Leslie 3 mile yaptım bitti az önceYeliz kızPembe_patikli başladın mı 5 te mi başlıycam dedin anlamadım orayı ben başlıyorum bak 3 mile
Su içiyor musunuz beybiler hadi suyaaaa
Yeliz tablo yapalım her dal için bir kutu plank yürüyüş vs diye sayıyı süreyi oraya yazalımPembe_patikli
Eeee biz de çalışmıyoruz biz de ekonomi yapalım o haldeberilceee yeliz parktan kum taşıyacak ben ne yapayım çamaşır lastiklerini ekleyeyim yan yana kalınlaşır
eliya Elif bizlik bir detoks var burda
sen de mi yeşilcisin yok mu kırmızı şurup seven soğuk soğuk ferahlatan mutlu edip dibe vurduran @ceren06_35
Aayy manzara da süperdir ama
Mezura varsa oollmaaaazzz
Başlayalım evet de herkes aynı şeyleri mi yapacak
Aynen iyi fikirmiş
Tam benlik bir detoksmuş bu yaaa hergün yapabilirim. 2 kg dan az elma, şeftali, kayısıyı alıp her öğüne dağıyor musun nasıl yeniyor, her şekil yerim off meyve detoksu da varmış Allahım sonunda sesimi duydun
dışlandııım
Sağol kız. Leslie kolay yaparsın az az ya hepsini yapma ilk başlarda olmazsa
Maydonoz suyu
Sonunda geldin mii hadi bakalım az kaldı yüz yüz hergün ohh serin serin
Sende demi tartı var?@tezbitsin gibiKırmızı şurup nasıl yapılıyor kuzuuuu bir tarif versene diyet kavun sorbe varmış onu deneyeceğim yarın
Mutfak tartım var canım 1800 gr meyveyi karışık doğruyorum buzdolabı poşetine koyup dolaba porsiyon şeklinde koyuyorum öğünlerde yiyorum
Bende çok merak ediyorum cumayı ya inşallah hepimizi sasirtirimHilal nasıl durum ?çıkmadan gördüm seni
Çok merak ediyom bende
Uykusuzluk ödem yapar bana aklında olsun
Leslie ile baya kilo verdim canım bende kışın evde onu yapıyordum bence Leslie ile devam edebilirsin
Leslıe 3 mıle dıye bır aratsana
Aayy manzara da süperdir ama
Mezura varsa oollmaaaazzz
Başlayalım evet de herkes aynı şeyleri mi yapacak
Aynen iyi fikirmiş
Tam benlik bir detoksmuş bu yaaa hergün yapabilirim. 2 kg dan az elma, şeftali, kayısıyı alıp her öğüne dağıyor musun nasıl yeniyor, her şekil yerim off meyve detoksu da varmış Allahım sonunda sesimi duydun
dışlandııım
Sağol kız. Leslie kolay yaparsın az az ya hepsini yapma ilk başlarda olmazsa
Maydonoz suyu
Sonunda geldin mii hadi bakalım az kaldı yüz yüz hergün ohh serin serin
Hilal türk kahvesi ve Yeşilçay da dene aklında olsunBende çok merak ediyorum cumayı ya inşallah hepimizi sasirtirim
Tamam şimdi bakıyorum leslieye internetten sizi kiracagima totomu zorlarım :))
Ohh süpersinLeslie 3 mile yaptım bitti az önce
45 dk.sürüyor
Kavun sorbe yapıyım ben de süper olur buz gibi vallaha ama bal koymasam olur heralde çiğ badem içi koyarım biraz daKırmızı şurup nasıl yapılıyor kuzuuuu bir tarif versene diyet kavun sorbe varmış onu deneyeceğim yarın
Mutfak tartım var canım 1800 gr meyveyi karışık doğruyorum buzdolabı poşetine koyup dolaba porsiyon şeklinde koyuyorum öğünlerde yiyorum
Yeşil elma daHilal türk kahvesi ve Yeşilçay da dene aklında olsunmetabolizmayı hızlandırmak için öğleden sonra yada sabahtan
Evet gercektende olmuyor böyle hersey sorun kalabalik degiliz şükür 4 biz 3 onlar 7 kisiyiz
yillik iznini kullandi esim onun icin bekliyor daha bakalim kandirnaya calisiyorum amA nafile hedefe kilitlenmis adam resmenNe zaman dönüyor neyı beklıyon kı
Allah razi olsun canim.Valla evimin daginikligini dahi özledim ve hic esimle yalniz kalamiyoruz geceden geceye oda ben zaten baygin vaziyette oluyorum konustugum yerde daliyorum uykuya :)Evet ya öyledir tahmin ediyorum
Kendi düzenin gibi nerdee
Allah kolaylık versin canım
Son paragrafa kadar iyiydi sonra ben şookkSporlar:
Sayın Spor BakanıBestttt ve Spor Bakan Yardımcısı Pembe_patikli hatunlar
Leslie 3 mile Yeliz in gazıyla yapıldı gene yoksa sürekli vıdı vıdı vıdı konuşuyor mecburen yapıyorum
Squat 30x3 yapıldı malum leğen
bunun üzerine akşama frambuazlı beyaz çikolatalı yaş pasta hayalimi gerçekleştiricem ama öncesinde çiğ köfte tabii eliya aklıma düşürdü naapiyim
Bizim arkadaşları hep evli, akraba düğünü de hiç yok, yakın akraba olmazsa gitmiyoruz zaten, ben hiç sevmem düğünleri bangır bangır. Giyecek derdi de cabası tabi. O yüzden hayalim olmadı. Ama mayo aldım ya onu giyebilsem süper olur daha ne isterim bu konuda yani Allah sağlık sıhhat versin öncelikle tabiki.Son paragrafa kadar iyiydi sonra ben şookk
Kız daha sen bazlamaları ancak yaktın ben sana söz 68 de deneme ödülü vercem bakalım ne olacak
Döneee sende kıyafet hayali kursana
Alışveriş
Ne güzel olacak valla
Spor için ponponları hakettin
Yav nası gitmedi benim bazlamalar yaaSon paragrafa kadar iyiydi sonra ben şookk
Kız daha sen bazlamaları ancak yaktın ben sana söz 68 de deneme ödülü vercem bakalım ne olacak
Döneee sende kıyafet hayali kursana
Alışveriş
Ne güzel olacak valla
Spor için ponponları hakettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?