Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kırmızı şurup nasıl yapılıyor kuzuuuu bir tarif versene diyet kavun sorbe varmış onu deneyeceğim yarın

Mutfak tartım var canım 1800 gr meyveyi karışık doğruyorum buzdolabı poşetine koyup dolaba porsiyon şeklinde koyuyorum öğünlerde yiyorum

Sende demi tartı var?@tezbitsin gibi
Özeniyorum alayım ben de alayım bari
Biraz daha kilo verebilirsem deneyeceğim bende
Meyveyle aram çok iyi değil zorla yiyorum gibi

Hilal nasıl durum ?çıkmadan gördüm seni
Çok merak ediyom bende
Uykusuzluk ödem yapar bana aklında olsun
Bende çok merak ediyorum cumayı ya inşallah hepimizi sasirtirim

Leslie ile baya kilo verdim canım bende kışın evde onu yapıyordum bence Leslie ile devam edebilirsin

Leslıe 3 mıle dıye bır aratsana

Tamam şimdi bakıyorum leslieye internetten sizi kiracagima totomu zorlarım :))

Bende çok merak ediyorum cumayı ya inşallah hepimizi sasirtirim

Tamam şimdi bakıyorum leslieye internetten sizi kiracagima totomu zorlarım :))
Hilal türk kahvesi ve Yeşilçay da dene aklında olsun metabolizmayı hızlandırmak için öğleden sonra yada sabahtan

Kavun sorbe yapıyım ben de süper olur buz gibi vallaha ama bal koymasam olur heralde çiğ badem içi koyarım biraz da

Evet gercektende olmuyor böyle hersey sorun kalabalik degiliz şükür 4 biz 3 onlar 7 kisiyiz
Ne zaman dönüyor neyı beklıyon kı
yillik iznini kullandi esim onun icin bekliyor daha bakalim kandirnaya calisiyorum amA nafile hedefe kilitlenmis adam resmen

Evet ya öyledir tahmin ediyorum
Kendi düzenin gibi nerdee
Allah kolaylık versin canım
Allah razi olsun canim.Valla evimin daginikligini dahi özledim ve hic esimle yalniz kalamiyoruz geceden geceye oda ben zaten baygin vaziyette oluyorum konustugum yerde daliyorum uykuya :)

Sporlar:
Sayın Spor Bakanı Bestttt ve Spor Bakan Yardımcısı Pembe_patikli hatunlar
Leslie 3 mile Yeliz in gazıyla yapıldı gene yoksa sürekli vıdı vıdı vıdı konuşuyor mecburen yapıyorum
Squat 30x3 yapıldı malum leğen
bunun üzerine akşama frambuazlı beyaz çikolatalı yaş pasta hayalimi gerçekleştiricem ama öncesinde çiğ köfte tabii eliya aklıma düşürdü naapiyim

Son paragrafa kadar iyiydi sonra ben şookk
Kız daha sen bazlamaları ancak yaktın ben sana söz 68 de deneme ödülü vercem bakalım ne olacak
Döneee sende kıyafet hayali kursana
Alışveriş
Ne güzel olacak valla
Spor için ponponları hakettin

Bizim arkadaşları hep evli, akraba düğünü de hiç yok, yakın akraba olmazsa gitmiyoruz zaten, ben hiç sevmem düğünleri bangır bangır. Giyecek derdi de cabası tabi. O yüzden hayalim olmadı. Ama mayo aldım ya onu giyebilsem süper olur daha ne isterim bu konuda yani Allah sağlık sıhhat versin öncelikle tabiki.

Yav nası gitmedi benim bazlamalar yaa
Çenem kırılsaydı da yemeseydim bu konuda sorumluyu berilceee olarak görüyorum aldığım kiloları beril versin kaçamaklar da berile yazılsın Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…