Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pek yapmadım yaptığım günler de devamında toparladım :halay:

İyiyim ablacığım sizler nasılsınız nasıl gidiyor :KK45:
Süper toparlamak önemli
Menülerini yaz bize olur mu
Şimdide yeşil çay içerken bakayım buraya:kahve:
Ayy tam bir sağlıklı yaşamcı oldu yaaaa
Çok teşekkür ederim, inşallah umutlarım o yönde. Evlenmeden önceki halime insen tamam zaten. 77 idim o zamanlar. incecik duruyodum bana göre. Vücut büyük geniş, kilo orantılı dağılıyo belli etmiyo kiloyu, yine 77 olsam harika olur
İnşallah canım. Sen menülerini bizimki gibi saat saat öğün öğün yaz biz de bakalım konuşalım, sen de bize yorum yaparsın motivasyon olsun. Profilinr bizim gibi kilonu hedef kilonu güncel kilonu yazarsan da kilo verdikçe motivasyon oluyor.
Bu ara bayram diye sessiz yoksa çok canlıdır burası ..atışırız kızarız ,uğraşırız birbirimizle severiz birbirimizi..
Hahah
canım benim teşekkür ederim

dün bir kaç parça tavuk kanat yedim yağsız ekmeksiz. azıcık patlıcan salata. soğukçay.

akşam da patlıcanlı kıymalı yemek yedim 2-3 kaşık, yine 2 kaşık gibi pilav yedim. saat 8:30 gibi idi. ama sabah 03:00 gibi yattım.

şeker tatlı çikolata yemedim ki benim için mucize ☺️ vücut şok olmuştur kesin neden böyle oldu diye:) cumaya kadar 85 i görürüm tartıda diyorum ben
Patlıcanlı bir gün :) başlangıç için güzel menün canım. Yeşil salata yoğurt eklenebilir.
Valla unutuluyor canım..ben şeker tüketmeyeli bayağı oldu galiba bir ara az dondurma yemiştim o kadar..
Aramıyorum artık yoksa bir pastayı yek başına yiyebilecek potansiyelim vardı:KK70:

Merhaba kızlar anca geldim çamaşır kutladım iki makine iş güç derken anca fırsat buldum dün kadayıf li domdurma tatlısını elimin tersiyle ile ittim kustuler ama olsun akşam glifor a başladım yarım içtim herhangi bi yan etkisi olmadı yorgunlukla sabah 9 a kadar uyumuşum
Şuana kadar 2 litre su içtim bu gün ekmek yemeye başladım biliyorsunuz 2 dilim küçük çavdar yedim cumartesi tekrar birakicam ekmeği böyle böyle vücudumu alistirmayi düşünüyorum dün 6 dan sora bisi yemedim amaa yersemde ceviz kuru meyvelar dan falan atistirrim

Size bisi sormak istiyorum sütlaç ve karpuzu nasıl tuketmeliyim yani sütlaç yemelimiyim diye sorayım siz yediniz mi hiç merak ettim bide karpuzu daha yeni bugün yedin epey aradan sonra ara öğün niyetine yedim sizce sınırı ne olmalı siz nasıl belirliyorsunuz
Suyu artık iyi içiyorsun hilalcim vallaha tebrikler. Kendin yapacaksan az şeker koy derim sütlaça ama pirinç var gene de ayda 1 ye bari diyim. Ben hiç yemedim mesela. Ceviz 1 tane günde olabilir bence yağlı sonuçta faydalı tabiki de çoknyemek de faydalı olmaz.

sorma ayy hiç hatırlatma :KK48: ben istediğim kiloya düşersem uzun süre koruma yapcam zaten
Ben istediğim kiloya düşene kadar kaçamak yapmak istemiyorum dün yazdım uzadıkça uzuyor moralim bozuluyor..az dondurma hariç tatlı falan yemek istemiyorum ..bakalım ne olcak hayırlısı artık..senin kafanda bir plan var mı?

canım benim planım bol su, hergün yeşil çay, haftada en az 2-3 gün 1 saatlik yürüyüş, kahvaltıda çok az birşeyler yemek, öğlen ofiste pişen yemekten az miktarda ekmeksiz yemek, akşam da sebze yemeği ya da sadece çorba şeklinde planım var.
tatlı kek börek çikolata yok.
yarından itibaren başlıyorum ben de daha dikkatli olmaya. gerçi bugün de hiç tatlı yemedim.

Süper toparlamak önemli
Menülerini yaz bize olur mu

Ayy tam bir sağlıklı yaşamcı oldu yaaaa

İnşallah canım. Sen menülerini bizimki gibi saat saat öğün öğün yaz biz de bakalım konuşalım, sen de bize yorum yaparsın motivasyon olsun. Profilinr bizim gibi kilonu hedef kilonu güncel kilonu yazarsan da kilo verdikçe motivasyon oluyor.

Hahah

Patlıcanlı bir gün :) başlangıç için güzel menün canım. Yeşil salata yoğurt eklenebilir.

Suyu artık iyi içiyorsun hilalcim vallaha tebrikler. Kendin yapacaksan az şeker koy derim sütlaça ama pirinç var gene de ayda 1 ye bari diyim. Ben hiç yemedim mesela. Ceviz 1 tane günde olabilir bence yağlı sonuçta faydalı tabiki de çoknyemek de faydalı olmaz.
Evet şu baya oturdu ya artık bünyem aramsada ağzım alışmış içmeye ama fazlada içmiyorum 3 den 85 ı görünce yerim bir kase dışardan evde yapınca hepsini yiyorum yoksa

Hatta yazdım buraya ben çikolatalara pastalara yumulursam sert sert uyarın diye:KK48: :sinirli:
Grupça jilliana başladık ki ona zilli ana diyoruz hareketler yapıyoruz
Bol su içiyoruz hepsini toplu yazıyoruz akşamları ..
Yorumlayıp uyarıyoruz bazen kızmaya yok
İyi menülere süper
Kötü menülere uyarılar yazıyoruz çünkü birbirimize sorumluyuz aynı zamanda..
Olacaksa tam olsun hepimiz kilo verelim benim düşüncem bu

jillian'a bakacagım en kısa zamanda

menümü yazıyorum
sabah kahvaltı öncesi sade kahve - sabah 12 de kalktıgım için 13:00 gibi yiyebildim
1 dilim tahıllı ekmek
yumurta-sucuk-sosis yaklaşık 2-3 yemek kaşığı kadar
1 bardak şekersiz çay
1 çay kaşığı reçel

akşam 18:00 civarı
4 yemek kaşığı kadar sossuz sade makarna
2-3 yemek kaşığı ev yapımı yoğurt
2 parça çiğ köfte - marul maydonoz

yeşil çay, bol su

yeşilçaylı limonlu lipton icetea

öğlen evde 1-2 saatlik temizlik yaptım
şimdi de beşiktaştan bebeğe yürüyüşten dönüyorum yaklaşık 5km.

☺️☺️ iyiyim dimi

İcetea şekersizdir galiba ..başlangıç için iyi zamanla yoluna oturur daha erken kahvaltı yaparsın ..
Akşamda kendini tutarsan iyi bence ..sosis biraz sağlıksız ama sen bilirsin artık..
Şöyle yarın düzenli sıkı şekilde başla ki ilk hafta iyi bir moral olsun sana gerisi gelir zAten:KK66:
Çok su içmeyi de unutma :KK66:

menümü yazıyorum
sabah kahvaltı öncesi sade kahve - sabah 12 de kalktıgım için 13:00 gibi yiyebildim
1 dilim tahıllı ekmek
yumurta-sucuk-sosis yaklaşık 2-3 yemek kaşığı kadar
1 bardak şekersiz çay
1 çay kaşığı reçel

akşam 18:00 civarı
4 yemek kaşığı kadar sossuz sade makarna
2-3 yemek kaşığı ev yapımı yoğurt
2 parça çiğ köfte - marul maydonoz

yeşil çay, bol su

yeşilçaylı limonlu lipton icetea

öğlen evde 1-2 saatlik temizlik yaptım
şimdi de beşiktaştan bebeğe yürüyüşten dönüyorum yaklaşık 5km.

☺️☺️ iyiyim dimi
Canım yeni başladığın için rejime de alışacaksın tabi. İçtiğin suyu da yazarsan güzel olur. Bol su içmişsin afiyet olsun, kaç litre kadar diyelim? Ben takımın su bakanıyım bu arada :)
Kahvaltıda yediğin sucuk salam vs gibi yiyeceklerini eleştirmek istiyorum, işlenmiş gıda, tütsülenmiş gıda sağlıklı değil biliyorsun, 2 kaşık da olsa, vazgeçmeye hatta eve sokmamaya çalışın bence. Limonlu lipton icetea de şekerli sanırım.
Bunlar haricinde iyi. 5 km yürüyüş de güzel.
:)

İcetea şekersizdir galiba ..başlangıç için iyi zamanla yoluna oturur daha erken kahvaltı yaparsın ..
Akşamda kendini tutarsan iyi bence ..sosis biraz sağlıksız ama sen bilirsin artık..
Şöyle yarın düzenli sıkı şekilde başla ki ilk hafta iyi bir moral olsun sana gerisi gelir zAten:KK66:
Çok su içmeyi de unutma :KK66:
Yıllardır sosis yemiyorum tadı aklımda bile kalmamış ya

Vaayyy bu gece rüyana gelip mahlasını vereceğim süper olmuş:KK19:

Tevekkeli yeşil yeşil yazıyorsun yeşil yeşil bakıyorsun hep olumlu hep olumlu kız biraz da gıcıklık yap mesela mesela düşünüyorum düşünüyorum aklımda hiç kimse DÖNEmiyor acaba acaba DÖNE DÖNE düşünüyorum kime gıcıklık yapsak suç ortaklığı yapsak aramızda DÖNEdürsek diye DÖNEmiyor aklımda kimse:cool::ıslık::ıslık::KK59:
Pembe_patikli Pembe_patikli tezbitsin tezbitsin
Gıcık
Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1 yağda yumurta tava yaşlandı sadece
Zeytin peynir

Öğlen

1 kaşe çorba
1 kepçe türlü
5 acı biber
2 dilim çavdar

Aksam

1 kaşe çorba
Bir kepçe türlü
2 dilim çavdar

3 lt su spor yok suanlik ip atlicaam birazdan ekmekler epeyce küçücük merak etmeyin kızlar o yüzden 2 2 yedim
Hilal süper menün tebrik ederim sabaha bile bşraz vermiş olabilirsin
Mide zamanla alışıyor az yemeye, benimki 2 haftada alışmıştı. Yakında 3 ay olacak rejime başlayalı. O günü kutlamak istiyorum.
Çok mu ip atlıyorsun canım? Benim ip ayağıma takılıyor, çocukken de pek atlamadım ya yeni yeni öğreniyorum.

Valla bende çok nadir alıyordum artık bir kasap sucuğu alıyoruz ..birde içecekler çok şekerli olabiliyor en iyisi soda :KK66:

açıkçası aşırı sıkı bir diyet uygulamıyorum, dediğim gibi ben 65 kilodan 60 a düşmek isteyen minnoş bi kız olsam içecekteki şeker bana fazla gelebilir. ama kilomdan dolayı benim attıgım bir adımda harcadığım kalori ile diğerlerininki bir değil. Ailesel olarak şeker düşüklüğümüz var, hemen gözüm kararır azıcık şekersiz kalsam. sağlık en önemlisi. Bir de hayat kısa, ben canımın çektiği şeyi az da olsa tadına bakmak için yiyip sonrasında onu yakacak şekilde spor yapmaya dikkat ediyorum☺️

Son düzenleme:
Valla bende çok nadir alıyordum artık bir kasap sucuğu alıyoruz ..birde içecekler çok şekerli olabiliyor en iyisi soda :KK66:
Yelizim ben de köfte yaptığım zaman özellikle iyi et bulmaya çalışıyorum, içine soğan yerine sarımsak rendeliyorum. Sucuk oluyor. Sarımsak soğan çok tüketiyoruz evde. Çocuk bile sarımsak yiyor, eline taze soğan veriyorum kemiriyor yaa :D

Yelizim ben de köfte yaptığım zaman özellikle iyi et bulmaya çalışıyorum, içine soğan yerine sarımsak rendeliyorum. Sucuk oluyor. Sarımsak soğan çok tüketiyoruz evde. Çocuk bile sarımsak yiyor, eline taze soğan veriyorum kemiriyor yaa :KK70:
Sen beceriklisin canım bende nerde o hünerler:KK70:

Kokusu bile bana yetiyor aslında tarcinin çok seviyorum tarçın tuketmeyi
Elmaya dilimleyip tarçın döküyordum ben o da çok güzel oluyor hilal. Bir de bir çubuk tarçın çay kupana koyup akşama kadar o kupayla iç demişti biri denedim 2-3 kere güzel oldu.

Canım yeni başladığın için rejime de alışacaksın tabi. İçtiğin suyu da yazarsan güzel olur. Bol su içmişsin afiyet olsun, kaç litre kadar diyelim? Ben takımın su bakanıyım bu arada :)
Kahvaltıda yediğin sucuk salam vs gibi yiyeceklerini eleştirmek istiyorum, işlenmiş gıda, tütsülenmiş gıda sağlıklı değil biliyorsun, 2 kaşık da olsa, vazgeçmeye hatta eve sokmamaya çalışın bence. Limonlu lipton icetea de şekerli sanırım.
Bunlar haricinde iyi. 5 km yürüyüş de güzel.
:)

canım yorumların için teşekkür ederim. benim eşim vardiyalı çalışan bir aşçı. öncelikle bu yüzden sizlere göre bariz dezavantajlıyım. Eşim bayramda vs hep çalışır evde beraber yemek yiyemezdik. bu bayram bir istisna oldu. izinliydi. mutfağa geçip bana mis gibi sucuk yaptı, sosis yaptı, yiyemem diyemezdim. muhtemelen bir ay daha beraber kahvaltı yapamayız. o yüzden keyif benimki biraz. ama dediğim gibi herşeyden yedim az az yedim ☺️

açıkçası aşırı sıkı bir diyet uygulamıyorum, dediğim gibi ben 65 kilodan 60 a düşmek isteyen minnoş bi kız olsam içecekteki şeker bana fazla gelebilir. ama kilomdan dolayı benim attıgım bir adımda harcadığım kalori ile diğerlerininki bir değil. Ailesek olarak şeker düşüklüğümüz var, hemen gözüm kararır azıcık şekersiz kalsam. sağlık en önemlisi. Bir de hayat kısa, ben canımın çektiği şeyi az da olsa tadına bakmak için yiyip sonrasında onu yakacak şekilde spor yapmaya dikkat ediyorum☺️
Tamam o zaman ..sporunu yaparsan sorun yok başlangıç ve hedef kilonu yazsana sende canım düştükçe sen de yenilersin bizim gibi:KK66:

Back
X