- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
Hoşgeldiin fundacım :):) ben yağmur :)
Başlangıç: 81 kg
29.8 : 80.1 kg
Fark : 900 g
Olculerim
Gogus: 100
Bel: 86,5
Gobek:100
Kalca:107,5
Bacak: 60
Kol: 30-31 falan
Uygun bir zamanda eski olculerimide yazarim.
harikasın süpersin genç anne :)Kızlar alıntı yapmıstım ama yuklemedi birturlu, boyle yazayım, eda canım ben okuldayken annem bakıyor cocuklarıma.. Biri okulda oluyor zaten..
hoşgeldin Funda :) ben eda 28 yaşında 2 aylık evliyim kuran kursu hocasıyım :)Evet, ben senin adını hatırlıyorum. :)
O notu düşmüştük, çünkü takımı kapatmıştık, herkese aynı not düşülmüştü.
Bu sabah tartıldığımda kilom 81.7 idi. Boyum 1.66. Hedef kilom da 60 olsun. Aslında 55 ama yarışmadan mezun olmamda kolaylık olsun, 60 diyelim.
1. takım çağırdı. Pek aktif değiller. Başvurumda bunu özellikle belirtmeme rağmen yine sorun etmedim, cevap yazdım. Belki başvurum biraz ukalaca oldu, sonuçta herkes aktif bir takım ister. Ama benim şu aralar buna gerçekten ihtiyacım vardı. Yoksa canlansın diye özellikle fazla paylaşım yapılmayan takımları seçerdim.
O takıma neden çok mesaj yazılmadığı ile ilgili bir-iki soru sordum. Takım kaptanının cevabını kırıcı buldum. Gerçi o takımın üyeleri de neden kırıcı bulduğumu anlayamadıklarını yazmışlar. Belki ben alınganlık yapmışımdır ama takıma gelmek isteyen bir üyeye, üstelik o kadar durgun bir takıma gelmek isteyen bir üyeye ben öyle cevap vermezdim açıkcası, biraz terslendiğimi hissettim. Ben de biraz başka takımları araştırayım dedim, sonra sizi buldum. Problem olmaz umarım...
özlemcim çok çok iyisin aynen devam :)
gecen hafta :76,5
bu hafta :76
fark :500gr
günaydın canım :)Günaydın kızlar
tebrikler canım :)Başlangıç: 81 kg
29.8 : 80.1 kg
Fark : 900 g
çok iyi canım :)Geldi tartı günü
Geçen hafta : 88.4
Bu hafta : 87.4
Fark : 1 kg
Teşekürler özlemcim3 haftadir harikasin cnm.
Dilara harikasın tebriklerkızlar geçen hafta 95,40
bu hafta 93,20
fark 2,20.
Kaptanım Ebru'nun bilgilerine...
288. etapta 5. takımdan kendi isteğim ile ayrılmışım.
Bir önemi yok gerçi ama 72 ile ayrılmışım.Neyse, bir daha vereceğiz artık, yapacak bir şey yok.
Son birkaç haftadır yediklerime pek dikkat etmiyordum. O yüzden listedeki ilk haftamda umutluyum kendimden.
İki hafta önce 83.5 lardaydım bu arada, şimdi aklıma geldi. Oturduğum yerden 2 kilo vermişim, hiç fena değil.
edacım 200 de olsa gitmiş ya bj hafra daha düzenli menülerle ćok daha güzel sonuçlar geldcek inanıiorumGecen hafta :78:500
Bu hafta :78 .300
Fark :200 grcık
Sanırım 76.900 dü son bildirimin takıma girene kadar epey sürünücem ben bu menülerle
Gecen hafta :78:500
Sanırım 76.900 dü son bildirimin takıma girene kadar epey sürünücem ben bu menülerle
Gecen hafta :78:500
edacım 200 de olsa gitmiş ya bj hafra daha düzenli menülerle ćok daha güzel sonuçlar geldcek inanıiorum
gönül şu iki aydır ne yedim ne yedim..yani şükrediyorum sadece 1,5 kiloyla kurtardıgıma..Yakın sayılırız yine edacım. Döndüğümüz iyi oldu. Yoksa halimiz harapmış.
yok yok Allah korusun artık 6 lı rakamları görmek istiyorum kasımda en az 70 olmalıyım..Eda korkuyomm allah korusun tekrar 86 olmak istemiyorum.
Hoşgeldiin fundacım :):) ben yağmur :)
hoşgeldin Funda :) ben eda 28 yaşında 2 aylık evliyim kuran kursu hocasıyım :)
Fundacım mrb. Hadi tanışalım. Ben gönül. 33 yaşında bekarım. Memurum. Boyum 1.63 kilom 79.9. 86 ile başladım. Hedefim 63. İzinliyim ama dönmek istiyorum.
Kızlar bi şarkı var günde 20 kez dinliyorum fransızca ne dediğini anlamıyorum ama bayılıyorum :)
Kaptan listeyi gorunce gozlerim faltası gibi açıldı, neyseki gecen haftaki listeymiş:))*** 13. Takım 375. Etap***İKİNCİSİ
cerenberen16 (90.6/88.4/2.2/%2.43)
LAydLiNe ( 65.3 / 65.1/0.2/%0.31)
mavera87 (69/69.5/-0.5/%-0.72)
Ozlem (78/76.5/1.5/%1.92)
24saat (68.7/67.6/1.1/%1.60) Yeni üye Hedef : 60
13. Takım ortalaması : %1.11
Bu geçen haftanın listesi. Üzerinde değişiklik yapacağım için kopyaladım.
Dilara' cım seni bu hafta listeye almak istiyorum eğer bu şekilde düzenli devam edeceksen. Ayrıca hedef kilonu ve boyunu tekrar yazar mısın canım?
Kızlar bu mesajı Dilara görmezse eğer uyarın lütfen çünkü onun cevabına göre listeye ekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?