Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu rada beni de gaza getirdiniz kayınvalidemden elbise dikmesini isteme hususunda.) ama ben eşine bile söylemeye cekinen biri olarak, o gazla eşime mail attım:) o söyler annesine artık.. Simdi yolda birlikteyiz, bakalım belkide birden gaza gelip ben söylerim:)

Fundacım arkadasların da dediği gibi, bu kadar evham yapmana bence gerek yok, sen bayramını guzel guzel gecir, sonra doktora bi gorunursun.. Sen de okumussun zaten endişe edecek birsey olmadıgını.

Günaydın kızlar. Direkt dün atladıklarımdan giriyorum. :KK45:

Dün ki menüm
1 haşlanmış yumurta
Domates/Salatalık
Acılı domates sos
1 dilim ekmek üzerine bal tereyag
Şekersiz çay

10:00
Neskafe

13:00
1 tabak bezelye
Yarım ekmek :KK43:
Peynir biber kavurması

15:30
Yarım bardak süt
Bir avuç çig kuruyemiş

19:30
4 minik kanat sebzeli ve fırında
3 yk bulgur pilavı
Bir kase yogurt
Havuç mor lahana salatası limonlu zeytinyağlı

22:00
Yarım servis kaşıgı patates
3 yk yogurt
Yarım şeftali
Yarım bardak süt

Resmen dördüncü bi ögün oldu ama düzelticem inş..
Su 1 lt

Yarım ekmek ne Eda? :KK57::KK57:
22'de neden yedin? Açlık krizin mi tuttu dün?

menüm
7:45
1 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek
az krem peynir

öğlen 12:30
1 kase yayla çorba
1 tavuk but 2 kroket
yarım kase buğday salatası

ara
1 armut
3 badem
1 elma

akşam17:45
1 tabak mercimek çorba
2 parça ekmek

2 lt su içmişimdir bir sürüde işim var valiz hazırlıcam ortalığı toparlıcam birde bulaşık yıkıcam ve günü bitircem:)

Ben beğendim. :)

Dün çok yemişsin Funda. Yani eski menülerine göre oldukça kalabalık. Ama yine de eski menülerine göre daha sağlıklı. Benim için önemli olan yediklerinin sağlıklı olması. Sen mercimek çorbası içince bana aç kalmışsın gibi geliyor nedense.

Çok doğru düşünmüşsün. Tamamen katılıyorum düşüncelerine. Rakamların yalan söylemediğine eminim. Eğer kilo veremiyorsan mutlaka yanlış yaptığın bir şey vardır. Bence sen bu kısır işini dene biraz. Hatta bayramdan sonra bende mi denesem bilemedim şimdi. Sabah, öğle akşam her öğün kısır yiyebilirim. Takımcak kısır diyeti yapalım diyomuşum :KK70::KK70:Ben duraklama dönemi diye bir döneme inanmıyorum. Çünkü 85,5 tan 61,8 e olan yolculuğumda kilo veremediğim hiç hafta olmadı. 100 gr bile olmadı. Mutlaka kilo verdim.

Ama saatleri hatırlaman lazım canım. Evdesin zaten yediğin saatleri not al derim. Ben öyle yapıyorum ya da yemeğe başlamadan önce mutlaka saate bakıyorum. Bu konu da da Ece ye katılıyorum. Saatler önemli.

Çok mu yemişim? Her zamanki aynı kaloriyi yemişim aslında. Ama sanırım daha düşük kalorili şeyler yediğim için göze kalabalık geldi. :) Mercimek çorbası içince pek doyuyor sayılmam aslında, haklısın. :KK45: Ezogelin gibi olanla doymuyorum ama patatesli, unlu yapınca doyuyorum. :KK70: Onu da yapmıyorum zaten artık.

Kısır rejimine ben katılabilirim aslında... :KK45: Yemeğin yanında ekmek yiyeceğime kısır yerim, al sana mis gibi tokluk. :KK76:

Saatleri elimden geldiğince hatırlamaya çalışıyorum iki gündür. Saatlerime laf geleceğini de biliyorum aslında, belki de o yüzden yazmak işime gelmiyor. :KK45:

Kizlar selam

Menum,

Sabah 9,30 kepekli tost,yesil cay

Ogle 13,00 bir tabak turlu,1 kase cacik

Ara bir bardak sut tarcinli

Aksam 19,30 4 kasik kisir,2 kase yogurt

Spor 45 dk tempolu yuruyus,2 lt su

Bence az olmuş canım.

İlahi Eda. Güldürdün beni. Ben seni bir bakışımla zayıflatırım diyomuşum :) Hatta birlikte buluşup kaçamak yapsak olur :KK70::KK70:
Takımın eski üyelerinden Betül diye bir arkadaş Konya' ya geldiğinde buluştuk. Önce çay içtik. Arkasından çiğköfteciye gidip çiğ köfte dürüm yedik. Seninle de güzel bir kaçamak yapalım :eek:

Anam laflara bak. :KK70:
Bunun için mi bir araya geliyorsunuz? :KK70:

Akşam (19:30):KK62::KK62::KK62:
Yarım ekmek arası köfte
1 bardak kola

Kaptan bu ne? :KK57:

Kızlar şu kabızlık illetine çare bulamadım ilaç almakta istemiyorum sinir oldum

Dilaracım hep dünkü gibi mi yiyorsu

ben bu hafta hiç kaçamak yapmadım (yani öyle hatırlıyorum :) Ama az önce tartıldığımda şok oldum. Şimdi söylemeyeyim, bu kadar kilo almış olamam. Anlamadım neden böyle oldu. Çok moralim bozuldu.
1.10 menüm

08:30
1 haşlanmış yumurta,
domates,
1 adet yağsız peynirli maydanozlu krep
şekersiz çay

09:00
1 yeşilçay + tarçın

2 dlm tb ekmeğinden yağsız tost
(öğleden sonra geçen hafta vefat eden teyzenin mevlütü vardı, orda yememek için doyurucu birşey seçtim)

15:00
1 kaşık kadar et kavurma
(tahmin ettiğim gibi mevlüt sonunda bir tabak hazırlamışlardı ki herkes silip süpürdü. Ben yalnızca etleri seçip yedim. Kendimle gurur duydum. menüyü size de yazayım da ne kadar başarılı olduğumu daha iyi ifade edeyim. :)
Etli pilav, kallavi su böreği, baklava, şekerpare)

18:00
1 tabak fırında sebze
yoğurt sos (yoğurt+çörek otu+dereotu+susam+keten tohumu+limon)

2 lt su içtim. spor yok.

Gunaydin kizlar..kusurabakmayin dun ugrayamadim.sabah evin heryerini temizledim,halilari actim.ogleden sonra esimle disari ciktik,anneme gitttik.
aksamda ben rahatsizlandim.
Kalp atisim hizlandi.halsizlik,thafif titreme..:KK43:
Biraz meyve suyu ictim,birazcík kek yedim,salatalikta verdi esim onuda yesim.
Dun hic istahim yoktu,bogazimdan bisey gecmedi.
Esim aksam ustu durum kebap yaptirmis,ondan bile cok az yiyebildim.:KK43:

Canım geçmiş olsun. Çok az yemek yapabiliyor o dediklerini, aman dikkat et, dozunda ye. Bazen iştah olmasa bile sonrasında tansiyonu/ şekeri düşürmemek için biraz yemek gerekiyor.

Fundacım sen zaten çözümü biliyorsun. Yazının sonunda parantez içinde belirtmişsin. Sağlık konusunda internetten araştırma yapmak yada kulaktan dolma bilgiler seni yanıltabilir, bayram boyunca bu olayı kafana takma. bayramdan sonra da acilen muayene ol, derim ben.
Ok o zaman.

Fundacigim gecmis olsun.
Oncelikle kesinlikle kotu dusunmemen lazim.Bende ne dusunursen basina gelir-e inananlardan oldum sanirim.ozelliklede kotu dusunceler icin.
yapman gereken en dogru sey en kisa zamanda bir doktora gitmek.:)

Geçmiş olsun canım. Bence bir doktora görün. Kafanı yoracağına sürekli.

Fundacım, senin kadar mantıklı bir insana bu evhamlar yakışmıyor. Önümüzde koca bir bayram var, kafana bunları takıp kendine tatili zehir etme sakın.

Fundacım arkadasların da dediği gibi, bu kadar evham yapmana bence gerek yok, sen bayramını guzel guzel gecir, sonra doktora bi gorunursun.. Sen de okumussun zaten endişe edecek birsey olmadıgını.

Şimdi şöyle bir durum var. Ben ne zaman "Aman bir şey var" diye düşünüp doktora gitsem hiçbir şey çıkmıyor. Böbrekten gittim, temiz. (Hem de öyle bir şey olmuştu ki çok korkmuştum) Kulaktan gittim, temiz. (ki bir kulağım hala tıkanıyor ama doktorlara göre hiçbir şeyim yokmuş) 90 gün adet görmediğim için jinekoloğa gitmiştim, o zaman bile hiçbir şeyim yokmuş, sadece kilo bazı kişilerde böyle yapabiliyormuş. Yani hep böyle oluyor.

Sigortam da yok, malum çalışmıyorum. Hep dünyanın parasını bayılıyorum sonra da "Bir şey yok" diyorlar. Meme cerrahı da elle muayene de "Bir şey yok ama garanti olsun" deyince ben de şimdi yine gitsem aynı şey çıkar diye düşünüyorum. Bir işe gireyim de, sigortam olunca giderim. Ama yine de daha fazla içe çökecek mi diye dikkatli izleyeceğim, en ufak bir kesin değişiklik fark ettiğimde sigorta olsa da olmasa da giderim.

Selam hanımlarrr
Müjde artık telefondan yazabiliyorum, safaride hala aynı sorun devam ediyor ama chorome'u yukledim, ordan oldu, simdi telefondan yazıyorum
Kızlar suan yoldayız, ankaraya gidiyoruz, bayramın iki gunu orda olucaz insallah.. İnsallah bayramdan tatlıya etliye fazla bogulmadan cıkarız..

Gözünaydın Tubacım. :)
İnşallah'ı yok bu işin, yemeyin tatlı. :KK8:

Bu rada beni de gaza getirdiniz kayınvalidemden elbise dikmesini isteme hususunda.) ama ben eşine bile söylemeye cekinen biri olarak, o gazla eşime mail attım:) o söyler annesine artık.. Simdi yolda birlikteyiz, bakalım belkide birden gaza gelip ben söylerim:)

Hahaha, hadi bakalım. :KK45: Bence sen söylesen daha iyi olur. İyi biri galiba kaynanan, o yüzden sen söylemelisin. Şahsen ben kaynana olsam gelinim gelsin benden istesin isterim, oğlumu araya sokmasın.

Bu hafta yogundu isler canim gunduz fazla bakamadim..25 yasindayim bekarim.istanbulda yasiyorum,capa da..turizm sektorunde calisiyorum muhasebe/finans departmanında..yurtdışından grup getiriyoruz uzakdoğulu en çok..kışın yoğunuz şimdi sezon açılınca pek vaktim olmuyor uğramaya..ayrıca tüm ailem turizmci sultanahmette hepsi..öyle yani canım
Teşekkürler canım bu vesileyle iyice tanımış olduk seni. İş sektörün oldukça eğlenceliye benziyor. Ben severim uzak doğuluları çok samimi oluyorlar. Japon bir arkadaşım vardı üniversitedeyken. Çok eğlenceliydi.

Kızlar şu kabızlık illetine çare bulamadım ilaç almakta istemiyorum sinir oldum
Ben onun çözümünü sabah kalkar kalkmaz, ayakta, ama özellikle ayakta olacaksın işin sırrı orada, bir bardak oda sıcaklığında su içmek. Her sabah aynı şeyi yaparım sadece cuma tartılacağım için su içmeden beklerim. Birkaç gün üst üste böyle dene. Birde normal tuvaletin geldiğinde biter bitmez kalkma. Bir süre daha otur bekle. Ara ara tekrarla bunu. İlaçsız ve başka hiç bir şey kullanmadan sorun kendiliğinden çözülüyor. Mümkünse tuvalete çıkma saatlerini ortalama aynı tut.

Afiyet olsun Dilaracım, güzel menü olmuş.

inanamıyorum Ebru, yanlış mı okuyorum diye tekrar tekrar kontrol ettim. Kola mı içtin kaptan? Yarım ekmek arası köftede ne güzeldir ama. Zaten ben ekmek arası olan herşeyi daha çok severim, ama elle yenen şeyler da çok yedirir. Kaçmak lazım o yüzden.
Sorma canım çok feci gaza geldim. Normalde dışarıda olsa yemezdim. Kardeşim alaylı aşçılardan. Çok güzel yapıyor köfte, et işlerini. Dün köfte yapalım dedik. Benim niyetim tabakta porsiyon yemekti. Hatta ızgara köfte yaptı. Salatasını öyle güzel hazırlamış ki, ekmeklerde çıtır çıtır mis gibiydi. Birde onları ısıttı ızgara da dayanamadım. Bir daha hem bu kadar lezzetli hem de tamamen ev yapımı ekmek arası köfte bulamam diye bana da yap dedim. Kola konusu ayrı bir dert. Böyle yiyeceklerin yanında içmeden duramıyorum. Ama bilin ki bunların hepsini isteyerek yedim içtim, eğer kendimi zorlasaydım ekmek arası yerine köfte ve salata, kola yerine de bir bardak ayran içebilirdim. Aslında ben şu tartılmama kuralını dün bozdum. Akşama doğru regl oldum. Merak ettim kaç kiloda olduğumu. Tok karnına 64 çıkınca şımardım sanırım biraz. Birde nasıl oldu bilmiyorum ama bu sabah tartıda muhteşem bir sonuç gördüm. Umarım yarın da aynı sonucu alırım. Eğer regl ödeme neden olmazsa. Sıkı durun tartı bu sabah bana 63.2 yi gösterdi. Tam tamına geçen haftaya göre 1 kg eksiğim var. Bu haftada böyle gidersem haftaya 62 li rakamları yeniden göreceğim inşallah. Dediğim gibi tartılmak bana yaramıyor. Çünkü hemen şımarıyorum.

ben bu hafta hiç kaçamak yapmadım (yani öyle hatırlıyorum :) Ama az önce tartıldığımda şok oldum. Şimdi söylemeyeyim, bu kadar kilo almış olamam. Anlamadım neden böyle oldu. Çok moralim bozuldu.
1.10 menüm

08:30
1 haşlanmış yumurta,
domates,
1 adet yağsız peynirli maydanozlu krep
şekersiz çay

09:00
1 yeşilçay + tarçın

2 dlm tb ekmeğinden yağsız tost
(öğleden sonra geçen hafta vefat eden teyzenin mevlütü vardı, orda yememek için doyurucu birşey seçtim)

15:00
1 kaşık kadar et kavurma
(tahmin ettiğim gibi mevlüt sonunda bir tabak hazırlamışlardı ki herkes silip süpürdü. Ben yalnızca etleri seçip yedim. Kendimle gurur duydum. menüyü size de yazayım da ne kadar başarılı olduğumu daha iyi ifade edeyim. :)
Etli pilav, kallavi su böreği, baklava, şekerpare)

18:00
1 tabak fırında sebze
yoğurt sos (yoğurt+çörek otu+dereotu+susam+keten tohumu+limon)

2 lt su içtim. spor yok.
Reddettiğin yiyecekler için tebrik ediyorum seni. Menün gayet güzel. Kilo konusuna gelince sürekli konuşuyoruz. Çok sık tartılmamak lazım. Çünkü bazen insanın motivasyonunu bozuyor bu. Bence sen bu hafta hasta olduğun için böyle olmuş olabilir. Bayramda da kendin bırakma sakın. Bu vesileyle herkese söylüyorum. Bayramda kimseden kaçamak istemiyorum.

Menüm

09:30
1 salatalık

11:00 (Anca pişti meret)
2 tabak kızılcık tarhanası

14:00
2 dilim kepek ekmek
10 zeytin
1 salatalık

19:00
2 paket diyet bisküvi, 300 kcal ediyor, valla sinemadaydım ve son yemeği 14'te yemiştim, o yüzden böyle oldu. :oops:
Tipik Funda menüsü. Kalori fazla değilse senin için uygun olmuş. Hangi filme gittiniz?

Kızlar... Biraz özel olacak ama takımlar sitenin geri kalanından daha az okunuyordur nasılsa... Size bir şey danışmak istiyorum.

Bugün meme uçlarımdan birinde hissizlik var gibi geldi bana... Yani bir süredir öyle gibi geliyordu ama pek takılmıyordum. Bugün nedense çok dikkatimi çekti. İkisini aynı anda tutup sıktığım zaman biri daha geç acıyor. Bir de sanki dokusu da değişmiş, nasıl desem, sakız gibi olmuş sanki, serleşmiş ama esnekleşmiş gibi... Hafif de bir çöküntü var gibi ama emin de olamadım, hep öyleydi de ben mi şimdi kafaya takıyorum acaba diyorum.

Yaklaşık 4 yıldır da ağrı oluyor göğsümde, yanma gibi, hele 2 yıl önce bazen çekilmeyecek kadar ağrıyordu, yanıyor gibiydi. Bir şey olsaydı herhalde 4 yılda iyice belli ederdi diyorum ama emin de olamıyorum. Bir yıl kadar önce doktora gittim. Elle kısacık bir muayenenin ardından (bana çok yetersiz geldi aslında ama doktor doğrusunu yapmıştır herhalde) bir şey olduğunu sanmadığını söyledi ama garanti olsun diye ultrason yazdı. Orda kendine göre şüpheli gördüğü yerleri de işaretlemiş. Oraların da benim şikayet ettiğim yerlerle alakası yok. O aralar bir şeyler oldu ben o ultrasona gitmedim. Ama şimdi tekrar aklıma düştü.

İnternetten de aradım ama küçültme/ büyütme ameliyatları bir de bebek emzirmiş olanlar hissizlik yaşıyormuş. Başka bir şey bulamadım. Bir fikriniz var mı? (Doktora gitmek dışında)
Mutlaka doktora git Funda ihmal etme. Sosyal güvencen var mı?

Ay hiçbir şey bulamadım yine ya... Çok kafama takıyorum galiba. Bir de kafama taka taka başıma getireceğimden de korkuyorum. Her yerde hissizlik normal yazıyor, sadece birinde bile olsa normalmiş. Kanserle alakalı bir şey bulamadım. Ne bileyim ya... Başa gelecek olan varsa gelecek zaten. Berbat tükenmiş haldeyim, zaten dayak yemiş gibi de kalkmıştım. Yatayım ben kızlar. İyi geceler size.
Çok fazla takmışsın kafana. Kötü düşüncelerin başa geleceğine inanan bir insanım. Bir yerde okumuştum evrene olumsuz mesaj yollamayın diye. Bence öyle yapma. Olumlu düşün bütün herşeyi.

Gunaydin kizlar..kusurabakmayin dun ugrayamadim.sabah evin heryerini temizledim,halilari actim.ogleden sonra esimle disari ciktik,anneme gitttik.
aksamda ben rahatsizlandim.
Kalp atisim hizlandi.halsizlik,thafif titreme..:KK43:
Biraz meyve suyu ictim,birazcík kek yedim,salatalikta verdi esim onuda yesim.
Dun hic istahim yoktu,bogazimdan bisey gecmedi.
Esim aksam ustu durum kebap yaptirmis,ondan bile cok az yiyebildim.:KK43:
Geçmiş olsun Özlem' cim. Eminim sen temizlik yapacağım diye düzgünce yemek yememişsindir. O da akşama kendini göstermiştir. Dikkat et kendine. Bayram öncesi iyice hastalanma.

Selam hanımlarrr
Müjde artık telefondan yazabiliyorum, safaride hala aynı sorun devam ediyor ama chorome'u yukledim, ordan oldu, simdi telefondan yazıyorum
Kızlar suan yoldayız, ankaraya gidiyoruz, bayramın iki gunu orda olucaz insallah.. İnsallah bayramdan tatlıya etliye fazla bogulmadan cıkarız..
İyi yolculuklar canım. Ama senin Ankara yolculuğun çok hayra alamet olmuyor. Sakın bayramda kaçırayım deme. Çok kızarım sana. Bence gaza gel söyle kayınvalidene. Ben olsam söylerdim gözümü karartıp. İsteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü.

Tipik Funda menüsü. Kalori fazla değilse senin için uygun olmuş. Hangi filme gittiniz?

Mutlaka doktora git Funda ihmal etme. Sosyal güvencen var mı?

Çok fazla takmışsın kafana. Kötü düşüncelerin başa geleceğine inanan bir insanım. Bir yerde okumuştum evrene olumsuz mesaj yollamayın diye. Bence öyle yapma. Olumlu düşün bütün herşeyi.

Tipik. :KK48:
Labirente gittik canım, tavsiye ederim çok güzeldi, zaten kitap serisiymiş. :)

Maalesef yok sosyal güvencem. :KK43:

Ben de ondan korkuyorum işte canım, takmamaya çalışacağım.

Bende merak etmiştim benim menü Funda' dan nasıl kaçtı? Hiç yorum yapmamış diye. Sen daha dur biz bir araya gelelim daha neler yapacağız :KK70::KK70:

Valla sorma Funda. Kendimi kaybettim. Yarım ekmekle kaldığıma şükrediyorum. Kardeşimle eşi iki yarım yedi :eek::eek:

Tipik. :KK48:
Labirente gittik canım, tavsiye ederim çok güzeldi, zaten kitap serisiymiş. :)

Maalesef yok sosyal güvencem. :KK43:

Ben de ondan korkuyorum işte canım, takmamaya çalışacağım.

Anlattığın kadarıyla çok önemli gibi durmuyor zaten ama ihmal etme. İstersen özel bir hastanede sadece meme ultrasonu yaptır. Elle muayene olmuşsun zaten. Ultrason önemli. Çünkü teşhis ve tanıya en yakın sonuçları veriyor. Ultrasonun çok pahalı olduğunu düşünmüyorum. Devletten de fiyat sor. Özelden de ama çok bekletme. Çünkü önemli bir konu.

Telefona sinir oldum.yine tarayicim kapandi ve alintilarim gitti!!:(
---
Sagolun kizlar iyiyim.gece 3,5ta uyandim uyuyamadim.o saatlerde inek sutu ile nescafe ictim ve 4-5 tane yerfistikli draje yedim.
Niye bilmiyorum esim durum yaptirmasa ac uyuyabilirdim,onuda pek yiyemedim zaten.:(
Karnim gur gur ediyordu ama ben bisey hisssetmiyordum.
------

Rakibim zeynep benimde yazlik,kislik kiyafet ayarlamasi kaldi.:)
Minnosumun kuculenlerini ayirmam lazim daha.:)
-----
Ebru'cum 63.2 yazdinya cidden cok heycanlandim.sanki ben o kiloya inmisim gibi.:9:
10 kilo fazlayim senden,ahhhhh ahhh simdi senle ayni kiloda olmak vardi dimi.;)
---
Sabahleyin aynaya baktimda o sisiklik gitmis gibi.
Boyle yapili ,hafif balik etli olup sekli duzgun,karni duz bayanlarin goruntusude hos oluyor ;)
Neyapsam duzenli mekik mi ceksem acaba:)

İlahi Eda. Güldürdün beni. Ben seni bir bakışımla zayıflatırım diyomuşum :) Hatta birlikte buluşup kaçamak yapsak olur :KK70::KK70:
Takımın eski üyelerinden Betül diye bir arkadaş Konya' ya geldiğinde buluştuk. Önce çay içtik. Arkasından çiğköfteciye gidip çiğ köfte dürüm yedik. Seninle de güzel bir kaçamak yapalım :eek:

Yarım ekmek ne Eda? :KK57::KK57:
22'de neden yedin? Açlık krizin mi tuttu dün?

Ben beğendim. :)

Çok mu yemişim? Her zamanki aynı kaloriyi yemişim aslında. Ama sanırım daha düşük kalorili şeyler yediğim için göze kalabalık geldi. :) Mercimek çorbası içince pek doyuyor sayılmam aslında, haklısın. :KK45: Ezogelin gibi olanla doymuyorum ama patatesli, unlu yapınca doyuyorum. :KK70: Onu da yapmıyorum zaten artık.

Kısır rejimine ben katılabilirim aslında... :KK45: Yemeğin yanında ekmek yiyeceğime kısır yerim, al sana mis gibi tokluk. :KK76:

Saatleri elimden geldiğince hatırlamaya çalışıyorum iki gündür. Saatlerime laf geleceğini de biliyorum aslında, belki de o yüzden yazmak işime gelmiyor. :KK45:

Bence az olmuş canım.

Dilaracım hep dünkü gibi mi yiyorsu
fundacım hiç abartısız 2 saatte bir midem boşalıyo sanki.. Nasıl başedicem hiç bilmiyorum...

Canım geçmiş olsun. Çok az yemek yapabiliyor o dediklerini, aman dikkat et, dozunda ye. Bazen iştah olmasa bile sonrasında tansiyonu/ şekeri düşürmemek için biraz yemek gerekiyor.

Şimdi şöyle bir durum var. Ben ne zaman "Aman bir şey var" diye düşünüp doktora gitsem hiçbir şey çıkmıyor. Böbrekten gittim, temiz. (Hem de öyle bir şey olmuştu ki çok korkmuştum) Kulaktan gittim, temiz. (ki bir kulağım hala tıkanıyor ama doktorlara göre hiçbir şeyim yokmuş) 90 gün adet görmediğim için jinekoloğa gitmiştim, o zaman bile hiçbir şeyim yokmuş, sadece kilo bazı kişilerde böyle yapabiliyormuş. Yani hep böyle oluyor.

Sigortam da yok, malum çalışmıyorum. Hep dünyanın parasını bayılıyorum sonra da "Bir şey yok" diyorlar. Meme cerrahı da elle muayene de "Bir şey yok ama garanti olsun" deyince ben de şimdi yine gitsem aynı şey çıkar diye düşünüyorum. Bir işe gireyim de, sigortam olunca giderim. Ama yine de daha fazla içe çökecek mi diye dikkatli izleyeceğim, en ufak bir kesin değişiklik fark ettiğimde sigorta olsa da olmasa da giderim.

Gözünaydın Tubacım. :)
İnşallah'ı yok bu işin, yemeyin tatlı. :KK8:

Hahaha, hadi bakalım. :KK45: Bence sen söylesen daha iyi olur. İyi biri galiba kaynanan, o yüzden sen söylemelisin. Şahsen ben kaynana olsam gelinim gelsin benden istesin isterim, oğlumu araya sokmasın.

bu bilgiyi tam emin olmadan veriyorum. Devletin kanseri tespit için kurduğu birimler yani KETEM ücretsiz bakıyor olabilir. Her ilde var, araştırmanı tavsiye ederim.

bu bilgiyi tam emin olmadan veriyorum. Devletin kanseri tespit için kurduğu birimler yani KETEM ücretsiz bakıyor olabilir. Her ilde var, araştırmanı tavsiye ederim.
evet toplum saglıgı merkezleri oluyo..sen maltepe civarı'nda oturuyordun maltepede kartalda aile saglıgı merkezleri var onlarda ücretsiz bildiğim kadarıyla..kartalda kini tarif edebilirim

Ebrucum dogru soyluyorsun ankara bana pek yaramıyor.. İnsallahı da yok bu işiin aslında fundanın dediği gibi ama ne bileyim, baytamda kaçamak yapmayın lafı da cok hayal gibi oldu:) ne yani baklava da mı yemiyaaakkk:rolleyes::KK70::rolleyes:

Kızlar sırf bebegin hafta hafta gelişimini takip etmek ve neye benzediğini görmek için hamilelik takvimi ekledim :)
Benimde vardı canım. Çok iyi yapmışsın.:KK68:

Ebrucum dogru soyluyorsun ankara bana pek yaramıyor.. İnsallahı da yok bu işiin aslında fundanın dediği gibi ama ne bileyim, baytamda kaçamak yapmayın lafı da cok hayal gibi oldu:) ne yani baklava da mı yemiyaaakkk:rolleyes::KK70::rolleyes:
Ben yemeyeceğim Tuba. Sende yeme bence. Bayram sonu takımı ilk üçte görmek istiyorum. Kesin ve net.

Telefona sinir oldum.yine tarayicim kapandi ve alintilarim gitti!!:KK43:
---
Sagolun kizlar iyiyim.gece 3,5ta uyandim uyuyamadim.o saatlerde inek sutu ile nescafe ictim ve 4-5 tane yerfistikli draje yedim.
Niye bilmiyorum esim durum yaptirmasa ac uyuyabilirdim,onuda pek yiyemedim zaten.:KK43:
Karnim gur gur ediyordu ama ben bisey hisssetmiyordum.
------

Rakibim zeynep benimde yazlik,kislik kiyafet ayarlamasi kaldi.:)
Minnosumun kuculenlerini ayirmam lazim daha.:)
-----
Ebru'cum 63.2 yazdinya cidden cok heycanlandim.sanki ben o kiloya inmisim gibi.:KK9:
10 kilo fazlayim senden,ahhhhh ahhh simdi senle ayni kiloda olmak vardi dimi.:KK66:
---
Sabahleyin aynaya baktimda o sisiklik gitmis gibi.
Boyle yapili ,hafif balik etli olup sekli duzgun,karni duz bayanlarin goruntusude hos oluyor :KK66:
Neyapsam duzenli mekik mi ceksem acaba:)
Özlem' cim zararın neresinden dönersen kardır. Düşünsene benim şuan ki hedefim 58. Vee eğer bu takım olmasaydı emin ol şuan bende 70 li kilolara dayanmıştım. Çünkü bundan 1 ay öncesinde neredeyse 67 li kiloları görecektim. 63 bana çok iyi geldi. Eğer sende bırakmasaydın şuan aşağı yukarı aynı kilolardaydık zaten. Canın ne zaman bişeyler yemek isterse beni getir aklına. Şu resim olayını ayarlayayım da atayım biran önce ama telefondan olmuyor. Telefondan çekip pc ye atmak bir sürü iş. Ama size motivasyon olsun diye en kısa zamanda ekleyeceğim. Aslında her gören çok güzel zayıfladın yeter diyor ama ben 36 beden olmak istiyorum. Bu kez başaracağım inşallah.

Haklısın canım ben unutmuşum bunu. Bilgi için çok teşekkürler.

Özlem' cim zararın neresinden dönersen kardır. Düşünsene benim şuan ki hedefim 58. Vee eğer bu takım olmasaydı emin ol şuan bende 70 li kilolara dayanmıştım. Çünkü bundan 1 ay öncesinde neredeyse 67 li kiloları görecektim. 63 bana çok iyi geldi. Eğer sende bırakmasaydın şuan aşağı yukarı aynı kilolardaydık zaten. Canın ne zaman bişeyler yemek isterse beni getir aklına. Şu resim olayını ayarlayayım da atayım biran önce ama telefondan olmuyor. Telefondan çekip pc ye atmak bir sürü iş. Ama size motivasyon olsun diye en kısa zamanda ekleyeceğim. Aslında her gören çok güzel zayıfladın yeter diyor ama ben 36 beden olmak istiyorum. Bu kez başaracağım inşallah.

Kaptan maşallah ne güzel bir sonuç. 36 beden benim için rüya olur herhalde ama senin boyun da uzun 36 bedenle mankenlere taş çıkartırsın valla.
Ebru ben sana bir konuda fikir danışıcam. Benim en büyük problemlerimden biri de göbek. Evlenmeden önce sıfır göbek sahibi ben şu anda bayağı var. Mekik mi çekmeliyim. Yoksa biraz daha kilo verince mi başlasam bilemedim.

Kaptan maşallah ne güzel bir sonuç. 36 beden benim için rüya olur herhalde ama senin boyun da uzun 36 bedenle mankenlere taş çıkartırsın valla.
Ebru ben sana bir konuda fikir danışıcam. Benim en büyük problemlerimden biri de göbek. Evlenmeden önce sıfır göbek sahibi ben şu anda bayağı var. Mekik mi çekmeliyim. Yoksa biraz daha kilo verince mi başlasam bilemedim.

Teşekkürler canım :KK68: Bende hala birazcık göbek var. Sebebi spor yapmamam. Yani senin için çok daha erken mekik çekmek için. Ben bile yeni başlayacağım spora. Dün akşam pilates topumu şişirdim. İdeale yaklaştıktan sonra sıkılaştırıcı hareket yapmak daha mantıklı. Senin şuan tempolu yürümen bile yeterli. Göbeği takma zamanla iyice küçülecektir.

Tebrik ederim Ebrucum.

Back
X