Bikini sıkıntılı olur ya alamamBen şu havada Spor yapıp ter içinde kaldıysam o pastayı yemem vallla yedirttmemim de
İyi olacak döne incelcen valla
Bikini alırsın sonra
Bende sevmem düğünleri pek ..kalabalık yerlerde bunalırımBizim arkadaşları hep evli, akraba düğünü de hiç yok, yakın akraba olmazsa gitmiyoruz zaten, ben hiç sevmem düğünleri bangır bangır. Giyecek derdi de cabası tabi. O yüzden hayalim olmadı. Ama mayo aldım ya onu giyebilsem süper olur daha ne isterim bu konuda yani Allah sağlık sıhhat versin öncelikle tabiki.
Yok yok o yeterince pişman oldu bak nasıl çabalıyorYav nası gitmedi benim bazlamalar yaa
Çenem kırılsaydı da yemeseydim bu konuda sorumluyu @berilceee olarak görüyorum aldığım kiloları beril versin kaçamaklar da berile yazılsın Allahım
Keske benim kacamaklarda kv ye gitse zaten kilolu 3 5 farketmez sanki nolacakYav nası gitmedi benim bazlamalar yaa
Çenem kırılsaydı da yemeseydim bu konuda sorumluyu @berilceee olarak görüyorum aldığım kiloları beril versin kaçamaklar da berile yazılsın Allahım
plasticwoman işyerindeki arkadaşına geçmiş olsun, Allah korumuş. Şayet akımdan kurtulunursa, elektrik yanıkları da çok pis olur.
Valla dimi? Sende durumlar nasıl ?Keske benim kacamaklarda kv ye gitse zaten kilolu 3 5 farketmez sanki nolacak
Valla 60 yaptım ben
Sen uçtun gittinakşama devam edeyim bari
aynen canim malesef diyet olmuyor ne yapalim duzenyok bisey yokValla dimi? Sende durumlar nasıl ?
Kalabalıkta zor olur diyet hatta olmaz bence ..kilo almasan yeter
Ay kışın kaynanamdan şişmandım
Şimdi o benden şişman
mate çayı da öyle bir ara bir gün yeşil çay bir gün mate iciyodum ama sabahları çay yapmaya üşeniyorum şimdi :))Hilal türk kahvesi ve Yeşilçay da dene aklında olsunmetabolizmayı hızlandırmak için öğleden sonra yada sabahtan
Yeşil elma da
ay eve geçeyim yapılamaz hemen çok heveslendim simdiii tepik konusunda :)))zukkum kız hilal
Leslie yaparlen seni düşündüm, bak tekmeler var ya çok zevkli, sanki tekmeyi sevmediğin, sinir olduğun birilerine savuruyormuşsun gibi düşün vallaha stres atıyor insan kız
Önümüze geleneee bin tekmeee
Ben çayı çok severim ama kendime yapmıyorum hiç. Çay da sohbet istiyor dost istiyor yoksa niye kuru kuru yaptın beni diyor dimimate çayı da öyle bir ara bir gün yeşil çay bir gün mate iciyodum ama sabahları çay yapmaya üşeniyorum şimdi :))
ay eve geçeyim yapılamaz hemen çok heveslendim simdiii tepik konusunda :)))
Canım en azından peynir ekmek yemişsingece tutamadim kendimi
ilk gun basarisizlikla bitti
peynir ekmek yedum yattim
sabah tok uyandim nescafe ictim hurma yedim ogleye kadar baska bisey yemedim
oglen kahvalti ettimm
Yaa ben de dün akşam tost yedimgece tutamadim kendimi
oglen kahvalti ettimm
Sabah hiç olmadı peynir ceviz domates yada pratik istersen yulaf falan yersin metabolizman çalışmaya başlargece tutamadim kendimi
oglen kahvalti ettimm
Git git kilolar giit kilolar diye kendi kendimize evrene günde 3 öğün mesaj yollayalım kv ler ne işe yarar bari kiloları taşısınlarKeske benim kacamaklarda kv ye gitse zaten kilolu 3 5 farketmez sanki nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?