Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım yeni başladığın için rejime de alışacaksın tabi. İçtiğin suyu da yazarsan güzel olur. Bol su içmişsin afiyet olsun, kaç litre kadar diyelim? Ben takımın su bakanıyım bu arada :)
Kahvaltıda yediğin sucuk salam vs gibi yiyeceklerini eleştirmek istiyorum, işlenmiş gıda, tütsülenmiş gıda sağlıklı değil biliyorsun, 2 kaşık da olsa, vazgeçmeye hatta eve sokmamaya çalışın bence. Limonlu lipton icetea de şekerli sanırım.
Bunlar haricinde iyi. 5 km yürüyüş de güzel.
:)

canım diğer mesajda cevap vermeyi unuttum, ben çok su içerim hem de severek. günde 4 litreyi çok rahat geçiyorumdur. artık ya su bitiyor diye bırakıyorum ya da yatacağım diye ☺️

Beybiler bugünkü menüm:
Kahvaltı 09: 1.5 kk süzme peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1.5 domates, 2 dlm ekmeklik bazlama, şekersiz çay
Öğlen 14: 2 kayısı
Akşam 18: 1 tabak et sote (içindekiler: kuru soğan, sivri biber, domates), 1 bardak ayran, 2 dlm kavun, 3 kayısı
2 litre su
1 saat yürüyüş

Beybiler bugünkü menüm:
Kahvaltı 09: 1.5 kk süzme peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1.5 domates, 2 dlm ekmeklik bazlama, şekersiz çay
Öğlen 14: 2 kayısı
Akşam 18: 1 tabak et sote (içindekiler: kuru soğan, sivri biber, domates), 1 bardak ayran, 2 dlm kavun, 3 kayısı
2 litre su
1 saat yürüyüş
Meyvesiz olmaz diyorsun yani :KK66: valla sen bu kiloları hep böyle verdiysen yola devam et

simge_sena simge_sena istersen öbür tarafa yazdıklarını buraya da yaz canım, arkadaşlar da seni tanımış olsunlar.
Ben Döne bu arada kendimi de tanıtayım. Ankarada yaşıyorum. 15 aylık bebeğim var, ona bakıyorum, 1 kedi, 1 balık ve kanaryamız da var :D
3.nisanda rejime başladım, 90.9 kiloydum.
Sen de profiline kaç kilo olduğunu hedef kilonu yazarsın, senin için iyi olur, motivasyon olur.

Gruba yeni arkadaş çağırdım kızlar ismi aydan
simge_sena simge_sena
Selam kizlar!
Ben pazar gunu diyete basliyorum, forumda yeniyim ancak diyet yapmakta cok eski oldugumu soyleyebilirim haha :))

Universitede 110 kiloydum, mezun oldugumda guzel bir diyet ve spor programiyla 1 yil icinde 70e kadar dustum. 2 yil korudum, ancak daha sonra 4 yil icerisinde 15 kilo kadar geri aldim. Su an 85-89 arasi oldugumu tahmin ediyorum, bi suredir tartidan korktugum icin hic bakmadim :)) Boyum 1.76, Hollanda'da yasiyorum.

Cuma sabahlari tarti saati olarak okudum, ben de cuma tartilip paylasacagim. Su an bayram nedeniyle kendi evimde degilim ancak pazar gunu donuyorum, ve siki diyet & spora basliyorum. Bol bol da takip edip sohbetinize katilacagim :)

Gazamiz mubarek olsun:KK49:

Selam kizlar!
Ben pazar gunu diyete basliyorum, forumda yeniyim ancak diyet yapmakta cok eski oldugumu soyleyebilirim haha :))

Cuma sabahlari tarti saati olarak okudum, ben de cuma tartilip paylasacagim. Su an bayram nedeniyle kendi evimde degilim ancak pazar gunu donuyorum, ve siki diyet & spora basliyorum. Bol bol da takip edip sohbetinize katilacagim :)

Aydancım, cuma sabahları aç, çıplak olarak aynı tartıda tartılıyoruz, buraya öğlene kadar yazıyoruz. Bir yarışma listemiz var, 2 haftada kilo verirsen, menülerini hergün bize yazarsan listeye girebiliyorsun canım. İçtiğin suyun kaç litre olduğu ve yaptığın spor dahil.

Selam kizlar!

Tamam canım cuma tartilırsın hedef kilonu yazarsın
Günlük paylaşımlarını yaparsın ..akşam menülerimizi yazıp yorumluyoruz şartları yerine getirirsen 2 hafta sonra listedesin inşallah..
Burda hepimiz sorumluyuz birbirimize karşı ..haydi bakalım:KK66:

simge_sena simge_sena pazartesi sabahları da tartılıyoruz, bu takım içi tartı günümüz, hafta sonu kaçamak yapmayalım diye öyle karar aldık.
İçilen suyun 2 litreyi bulması gerekiyor. Ben su bakanıyım, suları sayıyorum :)
Bir de hepimiz spor yapıyoruz, ne istersen ama takımca squat, plank, jillian, ip atlama yapılmaktadır :) Beste ile tanışırsın, spor bakanımız kendisi.

Evet yarın iyice canlanır burası malum bayram ..
Amacımız düzenli şekilde kilo vermek motivasyon sağlamak..gidiyor kilolar çok şükür

Yarından itibaren iyice dikkat edelim kızlar Cuma'ya az kaldı ..son iki gün gitsin o bayramda alınan fazlalıklar ..
Cuma sabahı gülsün yüzümüz :KK66:

Back
X