Kııız bu saatte mi kalkıyorsunTünaydınlarrrr
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinÇok şükür diyelim sabahtan beri kızımın hastanesiyle uğraşıyoruz 7 tüp kan verdik idrar tahlili yine veremedik daha yeni geldim eve 1 küçük bardak su içtim sadece
Ama geç uyuyorum benKııız bu saatte mi kalkıyorsun
Nasıl yeni gelin olmak bu
Aaa geçmiş olsun ya ne oldu diyicem özel olacak belki istersen kendin anlatırsın canım inşallah gelip geçici bir şeydirÇok şükür diyelim sabahtan beri kızımın hastanesiyle uğraşıyoruz 7 tüp kan verdik idrar tahlili yine veremedik daha yeni geldim eve 1 küçük bardak su içtim sadece
Geçmiş olsun canım önce sağlıkÇok şükür diyelim sabahtan beri kızımın hastanesiyle uğraşıyoruz 7 tüp kan verdik idrar tahlili yine veremedik daha yeni geldim eve 1 küçük bardak su içtim sadece
Dikkat ederim artık seni mi kıracammetabolizma için fena
Uyku düzeni şart
Allah razı olsun canim kızım Mayıs ayı başında soğuk havale geçirdi hastanede yattık 6 gün o zamanda kan tahlili mr tomografi çekildi şimdi başka doktora sevkettiler bizi yeni baştan başladık herşeye EEG çektirdik bugün kan tahlili verdik Ağustos ayında mr ı çekilecek bakalım sonuç ne çıkacak inan şu içmeyi çok seven ben ramazandan sonra şu içmeyi unuttumAaa geçmiş olsun ya ne oldu diyicem özel olacak belki istersen kendin anlatırsın canım inşallah gelip geçici bir şeydir
Suyu artıralım hava sıcak
Çok şükür evimizde yiz canım o günler geçti biti şimdi tekrar tahlil testler istiyorlar hem takip için hem de tanı içinLovedreams canım Rabbim acil şifalar versin yavrucağın çilesi bitsin sapasağlam evine oyununa dönsün inşaallah size de güç kuvvet versin kolay değil
2.5 kilo verirsin zannımca
Sagol canim 24 aylık kızım ama 2 aydır idrar tahlili yaptiramiyoruz ne hikmetseGeçmiş olsun canım önce sağlık
Bebekse idrar tahlili zor oluyor yaa
Allah tez zamanda şifa versinSagol canim 24 aylık kızım ama 2 aydır idrar tahlili yaptiramiyoruz ne hikmetse
Amin canım. ALLAH razı olsunAllah tez zamanda şifa versin
En sevdiğim konu başlığı olur binbir çabayla verip oh dediğin noktadan sonra niye tekrar alırsın değil miKızlar bugünün diyet konusu şu olsun mu?
Kilo veren insanların neden %90 ı kiloyu geri alıyor bir süre sonra?
Bu bir araştırma sonucuymuş işte bizim o %10 a girmemiz lazım o zaman
Çok doğru söylemişsin güya akıllanmıştım 20 verip 30 alıp döndüm kürkçüyeOlsun tabisi.
İnsanlar kisa sureli alışkanlıklarını kolay kaybediyor nasıl olsa amacıma ulaştım rahatlığıyla yeniden yemeye başlıyoruz eski düzene dönüyoruz. Yeme konusunda Yeni bir tarz yaratmaya korkuyoruz sanırım. O bol kalorili poğaça lari pastaları yememek fikri bitiriyor verilen emeği. aslında onların zararlı olduğu bilgisini beynimize kaziyamiyoruz. Net olsak hersey farklı olur.
Döne ben de güya şu senin tartılardan alacaktım unutuyorum sporu çok da severek yapmıyorum belki kilo çok olduğu için komik oluyor diye sanki yürürken bakanlar eehh ye ye sonrada böyle kıçını yırt vermek için bakışları rahatsız ediyorEvet evet alışkın değiliz. Ben az az kalorileri alıyorum sonra da pırtlıyorum baksana.
Ama az kalori almazsam veremiyorum insülin direnci artı tiroidspor da çok yok Allah için yani nasıl veriyim
Sevdirmemişler canım annem genç kız gibi hala ama sağlıklı besleniyorlardı bize göre bol hareketli bir hayatları vardı ben eve gelince inan ses bile duymak istemiyorum ancak ucu ucuna yetişiyorum yemek temizlik çocukların okulu biz anne eş evlat ....vs bütün kimlikleri barındırıp ben kimliğini unutuyoruz kendimiz için sağlıklı olmak için sporun şart olduğunu bilip yapmaya fırsat ve enerji bulamıyoruz ama değişmeli artıkHareketsizlik özellikle kadınlarda pek spor olayı yok
Küçüğüm gece oturmaya alışınca gündüz zor oluyor ama senin sağlıklı hormonlar salgılayabilmen için gece uyuman şart unutma Meltemciğim hangi bölümü okuyordun canımDikkat ederim artık seni mi kıracam
Senin benlik bilincin yüksek olduğu için birisi sen spor yaparken görürse de dalga geçerse vs diye düşünüyorsun, kilolu olmanın kendi hatan olduğunu da bildiğin için ne derler diye çekiniyorsun.En sevdiğim konu başlığı olur binbir çabayla verip oh dediğin noktadan sonra niye tekrar alırsın değil mi
Çok doğru söylemişsin güya akıllanmıştım 20 verip 30 alıp döndüm kürkçüye
Döne ben de güya şu senin tartılardan alacaktım unutuyorum sporu çok da severek yapmıyorum belki kilo çok olduğu için komik oluyor diye sanki yürürken bakanlar eehh ye ye sonrada böyle kıçını yırt vermek için bakışları rahatsız ediyor
Sevdirmemişler canım annem genç kız gibi hala ama sağlıklı besleniyorlardı bize göre bol hareketli bir hayatları vardı ben eve gelince inan ses bile duymak istemiyorum ancak ucu ucuna yetişiyorum yemek temizlik çocukların okulu biz anne eş evlat ....vs bütün kimlikleri barındırıp ben kimliğini unutuyoruz kendimiz için sağlıklı olmak için sporun şart olduğunu bilip yapmaya fırsat ve enerji bulamıyoruz ama değişmeli artık
Küçüğüm gece oturmaya alışınca gündüz zor oluyor ama senin sağlıklı hormonlar salgılayabilmen için gece uyuman şart unutma Meltemciğim hangi bölümü okuyordun canım
ahh canim ahhhh kv deyim kp fitik ameliyati olacak yarin bi kosturmaca bi hareketlilik daggg gibi bi is yuku var onumdeFirslayd canım nerdesin müsait değilsin galiba arada sohbete gel lütfen
su icmedim sen yazinca aklima geldi iceyim simdi :)) yorgunluk disinda iyiyim cok sukurLovedreams Firslayd @ceren06_35
Canlarım yeni arkadaşlarımız nasıllar acaba
Afiyette misiniz kızlaaaar
Su içiyor musunuz acaba
Rabbim acil sifalar versin rakibem cook öpüyorum ufakligi insallah tez vakitte rahatlar bu sıkıntılardan kurtulurÇok şükür diyelim sabahtan beri kızımın hastanesiyle uğraşıyoruz 7 tüp kan verdik idrar tahlili yine veremedik daha yeni geldim eve 1 küçük bardak su içtim sadece
İlk bebeğiniz mi kötü günler geçsin canım test sonuçları da umarım çok iyi gelir yavrucağın sağlıkla hayatına devam eder küçücük daha annesi vücut beyin bir muamma kendi kendini bile tedavi ediyor kimi zaman doktorları sizi en güzel sonuçlarla evinize gönderir inşaallahÇok şükür evimizde yiz canım o günler geçti biti şimdi tekrar tahlil testler istiyorlar hem takip için hem de tanı için
Allah razı olsun canim inşaAllah dualarımız bu yönde hep herkes dua etti kızım için hepsinize çok çok teşekkür ederim Rabbim kimseyi evladiyla sınamasınİlk bebeğiniz mi kötü günler geçsin canım test sonuçları da umarım çok iyi gelir yavrucağın sağlıkla hayatına devam eder küçücük daha annesi vücut beyin bir muamma kendi kendini bile tedavi ediyor kimi zaman doktorları sizi en güzel sonuçlarla evinize gönderir inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?