- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Hoşgeldin canımmmBeeenn geldimmmmm
Ya sana yetişelim diye sporunu biliyoruz senin onun için aşk olsun sen bizi bir araya getiren harcımızsın unutulmasın lütfenSendemi brütüs
Dışladın gı beni
Bende pet şişe var içi kum dolu
Herıf çalışınca tek her ıstedıgımı alamıyom
Yeliz tablo yapalım her dal için bir kutu plank yürüyüş vs diye sayıyı süreyi oraya yazalımEvet evet başlayalım bir tablo falan mı yapsak yoksa herkes spor dakikası mı yazsa
Ne yapalım sizce ?
Eeee biz de çalışmıyoruz biz de ekonomi yapalım o haldeSende calışmıyom demı
Ekonomık takılak bız
Elma kayısı şeftali canım bir tür detoks günde 2 kg meyveyi geçmiyorsun canım ödem atılıyor ve
Lifler sayesinde bağırsaklarınızın çalışması düzene Giriyor bu yüzden bugünlük dayanacağım artık
Maydonoz suyunu Harika yaparım buz gibi şöyle limonlu ohhh ferah ferah içeriz
Kolay gelsin Burcu ..Ay kizlar kusura bakmayin anva gelebildim hastane genelinde sistemde problem var isler bi turlu yurumuo tonlarca birikme var daha yeno yemekte oturabildim
Sağol Ceyda ..grupça başlamak lazım aslında
Sen yaz sporlarını bizde gaza gelelimspor yapalım
Günaydın kaptancığım
Günaydın rakibem sabah sabah wc tamam spor tamamplasticwoman
Günaydın canım 60 squat oldu :)
plasticwoman teşekkürler dur deneyelim artık ne kadar yaparız bakalım ağırlık için ne çalışıyorsun
Şöyle motive edici olsun ..
Birşeyler bulalım
Bizdede ağırlık var eşimin ama 5 kilodan başlıyor galiba
Bende mi alsam şu kollar için haftasonu
Ayy iyi mi şimdi nasıl?İş yerinde birin elektrik Çarptı birde kavramış yani elektrik olduğunu bilmeden tutmuş tutunca elektrik olduğunda kurtulamazsın vücut kapatır kendini o da kurtulamadı bi çığlık sonra düşmüş prizden çıkmış çarpıldığı alet allahtan
İyi Can'ım bi şeyi Yok aklınızda olsun elektrik prize takılı ise kaldırmaya çalışmayın tırnağınızla ittirerek bi kontrol edin tutarsanız ayrılamazsınızAyy iyi mi şimdi nasıl?
Büyükşehir de çok pahalı biliyorum ..Bu kreşler arasında ne anormal fark var bi kreş buldum haftada 3 gün tam aylık 750 bi tane oyun grubu buldum hafta sonu 2 saat sanırım 500 ila 1200 arası
Dün akşam döndüm ablam şimdi spordayım azıcık yüzeyim hemen dönerim
Hoşgeldin canımmm
Ne yaptın memlekette misin döndün mü?
Hadi bakalım hızlı başlangıç az kaldı gelinlik giymeneDün akşam döndüm ablam şimdi spordayım azıcık yüzeyim hemen dönerim
Büyükşehir de çok pahalı biliyorum ..
Aayy manzara da süperdir amaÜlke yağışlı soguk ama benım olduğum yer alplerın etegı
Mezura varsa oollmaaaazzzYaza gelsem bır Ankara cıkartmasımı yapsak
Yol üstü Bursa'dan elıfıde alsam
Mezromu unutmasam tabıııı
Başlayalım evet de herkes aynı şeyleri mi yapacaktezbitsin Pembe_patikli eliya kızlar yavaştan hareketlere düzenli olmak kaydıyla başlıyor muyuz ne alemdesiniz
Aynen iyi fikirmişBende pet şişe var içi kum dolu
Herıf çalışınca tek her ıstedıgımı alamıyom
Tam benlik bir detoksmuş bu yaaa hergün yapabilirim. 2 kg dan az elma, şeftali, kayısıyı alıp her öğüne dağıyor musun nasıl yeniyor, her şekil yerim off meyve detoksu da varmış Allahım sonunda sesimi duydunDetoks günümdeyim sabahtan beri sadece meyve yiyorum bakalım akşama kadar ne yapacağım
Sendemi brütüs
Dışladın gı beni
Sağol kız. Leslie kolay yaparsın az az ya hepsini yapma ilk başlarda olmazsaeksiğimiz yok fazlamiz var anacım neyseki gitmeye başladı onlarda
1 boydan boya normal dilim yemisimdir
1 kepçe çorba
Spor 85 83 falan görene kadar mecbur ede ip atlicam leslie yaptım bi ara beceremedim kilo düşünce mecbur bi kondisyon almak zorundayım zaten canim
Evet canım çok sagol
Aynen aynen olsun bizde hava atarız biz de sporcu olariz :)
bugün daha iyi canım sen nasılsın geçmiş olsun hastane işleri zor ya kan aldır tahlil yaptır strese sokuyor insani
Maydonoz suyuElma kayısı şeftali canım bir tür detoks günde 2 kg meyveyi geçmiyorsun canım ödem atılıyor ve
Lifler sayesinde bağırsaklarınızın çalışması düzene Giriyor bu yüzden bugünlük dayanacağım artık
Maydonoz suyunu Harika yaparım buz gibi şöyle limonlu ohhh ferah ferah içeriz
Sonunda geldin mii hadi bakalım az kaldı yüz yüz hergün ohh serin serinBeeenn geldimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?