Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hangi funda ooo :) listeye girmeyi düşünmüyordum ama bi heyecab geldi.. tartım tam kiloları vermeye başlayınca bozuldu (----) hatası veriyor ve kesin rakam göstermiyor şu an da yenisini alma ya da bunu yaptırma gibi bi durumum söz konusu değil.. Edirneye gittiğimde yurtta falan bulabilirsem orada başlayacağım

Ama tartılmazsan olmaz ki bu iş. En kısa zamanda hallet bence tartı olayını. Çünkü en büyük motivasyon kaynağı tartı. Ne zaman gidiyorsun Edirne'ye? Bu arada şimdi nerdesin?

Neden olmasın sen de yaz menülerini bak sana neler yasaklıyorum. Yasak işi benden soruluyor.
Süper bir haber canım. Son üç haftadır hep ilk üçteyiz. İnşallah hep böyle devam edecek. 13. takımın büyük atağı. Eski güzel günlerimize yeniden dönüş yapmak büyük mutluluk.
tamam canım bugünden itibaren yazıyorum belki böyle böyle öğrenirim.. bir de nedense bende bazı şeyler ters tepki yaratıyor.. Bilmez miyim 13. takım bir zamanların en sağlam takımıydı paylaşımları kuralları sürekliliği verimi herşeyiyle

Ama tartılmazsan olmaz ki bu iş. En kısa zamanda hallet bence tartı olayını. Çünkü en büyük motivasyon kaynağı tartı. Ne zaman gidiyorsun Edirne'ye? Bu arada şimdi nerdesin?
İstanbuldayım 2 hafta sonra gidicem canım o zamana kadar bulmaya çalışıcam ama tartılar arası farkda geri adım attırıyor benim ki bozulmasaydı götürüyorum oraya

Bir ara çok bocaladık canım. Bana yardımcı olacak eski üye kalmadı. Tek başına yürütmek çok güçtü. Listeye yeniden girdim bende. Böylece benimde motivasyonum arttı. Çok bi fazlalığım yok ama listede olmak insanı kendine getiriyor. Allaha şükür son 3 haftadır düzene girdik dediğim gibi inşallah hep böyle gidecek.

inşallah canım

Eveet tanıtayım kendimi adım Ece, 20 yaşındayım Üniversite okuyorum Daha önce burada yarışarak inişli çıkışlı bir süreçle kilomu verdim ve mezun oldum, daha bunun tadını çıkaramadan üniversite sınavı tercihi rahatsızlıklar yeni bir il yeni bir çevre sonrada sınavlar falan derken 67ye geri çıktım.. Buradaki sohbetler paylaşımlar özleniyor en karışık zamanlarda sorumluluk da ayrı bir bilinç ve heyecan getiyor diye yardıma geldim

Ebrucum yardım edecek bir durum varsa bende edebilirim
Liste yspmayı öğrenebilirim
Msj sayısı olabilir
Ne görev varsa kabulüm canım

Kızlar dısarıdayım hala bişey yemedim sabah 10 dan neri, eve gitmeti beklersem yaklasık 21:00 i bulur yemek yrmem, dısarda 1 lahmacun yiyeyim diyorum nedersiniz?
Karatay müsaade ediyor dimi lahmacuna?

Kızlar dısarıdayım hala bişey yemedim sabah 10 dan neri, eve gitmeti beklersem yaklasık 21:00 i bulur yemek yrmem, dısarda 1 lahmacun yiyeyim diyorum nedersiniz?
Ben bilemedim :):) ama başka ne yiyebilirsin ki zaten dışardada adam akıllı bir şey yok...

Tubacım ben lahmacundansa tabakta yarım porsiyon döner veya köfte tercih ediyorum yanına ayran ve salata süper oluyor

Bugünkü menüm...
Sabah 06.00-07.00
Spor..
09.30
Menemen ekmeksiz...
Arada sade Türk kahvesi 1kuru erik
12.00
Sütlü az şekerli tatlı 1dilim

15.00
1elma
18.00
1tabak bulgur pilavı 2yk taze fasulye...

Şimdi yürüyüşe gideceğim :)

evet Tubacım Karatay lahmacun yiyebilirsiniz diyor. zaten lahmacunun ekmaği çok ince oluyor etli yanında bol salata ve ayranla gayet saglıklı bir menü olur

Canım tatlı yerine hafif bir öğlen yemeği yeseydin daha güzel olurdu bence

çok sevindim bi meslekdaşım olduguna burda :) hangi sehirdesin okul falan dediğine göre resmi görevdesin

hoşgeldin ece :) eda ben 28 yaşındayım 89 la başladım diyete takıma 85 civarı bi kiloyla geldim 78 buçuk şimdi ki kilom..2 ay izindeydim aynı kiloya düşünce takıma giricem inş :)

Bu Funda.
Sen 5. takımdan mezun olduğunda ben başlamıştım. Pek konuşma şansımız olmadı ama adından hatırlıyorum, yaşını falan da hatırlıyordum. Bir de bayağı düşük bir kiloyla mezun olmuştun sanki, 49-50 gibiydi diye hatırlıyorum ama emin değilim. Koruyor musun kilonu diye sormuştum ama sanırım görmedin. Gerçi cevabı konuşmaların arasına yazmışsın zaten.

Oldukça karlı bir menü olmuş Yağmurcuğum... :)
Tatlıya cıs diyen çıkar belki ama genel kalorisi düşük.

Bu da benim menüm kızlar, toplamda 990 kalori çıktı, 1000 diyelim.

Sabah:
4 tane nohut köftesi
1 yemek kaçığı ketçap

Ara:
2 erik (büyük ve mor olanlardan)

Öğlen:
2 orta boy haşlanmış patates

Ara:
1 dilim karpuz

Akşam:
1 tabak taze fasulye
1/2 tabak pilav
1 dilim çavdar ekmeği

30 dakika da step çektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…