Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar diyetisyene gideyim diyorum öneriniz var mı?Gamze koçar hakkında bilginiz var mı fiyatı bayağı yüksek geldi ne yapsamm kararsız kaldım..
Meraba Dilara. Dİyetisyen çok önemli tabi daha önce değerlerine baktırdın mı hiç. diyetisyen değerlerine göre bir liste hazırlar sana. söylediğin diyetisyeni ben pek bilmiyorum. bu ara hayattan kopugum gerçi. bir de kendi vücudunu dinlemeyi bilmelisin. aslında biz vucudumuzun neyi rahat yakıp neyi yakamadıgını hangi saatlerde daha çok yaktıgını v.s cok iyi biliyoruz. mesela bana akşamsaatlerinde yapılan spor yaramıyor. o saatlerde spora cok konsantre olamıyorum. sabah yaptıgım sporsa çok iyi geliyor.

İyiki yazmısım. Topla kendini. Başkası olsa bunu yazamam ama senın kısa sürede kendını toparlayacagına emınım. Ben de izne ayrılınca 2 kilo aldım ama sonra verdim. Hadi tekrar başlıyoruz.

İyiki yazmısım. Topla kendini. Başkası olsa bunu yazamam ama senın kısa sürede kendını toparlayacagına emınım. Ben de izne ayrılınca 2 kilo aldım ama sonra verdim. Hadi tekrar başlıyoruz.
aynen öyle Gönülcüm. start vermenin zamanı geldi. ramazanda bi saldım bidaha toparlayamdım. burdan kopmamak lazım onu çok iyi anladım. bu sayfanın katkısı gerçekten cok fazla

Deniycam bakalım eve gudince
Şu anda annemdeyim

Hoşgeldin nazmiyecim
Bende zeynep
33 yaşında 2 kız annediyim
87.4 kilo 170 cm yim
Hedefimi 60 yaptım
70 olsam yetr diyordum ama artık bu kadar uğraştım bali 60 ı göreyim diyorum

Hoşgeldiin argleton :) ben de yağmur :)
Dilaracım tarifin mantıklı geldi aslında :) nane m yok :) yarın pazarda bulursam alayım bari :)
Eda:) bende kur an hocasıyım canım talebeler okutuyoruz evlerde okullarda yurtlarda vs :) o yüzden sordum canım :) tanıştığıma memnun oldum :)
Özlem kaç kilo vermiştin? Kaptan haftaya ikimizden artış bekliyor :) ne yapacuğuk :):)

aynen öyle Gönülcüm. start vermenin zamanı geldi. ramazanda bi saldım bidaha toparlayamdım. burdan kopmamak lazım onu çok iyi anladım. bu sayfanın katkısı gerçekten cok fazla

Ay nasıl açım anlatamam. Sabah öğlen sadece yumurta domates salatalık peynir yedim. Akşama canım nasıl makarna istiyor.

Merhaba Yağmur memnun oldum :)

Ay nasıl açım anlatamam. Sabah öğlen sadece yumurta domates salatalık peynir yedim. Akşama canım nasıl makarna istiyor.

Gönülcüm kendini aç bırakma canım daha sağlam ye ama makarna yeme sabahı daha sıkı yap ben zaten menü olarak bugun diplerdeyim bari akşamı kurtarayım sadece bir kepçe domates corbası ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.

Kuzum benim o kadar yoğunum ki ben bu kadarına bile şükür diyorum. Bu yoğunluğun arasında burayı takip etmek hele ki menülere bakmak çok zorluyor. Şuan kucağımda bebişle yazıyorum yani o derece. İşten geldim eve girer girmez pc yi açtım ki listede sorun var mı varsa saat 18:00 e kadar halledeyim diye. Umarım anlatabildim

canım şu liste ile ilgili hatırlatmaları müsait olduğunda yaparsan önümüzdeki haftadan itibaren kontrolü ben devralayım kızlardan biriyle de başka bir iletişim yolu kullanır, bir sorun çıktığında paylaşmasını rica ederim.. sana da kontrol etmek kalır yine ilgilenirsin ama bu kadar kasmana gerek kalmaz

canım bunu isterim tabi ki ama daha önce ne zaman kesin gözle yardıma başlasam bişeyler çıktı :) ama elimden geleni yaparım hem bana da bi sorumluluk olur

Ben hep buradayım canım. Birlikte yürütürüz. Sen elinden geldiğince takımda ol. Bugün tartıldın mı? Yeniden gireceksin dimi listeye?
Bu arada kendini güzelce tanıt ki arkadaşlarda tanısın seni. Çünkü Funda hariç seni tanıyan yok.

şöyle bir baktım şu an ki duruma göre 1. sizlersiniz kızlar tebrikler :)
Süper bir haber canım. Son üç haftadır hep ilk üçteyiz. İnşallah hep böyle devam edecek. 13. takımın büyük atağı. Eski güzel günlerimize yeniden dönüş yapmak büyük mutluluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…