- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
Süper toparlamak önemliPek yapmadım yaptığım günler de devamında toparladım
İyiyim ablacığım sizler nasılsınız nasıl gidiyor![]()
Menülerini yaz bize olur mu
Ayy tam bir sağlıklı yaşamcı oldu yaaaaŞimdide yeşil çay içerken bakayım buraya![]()
İnşallah canım. Sen menülerini bizimki gibi saat saat öğün öğün yaz biz de bakalım konuşalım, sen de bize yorum yaparsın motivasyon olsun. Profilinr bizim gibi kilonu hedef kilonu güncel kilonu yazarsan da kilo verdikçe motivasyon oluyor.Çok teşekkür ederim, inşallah umutlarım o yönde. Evlenmeden önceki halime insen tamam zaten. 77 idim o zamanlar. incecik duruyodum bana göre. Vücut büyük geniş, kilo orantılı dağılıyo belli etmiyo kiloyu, yine 77 olsam harika olur
HahahBu ara bayram diye sessiz yoksa çok canlıdır burası ..atışırız kızarız ,uğraşırız birbirimizle severiz birbirimizi..
Patlıcanlı bir gün :) başlangıç için güzel menün canım. Yeşil salata yoğurt eklenebilir.canım benim teşekkür ederim
dün bir kaç parça tavuk kanat yedim yağsız ekmeksiz. azıcık patlıcan salata. soğukçay.
akşam da patlıcanlı kıymalı yemek yedim 2-3 kaşık, yine 2 kaşık gibi pilav yedim. saat 8:30 gibi idi. ama sabah 03:00 gibi yattım.
şeker tatlı çikolata yemedim ki benim için mucizevücut şok olmuştur kesin neden böyle oldu diye:) cumaya kadar 85 i görürüm tartıda diyorum ben
Valla unutuluyor canım..ben şeker tüketmeyeli bayağı oldu galiba bir ara az dondurma yemiştim o kadar..
Aramıyorum artık yoksa bir pastayı yek başına yiyebilecek potansiyelim vardı![]()
Suyu artık iyi içiyorsun hilalcim vallaha tebrikler. Kendin yapacaksan az şeker koy derim sütlaça ama pirinç var gene de ayda 1 ye bari diyim. Ben hiç yemedim mesela. Ceviz 1 tane günde olabilir bence yağlı sonuçta faydalı tabiki de çoknyemek de faydalı olmaz.Merhaba kızlar anca geldim çamaşır kutladım iki makine iş güç derken anca fırsat buldum dün kadayıf li domdurma tatlısını elimin tersiyle ile ittim kustuler ama olsun akşam glifor a başladım yarım içtim herhangi bi yan etkisi olmadı yorgunlukla sabah 9 a kadar uyumuşum
Şuana kadar 2 litre su içtim bu gün ekmek yemeye başladım biliyorsunuz 2 dilim küçük çavdar yedim cumartesi tekrar birakicam ekmeği böyle böyle vücudumu alistirmayi düşünüyorum dün 6 dan sora bisi yemedim amaa yersemde ceviz kuru meyvelar dan falan atistirrim
Size bisi sormak istiyorum sütlaç ve karpuzu nasıl tuketmeliyim yani sütlaç yemelimiyim diye sorayım siz yediniz mi hiç merak ettim bide karpuzu daha yeni bugün yedin epey aradan sonra ara öğün niyetine yedim sizce sınırı ne olmalı siz nasıl belirliyorsunuz