Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu günkü menüm
Sabah 9.30
2 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin

Ara 11.30
1 şeftali

Öğle 14.00
1 tabak ıspanak yemeği
Salata
1 dilim ekmek

Ara 16.00
1 küçücük bardak nescafe

Ara 17.00
4 adet erik

Akşam 19.30
2 adet kırmıxı biber fırında
1 kase yöğurt
Salata

3 litre su

İnsanın kendisini bilmesi kadar güzel bişey yok. Bu arada yarışmaya 72 kiloyla başladığını unutmadın dimi. Az kalsın başlangıç kilondan daha çok olacaktın.

Bizim için problem yok canım. Sonuçta hangi takımı istersen o takımda yarışmaya hakkın var. Bizim takımında üyeye ihtiyacı vardı. Alan memnun satan memnun hesabı yeniden hoş geldin aramıza

Görüyorum görüyorum da yememen gereken yiyecekleri menünde görünce diğer artılarda siliniyor. Ama bu menün mükemmel. Tebrik ediyorum. Sporunda öyle. Maşallah

Bende bakmıştım canım geçmişe. Tüm takım birden gitmişsiniz. Gerçi kendi isteğinle ayrıldığın için bunların önemi yok.

Seni bu kez çok kararlı görüyorum Özlem. Eski haline yeniden döndün. Umarım hep böyle gider. Resim koyarken yüzünü kes çıkart. Buraya koyduğunda. Ama kendine özel albüm yaparsan eğer zaten sadece istediğin kişiler görebiliyor. Sorun olmaz. Aradaki değişimi herkesin görmesini istediğim için resim ekle dedim. Bu arada ben hedefe ulaşayım yeni bir şekilde eskisi yenisi yapacağım. Hem hamilelik halimle de kıyaslamanız için bütün kilolarımda resim ekleyeceğim. Ama şu 5 kilodan kurtulur kurtulmaz inşallah. Eminim hepimiz daha iyi motive olacağız bu şekilde.

Kızlar, büyük ihtimal duymuşsunuzdur ama belki duymayanlarınız vardır, bir siteden bahsedeyim.
diyet arkadaşım diye bir site var, günlük yediklerini ve sporunu yazıyorsun, o sana kalori hesabı yapıyor. Yedikçe ekliyorsun. Dün oraya üye olmuştum. Bugün başarı hikayelerine bakayım dedim. Herkesin profilinden (tabi izin verdiyse) yaşı, cinsiyeti, kilosu, kaç gün rejim yaptığı, ortalama kaç kalori aldığı ve yaktığı görülüyor. 7000 kcal= 1 kg yağ hesabından yola çıkarak başarı hikayelerini yazmış kişilerin yazdıklarına göre kaç kilo vermiş olmaları gerektiğini hesapladım. Gerçekte verdikleri kilolardan 2 kilo gibi bir sapma çıkıyor. Onun dışında oradaki hesaba göre kilo veriyor.

Şimdi belki de diyeceksiniz ki "E bu işler matematik işi, tabi ki de öyle olacak.", işte ben o matematik işine pek inanmayanlardandım. Ama bu hesabı yapmak umut verdi, içimi rahatlattı. Belki de az yediğim sanıp kilo veremediğim onca zaman farkında olmadan eften püften şeylerle fazla kalori almışımdır dedim.

Neyse, heyecandan çok konuştum. İsterseniz bir bakın, her bir yiyecek eklemenizde kalorilerin arttığını görünce daha fazla dikkat etmeye teşvik ediyor. Ücretsiz.

gecen hafta :76,5
bu hafta :76
fark :500gr
Gayet güzel bir sonuç ama bu hafta senden bunu bile beklemiyordum. Çok düzensiz beslendin. Ama haftaya en az 1 kiloya odaklan ve ona göre beslen. Düğündü nişandı kınaydı bahaneleri istemiyorum senin düzenli beslenmen daha önemli çünkü. Menülerini özellikle takip edeceğim. Unutma sakın.

Başlangıç: 81 kg
29.8 : 80.1 kg
Fark : 900 g
Başlangıç hangi gün bilmiyorum ama buradaki sonuç gayet iyi Fatma' cım. Paylaşımın çoğalır menülerin de düzenli olursa eğer haftaya seni de listede görmek isterim. Ama biliyorsun ki çok daha dikkatli beslenmemiz lazım.

Gecen hafta 69,5
Bu hafa 68,5
Fark 1 kg

Haftasonu 70 i gormustum, yani aslında 1,5 kilo giden :)
Tebrik ediyorum Tuba ama demişsin aslında 1,5 kilo diye. Şu boğazını tutsan da bugün listede seni 1,5 kilo vermiş olarak görsek nasıl olurdu? Zaten bir ileri iki geri yapıyorsun sürekli. Listeye girdiğinden beri 68 den kurtulamadın. Bak ben senin üzerine 3. kez mezun olcam nerdeyse. Azıcık hırs yap kendine yahuuuuu

Geldi tartı günü
Geçen hafta : 88.4
Bu hafta : 87.4
Fark : 1 kg
Zeynep cim seni özellikle tebrik etmek istiyorum. Menülerin hep çok düzenli. Bunun ödülünü de tartıda alıyorsun zaten. Ama korkularını bir kenara bırak. Kilo veremezsem diye bir durum yok. Sen kiloya takılma sadece sağlıklı ve düzenli beslen o kendiliğinden gidecek. Bak azıcık çabayla neler başardın. Bir ay sonra nerden baksan 7 li rakamları göreceksin eğer böyle devam edersen. Anlatabildim dimi

kızlar geçen hafta 95,40

bu hafta 93,20

fark 2,20.
Dilara cım seni de tebrik ediyorum. Eğer kendine biraz daha inanıp güvenmeye başlarsan eğer hep böyle gideceğine de inanıyorum. Düşünsene geçen haftaya göre 2 kilo daha hafifsin. Ne güzel dimi

-300sadece... Çok çok kötü kızlar ya ooooff
Geçen hafta 67.6
Bugün 67.3
O kadar kötü değil canım sonuçta vermişsin ama bu hafta buradan uzak olmanın sonucunu görmüş oldun. Uzaklaştıkça kendimizi bırakıyoruz çünkü sorumluluk hissedilmiyor motivasyon düşüyor. Ama buralarda olursak eğer kendimizi sorumlu hissediyoruz. Mümkün olduğunca çok paylaşım hepimizin işine yarıyor. Her ne kadar geçmiş okumak zor gelse de

Günaydın kızlar.

Kilo 79.9

İzne ayrılırken sanırım kilom 79.1'di.

Emin değilim.
Herkesin izne ayrılmadan önceki kilosuna bakacağım fırsat bulunca ama senin az kalmış eski kilona. Paylaşımında iyi olursa kısa zamanda yeniden girersin listeye.

Gecen hafta :78:500
Bu hafta :78 .300
Fark :200 grcık

Sanırım 76.900 dü son bildirimin takıma girene kadar epey sürünücem ben bu menülerle
O kötü menülere rağmen yine gitmiş. Demek ki sağlıklı beslensen şakır şakır gidecek kilolar. Biran önce kendine gel lütfen. Gençliğinin hiç bir saniyesini kilolu geçirme

Kızlar bi şarkı var günde 20 kez dinliyorum fransızca ne dediğini anlamıyorum ama bayılıyorum :)
Araştır bakalım Türkçesini ne diyor? Bence anlamları önemli

Evet yaa bitiriyo beni arabada son ses açıyorum yollar kayıp gidiyo bi bakmışım ibre 140 gösteriyo :))
Eda Eda Eda ne o öyle 140 felan. Allah göstermesin çok fazla bir hız. Dikkat et kendine. Hadi kendini düşünmüyorsun diğer insanları düşün ve lütfen hız sınırını aşma. İzmir deyken kırmızı ışıkta beklerken arkadaki araç bizim arabaya ( görümcemlerin arabası) çarptı. Arka koltukta iki tane bebekle oturuyorduk. Allah göstermesin onlara bişey olsaydı hesabını kim verecekti. Ne kadar büyük bir vebal. Lütfen dediğim gibi hız yapma.

Allahım yaaa ne kadar geçmiş birikmiş. Birde her mesaja alıntı yapma gibi bir takıntım var bu gidişle sabaha kadar geçmiş okuyacağım. Az konuşun azzz

teşekkür ederim canımmm tatlı kaçamaklarım olmasına rağmen güzel gitti bu hafta kilom..haftayada inşallah bu şekilde olur.
Artık listedesin canım daha dikkatli olman lazım yani kaçamaklara son. Yoksa takım kötü etkilersin. Eminim bunu kimse istemez.
Yeni kurallar fenaymış. En iyisi hiç eksiye düşmemek.
Birinci olan takımlara da ödül verseler güzel olur.
Aynen canım. Takım ortalamasının 0,30 un altına düşmemesi lazım yoksa ceza kötü oluyor. Bunun yüzünden 1 aylık genel liste hazırlama cezamız var. Haftaya başlıyor
Nesfitten başka bişey olma. Coco poks ve nesquik başka şeyler. Onları asla yememen gerekiyor.
benim canım arkadaşlarım. nasılsınız. çok uzun zaman oldu gelmeyeli. Gönülcüm mesaj atmış unutmamış beni kıyamam hepinizi çok çok özledim
Hoş geldin Nazmiye ama ben sana kırgınım O kadar süre İzmir de kaldım. Görüşelim diye konuşmuştuk ama sen bir gittin tam gittin.
ne deseniz haklısınız Edacım. Takım bi anda dağıldı motive falan kalmadı.
Takım dağılmadı canım eğer dağılsa böyle olmazdı dimi. Takımı toparlamamız lazımdı keşke bu süreçte sende burada olsaydın. Biraz zor oldu ama bir kaç kişi başardık. Şimdi de gördüğün gibi her şey çok güzel oldu. İnşallah böyle devam eder. Sende bi daha bizi bırakıp gitmezsin Çünkü burdan uzak kalmak hiç birimize yaramıyor.
Offf Naptın canım yaaa çok almışsın. En iradeli gidenlerinden birisi sendin. Şimdi neredeyse iki ay kendini geriye atmışsın. Umarım toparlarsın biran önce kendini. Yoksa tek zararın kendine olacak. Tekrar eski kilona mı dönmek istiyorsun? Bence isteme.
kızlar diyetisyene gideyim diyorum öneriniz var mı?Gamze koçar hakkında bilginiz var mı fiyatı bayağı yüksek geldi ne yapsamm kararsız kaldım..
Dilara cım illaki özel diyetisyene gitmek zorunda değilsin ki. Ben devlet hastanesinde çalışıyorum. Bizim diyetisyenlerde en az özeller kadar iyi. Bence yakın bir devlet hastanesinin dahiliye polikliniğine ya da endokrin polikliniğine müracaat et. Zayıflamak istediğini söyle. Bütün tahlillerini isteyip seni diyetisyene yönlendirirler. Özele çok para vermene gerek. İkinci kısım motivasyon ise burda. Para versen bulamazsın burdaki motivasyonu. Anladın dimi söylemek istediklerimi?
Güzel bir yöntem. Denemek lazım.

Ebrucum yardım edecek bir durum varsa bende edebilirim
Liste yspmayı öğrenebilirim
Msj sayısı olabilir
Ne görev varsa kabulüm canım
Çok teşekkürler canım. O zaman şu ceza olayımızı aramızda paylaşalım. Hem öğrenmiş olursunuz hem de destek olmuş olursunuz. Şimdilik mesaj saymaya gerek yok. Üye sayımız çoğaldı. Ben kontrol ediyorum göz kararı mesajları. Zaten kimin aktif olduğu kimin olmadığı anlaşılıyor. Belki ilerleyen zamanlarda motivasyon azalırsa düşünürüz.

Çok az yemişsin Yağmur. Bu şekilde kilo vermen zorlaşır haberin olsun. Daha düzenli beslen bence. Sporun gayet güzel eğer tempolu yürüyorsan.

Funda cım kalori hesabına çok takılma. Bizim burda yapmak istediğimiz şey doğru beslenmeyi öğrenmek. O zaman kilolar kendiliğinden gidiyor zaten. Mesela diyet boyunca ketçaptan, mayonezden (normalde zaten sağlığa zararlı yiyeceklerden yemememiz lazım) patatesin her türlüsünden, pirinçten, bezelyeden, makarna gibi karbonhidrat değeri yüksek gıdalardan uzak durmamız lazım. Bunlar glisemik indeksi yüksek olan gıdalardan. Yani tüketildiklerinde vücut ekstradan insülin salgılıyor ve bu da kan şekerimizin ani düşmesine neden oluyor. Doğal olarak kısa bir süre sonra kendimizi aç hissediyoruz ve şekerli gıda ihtiyacı duyuyoruz. Anlatabilmişimdir umarım.

Nescafe nasıldı bilmiyorum ama muhteşem bir menü. Seni tebrik edip ayakta alkışlıyorum maşallah sana

Daha önce o siteye ben de üye oldum canım. Hatta aynı nickimle aratabilirsin hala olmam lazım ama bir süredir girmiyorum. Yukarıda da söylediğim gibi kaloriye pek takılma önemli olan sağlıklı ve düzenli beslenebilmek ve kaçamaklardan uzak durmak.

Nihayet alıntılama işi bitti. Ama bende bittim. Hemen kaçıyorum ki kocişimle ilgileneyim birazda. Birazdan azar işiteceğim yoksa. Yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi Yarın yine paylaşım bolluğuna devam. Boş bırakmayın takımı sakın. Menü yazmayanlarda mutlaka yazsın menü yoklaması yapacağım yarına.

Selam kızlar
Birkaç saat içinde burası ne kadar kalabalık olmuş böyle :)
Yeni gelen arkadaşlara merhaba diyorum.
Ben Fatma.
34 yaşındayım. Geçe. Hafta 81 kg ile başladım. Hedefim 65.

Mevcut arkadaşları bu haftaki başarılarından dolayı kutluyorum.

Bugün tatile çıktım. Şuan herşey dahil bir otelde, yiyecek deryasının arasında nefsimle mücadele ediyorum.
Bu hafta benim için çok zor geçecek galiba.

Ben kendimi hesaba vermek istiyorum bir süre... Üyelerin sonuçlarıyla sitenin öngörülerini karşılaştırdığımda o kadar yakın olması bana gerçek olabileceğini düşündürdü. Bir ara diyetisyene gitmiştim. O da aynısını derdi, sadece yağı yine de fazla tüketme derdi. Ben de ona dikkat ediyorum.

Köftenin yanında ketçabım, hardalım olsun ya... Zaten mayonez yemiyorum. Glisemik indeks konusunda haklısın. Ama ben peynir, yumurta vs. yemediğim için çeşit kıtlığı yaşıyorum. Türkiye'de vegan satış yapan market sayısı çok az, yakınımda hiçbir yerde de yok. Dediklerini tabii ki anlıyorum. :) Ama bir süre bu şekilde bir deneyeyim. Çünkü patates yemezsem ekmek yerim zaten, o ekmeğin yanında da zeytin yerim, daha çok kalorili olur. Nasılsa 2 hafta deneme sürem var, deneyeyim işte iki hafta. Zaten haftaya cuma ben de tartılırım sizinle beraber, sonuca bakarız.

Bugün tatile çıktım. Şuan herşey dahil bir otelde, yiyecek deryasının arasında nefsimle mücadele ediyorum.
Bu hafta benim için çok zor geçecek galiba.

Merhaba Fatmacım.
Baştan gitmeyecektin o otele, niye gittin bakayım?
Yağlı ve şekerli yiyeceklerin yanında başka tatlar da vardır orda. Denemediğin sebze yemeklerinden dene, bol bol da salatalık ye... Ordakilerin hepsinin tadını biliyorsun, hiçbiri de sırf otelde yapıldı diye daha önce yediklerinden daha lezzetli değil.

Kızlar menüm

Sabah 9,30 light kaşarlı iki yumurta yağsız,6 zeytin,salatalık,domates

Ara 1 yeşil elma

Öğle 13,00 kepekli makarna 3 kaşık,yoğurt bir kase,bol salata

Birkaç ceviz arada.

Akşam köfte 5 tane,1 dilim kepek ekmeği
Ayran bir bardak

Annemler tatile gitti kızlar abim ve babamla dışardan yemek söyledik yinw köfte yedim mecburen..iki hafta ne yapıxam bilmiyorum:)

50 dk spor leslie,su 2,5 lt

Ebrucum çok teşekür ederim
İnşallah bu sefer bu işi bitiricam
Bu hafta regl vurdu beni
Perşembe regl oldum
Haftaya daha güzel sonuç alıcağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…