- 27 Haziran 2017
- 53
- 155
- 8
- 38
Eki Görüntüle 2014908 Geçen cuma. Cuma 68,5 (reglin ilk günü fena ödem oldu)
Şimdi 65,5
Fark 3 kilo
% 4,379 yuvarlanınca %4,38 oluyor galiba
Çok şükür yaptığım detokslar içtiğim sebze suları işe sporlarr.
Tüm takımıma destekleri için teşekkürler
Is ne önce sen BurcuBilmiyorum canim ta sanirim klima carpti is yerinde bu aksam kendi evime gecicem ama evi bi gorsen beril toz toprak icinde 2 haftayada genel tadilat baslio kayinvalidemde kalicam sanirim bi duzen tutamadim sinir olmaya basladim
Canım ben inadım ağır ağır gönderiyorum illa iki öğün beslenecem diye dün iki saatte bir şey ye dediler bu hafta öyle yapayım dedim ,az önce teptim ağzıma semiz otlarını haftaya 5-10 versem iyi olur diyorum nerde realiteler izin vermiyorSen de iyisin canım bak tıkır tıkır gidiyor kilolar
Hem de eğlene eğlene
Sağol tatlımWooowww mikkemmel, tebrik ediyorum canim
200 gr a 2 kılo üstü kalsın olmuş bu tartıEvet kızlar sevindim emeklerim boşa çıkmadı şükür
En az 10000 adım attım
Sporumu yaptım yediklerim zAten belli ..inşallah devamı gelir canlar
Dobı benımKız takımın sultanları helal size hilesiz hurdasız alnınızın akıyla verdiniz kiloları zorladınız rekorları artık bundan fazlası ...olmaz olursa yağ olmaz hava olur civa olur
Kılo verme tarıhıne ters hocamCanım ben inadım ağır ağır gönderiyorum illa iki öğün beslenecem diye dün iki saatte bir şey ye dediler bu hafta öyle yapayım dedim ,az önce teptim ağzıma semiz otlarını haftaya 5-10 versem iyi olur diyorum nerde realiteler izin vermiyor
Kaptanım sende süpersin200 gr a 2 kılo üstü kalsın olmuş bu tartı
Ben mıdeye hortum takacam bu hafta suyla dolsunSağol tatlımirademi zorladım herşeyi yaptım içim rahat ..demekki benim metabolizmaya sebzeler iyi geldi ..hadi sıra sizde kızlar
Ben şişko bır AdemKaptanım sende süpersin
Senin tariflerine diyet koçluğuna daha çok ihtiyacımız var
Erman hocaya mı danışsak diyecem o şimdi küfürlü konuşur olmazKılo verme tarıhıne ters hocam
Ben onun az bıraz kadın versıyonu oluyomErman hocaya mı danışsak diyecem o şimdi küfürlü konuşur olmaz
Akşama şurup mu içsek bilemedim kutlama babındaEvet kızlar çabalarımızın karşılığını aldık şükür ..bayram seyran demedik hiç kopmadık ..
Eğlenerek zayıfladık
Artımız olmadı hiç ..herkesi tebrik ederim tekrar
Kopmadık eglendık dahada olacak ınsallahEvet kızlar çabalarımızın karşılığını aldık şükür ..bayram seyran demedik hiç kopmadık ..
Eğlenerek zayıfladık
Kopmadık eglendık dahada olacak ınsallahEvet kızlar çabalarımızın karşılığını aldık şükür ..bayram seyran demedik hiç kopmadık ..
Eğlenerek zayıfladık
Ben sebze suyumla katılayım ohh yeşil yeşilAkşama şurup mu içsek bilemedim kutlama babında
Tövbeydi bozsam kefaretı ne hocamAkşama şurup mu içsek bilemedim kutlama babında
Kız renk degısecen korkuyor bakBen sebze suyumla katılayım ohh yeşil yeşil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?