kim :) hoşgeldiin canım :)
Eda canım diyanette mi çalışıyorsun ?
Dilara tamam artık gözüm senin menülerinde olacak çok güzel sonuçların :) bu hafta çok üzüldüm -300moralimi bozdu... Ama bu hafta 1kg gitsin istiyorum :) araba konusundada sen daha iyi bilirsin ama kaptanımıza katılıyorum maddi durumunda iyiye ehliyetin de varsa al bence :) keşke ben de alabilsem :)
Baya kalabalıklaştık :) geçmişi okumak zorluyor :) sayfalar hızla akıp gitmiş :) neyse hepinizi öpüyorum kızlar..
Akşam görümcem gelecek :) tatlı böğrek temizlik gibi işlerim var...
Bir de nesfitim bitti
Coco poks alasam veya nesquik olur mu sizce??? Sütümü veya yoğurdumu kendim yapıyorum artık lightler kokuyor yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?