Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Indila'nın şu meşhur şarkısı mı yoksa?
Ben de Fransızcayı hiç sevmem normalde, ama o şarkıyı dinleyince aslında güzel bir dil olduğunu düşündürüyor bana.
Evet yaa bitiriyo beni arabada son ses açıyorum yollar kayıp gidiyo bi bakmışım ibre 140 gösteriyo :))

Kesinlikle listeye girmek istiyorum canım.Hedefim 65 kg olmak.Boyum 1,67.98 kg ile başladım diyete...Alırsan sevinirim canım..

Hoş geldin Fundacım..Gönülcüm sende hoş geldin..Ben Dilara.Bahsettiğin programı izlicem çok merak ettim canım.

Kesinlikle listeye girmek istiyorum canım.Hedefim 65 kg olmak.Boyum 1,67.98 kg ile başladım diyete...Alırsan sevinirim canım..
Dilaracım listede olduğun zaman yiyeceğin zaman 2 kere düşünüyosun
Birde buradan ayrılmamamız gerekiyor yoksa kilolar geri geliyor
Ben allahın izni ile bu sene buradayım 1 yıl da 25-26 kilo verebilsem sonrasında da bir 4 kilo daha toplamda 30 kilo asıl hedefim

Hoş bulduk Dilara. :)

Zeynepciğim, merhaba. Funda ben.
Ayrılıp kilo almışların klasik örneğiyim, 10 kilo aldım. Ben de bir yıl burda olmayı planlıyorum. Herhalde anca gider kilolar.

Bende ayrılmayı düşünmüyorum kesinlikle..Keşke daha önce gelseymişim diyorum buraya..İnşallah yavaş yavaş beslenme tarzımız değişecek..1 yıl içinde kiloları vericez.

Bende araba almak istiyorum ama şu korkum birtürlü bırakmıyor yaaaa kullanamazmışım gibi geliyoooo :)
canımcım hiç korkma ben kullanıyosam herkes kullanır :) arabadan önce özel ders almıştım direksiyon hocam ( ev arkadasımın sınıf arkadaşıydı) ayy edaya söyleme ama o hayatta kullanamaz demiş :) 2 seneyi bitirdim 3 sene olacak çok şükür bir bayrak diregine çarpmak bide bi arabanın kapısını hafif göçertmek dışında başka vukuatım yok :)

Merhabaa :) Ben Ece sizlerle paylaşımda bulunacağım sohbet muhabbet şu kilolar gitsin hepimizde ama yarışmaya girmeyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…