Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yarın tartılıyoruz biz hepimiz ..orda görürsün tam olarak ..zaten bizim grubumuz yeni sayılır ..
Ben Ocak'ta 80 kere çıkmıştım 70 lerle buraya başladım 68,5 tüm geçen hafta
Bakalım yarın kaç çıkacağım ama hafifleme var
Benden çok kilo verenlerde var bu gruplarda

Senin gece gezmeleri ilginçmiş tabi oranın şartları öyle galiba ..orda mı yaşayacaksın yoksa temelli mi dönüyorsun?

Yarın tartılıyoruz biz hepimiz ..orda görürsün tam olarak ..zaten bizim grubumuz yeni sayılır ..
Ben Ocak'ta 80 kere çıkmıştım 70 lerle buraya başladım 68,5 tüm geçen hafta
Bakalım yarın kaç çıkacağım ama hafifleme var
Benden çok kilo verenlerde var bu gruplarda

Ooo cok iyi. Yas cok onemli gercekten. Eskiden daha kolay veriyodum ama 25ten sonra metabolizma degisiyomus onu anladim. Ben en zayif 53kilo oldum ve hic yakismadi cok halsizlestim. Bana en ideal 58 63 arasi yakisiyo. Bolbol kilo alinca ogreniyosun artik :halay:

Aynen agir kagni gibi nefes tikaniyo resmen. Insallah herkes istedigi kiloya ulasabilir. Amin.
Valla biz de bir kaptan var hepimizi eritecek merak etme :KK48: spor olarak Leslie yapan var ip atlayan var
Jillian ki biz ona zilli ana diyoruz onu yapan var
Pilates yapmaya çalışıyorum ben etkisi hızlı oluyor önceden de denemiştim

Abırcuburu azaltma canım direk kes
Bak bizim menülerimizi incele gerçi ben detoks yapıyorum da bu hafta kendince aç kalmayacak şekilde beslenmeni düzenle
Yeşil çay ananas bana çok iyi geliyor
Salata yeşillik zAten lazım
O dengeye oturtunca canın avur cubur istemiyor

Abırcuburu azaltma canım direk kes
Bak bizim menülerimizi incele gerçi ben detoks yapıyorum da bu hafta kendince aç kalmayacak şekilde beslenmeni düzenle
Yeşil çay ananas bana çok iyi geliyor
Salata yeşillik zAten lazım
O dengeye oturtunca canın avur cubur istemiyor

Deneyeyim bakalim bu dedigini

Back
X