Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yaaa su an gaza gelmiş durumdayım..işyerim evime çok uzak hergün otobüs beklemekten perişan oluyorum vallahi..ama şimdiye kadar bikere bile direksiyon başına geçmiş değilim çok fobim var..bir de 4 5 ay once ablamı trafik kazasında kaybedince iyice vazgeçtim araba sevdasından..bi yandanda çok gerekli..ne yapsam bilemedim.

Korkularının üzerine git Dilara. Yoksa ömür boyu katlanıp devam eder korkuların. Ben yaklaşık 8 yıldır kullanıyorum. Allaha şükür en ufak bir problem yok. Sadece kendine güven.

*** 13. Takım 376. Etap***

cerenberen16 (88.4/87.4/1/%1.13)
dilarasahra (95.4/93.2/2.2/%2.31) Yeni üye Hedef: 65
LAydLiNe ( 65.1/ 64.9/0.2/%0.31)
mavera87 (69.5/68.5/1/%1.44)
Ozlem (76.5/76/0.5/%0.65)
24saat (67.6/67.3/0.3/%0.44)

13. Takım ortalaması : %1.05

Listemiz bu şekilde kızlar. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Listede olmayanları da aynı şekilde kutluyorum. Sonuçta takım olarak çok iyi işler çıkarmaya başladık. Lütfen aynen bu şekilde devam edelim. Haftaya daha iyi sonuçlar bekliyorum özellikle Kendimden, Özlemden ve Yağmur' dan. İzinden dönenlerin de biran önce kendilerini toparlayıp listeye girmelerini umut ediyorum.

Bu arada takım olarak bir cezamız var. Geçen haftalarda kötü sonuçlar aldığımız için bir aylık genel sonuç listesini hazırlama cezası aldık. İlk haftanın listesini ben yapacağım. Diğer üç haftanın listesini ise ceza almamıza neden olan etaplardaki üyeler hazırlayacak. Ben tarih tarih kimin hazırlayacağını yazarım. Hemen telaşa düşmeyin. Listeyi hazırladıktan sonra benim kontrolümden geçecek ama dediğim gibi ceza hepimizin olduğu için hep birlikte çekeceğiz. Hem böylelikle liste yapmayı öğrenmiş olacaksınız. İleride benim olmadığım zamanda kendi kendinizi idare edecek duruma geleceksiniz.

Canlarım ben kaçıyorum. Öğleden sonra yine uğramaya çalışırım. Geçmişi tam okuyamadım. Önemli konularda lütfen özel mesaj atın. Bazen göremeye biliyorum. Herkesi yeniden tebrik ediyorum. Takımımız yine harika olmaya başladı çok şükür

Hoş bulduk Dilara. :)

Zeynepciğim, merhaba. Funda ben.
Ayrılıp kilo almışların klasik örneğiyim, 10 kilo aldım. Ben de bir yıl burda olmayı planlıyorum. Herhalde anca gider kilolar.
Hoşgeldin fundacım
Buradan ayrılmayıp önümüzdeki sene çıtır hatunlar olucaz

Eline sağlık ebrucum

Nasılasınız kızlar :)
Gönül kim :) hoşgeldiin canım :)
Eda canım diyanette mi çalışıyorsun ?

Dilara tamam artık gözüm senin menülerinde olacak çok güzel sonuçların :) bu hafta çok üzüldüm -300moralimi bozdu... Ama bu hafta 1kg gitsin istiyorum :) araba konusundada sen daha iyi bilirsin ama kaptanımıza katılıyorum maddi durumunda iyiye ehliyetin de varsa al bence :) keşke ben de alabilsem :)
Baya kalabalıklaştık :) geçmişi okumak zorluyor :) sayfalar hızla akıp gitmiş :) neyse hepinizi öpüyorum kızlar..
Akşam görümcem gelecek :) tatlı böğrek temizlik gibi işlerim var...
Bir de nesfitim bitti
Coco poks alasam veya nesquik olur mu sizce??? Sütümü veya yoğurdumu kendim yapıyorum artık lightler kokuyor yaaa...

Alıntıları ekleyemedim yine

Gönül =kelebekcim
Diyanette çalışıyorum evet :)

Dilara araba konusunda bence adım at hemen :) benim arabamı istanbuldan Aksaraya eniştem getirdi bu süre içinde bir kez deneme amaçlı bindim oda faciaydı :) eniştemle babam gider gitmez arkadasımla atladık arabaya tın tın 20 yle trafige çıktım hergün gidecegim kurs yolunu gittim geldim..ertesi gün tek başıma kursa gittim tabi sagdan sagdan 20 yle 40 la ve bugün 140ı görebiliyorum çok şükür..yaparsıııın bence sende :) :) :)

Şahane kaptanım geliyon gidiyon bi selam yok :) liste için eline sağlık
Bütün takımı tebrik ediyorum kendim hariç :)

benim canım arkadaşlarım. nasılsınız. çok uzun zaman oldu gelmeyeli. Gönülcüm mesaj atmış unutmamış beni kıyamam hepinizi çok çok özledim

maşallah ne cok yeni arkadaşımız var.
herkese hoşgeldiniz diyorum.
kızlar ben Nazmiye 25 yaşındayım izmirliyim 91 kiloydum 75lere kadar düştüm takımla birlikte. şimdi ise 81 kiloyum (ebru sen bu kısmı görme emi) hiç hareket kalmadı hayatımda akşama kadar iş güç az yiyorum çok beslenme hatası yapıyorum ve hareket etmiyorum. başlamam ve devam etmem lazım. bugun bana millat olur hem belki Gönülün mesajı beni kendime getirir

teşekkür ederim canım denicem inşallah..

Yağmurcum et tabi ama bu hafta tatlı kaçamaklarım olmuştu inşallah önümüzdeki hafta daha iyi olcak.

kızlar diyetisyene gideyim diyorum öneriniz var mı?Gamze koçar hakkında bilginiz var mı fiyatı bayağı yüksek geldi ne yapsamm kararsız kaldım..

kızlar yeni bir şey öğrendim hemen paylaşayım.bir arkadaşım diyetisyene gidiyor bugün geldi ofise ondan öğrendim..denemeye karar verdim..içtiğimiz suyu biraz tatlandırıyoruz nane ,çubuk tarçın ve limon.yağ yakımına yardımcı oluyormuş metobolizmayı hızlandırıyormuş.Tarifide aşağıdaki şekilde,

Bir sürahi suya,
Bir tam limonu 3-5 parça dilimleyip ekleyin,
Bir avuç kadar taze naneyi ekleyin,
Bir-iki çubuk tarçını ekleyin,
Üzerine aldığı kadar su ekleyin ve tüketmek için en azından 1-2 saat geçmesini bekleyin.
Bu suyu bütün gün içinde tüketin ve yeni gün için mutlaka yenisini hazırlayın. Bu sayede kan şekeriniz dengede olacak, yağ yakımında etki sağlayacak, ferahlayacak ve suyunuzda biraz daha farklı bir aroma tadacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…