Bugün tatile çıktım. Şuan herşey dahil bir otelde, yiyecek deryasının arasında nefsimle mücadele ediyorum.
Bu hafta benim için çok zor geçecek galiba.
Kızlar menüm
Sabah 9,30 light kaşarlı iki yumurta yağsız,6 zeytin,salatalık,domates
Ara 1 yeşil elma
Öğle 13,00 kepekli makarna 3 kaşık,yoğurt bir kase,bol salata
Birkaç ceviz arada.
Akşam köfte 5 tane,1 dilim kepek ekmeği
Ayran bir bardak
Annemler tatile gitti kızlar abim ve babamla dışardan yemek söyledik yinw köfte yedim mecburen..iki hafta ne yapıxam bilmiyorum:)
50 dk spor leslie,su 2,5 lt
Bugünkü menüm:
Öğlene kadar yolculuk esnasında ve tatilin 1.günü
7:00 yarım bardak süt
9:00 1 diyete göre hazırlanmış tost, çay
11:00 2 tam ceviz
14:00 2 köfte, 2 dilim ekmek
19:00 1 avuç içi balık, 1 dilim ekmek, karides salatası, 4 kalamar
21:30 1 dilim kavun.
20 dk yürüyüş, 1,5 lt su
gunaydn kizlar...
Gesmisi oku oku bitmedi.:)
--
Ece ve funda hosgeldiniz.:)
Ece'cim bende verip alanlardanim.
67ye falan immistim.sonra 16 kg kilo aldim.83u gectm.şuan 76yim.:)
---
Gonulcugum olculerini istersen alirsin.oyle bir kural yok aslinda.haftalik degilde aylik.:) takip edersen iyi olur bence
-------
Nazmiyecigim hosgeldin..:)kilo almama uzuldum.insan cok kotu hissediyor kendini.bilirim.ama sen ustesinden gelirsin.
---
Yagmur 500 gr verdim ben.:)
hoşbulduk Ebrucum. ne desen haklısın canım ama malesef giremedim o ara hiç cenazemiz hastalıklar herşey üstüste geldi. biliyosun bi de işe başladım. beni bu kadar yoracagını bilmiyordum. sana karşı çok mahcubum. eski kiloma asla dönmek istemiyorum. o kilomla hiç fotoğrafım yok geçen eşimin telefonunda öyle rast gele çekilmiş bi fotomu gördüm ve asla o hale geri dönmek istemiyorum. ASLAArtık listedesin canım daha dikkatli olman lazım yani kaçamaklara son. Yoksa takım kötü etkilersin. Eminim bunu kimse istemez.
Aynen canım. Takım ortalamasının 0,30 un altına düşmemesi lazım yoksa ceza kötü oluyor. Bunun yüzünden 1 aylık genel liste hazırlama cezamız var. Haftaya başlıyor
Nesfitten başka bişey olma. Coco poks ve nesquik başka şeyler. Onları asla yememen gerekiyor.
Hoş geldin Nazmiye ama ben sana kırgınımO kadar süre İzmir de kaldım. Görüşelim diye konuşmuştuk ama sen bir gittin tam gittin.
Takım dağılmadı canım eğer dağılsa böyle olmazdı dimi. Takımı toparlamamız lazımdı keşke bu süreçte sende burada olsaydın. Biraz zor oldu ama bir kaç kişi başardık. Şimdi de gördüğün gibi her şey çok güzel oldu. İnşallah böyle devam eder. Sende bi daha bizi bırakıp gitmezsinÇünkü burdan uzak kalmak hiç birimize yaramıyor.
Offf Naptın canım yaaa çok almışsın. En iradeli gidenlerinden birisi sendin. Şimdi neredeyse iki ay kendini geriye atmışsın. Umarım toparlarsın biran önce kendini. Yoksa tek zararın kendine olacak. Tekrar eski kilona mı dönmek istiyorsun? Bence isteme.
Dilara cım illaki özel diyetisyene gitmek zorunda değilsin ki. Ben devlet hastanesinde çalışıyorum. Bizim diyetisyenlerde en az özeller kadar iyi. Bence yakın bir devlet hastanesinin dahiliye polikliniğine ya da endokrin polikliniğine müracaat et. Zayıflamak istediğini söyle. Bütün tahlillerini isteyip seni diyetisyene yönlendirirler. Özele çok para vermene gerek. İkinci kısım motivasyon ise burda. Para versen bulamazsın burdaki motivasyonu. Anladın dimi söylemek istediklerimi?
Güzel bir yöntem. Denemek lazım.
iyiyim cok sukur cnm sen nasilsin? Benimde 2. bildirimimdi dun.:)Hoşbulduk Özlem nasılsın bakalım. evet bi anda geri geliyor kilolar malesef. neyseki döndüm artık aranızdayım
Basiniz sagolsun cnm.hoşbulduk Ebrucum. ne desen haklısın canım ama malesef giremedim o ara hiç cenazemiz hastalıklar herşey üstüste geldi. biliyosun bi de işe başladım. beni bu kadar yoracagını bilmiyordum. sana karşı çok mahcubum. eski kiloma asla dönmek istemiyorum. o kilomla hiç fotoğrafım yok geçen eşimin telefonunda öyle rast gele çekilmiş bi fotomu gördüm ve asla o hale geri dönmek istemiyorum. ASLA
daha iyi olacak menülerim inşallah :)Gayet güzel bir sonuç ama bu hafta senden bunu bile beklemiyordum. Çok düzensiz beslendin. Ama haftaya en az 1 kiloya odaklan ve ona göre beslen. Düğündü nişandı kınaydı bahaneleri istemiyorum senin düzenli beslenmen daha önemli çünkü. Menülerini özellikle takip edeceğim. Unutma sakın.
Başlangıç hangi gün bilmiyorum ama buradaki sonuç gayet iyi Fatma' cım. Paylaşımın çoğalır menülerin de düzenli olursa eğer haftaya seni de listede görmek isterim. Ama biliyorsun ki çok daha dikkatli beslenmemiz lazım.
Tebrik ediyorum Tuba ama demişsin aslında 1,5 kilo diye. Şu boğazını tutsan da bugün listede seni 1,5 kilo vermiş olarak görsek nasıl olurdu? Zaten bir ileri iki geri yapıyorsun sürekli. Listeye girdiğinden beri 68 den kurtulamadın. Bak ben senin üzerine 3. kez mezun olcam nerdeyse. Azıcık hırs yap kendine yahuuuuu
Zeynep cim seni özellikle tebrik etmek istiyorum. Menülerin hep çok düzenli.Bunun ödülünü de tartıda alıyorsun zaten. Ama korkularını bir kenara bırak. Kilo veremezsem diye bir durum yok. Sen kiloya takılma sadece sağlıklı ve düzenli beslen o kendiliğinden gidecek. Bak azıcık çabayla neler başardın. Bir ay sonra nerden baksan 7 li rakamları göreceksin eğer böyle devam edersen. Anlatabildim dimi
Dilara cım seni de tebrik ediyorum. Eğer kendine biraz daha inanıp güvenmeye başlarsan eğer hep böyle gideceğine de inanıyorum. Düşünsene geçen haftaya göre 2 kilo daha hafifsin. Ne güzel dimi
O kadar kötü değil canım sonuçta vermişsin ama bu hafta buradan uzak olmanın sonucunu görmüş oldun. Uzaklaştıkça kendimizi bırakıyoruz çünkü sorumluluk hissedilmiyor motivasyon düşüyor. Ama buralarda olursak eğer kendimizi sorumlu hissediyoruz. Mümkün olduğunca çok paylaşım hepimizin işine yarıyor. Her ne kadar geçmiş okumak zor gelse de
Herkesin izne ayrılmadan önceki kilosuna bakacağım fırsat bulunca ama senin az kalmış eski kilona. Paylaşımında iyi olursa kısa zamanda yeniden girersin listeye.
O kötü menülere rağmen yine gitmiş. Demek ki sağlıklı beslensen şakır şakır gidecek kilolar. Biran önce kendine gel lütfen. Gençliğinin hiç bir saniyesini kilolu geçirme
Araştır bakalım Türkçesini ne diyor? Bence anlamları önemli
Eda Eda Eda ne o öyle 140 felan. Allah göstermesin çok fazla bir hız. Dikkat et kendine. Hadi kendini düşünmüyorsun diğer insanları düşün ve lütfen hız sınırını aşma.İzmir deyken kırmızı ışıkta beklerken arkadaki araç bizim arabaya ( görümcemlerin arabası) çarptı. Arka koltukta iki tane bebekle oturuyorduk. Allah göstermesin onlara bişey olsaydı hesabını kim verecekti. Ne kadar büyük bir vebal. Lütfen dediğim gibi hız yapma.
iyiyim cok sukur cnm sen nasilsin? Benimde 2. bildirimimdi dun.:)
Sende insallah en kisa zamanda eski kilona doner listeye girersin cnm.:):)
Keske kilo aldigini hissettiginn an dikkat etseydin,arada bir buraya yazsaydin.
Neyse saglik olsun.hatanin neresinden donersek kârdir diyip onumuze bakalim cnm.
Basiniz sagolsun cnm.
--
Insan o haldeyken hic fotograf cekilmek istemiyor.
Dün ki menü
10:45
4 kaşık taze fasulye kavurması yumurtalı
6 zeytin
El içi kadar peynir
Domates
15:30
Bir domates
Bi yaprak ekmek (çiçek ekmekten)
17:00
Şekersiz türk kahvesi
Bir gofret
20:30
Üç kabak dolması
Bir kase yeşil mercimek çorbası yogurtlu
Tatilde oldugum için ögünler sarktı pazartesi iş başı yapınca daha dogru saatler olacak inş
Güzel bir şehir bende seviyorumBursayı çok seviyorum her kış geliyorum.koza handa çay içmeyi özledimgüzel şehir
Canım bir iki hafta daha dikkat etsen fark edecek şekilde zayıflayınca insan mutlu oluyor bana herkes zayıflamışsın biraz diyorlar çok hoşuna gidiyor insanınTeşekkür ederim cnm 9 lu rakamlardan kurtulmak istiyorum artık görmek istemiyorum
Edacım ćok olmuş sanki birazDün ki menü
6 zeytin
El içi kadar peynir
Domates
Bir domates
Şekersiz türk kahvesi
Bir gofret
Üç kabak dolması
Tatilde oldugum için ögünler sarktı pazartesi iş başı yapınca daha dogru saatler olacak inş
Dün ki menü
6 zeytin
El içi kadar peynir
Domates
Bir domates
Şekersiz türk kahvesi
Bir gofret
Üç kabak dolması
Günaydın kızlar :)
daha iyi olacak menülerim inşallah :)
Ebrucum yok yahu sehir trafiğinde 50 yi 60 ı gecmem hiç :)) yeni bi kursa başladım adana yolu üzerinde bi kasaba otobandan gidiyorum yol boş olunca önümde arkamda kimse olmayınca coşuyorum :) ama dikkat çok önemli tabi ki Sagolasın :)
Afiyet olsun canimGünaydın Kızlar
Dünkü menüm:
sabah 08.00
1 haşlanmış yumurta
1 domates
2 salatalık
1 kk peynir
5 siyah zeytin
2 tb ekmek
Öğlen 12.00
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
2 salatalık
2 tb ekmeği
Akşam 18.30
1 tabak menemen
1 orta boy salkım yeşil üzüm
suyum 2 lt olmadı sanırım
Canım hız konusunda sana katılıyorumGeçmişi okuyorum alıntıları sonra yapacağım ama bu mesaja özellikle cevap yazmak istedim. Benim annem Aksarayın bir ilçesinde yaşıyor. Özelden yazarım ayrıntıları. Burada açık açık yazmayım. Geçen yıl kurban bayramında annemlerdeydik. Dönerken Hangi kasaba hatırlamıyorum ama Konya yolu üzerinde yaklaşık 120 gibi bir hızla gidiyoruz. Arabayı eşim kullanıyor ben bebek olduğu için arkadayım yanımda gelinimiz önde erkek kardeşim oldukça kalabalığız. Kasabaya yaklaşırken eşim hızını azalttı biraz 90 lara kadar indi. Birden bire kasabanın dış yolunda önümüze bir kamyonet çıktı yolun ortasında durdu. Öyle bir fren yaptık ki anlatamam. Neye uğradığımızı şaşırdık. Arabanın ön tampon kamyonun kasasına girdi. Allahtan hiç birimize bişey olmadı ama eğer hızını azaltmamış olsaydı ya da frenlerimiz iyi olmasaydı (bide araba çok doluydu durabilmemiz bile mucize.) emin ol şimdi çok daha kötü durumlarda olabilirdik. Yani önemli olan senin dikkatli olman değil. Trafikte tek başına değilsin. Bunun yol durumu var, şehir dışı gidiyorsun önüne taş çıkabilir, özellikle hayvan çıkabilir. Normal hayvanlardan hariç başka türlü hayvanlar olabilir. O nedenle ne olursa olsun hız yapma canım. Sen tedbirini al kaza gelecekse bile Allahtan gelir zaten.
Not: 2008 den beri araba kullanıyorum Allaha şükür 1 tane kazam yok. (İyi şoför olduğumu söylemiyorum sadece çok dikkat ettiğimi belirtmek istedim. Trafikteki herkes dikkatli olsa eminim kazalar yarıya iner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?