Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben onu içerim de fazla gelir diye içmiyorum :)) ben süt severim çay kahve sevmem bitki çayı severim süt severin :)

Sanki benim karnım ve midem ayrılmış gibi önce tek parçaydı şimdi sanki midem var gibi artıyım ama beden ekside
Hiiç anlamadım kankacım
Düşündüm benim de midem ayrı karnım ayrı ikisi 2 katman şeklinde löp löp orda duruyorlar
Erimez mi dersin
66,20 den 65,90 çok şükür 65 lere gelebildim
Anaaam hayalimdeki kilolar yaa ceren darısı başıma vallahi

Hiiç anlamadım kankacım
Düşündüm benim de midem ayrı karnım ayrı ikisi 2 katman şeklinde löp löp orda duruyorlar
Erimez mi dersin

Anaaam hayalimdeki kilolar yaa ceren darısı başıma vallahi

İnşallah canım benimmmmm

Mezuniyete az kalmış darısı başımıza

Evet kuzum bir daha almamak üzere gitsin inşallah kilolar

Süper
Senin hedef neydi kilo neydi ?
Düğün nasıldı?

Hedef 67 idi canım ben onu 60 yaptım 2. Bebek falan olursa daha az kilo alayım diye 60 hedef yaptım kendime düğün güzeldi balım gelin güzel olmuştu gelinlik çakma Fransız değildi pasta bayat mı taze mi bilmiyorum iyi altın takıldı

İnşallah

]

[

Çok çok geçmiş olsun Hilal, neyi var, götürdün mü doktora? Klimalı yerde mi durdu acaba, yazın klima fena vuruyor[/QUOTE]

zukkum geçmiş olsun canım sıcak cereyanda kalıyorlar üstlerini açınca da hastalık geliyor umarım ciddi bir şey değildir

Yok kızlar dün havuza girdi 3 kere usuttu herhalde ya ateşi şimdi normale döndü bakalım kötüleşirse goturucem tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…