- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de baharat diye düşündüm çok geçmiş olsun Elif nakışlımGünaydın kızlar.
Merakta biraktim sizi kudura bakmayin.İyiyim kizlar gıda zehirlenmesi dediler serum fln şimdi iyiyim midem ağrıyor gıda zehirlenmesi olduğunu düşünmüyorum geçmişte ülser tedavisi gördüm bence baharatlar dokundu dahiliye ye gidicem bi kaç gün içinde geçmezse. Öptüm hepinizi.
Takipçilerimiz için kitap çıkaralım diyorum ne dersiniz önerilere yorumlara açığızİnşallah devam etmez. Çünkü çok can sıkıyor.
Bu arada şiirler mükemmel kızlar.![]()
Yeliz boynuz kulağı geçiyor bazen kendini kenara atma malzemen çok yapıştır şiirleri
1 hurma 1 kaysi 1 badem yedim ama en küçük ebatlarini o yüzden 300 atladım eritip bitsin diye bakalım yarın çıkar ortaya :))))zukkum dün çayın yanında ne yedin söyle bakalım bekliyom
Ama ipte rekor senin valla özendim de yer gök sarsılıyor ben atlarken![]()
Günaydın kızlar.
Merakta biraktim sizi kudura bakmayin.İyiyim kizlar gıda zehirlenmesi dediler serum fln şimdi iyiyim midem ağrıyor gıda zehirlenmesi olduğunu düşünmüyorum geçmişte ülser tedavisi gördüm bence baharatlar dokundu dahiliye ye gidicem bi kaç gün içinde geçmezse. Öptüm hepinizi.
@ruangel hadi biraz uyu kıyamıyorum sana ama çok ta değil bak sohbetleri kaçırıyorsun
simge_sena istanbul da gez canım bol bol 22.000 adımdan sonra ayakların durumunu merak ediyom
![]()
Oh oh pek güzel canım ..bende bu akşam yürüyeyim bakalım kaç olacak kolay gelsin sana cafe de dikkat et tuzak çokturElifcim cok gecmis olsun
Haha dun aksam ustune pek basamiyodum ama bugun bisi yok, ben alisigim zaten gunde sabit 10bin - 15bin atiyorum en az, rekorum 35bin galiba
Bugun ise basladim istanbuldan calisiyorum, ay neyse ki bilgisayar basindayiz yer fark etmiyor ha amsterdam ha istanbulBuldum klimali bi kafe serinliyorum
Kacamak yapmiyorum![]()
Geçmiş olsun Burcu ..sorma o klimalar hep hasta yapar beni açsan bir dert açmasan bir dertselam kızlar çok dehşet bir şekilde hastayım klima çarptı herhalde bide üstüne sivrisnek sokması sonucu alerji oldum acile filan gittim anca gelebildim öğleden sonra evime geçicem inş.
Olacak olacakİşte geldim burdayım
Haftaya yarıştayım
Cumaya ipi göğüslerim
Döne gözcüleri şaşırtırım
Ben gelin kimliğiyle ezikleniyorum kaynanayı kızdırmayayım diye uğraş uğraş anca yazdım
Vallaha doğru dedi bal yeliz eve de lazım yap aynı yemekleri kurtul be yaFasulye ıspanak hepsi yeşil Döne Döne bak
Çiğnemek istemezsen suyunu sık içip bak
Yeşil hayatının en özel rengi anladık bak
Kız Yeliz biraz da mora sarıya kırmızıya bak
Hepsini birleştir gayrı
Olmaz evde ayrı gayrı
aynısını yesin artık ahali
Eve de sağlık lazım gari
Aaaa takipçilerimiz mi var deeersin yoksa çaktırmadan mesajlarımızı okuyanlar mıı var hiç aklıma gelmezdiii kııız ajanlık yapanların olacağı bak bakBen de baharat diye düşündüm çok geçmiş olsun Elif nakışlım
senin mide nazlı anacığım herkes yemiş taş gibi aman Allahım korumuş mide çok sıkıntılı kanama filan geçirmemişsin ama o ağrıyı da iyi bilirim sırtından sırtından vurur ağrıyan yer nerde başlar nerde biter anlayamazsın artık
Takipçilerimiz için kitap çıkaralım diyorum ne dersiniz önerilere yorumlara açığız
Hahaha şair topluca yaa ama yazana değil yazdırana bak
Biz sormadan kendin desene kııız hilal1 hurma 1 kaysi 1 badem yedim ama en küçük ebatlarini o yüzden 300 atladım eritip bitsin diye bakalım yarın çıkar ortaya :))))
Ne yemeği yapcanValla canım bizde bu çene varken ( hele de bende)ooo çok sayfa dolar çokkk
Şu yemeğimi yapayım burdayım
Aydan kız kafede ler pastalar göz kırpar.bak çalıştırmazlar seni gel beni ye derler kaç kaç ordan kötü pastalar onlarElifcim cok gecmis olsun
Haha dun aksam ustune pek basamiyodum ama bugun bisi yok, ben alisigim zaten gunde sabit 10bin - 15bin atiyorum en az, rekorum 35bin galiba
Bugun ise basladim istanbuldan calisiyorum, ay neyse ki bilgisayar basindayiz yer fark etmiyor ha amsterdam ha istanbulBuldum klimali bi kafe serinliyorum
Kacamak yapmiyorum![]()
Ya geçmiş olsu. Babam da açmıştı bi yaz öyle klimayı arabada anlamadım soğuk soğuk iyi geldi sonra 1 hafta yataktan çıkamadım yazın daha.kötü nezle olmak yavselam kızlar çok dehşet bir şekilde hastayım klima çarptı herhalde bide üstüne sivrisnek sokması sonucu alerji oldum acile filan gittim anca gelebildim öğleden sonra evime geçicem inş.
Biz açmıyoruz bebe var diye artıkGeçmiş olsun Burcu ..sorma o klimalar hep hasta yapar beni açsan bir dert açmasan bir dert
Allah Allah geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşirsin
canimmmm sorma ayağa kalkınca sanki midem sallanıyor ağrı azaldı inşallah geçer biliyorum bu ağrıyı beni sarsacak bir müddet neyse bu durumda az yerim tedirginlikten dikkat ederim kılı veririm.Ben de baharat diye düşündüm çok geçmiş olsun Elif nakışlım
senin mide nazlı anacığım herkes yemiş taş gibi aman Allahım korumuş mide çok sıkıntılı kanama filan geçirmemişsin ama o ağrıyı da iyi bilirim sırtından sırtından vurur ağrıyan yer nerde başlar nerde biter anlayamazsın artık
Takipçilerimiz için kitap çıkaralım diyorum ne dersiniz önerilere yorumlara açığız
Sağol tatlım tanışamadik dimi ben Elif hoşgeldin doğru yerdesinElifcim cok gecmis olsun
Kacamak yapmiyorum![]()
ahh canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine.selam kızlar çok dehşet bir şekilde hastayım klima çarptı herhalde bide üstüne sivrisnek sokması sonucu alerji oldum acile filan gittim anca gelebildim öğleden sonra evime geçicem inş.
Afiyet olsun canım.Valla canım evde kuru bamya buldum pek sevindim
Memleketimin bamyalarını bir bir sevdim
Sıcakta dedim hafif olsun yanına yoğurt salata tamam
Kızanlarıma peynirli kek yaptım bir tarif buldum
İçine maydanoz dereotu nane kattım inşallah güzel olur
canım Hoşça gel inşallah.Kızcelerım selam
Aksama görüşürüz
Hoşçakalın