Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar alıntı yapmıstım ama yuklemedi birturlu, boyle yazayım, eda canım ben okuldayken annem bakıyor cocuklarıma.. Biri okulda oluyor zaten..
harikasın süpersin genç anne :)

hoşgeldin Funda :) ben eda 28 yaşında 2 aylık evliyim kuran kursu hocasıyım :)

gecen hafta :76,5
bu hafta :76
fark :500gr
özlemcim çok çok iyisin aynen devam :)

Günaydın kızlar
günaydın canım :)

Başlangıç: 81 kg
29.8 : 80.1 kg
Fark : 900 g
tebrikler canım :)

Geldi tartı günü
Geçen hafta : 88.4
Bu hafta : 87.4
Fark : 1 kg
çok iyi canım :)

Fundacım mrb. Hadi tanışalım. Ben gönül. 33 yaşında bekarım. Memurum. Boyum 1.63 kilom 79.9. 86 ile başladım. Hedefim 63. İzinliyim ama dönmek istiyorum.

Gecen hafta :78:500
Bu hafta :78 .300
Fark :200 grcık

Sanırım 76.900 dü son bildirimin takıma girene kadar epey sürünücem ben bu menülerle

edacım 200 de olsa gitmiş ya bj hafra daha düzenli menülerle ćok daha güzel sonuçlar geldcek inanıiorum
hep yedim hiç dikkat etmedim ki sadece ekmegi azalttım üç gündür..du bakalım bu hafta sıkı tutayımda haftaya tartımı utandırayım :))

Yakın sayılırız yine edacım. Döndüğümüz iyi oldu. Yoksa halimiz harapmış.
gönül şu iki aydır ne yedim ne yedim..yani şükrediyorum sadece 1,5 kiloyla kurtardıgıma..

Eda korkuyomm allah korusun tekrar 86 olmak istemiyorum.
yok yok Allah korusun artık 6 lı rakamları görmek istiyorum kasımda en az 70 olmalıyım..

Hoşgeldiin fundacım :):) ben yağmur :)

Hoşbulduk Yağmur, ne güzel adın var senin öyle.

hoşgeldin Funda :) ben eda 28 yaşında 2 aylık evliyim kuran kursu hocasıyım :)

Hoş bulduk Edacığım, çocukken ben de gitmiştim Kuran kursuna, farklı bir alfabe öğrenmeyi çok istemiştim. Ama o kadar hiperaktiftim ki 20 kişilik sınıfta ağır ağır ağır ve ağır ilerleyen derslere dayanamayıp bıraktım. Herkes farklı seviyede olduğu için bütünlük olmuyordu. :)

Fundacım mrb. Hadi tanışalım. Ben gönül. 33 yaşında bekarım. Memurum. Boyum 1.63 kilom 79.9. 86 ile başladım. Hedefim 63. İzinliyim ama dönmek istiyorum.

Merhaba Gönül.
27 yaşımdayım, 1.66 boy, kilo 80'in alt sınırlarında bir inip bir çıkıyor.
Benim yarışmadaki hedefim 60 olacak ama aslında en az 55 istiyorum. Dün gece de içime bir şeytan girdi, 50 olsam bir daha kilo almamın daha zor olacağını söyledi durdu. Ama o şimdilik hayal...
Umarım dönersin. Kilo, boy yakın, rakibim olursun.

Herkes harika kilolar vermiş.
Süpersiniz kızlar. Hele o kadar kaçamak yapmanıza rağmen bu kadar verdiyseniz kaçamaksız halinizi düşünemiyorum.

Bir de bir şey diyeceğim sizlere... Dün başarı hikayelerini okurken bir başlık gördüm. Aslında o kişinin kendi hikayesi değil ama yurt dışındaki bir programdan bahsetmiş. Adı extreme weight loss. Bu programda bir kişi üzerine odaklanıyorlar. Morbid obez insanları seçiyorlarlar ve bir yıl boyunca onu çalıştırıyorlar. Süreci ve sonucu izleyebiliyoruz programdan. İngilizceniz varsa hoşunuza gideceğini düşünüyorum. Ben dün akşam bir bölüm izleyeyim dedim 2:15'te yattım. Bölümler genelde 1 saat 20 dakika, ama ilk sezonlar 45 dakika da oluyor.

Günaydın kızlar

Tek tek alıntı yapamadım şöyle yüzeysel okudum tüm mesajları. Herkes kilo vermiş az da olsa önemli olan gitmiş olması. Alıntıları sonra yapacağım. Tebrik ediyorum hepinizi. İnşallah bu hafta yine ortalamamız güzel olacak. Geç olmadan bende bildirimimi yapayım. Çok veremedim ama azda olsa gitti. Kilom ideale yaklaştıkça gram gram oynamaya başladı ama önümüzdeki hafta çok iyi olacağını düşünüyorum eğer regl olmazsam.

Geçen hafta: 65.1

Bu hafta : 64.9

Fark aslında 200 gr ama giden daha fazla. Tahminim toplamda 1,7 kilo gitti. Detaylı açıklamayayım ama artık tamamen düzene girdi kilom.

Bildirim saati bitsin listeyi hazırlayacağım inşallah. Bu arada maşallahınız var dün akşamdan beri acayip geçmiş birikmiş. 41 kere maşallah nazar etmeyeyim Ama okuması zor olacak.

*** 13. Takım 375. Etap***İKİNCİSİ

cerenberen16 (90.6/88.4/2.2/%2.43)
LAydLiNe ( 65.3 / 65.1/0.2/%0.31)
mavera87 (69/69.5/-0.5/%-0.72)
Ozlem (78/76.5/1.5/%1.92)
24saat (68.7/67.6/1.1/%1.60) Yeni üye Hedef : 60

13. Takım ortalaması : %1.11

Bu geçen haftanın listesi. Üzerinde değişiklik yapacağım için kopyaladım.

Dilara' cım seni bu hafta listeye almak istiyorum eğer bu şekilde düzenli devam edeceksen. Ayrıca hedef kilonu ve boyunu tekrar yazar mısın canım?

Kızlar bu mesajı Dilara görmezse eğer uyarın lütfen çünkü onun cevabına göre listeye ekleyeceğim.

Kızlar şimdi çıkıyorum okula gidicem . Ödevimi düzenleyip teslim etmem lazım, çok işim var bugun cok..

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum, basarılarımızın devamını diliyorum:)

Kaptan listeyi gorunce gozlerim faltası gibi açıldı, neyseki gecen haftaki listeymiş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…