- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım
Canım burda tatlı bir rekabetle yarışıyoruz kurallarımız var 1.sayfa da yazıyor katılım yapıyorsunuz gün içindeMerhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum. Yurtdisinda yasiyorum ve burada disari tek cikmak yasak. Dogal olarak yuruyus yapamiyorum. 1.64 boyum ve 74 kiloyum. Nelere dikkat etmeliyim yardimci olursaniz sevinirim.
Hos geldin canım. Herşeyi hallederiz beraberce yeter ki sen gerçekten iste. Hedefin kaçMerhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum. Yurtdisinda yasiyorum ve burada disari tek cikmak yasak. Dogal olarak yuruyus yapamiyorum. 1.64 boyum ve 74 kiloyum. Nelere dikkat etmeliyim yardimci olursaniz sevinirim.
Canım burda tatlı bir rekabetle yarışıyoruz kurallarımız var 1.sayfa da yazıyor katılım yapıyorsunuz gün içinde
2 hafta deneme süresi var uygun görülürsen listeye giriyorsun
Cumaları tartılıyoruz
Evliyim 1yildir. Yaklasik 4bucuk aydir yurtdisindayim. Suudi arabistan riyad da yasiyorm. Burada o kadar hareketsiz kaldim ki 4 5kilo almisimdir. Ben orantili kilo alip orantili veren biriyimdir. Ama sanki yas ilerledikce yapisti ustume kilolar. 18temmuzda turkiyeye donecegim su 60lari gormek istiyorum kiyafetlerimin icine giremeyecegim bu gidisle. Tatliyi cok severim sutlu tatlilari ozellikle ☺ bu aralar canim bisey istediginde meyve yahut su icmeye zorluyorum kendimi ☺Kaç yaşındasın ?evli misin ? Son zamanda mı kilo aldın?biraz bahsetsene bize
65in altina inmek istiyorumHos geldin canım. Herşeyi hallederiz beraberce yeter ki sen gerçekten iste. Hedefin kaç
Haklısın dışarı çıkmama olayı kötüymüş ..artık sende elinden geleni evde yaparsın ..koşu bandı yada eliptik var mı?Tamam o zaman
Evliyim 1yildir. Yaklasik 4bucuk aydir yurtdisindayim. Suudi arabistan riyad da yasiyorm. Burada o kadar hareketsiz kaldim ki 4 5kilo almisimdir. Ben orantili kilo alip orantili veren biriyimdir. Ama sanki yas ilerledikce yapisti ustume kilolar. 18temmuzda turkiyeye donecegim su 60lari gormek istiyorum kiyafetlerimin icine giremeyecegim bu gidisle. Tatliyi cok severim sutlu tatlilari ozellikle ☺ bu aralar canim bisey istediginde meyve yahut su icmeye zorluyorum kendimi ☺
Haklısın dışarı çıkmama olayı kötüymüş ..artık sende elinden geleni evde yaparsın ..koşu bandı yada eliptik var mı?
O tatlılar beni de bitirmişti ama ben alıştım artık canım ..
Eskisi kadar aramıyorum burda akşam menülerimizi yazıyoruz yorum yapıyoruz
İçtiğimiz suları sporları yazıyoruz
Kaç yaşındasın ?
Kaç yaşındasın ?
Sen de başla bu akşamdan ne kadar katılırsan motive olursun ..çok değilmiş senin kilon zaten inşallah en kısa sürede verirsin
Su içmeyi unutma zaten unutursan hep hatırlatır bizim su bakanımız varTamam o zaman bende yazarim. Bi baslangic yapmam lazim cunku. Devamini turkiyeye donunce uygularim