Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün tatile çıktım. Şuan herşey dahil bir otelde, yiyecek deryasının arasında nefsimle mücadele ediyorum.
Bu hafta benim için çok zor geçecek galiba.

canım otelin herşey dahil olmasının keyfini çıkar "sağlıklı beslenme kuralını" bozmadan çok iyi değerlendirebilirsin tatili. açık büfelerde diyeti bozmayacak ve lezzetli şeyler de var sonuçta. üstelik bol bol yüz yediğini çok iyi yakarsın sana çok çok çok iyi tatiller diliyorum

canım şu kaşar dışında dikkatimi bişey çekmedi onun da light olması değişik geldi. normal tam yaglı peynir ye daha iyi. light ürünleri pek tavsiye etmiyor doktorlar. onun dışında menün çok güzel olmuş. afiyetler olsun

canım yolculukta oldugun için bu kadar ekmek yediğini düşünüyorum. 3 dilim ekmek ve tost yemişsin onun dışında saglıklı olmuş menün deniz ürünleri salata süt ceviz gayet iyi

Hoşbulduk Özlem nasılsın bakalım. evet bi anda geri geliyor kilolar malesef. neyseki döndüm artık aranızdayım

hoşbulduk Ebrucum. ne desen haklısın canım ama malesef giremedim o ara hiç cenazemiz hastalıklar herşey üstüste geldi. biliyosun bi de işe başladım. beni bu kadar yoracagını bilmiyordum. sana karşı çok mahcubum. eski kiloma asla dönmek istemiyorum. o kilomla hiç fotoğrafım yok geçen eşimin telefonunda öyle rast gele çekilmiş bi fotomu gördüm ve asla o hale geri dönmek istemiyorum. ASLA

Hoşbulduk Özlem nasılsın bakalım. evet bi anda geri geliyor kilolar malesef. neyseki döndüm artık aranızdayım
iyiyim cok sukur cnm sen nasilsin? Benimde 2. bildirimimdi dun.:)
Sende insallah en kisa zamanda eski kilona doner listeye girersin cnm.:):)
Keske kilo aldigini hissettiginn an dikkat etseydin,arada bir buraya yazsaydin.
Neyse saglik olsun.hatanin neresinden donersek kârdir diyip onumuze bakalim cnm.

Basiniz sagolsun cnm.
--
Insan o haldeyken hic fotograf cekilmek istemiyor.

Günaydın kızlar :)
daha iyi olacak menülerim inşallah :)

Ebrucum yok yahu sehir trafiğinde 50 yi 60 ı gecmem hiç :)) yeni bi kursa başladım adana yolu üzerinde bi kasaba otobandan gidiyorum yol boş olunca önümde arkamda kimse olmayınca coşuyorum :) ama dikkat çok önemli tabi ki Sagolasın :)

Dün ki menü
10:45
4 kaşık taze fasulye kavurması yumurtalı
6 zeytin
El içi kadar peynir
Domates

15:30
Bir domates
Bi yaprak ekmek (çiçek ekmekten)

17:00
Şekersiz türk kahvesi
Bir gofret

20:30
Üç kabak dolması
Bir kase yeşil mercimek çorbası yogurtlu

Tatilde oldugum için ögünler sarktı pazartesi iş başı yapınca daha dogru saatler olacak inş

bende iyiyim çok şükür Özlemcim. inşallah en kısa zamanda listeye girerim canım. o kadar yoğun geçiyor ki zamanım yetmiyor malesef. şimdi bir de mali müşavirlik snavına gircem kasımda işten gel evi toparla yemek iş güç bir de otur ders calış kendime yetemiyorum bu ara kendimin farkında değilim malesef
Basiniz sagolsun cnm.
--
Insan o haldeyken hic fotograf cekilmek istemiyor.

Sağol canım. inşallah çıtır hatun olup bol bol fotolar çekilicez :)

Edacım dolmalar piriçten miydi. menün güzel pirinçten değilse :)

Edacım ćok olmuş sanki biraz

Edacım günaydın, gofretols iyiymiş ama yaaş yvaş düzenen gireceğn eminim.

Günaydın Kızlar

Dünkü menüm:

sabah 08.00
1 haşlanmış yumurta
1 domates
2 salatalık
1 kk peynir
5 siyah zeytin
2 tb ekmek

Öğlen 12.00
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
2 salatalık
2 tb ekmeği

Akşam 18.30
1 tabak menemen
1 orta boy salkım yeşil üzüm

suyum 2 lt olmadı sanırım

Geçmişi okuyorum alıntıları sonra yapacağım ama bu mesaja özellikle cevap yazmak istedim. Benim annem Aksarayın bir ilçesinde yaşıyor. Özelden yazarım ayrıntıları. Burada açık açık yazmayım. Geçen yıl kurban bayramında annemlerdeydik. Dönerken Hangi kasaba hatırlamıyorum ama Konya yolu üzerinde yaklaşık 120 gibi bir hızla gidiyoruz. Arabayı eşim kullanıyor ben bebek olduğu için arkadayım yanımda gelinimiz önde erkek kardeşim oldukça kalabalığız. Kasabaya yaklaşırken eşim hızını azalttı biraz 90 lara kadar indi. Birden bire kasabanın dış yolunda önümüze bir kamyonet çıktı yolun ortasında durdu. Öyle bir fren yaptık ki anlatamam. Neye uğradığımızı şaşırdık. Arabanın ön tampon kamyonun kasasına girdi. Allahtan hiç birimize bişey olmadı ama eğer hızını azaltmamış olsaydı ya da frenlerimiz iyi olmasaydı (bide araba çok doluydu durabilmemiz bile mucize.) emin ol şimdi çok daha kötü durumlarda olabilirdik. Yani önemli olan senin dikkatli olman değil. Trafikte tek başına değilsin. Bunun yol durumu var, şehir dışı gidiyorsun önüne taş çıkabilir, özellikle hayvan çıkabilir. Normal hayvanlardan hariç başka türlü hayvanlar olabilir. O nedenle ne olursa olsun hız yapma canım. Sen tedbirini al kaza gelecekse bile Allahtan gelir zaten.

Not: 2008 den beri araba kullanıyorum Allaha şükür 1 tane kazam yok. (İyi şoför olduğumu söylemiyorum sadece çok dikkat ettiğimi belirtmek istedim. Trafikteki herkes dikkatli olsa eminim kazalar yarıya iner.

Canlarım geçmişi okudum alıntılar sonraya kaldı.

Öncelikle birinciliğimizi kutluyorum tekrardan herkesi tebrik ediyorum.

Dilara' cım bireyselde üçüncü oldun canım seni de ayrıca kutluyorum.

Eşim bebişi iş yerine götürdü. Benim de temizlik yapmam lazım. Buralarda çok oyalanmadan kaçıyorum. İşlerim ve temizliğim biter bitmez geleceğime de söz veriyorum. Kocaman öpücükler

Afiyet olsun canim
Menün gayey güzel

Canım hız konusunda sana katılıyorum
Bende 2004 ten beri kullanıyorum bir defa kaza yaptım
Dediğin gibi hız kazaların ilk sebebidir
Ama bir de mahalle araları da çok tehlikeli sokaklar dar köşeler gözükmüyor ki nitekim ben böyle kaza yapmıştım
Direksiyon başına geçen herkesin çok dikkatli olması gerekir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…