Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kk nın kuralları geregı ıkı hafta kılo veremeyen üye gruptan atılıyor
Kafanı dağıtmanın en ıyı yolu kendınle uğraşmak bence
Çokta takma benı dınle su akar yatağını bulur
Kilo verdim ya canım bom 92.kusurle başlamıştım atilmam umarım yani elimden geleni yapıyorum çok fazla yiyen biri olarak buda iyi branda azlattim çünkü herşeyi inşallah devamı gelir kilo vermenin dışarıda tartilicam bundan sora

Kızlar bi ben mi zorlanıyorum acaba ya yoksa hepinizmi boyleydiniz yani ben anlamıyorum ne biçim midem var benim de bi türlü duzelemedi alışamadı az yemeğe
Zamanla alışıyorsun mesela ben salata çok yerim böylelikle az yemek yiyorsun
Yoğurt yemekte tok tutuyor
Ben ara öğün yapıyorum o yüzden fazla yemiyorum galiba
Akşamları acıkınca tarçınlı süt içiyorum
Normal ekmek yemek beni daha çok acıktırıyor
Zamanla kendini tanıyorsun canım
Böyle salatalı yoğurtlu yemekler insanın gözünü de doyuruyor

Canım aslında meler çekiyorda bu Temmuz'da sıkı tutayım dedim
Sabah spor yaptım sanki iştahımı kesti psikolojik mi bilmiyom
kafada bitirdin bebeğim ondan

Yeşillikleri unutma
unuturmuyum.

Kızlar bi ben mi zorlanıyorum acaba ya yoksa hepinizmi boyleydiniz yani ben anlamıyorum ne biçim midem var benim de bi türlü duzelemedi alışamadı az yemeğe
biraz diren canım ben ilk başladığımda 87 kiloydum biraz zaman tanı kendine bizde istiyoruz ama amacimiz belli yiyerek OLMAz. Ara yap meyve yoğurt süt salatalık idare et 1 hafta bak sonra miden kuculucek bu kadar çok yemek istemiyeceksin. Mesela 3 kaşık pilav yerine kocaman bi salata yeseydin daha sağlıklı olurdu ve karbonhidrat yediğin için daha hızlı acıkıyorsun bunları biraz düzenle tatlım. Herşey daha güzel olucak emin ol. Pes etme seninde hakkın güzel giyinmek. Gezmek saklanmadan yaşamak.

Sabah 2 yk muhlama
Domates
Salata
Peynir

Aksam
Fırın patates 2 yk
3 yk pilav

Şu 1.5 lt 3 lt olacak
Bol yürüyüş yaptım arkadaşıma yürüyerek geldim
Akşama ip atlicam yazarım kızlar
Hilalim patatesle birlikte pilav çok olmuş. Bunları yiyeceksen çoook canın çektiyse mesela, öğlen yersen akşam salatayla kaparsan mis olur. En azından yakarsın biraz. 2 yk, 3 yk derken birikiyor hep, ben patatesi çok severim, gittiğim her yerde duble patates kızartması isterdim eskiden, diyete başladığımdan beri yemiyorum. Ayda 1 ye istersen. Birlikte yeme ama. İkisi de karbonhidratlı ya, yağa dönüşür vücutta canım.
Ben geçen cumartesi aynı bu şekilde yemiştim, hatırlarsanız, ceremesini çektim. Kendimize ödül vereceksek 1 tane kaçamak yapalım bence, bütün gün olunca vermek zor oluyor. Vücut aç, yağ hücreleri boşalmış ve yeni yağları geeel geeel diye bekliyorlar, kaçamak yapınca normalde eskiden yediğimiz bize bir şey yapmayan herhangi bir şey anında yağ hücresine giriyor ve vücut seviniyor. Bence böyle. Ben pişman oldum. Ödül mödül de istemiyorum artık.
tezbitsin kız döne tombik kedine bayıldım
Benim değil o kedi, internetten buldum fotoyu. Benim kedim 2 aylık, ufak daha.
ya ben bu aptal tartimi bi anlayamadim ki inşallah veririm bende isterim vermeyi
Tartını mı değiştirsen acaba

Eliiif ben de sandım ki akşam sırf kabak yiyeceksin kız. O bulgurun sebzeleriyle tavuğun sebzeleri aynı sebzeler miydi aceybaa
Yeliz leslie yi kaçtır yapıyorsun, ilk yaptığın gün kilo ve ölçülerini kaydettin mi? Ben ilk defa bugün yaptım ya bakalım merak ediyorum ay sonuna ne olacak benim bacak göbek bel üçlüsü
Hilal, eski yeme stilimiz bozuk, abuk bir yeme stili. Öyle olmasaydı kilolu olmazdık. Ama yıllarca öyle yedik. Şimdi ha diyince değiştirmek çok zor haklısın. Benim 97 gün olmuş başlayalı, hala arada canım kötü şeyler çekiyor. Ama direniyorum, unutuyorum. Unutmaya çalışıyorum. Sigarayı da pat diye bıraktım ben, 2 yıldır ağzıma koymadım, canım arada istiyor mu evet istiyor. Ama sağlığımız ve çoluk çocuğumuz için uzun ömürlü olabilmek için bunu yapmamız lazım. Moralini bozmadan yola devam et canı. Alışacaksın. 100 gram verdiğinde bile sevin ki almadım diye.

Leslie başladım 3 mile yaptım sabah ölçülerimi alayım birde temmuz sonunda bakalım fark olacak mı?aynı kiloda ama spor yapanlar daha ince gözüküyor

selam kızlar yeni geldim eve biraz kendime zaman ayırdım sonra oğlanla çıktık gezdik baya onun peşine koşmak spordan sayılır mı acaba :) çok yorgunum :)

Menümü yazayım

Sabah: 2 haşlanmış yumurta
Domates
Siyah biber taze saksıkımızdan koparılmış eski tohum :)
Çeçil peyniri
5 zeytin
7-8 badem

Badem yiyince gerçekten tok tutuyor aklınızda olsun

Ara çok minnak çekirdek 10-15 tane falandır

Akşam : taze fasülye
Çoban salata

Beyaz çay içerim şimd
Su içildi
Sporu da bakıcam çok yorgunum

Evet sabah yaptım kahve içip ..çocuklar uyurken yapcam belki akşamda 1 mile yaparım
Sen hangisini yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…