- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su içmeyi unutma zaten unutursan hep hatırlatır bizim su bakanımız var @tezbitsin yani döne ..
Sorma onun sayesinde midemiz döndü gölete![]()
Yarın tartılıyoruz biz hepimiz ..orda görürsün tam olarak ..zaten bizim grubumuz yeni sayılır ..
Ben Ocak'ta 80 kere çıkmıştım 70 lerle buraya başladım 68,5 tüm geçen hafta
Bakalım yarın kaç çıkacağım ama hafifleme var
Benden çok kilo verenlerde var bu gruplarda
Senin gece gezmeleri ilginçmiş tabi oranın şartları öyle galiba ..orda mı yaşayacaksın yoksa temelli mi dönüyorsun?
Kuzum hızlanıyor zamanla ..kilo verdikçe bir hafifleme geliyor bana da ..kilo çok hımbıllaştırıyor hem de yaşından büyük gösteriyor
İyi sevindim senin adına ..boşver burda rahat rahat yürürsün gelinceTemelli donecegim. Evet burasi ilginctir
İyi sevindim senin adına ..boşver burda rahat rahat yürürsün gelince![]()
Valla biz de bir kaptan var hepimizi eritecek merak etmeAynen agir kagni gibi nefes tikaniyo resmen. Insallah herkes istedigi kiloya ulasabilir. Amin.
Squat plank birbirimizi gaza getirip yapıyoruz birazdan uğrarlar diğerleriyle de tanışırsın canım![]()
Valla ben 2 çocukla kilo veriyorsamsen haydi haydi verirsin canım ama fazla zaman yokmuş ne yapsan kâr işte
Abırcuburu azaltma canım direk kes
Bak bizim menülerimizi incele gerçi ben detoks yapıyorum da bu hafta kendince aç kalmayacak şekilde beslenmeni düzenle
Yeşil çay ananas bana çok iyi geliyor
Salata yeşillik zAten lazım
O dengeye oturtunca canın avur cubur istemiyor
Bunları sana devamlı tatlı şeyler yiyen biri yazıyor bakşeker işte yedikçe yediriyor