Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bır halt ettım
Ye......dim

Ben Döne. Ankarada yaşıyorum. 16 aylık bebeme bakıyorum. Boş zamanlarımda sizle muhabbet ediyorum. Sabahları müge anlı yı izlerdim şimdi tatile girdi. Arada rüyamda patates kızartmasını mayoneze batırıyorum
Aa deniycem yaa mercimeğe koymadım hiç.

Kaç yaşındasın donecim nerelisin ne mezunusun bebeğin kız mı erkek mi

Selamlar kızlar ancak gelebildim dışarda işlerim vardı Yen'i girdim eve

Sabah: 2 haşlanmış yumurta
1 domates
5 zeytin

Öğlen Yok

Ara ; diyet sunta :) 2 tane yedim çok acıktım

Akşam: ızgara tavuk
Roka salata

Biraz da çekirdek yedim kaçamak :)

3,5-4 lt su içildi
Yeşil çay içildi
Ada çayı içildi

Bugün spor yapılmadı

Şu spor olayını bu hafta başlatıyorum zorla morla yapacağım yoksa olmayacak
Beni de başlat yaa bu hafta halim çok kötü sppr mpor yapmadım doğru düzgün. Birlikte yapalım
İyi atlattın desene bu sınavı
Baklavalaaar sarmalaaar bana baktıııı ben onlaraaaa
Ama glukoz şurubuyla yapmışlardır kesin gdo ludur filan dedim kendimi kandırdım

Yok kandırmamışsın ya kesin öyledir hem Bayattır kesin :) hemde mideyi yakandandır :)

Kaç yaşındasın donecim nerelisin ne mezunusun bebeğin kız mı erkek mi
Tc kimlik no mu da veriyim mi kız
35 yaşındayım, koç burcuyum, yükselenim terazi. Kız bebeğim var, 16 aylık kendisi bir canavar olma yolunda, düz duvara tırmanıyor maşallah diyim.
Senin kaç çocuğun var, ne iş yapıyorsun cınım hilalcim. İp atladın mı? Su az içme bak böbrekte kum taş neyim olur Allah korusun. Takımda suyu en az içen sensin.
Artık en az kim içiyorsa onaaaa
Hatta tebrikler bu sıcakta suyu en az içen sizsiniz yazılı plakeeet

MENÜM
11.00
1 servis kaşığı domatesli yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
2 kayısı
17.30
semizotu yemeği
1 kase yoğurt
su 4.5 lt
spor yok
limonlu yeşil çay içine maden suyu 1 büyük bardak
düğünde sadece su içtim ağzıma meyve çerez dahil hiç bir şey sürmedim

Arkadaşlara gittik ya şimdi dönüyoruz kitkurdu Nalan a duyurulur çay bile içmedim
Haberin olsun daaa
Aynen meyve dahi yemedim şimdi yersem sonraki laflar başımı yarar taş gibi mideme oturur hiç kapı aralamayayım dedim bol bol su içtim millet ince ince dekoltelerle salındıkça çareyi gizlenmekte buldum ve yerimden de kalkmadım

Süpwrsin kankaa biz de giyecez efil efil
Bana elbise yakışmıyor gene de olsun hayalimde var kırmızı bir elbise uçuşan şöööyle
Kardeşimin düğününde giyecem kız arkadaşı bile yok daha gerçi

Giyelim kankacığım kırmızı yakışır saçlarla havalı havalı gezersin pistte

Tebrik, Teşekkür ve Sevinç Mesajı

Sevgili kardeşimiz Nalan,
Herkesi sollayarak bugünün su içme yarışı 1.si olmuştur. Kendisini sular seller adına tebrik eder, başarısının yarın da sürmesini diler, her 25 kiloya 1 litre su içtiği için kutlarım.
Ayrıca,
katılmış olduğu düğün organizasyonunda, herkes her şeyden yer ve tadına bakarken, kendisi büyük bir özveri ve irade ile ağzına lokma bile koymamış olduğu için, takımımız adına kendisine YAYAYA ŞAŞAŞA NALAN NALAN ÇOK YAŞAAA şeklinde tezahürat edilmesine ön ayak olmak isterim.

Yayaya Şaşaşa!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…