- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Allah razı olsun rakibem ben bu hafta mezun oluyorum galibaahh canim ahhhh kv deyim kp fitik ameliyati olacak yarin bi kosturmaca bi hareketlilik daggg gibi bi is yuku var onumdepek giremiyorum ne yazikki
su icmedim sen yazinca aklima geldi iceyim simdi :)) yorgunluk disinda iyiyim cok sukur
Rabbim acil sifalar versin rakibem cook öpüyorum ufakligi insallah tez vakitte rahatlar bu sıkıntılardan kurtulur
Mezun olsan da sohbet ederiz gene gelirsenAllah razı olsun rakibem ben bu hafta mezun oluyorum galiba
Amin çok zor ama geçecekAllah razı olsun canim inşaAllah dualarımız bu yönde hep herkes dua etti kızım için hepsinize çok çok teşekkür ederim Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın
Oh miss afiyet olsun sevdin miPembe_patikli senin yüzünden tarçınlı süt içtim
Sevdim bayaadır süt içmemiştim 2 haftadır filan en son menengiç kahvesine katmıştımOh miss afiyet olsun sevdin mi
Tabi ki canım geleceğim başta rakibem var burdaMezun olsan da sohbet ederiz gene gelirsen
Bizim de öyle anılarımız oldu, sonra bu takımı kurduk. Artık geçmişe bakmıyoruz, kim nasıl istiyorsa öyle yaşıyor. Bizim kızlar düzgün, sözünün eri kızlardır. Siz de iyi ki geldiniz. Artık üzülmeyin, arkada kalan orda kalsın.Tabi ki canım geleceğim başta rakibem var burdaFirslayd canım benim o 10. TAKIM bizim için büyük bi hayal kırıklığı oldu onun şaşkınlığını halen atamadık üstümüzden
Allah razi olsun canim yaa dua edin cok sıkıldım burda evimi özledimFirslayd oy canım deplesmandasın hem ameliyat hem misafir doğru çok yoğun olursun şimdi Allah kolaylık versin şimdiden geçmiş olsun
canim ya ben sana cok alışmıştım simdi cok zoruma gidiyor ayri olmakAllah razı olsun rakibem ben bu hafta mezun oluyorum galiba
haklisin lutfen beni unutma bak zaten dedigin gibi hayal kırıklığı her sey bide sen beni yalniz birakmaTabi ki canım geleceğim başta rakibem var burdaFirslayd canım benim o 10. TAKIM bizim için büyük bi hayal kırıklığı oldu onun şaşkınlığını halen atamadık üstümüzden
Bizim de öyle anılarımız oldu, sonra bu takımı kurduk. Artık geçmişe bakmıyoruz, kim nasıl istiyorsa öyle yaşıyor. Bizim kızlar düzgün, sözünün eri kızlardır. Siz de iyi ki geldiniz. Artık üzülmeyin, arkada kalan orda kalsın.
Kiz rakibem gitmiyorum sadece mezun olacağım motive için verdiğimı geri almamak için devam edeceğim listede olmam sadeceAllah razi olsun canim yaa dua edin cok sıkıldım burda evimi özledim(
canim ya ben sana cok alışmıştım simdi cok zoruma gidiyor ayri olmak
haklisin lutfen beni unutma bak zaten dedigin gibi hayal kırıklığı her sey bide sen beni yalniz birakma
Aşkımız her daim taze deseydintelefon elimde olunca kv ve kp anlamli anlamli bakiyorlaryeni evliyken esimle mesajlasiyorsuk surekli ayni yerde bile olsa rahat konusamiyorduk diye kp diyodu siz niye surekli biseyler yaziyorsunuz adam hala oyleyiz diye zannediyor galiba
plasticwoman türk kahvesi telvesi peeling gibi etkili ölü hücreleri soyup arındırıyor kafein de iyi geliyor ama gözenek sıkılaştırmaz
Onlar gibi olmak için popo nakli gerekir bak bir çırpıda söyledim na kil şart
Hem benim ölçü devlet sırrı gibi acayip gizli ve şifreli şekilde saklandı dur bugün ölçeyim bakayım fark var mı @Bestttt Beste ne zaman ölçünüzü alın demişti bir ay oldu mu
plasticwoman cilde iyi geliyor piling (okuduğumuz gibi yazıyoruz Türkçe'mizi koruyoruz) etkisi bir de telvedeki yağ cilde iyi geliyor yumuşacık yapıyor diye biliyorum artık doğru mu kendimi mi kandırıyorum orası muallakta bir ara e vitamini yağ kapsülleri vardı ucunu delip yüzüme masajla yedirirdim çok iyi geliyordu sonra baktım ki cildimin yanı sıra tüyleri de besliyor kocamala traş arkadaşı olmayayım diye hemen bıraktım
Diş hekimliği ablacığımKüçüğüm gece oturmaya alışınca gündüz zor oluyor ama senin sağlıklı hormonlar salgılayabilmen için gece uyuman şart unutma Meltemciğim hangi bölümü okuyordun canım
Ben de çok içiyorum özellikle tatlı krizi tuttuğundaPembe_patikli senin yüzünden tarçınlı süt içtim
Ay ay ne güzelmişDiş hekimliği ablacığım
Evlenmek en sondaydı ama nasıl oldu ben bile anlayamadım okulla yer değiştirdilerAy ay ne güzelmişsen mantıklısın canım bitirirsin okulunu
hedefler sırasıyla kilo vermek bu yaz evlenmek sonra okulu bitirmek desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?