Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hanımlaar
Bugün itibariyle günün su birincisi
Pembe_patikli Pembe_patikli Yeliiiiz
Yayaya şaşaşa yeliz yeliz çoook yaşaaa
4 litreeee
Ooovv:sampiyon:
Başarılarının devamını diler ve kutlarım:halay:
Su Bakanı Döne:KK55:
(İsteyen geçebilir tabii beni etiketlerse 1.miz her an değişebilir belki dee o siiz olabilirsiniz sayın bayaaanlaaar, neden olmasın)

Hanımlaar
Pembe_patikli Pembe_patikli Yeliiiiz
Yayaya şaşaşa yeliz yeliz çoook yaşaaa
4 litreeee
(İsteyen geçebilir tabii beni etiketlerse 1.miz her an değişebilir belki dee o siiz olabilirsiniz sayın bayaaanlaaar, neden olmasın)
Ver coşkuyu ver coşkuyu akşam akşam , gece yatakta kazaya uğrarsak ne olacak su bakanım

tezbitsin tezbitsin Döne çerez menü olmuş aklıma bir şiir geldi çok severim paylaşayım bakalım ne dersin

Ben annemin evinde
Fındık fıstık üzüm
İlerde evlenince
Çuvalla düşünürdüm.
.....
Evlendim kocam
Bir güzel âdem
Odalarda fıstık yok
Gözleri badem.

....
Vay be ne güzel:oops::KK200:

Yok canım inşallah kilo veririm de valla hırs yaptım kurban bayramına fit olayım diye..
Bu sefer hiç beceremediğim korumayıda uzun uzun yaparım ..artık akıllandım zayıflıyorum cırmalıyorum
da bir şekilde koruyamıyorum daha burdayım benden çekeceğiniz var:halay:
Size daha çoookk yeşil tarifler yapcam ısrarlara dayanamam:halay::rolleyes:

Hanımlaar

kitkurdu kitkurdu Nalan hanım
Yayaya şaşaşa nalan nalan çoook yaşaaa
4 litreeee
Düzelttim

Plank yapıldı bel acayip oldu karın kol hala titriyor
Plank 31/35/38 öldüm bittim neye iyi geliyordu bi daha söyleyin de bırakmayıp devam edelim meydan okuyorum yok mu yapıp gelen saniyeleri kapıştıran:KK53::KK53::mad::mad:

Gece çiş miş kaçırmayın bu kadar suya yazık vücutta tutacaz takımca
Ta ki cuma tartıdan önceye kadar işemek yok ha
Kız su bakanı çişe de karışma koptum gülmekten ne oluyor diyorlar çişi tut tut nereye kadar ayak yolunda geçiyor ömrümüz doğru tutup tutup haftada bir mi gitsek ayak yoluna fena fikir değilmiş yetişin oylayalım:KK70::KK70:

Plank yapıldı bel acayip oldu karın kol hala titriyor
Plank 31/35/38 öldüm bittim neye iyi geliyordu bi daha söyleyin de bırakmayıp devam edelim meydan okuyorum yok mu yapıp gelen saniyeleri kapıştıran:KK53::KK53::mad::mad:
Saniyeler güzel iyiye gidiyor az sonra yapayım bari ben de titreyim az :halay:

Spor güncellemesi:
10x3 squat
100 ip atlamaca
100 step aletinin üstünde gidip gelmece
Plank 0/0/0
Ayyy heeer yanım ağrıyo çay içecem gidip
Boş çay içicem bebeğim @bade 34 eğil kalk derken Allah belamı vereydi de o tatlıları yemeyeydim diye beddua ettim kendime yaa şişko döne

Spor güncellemesi:
10x3 squat
100 ip atlamaca
100 step aletinin üstünde gidip gelmece
Plank 0/0/0
Ayyy heeer yanım ağrıyo çay içecem gidip
Boş çay içicem bebeğim @bade 34 eğil kalk derken Allah belamı vereydi de o tatlıları yemeyeydim diye beddua ettim kendime yaa şişko döne
Sendeki spor ilerlemesin de gözlerim yaşardı :halay:
Sorma hadi yedik diyelim 5 kilo aldık bir dur dimi?

Kız su bakanı çişe de karışma koptum gülmekten ne oluyor diyorlar çişi tut tut nereye kadar ayak yolunda geçiyor ömrümüz doğru tutup tutup haftada bir mi gitsek ayak yoluna fena fikir değilmiş yetişin oylayalım:KK70::KK70:
Su bakanına karşı geliyorsun demeeeek:KK53:
Geçen hafta seminer günleri içmediğin sulara say cınıııım hiç güzel su içmedin kindarım ben hatırlarım hemen
:KK11::sinirli:

Back
X