Meraba Dilara. Dİyetisyen çok önemli tabi daha önce değerlerine baktırdın mı hiç. diyetisyen değerlerine göre bir liste hazırlar sana. söylediğin diyetisyeni ben pek bilmiyorum. bu ara hayattan kopugum gerçi. bir de kendi vücudunu dinlemeyi bilmelisin. aslında biz vucudumuzun neyi rahat yakıp neyi yakamadıgını hangi saatlerde daha çok yaktıgını v.s cok iyi biliyoruz. mesela bana akşamsaatlerinde yapılan spor yaramıyor. o saatlerde spora cok konsantre olamıyorum. sabah yaptıgım sporsa çok iyi geliyor.kızlar diyetisyene gideyim diyorum öneriniz var mı?Gamze koçar hakkında bilginiz var mı fiyatı bayağı yüksek geldi ne yapsamm kararsız kaldım..
maşallah ne cok yeni arkadaşımız var.
herkese hoşgeldiniz diyorum.
kızlar ben Nazmiye 25 yaşındayım izmirliyim 91 kiloydum 75lere kadar düştüm takımla birlikte. şimdi ise 81 kiloyum (ebru sen bu kısmı görme emi)hiç hareket kalmadı hayatımda akşama kadar iş güç az yiyorum çok beslenme hatası yapıyorum ve hareket etmiyorum. başlamam ve devam etmem lazım. bugun bana millat olur hem belki Gönülün mesajı beni kendime getirir
aynen öyle Gönülcüm. start vermenin zamanı geldi. ramazanda bi saldım bidaha toparlayamdım. burdan kopmamak lazım onu çok iyi anladım. bu sayfanın katkısı gerçekten cok fazlaİyiki yazmısım. Topla kendini. Başkası olsa bunu yazamam ama senın kısa sürede kendını toparlayacagına emınım. Ben de izne ayrılınca 2 kilo aldım ama sonra verdim. Hadi tekrar başlıyoruz.
Deniycam bakalım eve gudincekızlar yeni bir şey öğrendim hemen paylaşayım.bir arkadaşım diyetisyene gidiyor bugün geldi ofise ondan öğrendim..denemeye karar verdim..içtiğimiz suyu biraz tatlandırıyoruz nane ,çubuk tarçın ve limon.yağ yakımına yardımcı oluyormuş metobolizmayı hızlandırıyormuş.Tarifide aşağıdaki şekilde,
Bir sürahi suya,
Bir tam limonu 3-5 parça dilimleyip ekleyin,
Bir avuç kadar taze naneyi ekleyin,
Bir-iki çubuk tarçını ekleyin,
Üzerine aldığı kadar su ekleyin ve tüketmek için en azından 1-2 saat geçmesini bekleyin.
Bu suyu bütün gün içinde tüketin ve yeni gün için mutlaka yenisini hazırlayın. Bu sayede kan şekeriniz dengede olacak, yağ yakımında etki sağlayacak, ferahlayacak ve suyunuzda biraz daha farklı bir aroma tadacaksınız.
Hoşgeldin nazmiyecimmaşallah ne cok yeni arkadaşımız var.
herkese hoşgeldiniz diyorum.
kızlar ben Nazmiye 25 yaşındayım izmirliyim 91 kiloydum 75lere kadar düştüm takımla birlikte. şimdi ise 81 kiloyum (ebru sen bu kısmı görme emi)hiç hareket kalmadı hayatımda akşama kadar iş güç az yiyorum çok beslenme hatası yapıyorum ve hareket etmiyorum. başlamam ve devam etmem lazım. bugun bana millat olur hem belki Gönülün mesajı beni kendime getirir
Dilaracım gitme imkanın varsa git canımkızlar diyetisyene gideyim diyorum öneriniz var mı?Gamze koçar hakkında bilginiz var mı fiyatı bayağı yüksek geldi ne yapsamm kararsız kaldım..
aynen öyle Gönülcüm. start vermenin zamanı geldi. ramazanda bi saldım bidaha toparlayamdım. burdan kopmamak lazım onu çok iyi anladım. bu sayfanın katkısı gerçekten cok fazla
Hoşgeldiin argleton :) ben de yağmur :)
Dilaracım tarifin mantıklı geldi aslında :) nane m yok :) yarın pazarda bulursam alayım bari :)
Eda:) bende kur an hocasıyım canım talebeler okutuyoruz evlerde okullarda yurtlarda vs :) o yüzden sordum canım :) tanıştığıma memnun oldum :)
Özlem kaç kilo vermiştin? Kaptan haftaya ikimizden artış bekliyor :) ne yapacuğuk :):)
Hoşbulduk ZeynepHoşgeldin nazmiyecim
Bende zeynep
33 yaşında 2 kız annediyim
87.4 kilo 170 cm yim
Hedefimi 60 yaptım
70 olsam yetr diyordum ama artık bu kadar uğraştım bali 60 ı göreyim diyorum
canım bunu isterim tabi ki ama daha önce ne zaman kesin gözle yardıma başlasam bişeyler çıktı :) ama elimden geleni yaparım hem bana da bi sorumluluk olurKaptan benim canım ama yardımcım yok. Sen gelirsen büyük ihtimal olacak.
Ay nasıl açım anlatamam. Sabah öğlen sadece yumurta domates salatalık peynir yedim. Akşama canım nasıl makarna istiyor.
Alıntıları ekleyemedim yine
Gönül =kelebekcim
Diyanette çalışıyorum evet :)
Dilara araba konusunda bence adım at hemen :) benim arabamı istanbuldan Aksaraya eniştem getirdi bu süre içinde bir kez deneme amaçlı bindim oda faciaydı :) eniştemle babam gider gitmez arkadasımla atladık arabaya tın tın 20 yle trafige çıktım hergün gidecegim kurs yolunu gittim geldim..ertesi gün tek başıma kursa gittim tabi sagdan sagdan 20 yle 40 la ve bugün 140ı görebiliyorum çok şükür..yaparsıııın bence sende :) :) :)
Şahane kaptanım geliyon gidiyon bi selam yok :) liste için eline sağlık
Bütün takımı tebrik ediyorum kendim hariç :)
canım şu liste ile ilgili hatırlatmaları müsait olduğunda yaparsan önümüzdeki haftadan itibaren kontrolü ben devralayım kızlardan biriyle de başka bir iletişim yolu kullanır, bir sorun çıktığında paylaşmasını rica ederim.. sana da kontrol etmek kalır yine ilgilenirsin ama bu kadar kasmana gerek kalmazKuzum benim o kadar yoğunum ki ben bu kadarına bile şükür diyorum. Bu yoğunluğun arasında burayı takip etmek hele ki menülere bakmak çok zorluyor. Şuan kucağımda bebişle yazıyorum yani o derece. İşten geldim eve girer girmez pc yi açtım ki listede sorun var mı varsa saat 18:00 e kadar halledeyim diye. Umarım anlatabildim
Ay nasıl açım anlatamam. Sabah öğlen sadece yumurta domates salatalık peynir yedim. Akşama canım nasıl makarna istiyor.
bu yasakdan bana da lazımMakarna yok Gönül. Yasak. Cısss. Yeme sakın. Onun yerine köfte yap kendine. Yoğurtla salatayla ye.
canım bunu isterim tabi ki ama daha önce ne zaman kesin gözle yardıma başlasam bişeyler çıktı :) ama elimden geleni yaparım hem bana da bi sorumluluk olur
Süper bir haber canım. Son üç haftadır hep ilk üçteyiz. İnşallah hep böyle devam edecek. 13. takımın büyük atağı. Eski güzel günlerimize yeniden dönüş yapmak büyük mutluluk.şöyle bir baktım şu an ki duruma göre 1. sizlersiniz kızlar tebrikler :)
bu yasakdan bana da lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?