Hele ki Döne, diye yazacaksın sandım sonunaSabah hiç olmadı peynir ceviz domates yada pratik istersen yulaf falan yersin metabolizman çalışmaya başlar
Bak buraya imkan buldukça ne tavsiyeler alırsın
Kaç kez başarısız oldum moralimizi bozmadan devam ettik ooooo
Yok kız bakma geçen bende yapıyordum kaçamak ama irade dedimHele ki Döne, diye yazacaksın sandım sonuna
AminYok yok o yeterince pişman oldu bak nasıl çabalıyor
Ben onun kadar yürüsem ooo
Sen de yeşil çayı unutma bakalım yarın ne olacak
Sen spor yaptıkça seviniyorum
Cuma'ya inşallah hiç kimse artı çıkmasın
Herkes eksi çıksın
Eğer acıktıysan az yedin
Hemen az yeme önce tatlı ıvır zıvırı kes
Ekmeği sınırlandır
Suyu bol iç bak 3 günde fark görmeye başlarsın
Yemek çok kilo aldırmıyor zaten makarna pilav değilse
Eğer acıktıysan az yedin
Hemen az yeme önce tatlı ıvır zıvırı kes
Ekmeği sınırlandır
Suyu bol iç bak 3 günde fark görmeye başlarsın
Yemek çok kilo aldırmıyor zaten makarna pilav değilse
Allah iyiliğini versin hic gulecegim yoguduuGit git kilolar giit kilolar diye kendi kendimize evrene günde 3 öğün mesaj yollayalım kv ler ne işe yarar bari kiloları taşısınlar
Öncedi de var menümü yazarken yazıcam sürpriz olsun yaniruangel bu hafta sen bizi geçersin meltem, yüzmeden güzel spor mu var ya. Ben yüzdükten sonra o kadar çok acıkıyordum ki. Sen ablayı örnek alma tabi sakın yeme hemen duş, 1 bardak ılık tarçınlı süt, cumba yatak bebişim
Tamam bekliyoruzÖncedi de var menümü yazarken yazıcam sürpriz olsun yani
Ben de çooooooooooook özledim hepiniziTamam bekliyoruz
Özledik seni teze gelin
Nice mutlu sağlıklı yılları olsun babacığınınBu arada babamın doğum günüydi kısa süreliğine izmire uçtum.Çok özlemiştim canımcığımı.Annem sen süzülmüşsün diye diye dolmaları börekleri tıkadı ağzıma.İki gün oldu döneli.Bugün spor salonuna başladım hadi bakalım hayırlısı
Havaya bak sen yeşil çayımı alıp geleyim öyle mi kız yogaya da mı başlask bunun üzerine tek yeşil çay olmazYeşil çayımı alıp geleyim
Sen zaten beni ihmal ediyorsun kaç gündür başka alemlere yelken açtın kankacığımBen çayı çok severim ama kendime yapmıyorum hiç. Çay da sohbet istiyor dost istiyor yoksa niye kuru kuru yaptın beni diyor dimi
kitkurdu sana şiir yazmadım kaç gündür yav akşama yazıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?