Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Biz de varıııız
Gözenek için tarifin Yok mu :₺

Yok nakile gerek kas çalışırsan oluyor gerçekten benim yeğenimin twerk yapmaktan poposu büyüdü tahta gibiydi :)

Gözenek sıkıştırma desteği istiyorum :)
Twerk neymiş kız yeni duydum
plasticwoman maden suyunu dök kalıba at buzluğa her gün yüzünde o buz kalıplarını gezdir hem serinlik de olur işe de yarar
Oooo kitkurdunda ne tarifler var yaa
Çok kahve içiyodum ondan oldu tahminim
İçme diyorum beni dinleyen kim

Aşkımız her daim taze deseydin
ay adam zaten cok degisik surekli sinirli geziyor:))bide ona kalsa kadin hepppp evde oturmali disari cikmakta neymis ama kv dinler miiii tsbiki de hayiradamcagiz konustuguyla kaliyorama bunada yorum yapmiyim dedigi hic bisey yok her konuda bilirkisi edasiyla yorum yapiyo

nasil hazirliyorsun baska baska tarifler var hep

hosbuldummm
benim tek cinden geldi. tukce yama yok bir de. kesinlikle noktali harfim yok

Pembe_patikli yeliz yaa şu 40 kilo nasıl gider ece var yaa eşiminkinden baktım dün nasıl olmuş o kadın ya nasıl zayıflamış ben baktığımda bayaa aylar önceydi demek ki
Resmen liseli genç kız gibi duruyor yaa cilt filan parlaak tertemiiiz ay Yarabbiim bir kıskandım gıcık olduum vallahiii
Sizler takip ediyor musunuz kızlar öyle insanları

Yaaa ben hergün bakıyom maşallah kadına ne irade var sanki içinden yeni biri çıktı kadının spor acayip sıkılaştırdı onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…