Kızlar bır halt ettım
Ye......dim
Ben Döne. Ankarada yaşıyorum. 16 aylık bebeme bakıyorum. Boş zamanlarımda sizle muhabbet ediyorum. Sabahları müge anlı yı izlerdim şimdi tatile girdi. Arada rüyamda patates kızartmasını mayoneze batırıyorumbilmiyorum valla canım benim anlat anlat
Kiiizzzzz helal olsun sana vallaaaa tututjtuuuuuuu sen kaçında evlendin bide nişanlı kızın var anaaaammmm şaştım kaldım ben :))) bende seni bizim gibi bebeklerle ugrasiyon saniyorum ahhahaaa valla çok şaşırdım :))) yanlış anlatmin superdiiii
Aa deniycem yaa mercimeğe koymadım hiç.Afiyet olsun canım da bu su hiç olmuşmu Döne yi kizdirmayalim haydi su icmeye.
Afiyet olsun çok güzel menun. Zero yu görmeyeyim bir daha eve dahi alma yararsiz bir melet. Taylan kümeli nin verdiği tarif neye yarıyormus babysi. Hepsi 1 çay kaşığı mi.
Afiyet olsun sıcak mi çarptı Döne acsin kız.
Safran kadar sarı yapmıyor ama ben makarnaya da koyuyorum zerdeçal. Bide mercimek corbasi na İmmm harika oluyor.
Kaç yaşındasın donecim nerelisin ne mezunusun bebeğin kız mı erkek mi
Ben Döne. Ankarada yaşıyorum. 16 aylık bebeme bakıyorum. Boş zamanlarımda sizle muhabbet ediyorum. Sabahları müge anlı yı izlerdim şimdi tatile girdi. Arada rüyamda patates kızartmasını mayoneze batırıyorum
Aa deniycem yaa mercimeğe koymadım hiç.
İyi atlattın desene bu sınavıArkadaşlara gittik ya şimdi dönüyoruzkitkurdu Nalan a duyurulur çay bile içmedim
Haberin olsun daaa
Az önce yarım saat Zumba yaptımeşim gece gece hayırdır kafayı mı sıyırdın dedi kilo vermemi kutluyorum dedim devam et canım ben mani olmayayım dedi ve gitti adam şokta hala
Beni de başlat yaa bu hafta halim çok kötü sppr mpor yapmadım doğru düzgün. Birlikte yapalımŞu spor olayını bu hafta başlatıyorum zorla morla yapacağım yoksa olmayacak
Baklavalaaar sarmalaaar bana baktıııı ben onlaraaaaİyi atlattın desene bu sınavı
Beni de başlat yaa bu hafta halim çok kötü sppr mpor yapmadım doğru düzgün. Birlikte yapalım
Baklavalaaar sarmalaaar bana baktıııı ben onlaraaaa
Ama glukoz şurubuyla yapmışlardır kesin gdo ludur filan dedim kendimi kandırdım
Tc kimlik no mu da veriyim mi kızKaç yaşındasın donecim nerelisin ne mezunusun bebeğin kız mı erkek mi
Aynen meyve dahi yemedim şimdi yersem sonraki laflar başımı yarar taş gibi mideme oturur hiç kapı aralamayayım dedim bol bol su içtim millet ince ince dekoltelerle salındıkça çareyi gizlenmekte buldum ve yerimden de kalkmadımArkadaşlara gittik ya şimdi dönüyoruzkitkurdu Nalan a duyurulur çay bile içmedim
Haberin olsun daaa
MENÜM
11.00
1 servis kaşığı domatesli yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
2 kayısı
17.30
semizotu yemeği
1 kase yoğurt
su 4.5 lt
spor yok
limonlu yeşil çay içine maden suyu 1 büyük bardak
düğünde sadece su içtim ağzıma meyve çerez dahil hiç bir şey sürmedim
Süpwrsin kankaa biz de giyecez efil efilAynen meyve dahi yemedim şimdi yersem sonraki laflar başımı yarar taş gibi mideme oturur hiç kapı aralamayayım dedim bol bol su içtim millet ince ince dekoltelerle salındıkça çareyi gizlenmekte buldum ve yerimden de kalkmadım
Giyelim kankacığım kırmızı yakışır saçlarla havalı havalı gezersin pistteSüpwrsin kankaa biz de giyecez efil efil
Bana elbise yakışmıyor gene de olsun hayalimde var kırmızı bir elbise uçuşan şöööyle
Kardeşimin düğününde giyecem kız arkadaşı bile yok daha gerçi
Ben çekingen bir tipim göbek atamam ki kendim düğün bile yapmadım kankaGiyelim kankacığım kırmızı yakışır saçlarla havalı havalı gezersin pistte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?