- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Hangi funda ooo :) listeye girmeyi düşünmüyordum ama bi heyecab geldi.. tartım tam kiloları vermeye başlayınca bozuldu (----) hatası veriyor ve kesin rakam göstermiyor şu an da yenisini alma ya da bunu yaptırma gibi bi durumum söz konusu değil.. Edirneye gittiğimde yurtta falan bulabilirsem orada başlayacağımBen hep buradayım canım. Birlikte yürütürüz. Sen elinden geldiğince takımda ol. Bugün tartıldın mı? Yeniden gireceksin dimi listeye?
Bu arada kendini güzelce tanıt ki arkadaşlarda tanısın seni. Çünkü Funda hariç seni tanıyan yok.
Hangi funda ooo :) listeye girmeyi düşünmüyordum ama bi heyecab geldi.. tartım tam kiloları vermeye başlayınca bozuldu (----) hatası veriyor ve kesin rakam göstermiyor şu an da yenisini alma ya da bunu yaptırma gibi bi durumum söz konusu değil.. Edirneye gittiğimde yurtta falan bulabilirsem orada başlayacağım
Neden olmasın sen de yaz menülerini bak sana neler yasaklıyorum. Yasak işi benden soruluyor.
Süper bir haber canım. Son üç haftadır hep ilk üçteyiz. İnşallah hep böyle devam edecek. 13. takımın büyük atağı. Eski güzel günlerimize yeniden dönüş yapmak büyük mutluluk.
İstanbuldayım 2 hafta sonra gidicem canım o zamana kadar bulmaya çalışıcam ama tartılar arası farkda geri adım attırıyor benim ki bozulmasaydı götürüyorum orayaAma tartılmazsan olmaz ki bu iş. En kısa zamanda hallet bence tartı olayını. Çünkü en büyük motivasyon kaynağı tartı. Ne zaman gidiyorsun Edirne'ye? Bu arada şimdi nerdesin?
tamam canım bugünden itibaren yazıyorum belki böyle böyle öğrenirim.. bir de nedense bende bazı şeyler ters tepki yaratıyor.. Bilmez miyim 13. takım bir zamanların en sağlam takımıydı paylaşımları kuralları sürekliliği verimi herşeyiyle
inşallah canımBir ara çok bocaladık canım. Bana yardımcı olacak eski üye kalmadı. Tek başına yürütmek çok güçtü. Listeye yeniden girdim bende. Böylece benimde motivasyonum arttı. Çok bi fazlalığım yok ama listede olmak insanı kendine getiriyor. Allaha şükür son 3 haftadır düzene girdik dediğim gibi inşallah hep böyle gidecek.
Evet canım bende isminden hatırlıyorumHoşbulduk Zeynep
Seni hatırlıyorum izne ayrılmadan önce tanışmıştık :)
Ebrucum yardım edecek bir durum varsa bende edebilirimBir ara çok bocaladık canım. Bana yardımcı olacak eski üye kalmadı. Tek başına yürütmek çok güçtü. Listeye yeniden girdim bende. Böylece benimde motivasyonum arttı. Çok bi fazlalığım yok ama listede olmak insanı kendine getiriyor. Allaha şükür son 3 haftadır düzene girdik dediğim gibi inşallah hep böyle gidecek.
Ben bilemedim :):) ama başka ne yiyebilirsin ki zaten dışardada adam akıllı bir şey yok...Kızlar dısarıdayım hala bişey yemedim sabah 10 dan neri, eve gitmeti beklersem yaklasık 21:00 i bulur yemek yrmem, dısarda 1 lahmacun yiyeyim diyorum nedersiniz?
Karatay müsaade ediyor dimi lahmacuna?
Tubacım ben lahmacundansa tabakta yarım porsiyon döner veya köfte tercih ediyorum yanına ayran ve salata süper oluyorKızlar dısarıdayım hala bişey yemedim sabah 10 dan neri, eve gitmeti beklersem yaklasık 21:00 i bulur yemek yrmem, dısarda 1 lahmacun yiyeyim diyorum nedersiniz?
evet Tubacım Karatay lahmacun yiyebilirsiniz diyor. zaten lahmacunun ekmaği çok ince oluyor etli yanında bol salata ve ayranla gayet saglıklı bir menü olurKızlar dısarıdayım hala bişey yemedim sabah 10 dan neri, eve gitmeti beklersem yaklasık 21:00 i bulur yemek yrmem, dısarda 1 lahmacun yiyeyim diyorum nedersiniz?
Canım tatlı yerine hafif bir öğlen yemeği yeseydin daha güzel olurdu benceBugünkü menüm...
Sabah 06.00-07.00
Spor..
09.30
Menemen ekmeksiz...
Arada sade Türk kahvesi 1kuru erik
12.00
Sütlü az şekerli tatlı 1dilim
15.00
1elma
18.00
1tabak bulgur pilavı 2yk taze fasulye...
Şimdi yürüyüşe gideceğim :)
çok sevindim bi meslekdaşım olduguna burda :) hangi sehirdesin okul falan dediğine göre resmi görevdesinHoşgeldiin argleton :) ben de yağmur :)
Dilaracım tarifin mantıklı geldi aslında :) nane m yok :) yarın pazarda bulursam alayım bari :)
Eda:) bende kur an hocasıyım canım talebeler okutuyoruz evlerde okullarda yurtlarda vs :) o yüzden sordum canım :) tanıştığıma memnun oldum :)
Özlem kaç kilo vermiştin? Kaptan haftaya ikimizden artış bekliyor :) ne yapacuğuk :):)
hoşgeldin ece :) eda ben 28 yaşındayım 89 la başladım diyete takıma 85 civarı bi kiloyla geldim 78 buçuk şimdi ki kilom..2 ay izindeydim aynı kiloya düşünce takıma giricem inş :)Eveet tanıtayım kendimi adım Ece, 20 yaşındayım Üniversite okuyorum Daha önce burada yarışarak inişli çıkışlı bir süreçle kilomu verdim ve mezun oldum, daha bunun tadını çıkaramadan üniversite sınavı tercihi rahatsızlıklar yeni bir il yeni bir çevre sonrada sınavlar falan derken 67ye geri çıktım.. Buradaki sohbetler paylaşımlar özleniyor en karışık zamanlarda sorumluluk da ayrı bir bilinç ve heyecan getiyor diye yardıma geldim
Hangi funda ooo :) listeye girmeyi düşünmüyordum ama bi heyecab geldi.. tartım tam kiloları vermeye başlayınca bozuldu (----) hatası veriyor ve kesin rakam göstermiyor şu an da yenisini alma ya da bunu yaptırma gibi bi durumum söz konusu değil.. Edirneye gittiğimde yurtta falan bulabilirsem orada başlayacağım
Bugünkü menüm...
Sabah 06.00-07.00
Spor..
09.30
Menemen ekmeksiz...
Arada sade Türk kahvesi 1kuru erik
12.00
Sütlü az şekerli tatlı 1dilim
15.00
1elma
18.00
1tabak bulgur pilavı 2yk taze fasulye...
Şimdi yürüyüşe gideceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?