Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah canım hep beraber vericaz kilolarımızı
İstikrarlı olmak şart artık bunu znladım

Dilaracım menün gayet güzel
Ayrıca bu hafta verdiğin kilolar için tebrik ederim

Bugün tatile çıktım. Şuan herşey dahil bir otelde, yiyecek deryasının arasında nefsimle mücadele ediyorum.
Bu hafta benim için çok zor geçecek galiba.
Fatmacım kolay gelsin
İşin çok zor herşey dahilde
Ama nefsini yen yeme kuzum sonra pişman olursun

Afiyet olsun zeynepcim çok güzel olmuş

Bugünkü menüm:
Öğlene kadar yolculuk esnasında ve tatilin 1.günü
7:00 yarım bardak süt
9:00 1 diyete göre hazırlanmış tost, çay
11:00 2 tam ceviz
14:00 2 köfte, 2 dilim ekmek
19:00 1 avuç içi balık, 1 dilim ekmek, karides salatası, 4 kalamar
21:30 1 dilim kavun.
20 dk yürüyüş, 1,5 lt su

hoşgeldin ece :) eda ben 28 yaşındayım 89 la başladım diyete takıma 85 civarı bi kiloyla geldim 78 buçuk şimdi ki kilom..2 ay izindeydim aynı kiloya düşünce takıma giricem inş :)
hoşbuldum memnun oldum :)
bende 5. takımdan bir funda hatırlıyorum ama sen miydin o hala çıkaramadım nick te tanıdık gelmiyor bakayım eski cdlerimde 5. takımın bilgileri duruyorsa oradan öğrenirim hepsini dosyalamıştım
sanırım bu menüleri okuyarak dize geleceğim :)
sanırım bu menüleri okuyarak dize geleceğim :)
derhal üye oldum.. kesinlikle kalori sayımı insanı oyalıyor :)
Allahım yaaa ne kadar geçmiş birikmiş. Birde her mesaja alıntı yapma gibi bir takıntım var bu gidişle sabaha kadar geçmiş okuyacağım. Az konuşun azzz
ah anneeeem dikkat et ararsın bunları
o menüye yarın bana sağlam dayak çekersin artıkın :)
Bugün tatile çıktım. Şuan herşey dahil bir otelde, yiyecek deryasının arasında nefsimle mücadele ediyorum.
Bu hafta benim için çok zor geçecek galiba.
sakın haa

Günaydın :) sporum bitti :) çok uykum var kızlar :)
Hoşgeldiin Ece :) ben de 21yaşındayım :)
Bursa'yı bende çok seviyorum :) ikinci şehrim :) ilki İstanbul :):) aaaa aaah :) Afrika'ya gitme isteğimi bastırabilsem İstanbul veya Bursa'ya gelebilirdim :! Ama afrikayı istiyoruz eşimle :):)

Kızlar menüleriniz çok güzel :) kalamar ve karidesi beğenmedim sadece....ismini yine unuttum ben senin ya..?
Kızlar bugün börek yapacağım az yemem lazım dua edin :)

gunaydn kizlar...
Gesmisi oku oku bitmedi.:)
--
Ece ve funda hosgeldiniz.:)

Ece'cim bende verip alanlardanim.
67ye falan immistim.sonra 16 kg kilo aldim.83u gectm. şuan 76yim.:)
---
Gonulcugum olculerini istersen alirsin.oyle bir kural yok aslinda.haftalik degilde aylik.:) takip edersen iyi olur bence
-------
Nazmiyecigim hosgeldin..:)kilo almama uzuldum.insan cok kotu hissediyor kendini.bilirim. ama sen ustesinden gelirsin.
---
Yagmur 500 gr verdim ben.:)

....... Mesaj tekrari.......

Son düzenleme:
Ebrucum biliyorsun uzak bir yere tasindik.ahhh bende trafige cikmaya korkuyorum.
3 yili gecti ehliyette almisim.
Neyse eve gec gidiyoruz.gec uyuduk.2-3-4.:)uyku duzenide cok onemli.
ve cok az yedim.cok ac kaldim bu hafta.icimden bir ses yeme yeme diyor surekli.:-/

Dun öglen tartildim 500gr daha az ciktim ebruuuuu75,5:)

meraba Fatma Nazmiye ben. şu an kilolarımız aynı ben uzun süre ara verdim sende başlangıçtasın ne dersin yarışalım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…