Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben suyu yazmayı unutuyorum rutinim olduğu için :) ama her gün istisnasız 3,5-4 lt içiyorum ve her gün 1 yeşil çay 1 zencefilli limonlu çay veya adaçayı içiyorum

Yoook canııım gayet sakin insanlarız biiz her şey sppr için sadece

İyi gidiyorsun kız bravo
O suu ney su kız modem bulanıyor inşallah 2 yaparım yatana kaadar

Aaa içmeem mii bana kalori olsun yeter ki

Suya limon falan sıksan yada içine meyve çilek koysan belki içersin bir dene istersen
Hadi bakalım sporları bekliyoruz
nane tarçın limon 3 lusu iyi oluyodu ama dün yarın limon nane alıyım pazardan

Menümü yazayım kızlar

Sabah: 2 dilim ekmek, 2 ince dilim gouda peyniri
Öğle: Mercimek çorbası ve salata
Akşam: Sote sebzeli sossuz noodle

3.5 litre su içtim
1 saat de yürüyüşüm var sabah

Kızlar ben suyu yazmayı unutuyorum rutinim olduğu için :) ama her gün istisnasız 3,5-4 lt içiyorum ve her gün 1 yeşil çay 1 zencefilli limonlu çay veya adaçayı içiyorum
Ceyda seni eledim zaten su olayında. 1.leri su içme sıkıntısı olup gene de içmeye çalışanlardan seçiyorum. Suyu seven şanslı kadınlardansın.

Umarım demleme içiyorsundur sallama değildir ben de kalkıp yeşilleri içeyim plasticwoman

Ya sana yetişelim diye sporunu biliyoruz senin onun için aşk olsun sen bizi bir araya getiren harcımızsın unutulmasın lütfen berilceee
Doğru en çok yağ bende olunca bır araya getırdım
Kızlarıntatırıp gecmıse dalayım

Bi gelemedim kizlat ya serviste sistem olmayinca telde de internet yok menumi yazim cimcimeyi uyutcam

Sabah 08.30
1 haslanmis yunurta
5 zeytin
1 kk peynir
Domates salatalik

Ara
1 turk kahvesi

Ogle 12.30
3 parca firinda gogus
Donates salatalik
1 dilim.karpuz

Aksam 18.30
1 tabak zeytinyagli patlican yemegi
Salata

Ara 21.0p
1.dilim.kek

3 litre su
1 saat yuruyus

Sen zaten biliyorsun bende akşam atıştırmalarına zor dayanıyorum hatta diyorum ya parka çıkıyorum evin yanında dalga geçiyorlar benle
Bizimkiler şu an yine atıştırıyorlar mutfakta oyalanıyorum ama menü iyi yürüyüş iyi yakarsın yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…