Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah razı olsun rakibem ben bu hafta mezun oluyorum galiba

Mezun olsan da sohbet ederiz gene gelirsen
Tabi ki canım geleceğim başta rakibem var burda Firslayd canım benim o 10. TAKIM bizim için büyük bi hayal kırıklığı oldu onun şaşkınlığını halen atamadık üstümüzden

Tabi ki canım geleceğim başta rakibem var burda Firslayd canım benim o 10. TAKIM bizim için büyük bi hayal kırıklığı oldu onun şaşkınlığını halen atamadık üstümüzden
Bizim de öyle anılarımız oldu, sonra bu takımı kurduk. Artık geçmişe bakmıyoruz, kim nasıl istiyorsa öyle yaşıyor. Bizim kızlar düzgün, sözünün eri kızlardır. Siz de iyi ki geldiniz. Artık üzülmeyin, arkada kalan orda kalsın.

Firslayd oy canım deplesmandasın hem ameliyat hem misafir doğru çok yoğun olursun şimdi Allah kolaylık versin şimdiden geçmiş olsun
Allah razi olsun canim yaa dua edin cok sıkıldım burda evimi özledim(

Allah razı olsun rakibem ben bu hafta mezun oluyorum galiba
canim ya ben sana cok alışmıştım simdi cok zoruma gidiyor ayri olmak
haklisin lutfen beni unutma bak zaten dedigin gibi hayal kırıklığı her sey bide sen beni yalniz birakma

Aynen canım giden gitti gittiği gün bitti artık bizim için hayırlısı olsun vardır bu işte de bir hayır ki sizinle tanışmamıza vesile oldu

telefon elimde olunca kv ve kp anlamli anlamli bakiyorlaryeni evliyken esimle mesajlasiyorsuk surekli ayni yerde bile olsa rahat konusamiyorduk diye kp diyodu siz niye surekli biseyler yaziyorsunuz adam hala oyleyiz diye zannediyor galiba

Kiz rakibem gitmiyorum sadece mezun olacağım motive için verdiğimı geri almamak için devam edeceğim listede olmam sadece

telefon elimde olunca kv ve kp anlamli anlamli bakiyorlaryeni evliyken esimle mesajlasiyorsuk surekli ayni yerde bile olsa rahat konusamiyorduk diye kp diyodu siz niye surekli biseyler yaziyorsunuz adam hala oyleyiz diye zannediyor galiba
Aşkımız her daim taze deseydin

plasticwoman türk kahvesi telvesi peeling gibi etkili ölü hücreleri soyup arındırıyor kafein de iyi geliyor ama gözenek sıkılaştırmaz

Gözenek için tarifin Yok mu :₺

Yok nakile gerek kas çalışırsan oluyor gerçekten benim yeğenimin twerk yapmaktan poposu büyüdü tahta gibiydi :)

Gözenek sıkıştırma desteği istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…