Sarhos dedın yıneee ömerım delıye tas düşürmeEy özünün sırlarına akıl ermeyen;
Suçumuza, duamıza önem vermeyen;
Günahtan sarhoştum, ama dilekten ayık;
Umudumu rahmetine bağlamışım ben.
Ömer Hayyam
Ben taşıyayım bade durumu neLooooo bır cıvap verın
Gıdecem otobüs kaçıyor
Liste ısı dıyommm
Yok yani anlamadığım bu hesap işi yuzdeli falan ya neden öyle yapıldığı ben daha evvel incelemedim burayı ya bilmiyorumNeyı anlatıyım
Senın kılolarında yalnıslıkmı var
Yazdım yaBen taşıyayım bade durumu ne
Berillll maşallah kız benden çabuk uzaklaştın :)))tebrik ederim cnm*** 13.Takım 524.Etap***
berilceee (94.4/91.8/2.6/%2.75)
eliya (78.8/78.6/0.2/%0.25)
Kitkurdu (94.6/94/0.6/%0.63)
Tezbitsin (75.1/73.5/1.6/%2.13)
Bestttt (60.5/60.3/0.2/%0.33)
Anderes (68.5/65.5 /3 /%4.38)70 kılo ıle 22 Mayıs'ta 9. Takımda başlayan üye listeye gırmeden 14hazıranda 13. Takıma 67.5 ıle gelmıstır. Hedef kılosu 57
bade 34 (90.3/89/1.3/%1.44) 14 hazıranda 92.2 ıle takıma gelen yenı üye hedef kılosu
80
13.Takım ortalaması :%1.701
Anlatırım akşam olurmuYok yani anlamadığım bu hesap işi yuzdeli falan ya neden öyle yapıldığı ben daha evvel incelemedim burayı ya bilmiyorum
Onu bende bılıyom ama 70 le başladığını görmek ıstıyor mezunıyetteBerillll maşallah kız benden çabuk uzaklaştın :)))tebrik ederim cnm
Andereasın açıklamasında listeye girmediği içi. 9.takıma başladı diye yazılmaz cnm
Sadece buraya başlangıç tarihi kilosu hedefi yeterli olur
Nalan 9 şu olan çıkarayım durzukkum canım yanlışlık mı var acil yaz listeyi taşımadan bekliyoruz
Bana göre olmaz cnm yinede sen bilirsinOnu bende bılıyom ama 70 le başladığını görmek ıstıyor mezunıyette
Burdayım canım bekliyorumnalannmn
Yok canım bi yanlislikzukkum canım yanlışlık mı var acil yaz listeyi taşımadan bekliyoruz
Yaptim canim kaldigim evde internet yok, ben de evden calistigim icin mecbur cafeye gidiyorum sabahtan aksama kadarKahvaltı yamadınmı
İyiyim Beril im çok daha iyi olucam inşallah.Onca serumun hastalığın üzerıne büyük başarı canım
Nasılsın agrın gectımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?