Öncelikle beni bu günlere taşıyan siz değerli grubuma grubumun özverili kaptanına bu grup yarışmasını başlatan değerli büyüklerime teşekkürü bir borç bilir başarımın artarak devam edeceğine siz değerli katılımcılar önünde söz vermeyi vazife telakki ederim ödülümü hep beraber aldık kabul ediyorumTebrik, Teşekkür ve Sevinç Mesajı
Sevgili kardeşimiz Nalan,
Herkesi sollayarak bugünün su içme yarışı 1.si olmuştur. Kendisini sular seller adına tebrik eder, başarısının yarın da sürmesini diler, her 25 kiloya 1 litre su içtiği için kutlarım.
Ayrıca,
katılmış olduğu düğün organizasyonunda, herkes her şeyden yer ve tadına bakarken, kendisi büyük bir özveri ve irade ile ağzına lokma bile koymamış olduğu için, takımımız adına kendisine YAYAYA ŞAŞAŞA NALAN NALAN ÇOK YAŞAAA şeklinde tezahürat edilmesine ön ayak olmak isterim.
Yayaya Şaşaşa!!!
Kızlar dün arkadaşımda kaldım giremedim foruma
Tebrikler yevriimmm başarılarının devamını diliyorumÖncelikle beni bu günlere taşıyan siz değerli grubuma grubumun özverili kaptanına bu grup yarışmasını başlatan değerli büyüklerime teşekkürü bir borç bilir başarımın artarak devam edeceğine siz değerli katılımcılar önünde söz vermeyi vazife telakki ederim ödülümü hep beraber aldık kabul ediyorum
Bana destek olan siz değerli arkadaşlarıma minnet borcum var varolun sağolunTebrikler yevriimmm başarılarının devamını diliyorum
Yok canım ya uyudum 9 a kadar.eliya Elif 5 ten sonra hiç uyumadın mı maydanozlu yumurta tere yağında nefis oluyor ben domatesli yaptım bugün onu da severim aslında şöyle düşününce bu her şeyi sevmek başımızı derde soktu doğrusu bir de hız faktörü var çocuklardan sonra nereme yediğimi bilmeden acil bitirip kalkayım derken yoldan çıktım uyuşukluğa gelemiyorum yemekte
5 lt su nereye içilir anacım valla tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.Tebrik, Teşekkür ve Sevinç Mesajı
Sevgili kardeşimiz Nalan,
Herkesi sollayarak bugünün su içme yarışı 1.si olmuştur. Kendisini sular seller adına tebrik eder, başarısının yarın da sürmesini diler, her 25 kiloya 1 litre su içtiği için kutlarım.
Ayrıca,
katılmış olduğu düğün organizasyonunda, herkes her şeyden yer ve tadına bakarken, kendisi büyük bir özveri ve irade ile ağzına lokma bile koymamış olduğu için, takımımız adına kendisine YAYAYA ŞAŞAŞA NALAN NALAN ÇOK YAŞAAA şeklinde tezahürat edilmesine ön ayak olmak isterim.
Yayaya Şaşaşa!!!
TebriklerPlank 62/32/45
iciyorum canim bende durum stabil drvam edeyorrr.coooook çay ictim bugun anam kv. saga donuyor cay icelim sola donuyor cay icelim bugun 5 fasil cay ictim her birinde en az 3 bardak@Lovedreams
@ceren06_35
Firslayd
10.takımın güzel baayanlarıııı
Naabersiniiiz huhuhuuuu
Kaçamak var mı kaçamaak
Su içildi miii sürekli wc ye gidilecek kadar
canim cok saol bugun daha iyiyim annemler ev aldi 4 yildir bi turlu nasip olmuyordu şükür bugün alindiLady gorundumü bugun
Dün sıkıntılıydı aklıma geldı bugun
Hadı şükürler olsuncanim cok saol bugun daha iyiyim annemler ev aldi 4 yildir bi turlu nasip olmuyordu şükür bugün alindi
Paylasalımmoralim yerinde sayilir :))
oy oyy kizlar hepinize ve bana iyi geceler diliyorum hersey gonlunuzce olsun
simdi iyiyim cok sukur sahalara donmeme 24 gun kaldi :)Hadı şükürler olsun
Sımdı ıyımısın
Kız ne zaman sahalara gelıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?