Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eliya Elif 5 ten sonra hiç uyumadın mı maydanozlu yumurta tere yağında nefis oluyor ben domatesli yaptım bugün onu da severim aslında şöyle düşününce bu her şeyi sevmek başımızı derde soktu doğrusu bir de hız faktörü var çocuklardan sonra nereme yediğimi bilmeden acil bitirip kalkayım derken yoldan çıktım uyuşukluğa gelemiyorum yemekte

Öncelikle beni bu günlere taşıyan siz değerli grubuma grubumun özverili kaptanına bu grup yarışmasını başlatan değerli büyüklerime teşekkürü bir borç bilir başarımın artarak devam edeceğine siz değerli katılımcılar önünde söz vermeyi vazife telakki ederim ödülümü hep beraber aldık kabul ediyorum

Sayın plank birincilerimiz
simge_sena ve kitkurdu
Nerdesiniz bakalım
Kızlar dün arkadaşımda kaldım giremedim foruma
Bugünkü menümü yazayım, birazdan da plankımı yapıcam

Sabah
2 dilim çavdar ekmeğine peynirli tost

Öğle
Buharda pişmiş sebze
Pırasalı patates çorbası

Akşam
Yeşil salata
Ayran

4 litre su içtim
15bin adım yürümüşüm

Ay çok heyecanlıyım yarınki tartı günü için

Tebrikler yevriimmm başarılarının devamını diliyorum

Yok canım ya uyudum 9 a kadar.
Bende hemen yensin topliyayim istiyorum hızlı hızlı yiyorum valla bi yengem var Geviş getirip duruyor sinir oluyorum ama een sağlıklı si.

5 lt su nereye içilir anacım valla tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.

@Lovedreams
@ceren06_35
Firslayd
10.takımın güzel baayanlarıııı
Naabersiniiiz huhuhuuuu
Kaçamak var mı kaçamaak
Su içildi miii sürekli wc ye gidilecek kadar
iciyorum canim bende durum stabil drvam edeyorrr.coooook çay ictim bugun anam kv. saga donuyor cay icelim sola donuyor cay icelim bugun 5 fasil cay ictim her birinde en az 3 bardak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…