İnsanın kendisini bilmesi kadar güzel bişey yok.Fundacım hosgeldin ben tuba takımın en yaramazıyım, kacamaklarımla meshurum
Kaptanın çok kızdığı, bir o kadar da sevdiği bir üyeyim:)
27 yasım
169 boyum
70 civarı (gecen haftaya göre) kilom
2 kızım var.
Bizim için problem yok canım. Sonuçta hangi takımı istersen o takımda yarışmaya hakkın var. Bizim takımında üyeye ihtiyacı vardı. Alan memnun satan memnun hesabı yeniden hoş geldin aramızaEvet, ben senin adını hatırlıyorum. :)
O notu düşmüştük, çünkü takımı kapatmıştık, herkese aynı not düşülmüştü.
Bu sabah tartıldığımda kilom 81.7 idi. Boyum 1.66. Hedef kilom da 60 olsun. Aslında 55 ama yarışmadan mezun olmamda kolaylık olsun, 60 diyelim.
1. takım çağırdı. Pek aktif değiller. Başvurumda bunu özellikle belirtmeme rağmen yine sorun etmedim, cevap yazdım. Belki başvurum biraz ukalaca oldu, sonuçta herkes aktif bir takım ister. Ama benim şu aralar buna gerçekten ihtiyacım vardı. Yoksa canlansın diye özellikle fazla paylaşım yapılmayan takımları seçerdim.
O takıma neden çok mesaj yazılmadığı ile ilgili bir-iki soru sordum. Takım kaptanının cevabını kırıcı buldum. Gerçi o takımın üyeleri de neden kırıcı bulduğumu anlayamadıklarını yazmışlar. Belki ben alınganlık yapmışımdır ama takıma gelmek isteyen bir üyeye, üstelik o kadar durgun bir takıma gelmek isteyen bir üyeye ben öyle cevap vermezdim açıkcası, biraz terslendiğimi hissettim. Ben de biraz başka takımları araştırayım dedim, sonra sizi buldum. Problem olmaz umarım...
Görüyorum görüyorum da yememen gereken yiyecekleri menünde görünce diğer artılarda siliniyor. Ama bu menün mükemmel. Tebrik ediyorum. Sporunda öyle. MaşallahBugunku menum kaptana gelsin
Sabah 9:30
1 ince krep
Domates salatalık
Peynir
3 fincan yesil cay
14:30
1 kase corba
3 tane biber, az peynir
3 lokma krep ( sabahtan kalmış kızlardan)
18:15
1 tabak kabak (tavada zeytinyagıyla ceviriyorum )
1 kase yogurt
Su 3 lt yi gecer , daha oturuyorum çalısıcam
Dikkat edersen kaptancım 18-19 dan sonra yemek yemiyorum bir haftadır, hiç dolu tarafını görme, hep kız sen bana
Spor
40 dk birsuru egzersiz dans vs
Aksamüstü de 1 saat havuzdaydım, yuzdum ve egzersiLer yaptım suda
Bende bakmıştım canım geçmişe. Tüm takım birden gitmişsiniz. Gerçi kendi isteğinle ayrıldığın için bunların önemi yok.Kaptanım Ebru'nun bilgilerine...
288. etapta 5. takımdan kendi isteğim ile ayrılmışım.
Bir önemi yok gerçi ama 72 ile ayrılmışım.Neyse, bir daha vereceğiz artık, yapacak bir şey yok.
Son birkaç haftadır yediklerime pek dikkat etmiyordum. O yüzden listedeki ilk haftamda umutluyum kendimden.
İki hafta önce 83.5 lardaydım bu arada, şimdi aklıma geldi. Oturduğum yerden 2 kilo vermişim, hiç fena değil.
Seni bu kez çok kararlı görüyorum Özlem. Eski haline yeniden döndün. Umarım hep böyle gider. Resim koyarken yüzünü kes çıkart. Buraya koyduğunda. Ama kendine özel albüm yaparsan eğer zaten sadece istediğin kişiler görebiliyor. Sorun olmaz. Aradaki değişimi herkesin görmesini istediğim için resim ekle dedim. Bu arada ben hedefe ulaşayım yeni bir şekilde eskisi yenisi yapacağım. Hem hamilelik halimle de kıyaslamanız için bütün kilolarımda resim ekleyeceğim. Ama şu 5 kilodan kurtulur kurtulmaz inşallah. Eminim hepimiz daha iyi motive olacağız bu şekilde.Ebru'cum esim zayif.insallah bende zayif olucam.ne kadar kotu bir durum 45-50 kilodan zamanla 80 kiloyu gecmek.
Bir halAm var seker hastasi,kilolu zor yuruyor.Allah korusun dikkat sart!!
Dikkatli olmazsam bende oyle olabilirim.simdiden seker,tansiyon yuksekk cikiyor bende.
Kiz kardesim oda cok cok zayif--tı yavas yavas oda aliyor.
Ama hic dikkat etmiyor.her ogun 1 ekmek yer.her gun cola,cips,ivir zivirr..Hareket etmeyide sevmez.cok uyur.
---
Ebru'cugum incelme cok belli olmuyor gibi.gobisim 110mus simdi 100!!
butun yaglar orda toplanmis
Esime kiyafet biraz bollanmis dedim.ne yani zayifladinmi diyor.bilmem ama 10 cm kadar incelmisim dedim tuhaf tuhaf bakti
O zayifladigim donem 90di gobisim
---
65 oldugumda koysam foto olurmu?
Hem telefondan zor olur.
Ya birde herkes goruyor ya rahAtsizlik hissediyorum sanki.:)
Gayet güzel bir sonuç ama bu hafta senden bunu bile beklemiyordum. Çok düzensiz beslendin. Ama haftaya en az 1 kiloya odaklan ve ona göre beslen. Düğündü nişandı kınaydı bahaneleri istemiyorum senin düzenli beslenmen daha önemli çünkü. Menülerini özellikle takip edeceğim. Unutma sakın.
gecen hafta :76,5
bu hafta :76
fark :500gr
Başlangıç hangi gün bilmiyorum ama buradaki sonuç gayet iyi Fatma' cım. Paylaşımın çoğalır menülerin de düzenli olursa eğer haftaya seni de listede görmek isterim. Ama biliyorsun ki çok daha dikkatli beslenmemiz lazım.Başlangıç: 81 kg
29.8 : 80.1 kg
Fark : 900 g
Tebrik ediyorum Tuba ama demişsin aslında 1,5 kilo diye. Şu boğazını tutsan da bugün listede seni 1,5 kilo vermiş olarak görsek nasıl olurdu? Zaten bir ileri iki geri yapıyorsun sürekli. Listeye girdiğinden beri 68 den kurtulamadın. Bak ben senin üzerine 3. kez mezun olcam nerdeyse. Azıcık hırs yap kendine yahuuuuuGecen hafta 69,5
Bu hafa 68,5
Fark 1 kg
Haftasonu 70 i gormustum, yani aslında 1,5 kilo giden :)
Zeynep cim seni özellikle tebrik etmek istiyorum. Menülerin hep çok düzenli.Geldi tartı günü
Geçen hafta : 88.4
Bu hafta : 87.4
Fark : 1 kg
Dilara cım seni de tebrik ediyorum. Eğer kendine biraz daha inanıp güvenmeye başlarsan eğer hep böyle gideceğine de inanıyorum. Düşünsene geçen haftaya göre 2 kilo daha hafifsin. Ne güzel dimikızlar geçen hafta 95,40
bu hafta 93,20
fark 2,20.
O kadar kötü değil canım sonuçta vermişsin ama bu hafta buradan uzak olmanın sonucunu görmüş oldun. Uzaklaştıkça kendimizi bırakıyoruz çünkü sorumluluk hissedilmiyor motivasyon düşüyor. Ama buralarda olursak eğer kendimizi sorumlu hissediyoruz. Mümkün olduğunca çok paylaşım hepimizin işine yarıyor. Her ne kadar geçmiş okumak zor gelse de-300sadece... Çok çok kötü kızlar ya ooooff
Geçen hafta 67.6
Bugün 67.3
Herkesin izne ayrılmadan önceki kilosuna bakacağım fırsat bulunca ama senin az kalmış eski kilona. Paylaşımında iyi olursa kısa zamanda yeniden girersin listeye.Günaydın kızlar.
Kilo 79.9
İzne ayrılırken sanırım kilom 79.1'di.
Emin değilim.
O kötü menülere rağmen yine gitmiş. Demek ki sağlıklı beslensen şakır şakır gidecek kilolar. Biran önce kendine gel lütfen. Gençliğinin hiç bir saniyesini kilolu geçirmeGecen hafta :78:500
Bu hafta :78 .300
Fark :200 grcık
Sanırım 76.900 dü son bildirimin takıma girene kadar epey sürünücem ben bu menülerle
Araştır bakalım Türkçesini ne diyor? Bence anlamları önemliKızlar bi şarkı var günde 20 kez dinliyorum fransızca ne dediğini anlamıyorum ama bayılıyorum :)
Eda Eda Eda ne o öyle 140 felan. Allah göstermesin çok fazla bir hız. Dikkat et kendine. Hadi kendini düşünmüyorsun diğer insanları düşün ve lütfen hız sınırını aşma.Evet yaa bitiriyo beni arabada son ses açıyorum yollar kayıp gidiyo bi bakmışım ibre 140 gösteriyo :))
Fundacım iyi gidiyorum bu ara kaçamak pek yapmıyorumGüzel menü Zeynepcim...
Tartı günü sonrası maksimum dikkat mi bu, yoksa hep böyle mi?
Fundacım iyi gidiyorum bu ara kaçamak pek yapmıyorum
Artık listedesin canım daha dikkatli olman lazım yani kaçamaklara son. Yoksa takım kötü etkilersin. Eminim bunu kimse istemez.teşekkür ederim canımmm tatlı kaçamaklarım olmasına rağmen güzel gitti bu hafta kilom..haftayada inşallah bu şekilde olur.
Aynen canım. Takım ortalamasının 0,30 un altına düşmemesi lazım yoksa ceza kötü oluyor. Bunun yüzünden 1 aylık genel liste hazırlama cezamız var. Haftaya başlıyorYeni kurallar fenaymış.En iyisi hiç eksiye düşmemek.
Birinci olan takımlara da ödül verseler güzel olur.
Nesfitten başka bişey olma. Coco poks ve nesquik başka şeyler. Onları asla yememen gerekiyor.Nasılasınız kızlar :)
Gönül kim :) hoşgeldiin canım :)
Eda canım diyanette mi çalışıyorsun ?
Dilara tamam artık gözüm senin menülerinde olacak çok güzel sonuçların :) bu hafta çok üzüldüm -300moralimi bozdu... Ama bu hafta 1kg gitsin istiyorum :) araba konusundada sen daha iyi bilirsin ama kaptanımıza katılıyorum maddi durumunda iyiye ehliyetin de varsa al bence :) keşke ben de alabilsem :)
Baya kalabalıklaştık :) geçmişi okumak zorluyor :) sayfalar hızla akıp gitmiş :) neyse hepinizi öpüyorum kızlar..
Akşam görümcem gelecek :) tatlı böğrek temizlik gibi işlerim var...
Bir de nesfitim bitti
Coco poks alasam veya nesquik olur mu sizce??? Sütümü veya yoğurdumu kendim yapıyorum artık lightler kokuyor yaaa...
Hoş geldin Nazmiye ama ben sana kırgınımbenim canım arkadaşlarım. nasılsınız. çok uzun zaman oldu gelmeyeli. Gönülcüm mesaj atmış unutmamış beni kıyamamhepinizi çok çok özledim
Takım dağılmadı canım eğer dağılsa böyle olmazdı dimi. Takımı toparlamamız lazımdı keşke bu süreçte sende burada olsaydın. Biraz zor oldu ama bir kaç kişi başardık. Şimdi de gördüğün gibi her şey çok güzel oldu. İnşallah böyle devam eder. Sende bi daha bizi bırakıp gitmezsinne deseniz haklısınız Edacım. Takım bi anda dağıldı motive falan kalmadı.
Offf Naptın canım yaaa çok almışsın. En iradeli gidenlerinden birisi sendin. Şimdi neredeyse iki ay kendini geriye atmışsın. Umarım toparlarsın biran önce kendini. Yoksa tek zararın kendine olacak. Tekrar eski kilona mı dönmek istiyorsun? Bence isteme.maşallah ne cok yeni arkadaşımız var.
herkese hoşgeldiniz diyorum.
kızlar ben Nazmiye 25 yaşındayım izmirliyim 91 kiloydum 75lere kadar düştüm takımla birlikte. şimdi ise 81 kiloyum (ebru sen bu kısmı görme emi)hiç hareket kalmadı hayatımda akşama kadar iş güç az yiyorum çok beslenme hatası yapıyorum ve hareket etmiyorum. başlamam ve devam etmem lazım. bugun bana millat olur hem belki Gönülün mesajı beni kendime getirir
Dilara cım illaki özel diyetisyene gitmek zorunda değilsin ki. Ben devlet hastanesinde çalışıyorum. Bizim diyetisyenlerde en az özeller kadar iyi. Bence yakın bir devlet hastanesinin dahiliye polikliniğine ya da endokrin polikliniğine müracaat et. Zayıflamak istediğini söyle. Bütün tahlillerini isteyip seni diyetisyene yönlendirirler. Özele çok para vermene gerek. İkinci kısım motivasyon ise burda. Para versen bulamazsın burdaki motivasyonu. Anladın dimi söylemek istediklerimi?kızlar diyetisyene gideyim diyorum öneriniz var mı?Gamze koçar hakkında bilginiz var mı fiyatı bayağı yüksek geldi ne yapsamm kararsız kaldım..
Güzel bir yöntem. Denemek lazım.kızlar yeni bir şey öğrendim hemen paylaşayım.bir arkadaşım diyetisyene gidiyor bugün geldi ofise ondan öğrendim..denemeye karar verdim..içtiğimiz suyu biraz tatlandırıyoruz nane ,çubuk tarçın ve limon.yağ yakımına yardımcı oluyormuş metobolizmayı hızlandırıyormuş.Tarifide aşağıdaki şekilde,
Bir sürahi suya,
Bir tam limonu 3-5 parça dilimleyip ekleyin,
Bir avuç kadar taze naneyi ekleyin,
Bir-iki çubuk tarçını ekleyin,
Üzerine aldığı kadar su ekleyin ve tüketmek için en azından 1-2 saat geçmesini bekleyin.
Bu suyu bütün gün içinde tüketin ve yeni gün için mutlaka yenisini hazırlayın. Bu sayede kan şekeriniz dengede olacak, yağ yakımında etki sağlayacak, ferahlayacak ve suyunuzda biraz daha farklı bir aroma tadacaksınız.
Çok teşekkürler canım. O zaman şu ceza olayımızı aramızda paylaşalım. Hem öğrenmiş olursunuz hem de destek olmuş olursunuz. Şimdilik mesaj saymaya gerek yok. Üye sayımız çoğaldı. Ben kontrol ediyorum göz kararı mesajları. Zaten kimin aktif olduğu kimin olmadığı anlaşılıyor. Belki ilerleyen zamanlarda motivasyon azalırsa düşünürüz.Ebrucum yardım edecek bir durum varsa bende edebilirim
Liste yspmayı öğrenebilirim
Msj sayısı olabilir
Ne görev varsa kabulüm canım
Çok az yemişsin Yağmur. Bu şekilde kilo vermen zorlaşır haberin olsun. Daha düzenli beslen bence. Sporun gayet güzel eğer tempolu yürüyorsan.Bugünkü menüm...
Sabah 06.00-07.00
Spor..
09.30
Menemen ekmeksiz...
Arada sade Türk kahvesi 1kuru erik
12.00
Sütlü az şekerli tatlı 1dilim
15.00
1elma
18.00
1tabak bulgur pilavı 2yk taze fasulye...
Şimdi yürüyüşe gideceğim :)
Funda cım kalori hesabına çok takılma. Bizim burda yapmak istediğimiz şey doğru beslenmeyi öğrenmek. O zaman kilolar kendiliğinden gidiyor zaten. Mesela diyet boyunca ketçaptan, mayonezden (normalde zaten sağlığa zararlı yiyeceklerden yemememiz lazım) patatesin her türlüsünden, pirinçten, bezelyeden, makarna gibi karbonhidrat değeri yüksek gıdalardan uzak durmamız lazım. Bunlar glisemik indeksi yüksek olan gıdalardan. Yani tüketildiklerinde vücut ekstradan insülin salgılıyor ve bu da kan şekerimizin ani düşmesine neden oluyor. Doğal olarak kısa bir süre sonra kendimizi aç hissediyoruz ve şekerli gıda ihtiyacı duyuyoruz. Anlatabilmişimdir umarım.Bu da benim menüm kızlar, toplamda 990 kalori çıktı, 1000 diyelim.
Sabah:
4 tane nohut köftesi
1 yemek kaçığı ketçap
Ara:
2 erik (büyük ve mor olanlardan)
Öğlen:
2 orta boy haşlanmış patates
Ara:
1 dilim karpuz
Akşam:
1 tabak taze fasulye
1/2 tabak pilav
1 dilim çavdar ekmeği
30 dakika da step çektim.
Nescafe nasıldı bilmiyorum ama muhteşem bir menü. Seni tebrik edip ayakta alkışlıyorum maşallah sanaBu günkü menüm
Sabah 9.30
2 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
Ara 11.30
1 şeftali
Öğle 14.00
1 tabak ıspanak yemeği
Salata
1 dilim ekmek
Ara 16.00
1 küçücük bardak nescafe
Ara 17.00
4 adet erik
Akşam 19.30
2 adet kırmıxı biber fırında
1 kase yöğurt
Salata
3 litre su
Daha önce o siteye ben de üye oldum canım. Hatta aynı nickimle aratabilirsin hala olmam lazım ama bir süredir girmiyorum. Yukarıda da söylediğim gibi kaloriye pek takılma önemli olan sağlıklı ve düzenli beslenebilmek ve kaçamaklardan uzak durmak.Kızlar, büyük ihtimal duymuşsunuzdur ama belki duymayanlarınız vardır, bir siteden bahsedeyim.
diyet arkadaşım diye bir site var, günlük yediklerini ve sporunu yazıyorsun, o sana kalori hesabı yapıyor. Yedikçe ekliyorsun. Dün oraya üye olmuştum. Bugün başarı hikayelerine bakayım dedim. Herkesin profilinden (tabi izin verdiyse) yaşı, cinsiyeti, kilosu, kaç gün rejim yaptığı, ortalama kaç kalori aldığı ve yaktığı görülüyor. 7000 kcal= 1 kg yağ hesabından yola çıkarak başarı hikayelerini yazmış kişilerin yazdıklarına göre kaç kilo vermiş olmaları gerektiğini hesapladım. Gerçekte verdikleri kilolardan 2 kilo gibi bir sapma çıkıyor. Onun dışında oradaki hesaba göre kilo veriyor.
Şimdi belki de diyeceksiniz ki "E bu işler matematik işi, tabi ki de öyle olacak.", işte ben o matematik işine pek inanmayanlardandım.Ama bu hesabı yapmak umut verdi, içimi rahatlattı. Belki de az yediğim sanıp kilo veremediğim onca zaman farkında olmadan eften püften şeylerle fazla kalori almışımdır dedim.
Neyse, heyecandan çok konuştum.İsterseniz bir bakın, her bir yiyecek eklemenizde kalorilerin arttığını görünce daha fazla dikkat etmeye teşvik ediyor. Ücretsiz.
Funda cım kalori hesabına çok takılma. Bizim burda yapmak istediğimiz şey doğru beslenmeyi öğrenmek. O zaman kilolar kendiliğinden gidiyor zaten. Mesela diyet boyunca ketçaptan, mayonezden (normalde zaten sağlığa zararlı yiyeceklerden yemememiz lazım) patatesin her türlüsünden, pirinçten, bezelyeden, makarna gibi karbonhidrat değeri yüksek gıdalardan uzak durmamız lazım. Bunlar glisemik indeksi yüksek olan gıdalardan. Yani tüketildiklerinde vücut ekstradan insülin salgılıyor ve bu da kan şekerimizin ani düşmesine neden oluyor. Doğal olarak kısa bir süre sonra kendimizi aç hissediyoruz ve şekerli gıda ihtiyacı duyuyoruz. Anlatabilmişimdir umarım.
Daha önce o siteye ben de üye oldum canım. Hatta aynı nickimle aratabilirsin hala olmam lazım ama bir süredir girmiyorum. Yukarıda da söylediğim gibi kaloriye pek takılma önemli olan sağlıklı ve düzenli beslenebilmek ve kaçamaklardan uzak durmak.
Bugün tatile çıktım. Şuan herşey dahil bir otelde, yiyecek deryasının arasında nefsimle mücadele ediyorum.
Bu hafta benim için çok zor geçecek galiba.
Bugün tatile çıktım. Şuan herşey dahil bir otelde, yiyecek deryasının arasında nefsimle mücadele ediyorum.
Bu hafta benim için çok zor geçecek galiba.
Ebrucum çok teşekür ederimGayet güzel bir sonuç ama bu hafta senden bunu bile beklemiyordum. Çok düzensiz beslendin. Ama haftaya en az 1 kiloya odaklan ve ona göre beslen. Düğündü nişandı kınaydı bahaneleri istemiyorum senin düzenli beslenmen daha önemli çünkü. Menülerini özellikle takip edeceğim. Unutma sakın.
Başlangıç hangi gün bilmiyorum ama buradaki sonuç gayet iyi Fatma' cım. Paylaşımın çoğalır menülerin de düzenli olursa eğer haftaya seni de listede görmek isterim. Ama biliyorsun ki çok daha dikkatli beslenmemiz lazım.
Tebrik ediyorum Tuba ama demişsin aslında 1,5 kilo diye. Şu boğazını tutsan da bugün listede seni 1,5 kilo vermiş olarak görsek nasıl olurdu? Zaten bir ileri iki geri yapıyorsun sürekli. Listeye girdiğinden beri 68 den kurtulamadın. Bak ben senin üzerine 3. kez mezun olcam nerdeyse. Azıcık hırs yap kendine yahuuuuu
Zeynep cim seni özellikle tebrik etmek istiyorum. Menülerin hep çok düzenli.Bunun ödülünü de tartıda alıyorsun zaten. Ama korkularını bir kenara bırak. Kilo veremezsem diye bir durum yok. Sen kiloya takılma sadece sağlıklı ve düzenli beslen o kendiliğinden gidecek. Bak azıcık çabayla neler başardın. Bir ay sonra nerden baksan 7 li rakamları göreceksin eğer böyle devam edersen. Anlatabildim dimi
Dilara cım seni de tebrik ediyorum. Eğer kendine biraz daha inanıp güvenmeye başlarsan eğer hep böyle gideceğine de inanıyorum. Düşünsene geçen haftaya göre 2 kilo daha hafifsin. Ne güzel dimi
O kadar kötü değil canım sonuçta vermişsin ama bu hafta buradan uzak olmanın sonucunu görmüş oldun. Uzaklaştıkça kendimizi bırakıyoruz çünkü sorumluluk hissedilmiyor motivasyon düşüyor. Ama buralarda olursak eğer kendimizi sorumlu hissediyoruz. Mümkün olduğunca çok paylaşım hepimizin işine yarıyor. Her ne kadar geçmiş okumak zor gelse de
Herkesin izne ayrılmadan önceki kilosuna bakacağım fırsat bulunca ama senin az kalmış eski kilona. Paylaşımında iyi olursa kısa zamanda yeniden girersin listeye.
O kötü menülere rağmen yine gitmiş. Demek ki sağlıklı beslensen şakır şakır gidecek kilolar. Biran önce kendine gel lütfen. Gençliğinin hiç bir saniyesini kilolu geçirme
Araştır bakalım Türkçesini ne diyor? Bence anlamları önemli
Eda Eda Eda ne o öyle 140 felan. Allah göstermesin çok fazla bir hız. Dikkat et kendine. Hadi kendini düşünmüyorsun diğer insanları düşün ve lütfen hız sınırını aşma.İzmir deyken kırmızı ışıkta beklerken arkadaki araç bizim arabaya ( görümcemlerin arabası) çarptı. Arka koltukta iki tane bebekle oturuyorduk. Allah göstermesin onlara bişey olsaydı hesabını kim verecekti. Ne kadar büyük bir vebal. Lütfen dediğim gibi hız yapma.
İstanbul canım sen?Dilaracım gitme imkanın varsa git canım
Çok faydası olur
Ama dediğin diyetisyeni bilmiyorum
Hangi şehirdeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?