- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Hergün yapamam, çok zor oluyor benim için. Kız ağlıyor zırlıyor kucağıma alıp yana doğru all together hooopBuna alışalım iyice ona da geçeriz hergün yapalım Temmuz'da
Yoook canııım gayet sakin insanlarız biiz her şey sppr için sadece
İyi gidiyorsun kız bravo
O suu ney sukız modem bulanıyor inşallah 2 yaparım yatana kaadar
Aaa içmeem mii bana kalori olsun yeter ki
nane tarçın limon 3 lusu iyi oluyodu ama dün yarın limon nane alıyım pazardanSuya limon falan sıksan yada içine meyve çilek koysan belki içersin bir dene istersen
Hadi bakalım sporları bekliyoruz
Plastic adın neydi seninKızlar ben suyu yazmayı unutuyorum rutinim olduğu için :) ama her gün istisnasız 3,5-4 lt içiyorum ve her gün 1 yeşil çay 1 zencefilli limonlu çay veya adaçayı içiyorum
Ahaha nasıl olmuş dur bakıcam
Ceyda seni eledim zaten su olayında. 1.leri su içme sıkıntısı olup gene de içmeye çalışanlardan seçiyorum. Suyu seven şanslı kadınlardansın.Kızlar ben suyu yazmayı unutuyorum rutinim olduğu için :) ama her gün istisnasız 3,5-4 lt içiyorum ve her gün 1 yeşil çay 1 zencefilli limonlu çay veya adaçayı içiyorum
Öğlenle akşam yer değiştirse miymiş acabaMenümü yazayım kızlar
Sabah: 2 dilim ekmek, 2 ince dilim gouda peyniri
Öğle: Mercimek çorbası ve salata
Akşam: Sote sebzeli sossuz noodle
3.5 litre su içtim
1 saat de yürüyüşüm var sabah
Umarım demleme içiyorsundur sallama değildir ben de kalkıp yeşilleri içeyimKızlar ben suyu yazmayı unutuyorum rutinim olduğu için :) ama her gün istisnasız 3,5-4 lt içiyorum ve her gün 1 yeşil çay 1 zencefilli limonlu çay veya adaçayı içiyorum
Hehehe gıcıktezbitsin afiyet olsun menü çok güzel olmuş soğuk soğuk eee artık sabaha 190 uyanırsın kız ne bugün sütlü günün müydü
Uzun şişko nerdeyse dev gibi demen lazımdı topuklu giyerim genelde erkeklere bile yukarıdan bakıyorumHehehe gıcık
Herkes senin gibi uzun olamıyor maaleseeef kankaaaaa
Doğru en çok yağ bende olunca bır araya getırdımYa sana yetişelim diye sporunu biliyoruz senin onun için aşk olsun sen bizi bir araya getiren harcımızsın unutulmasın lütfenberilceee
Biz ona yağ değil bal diyoruz şekerim cazibe hanımDoğru en çok yağ bende olunca bır araya getırdım
Kızlarıntatırıp gecmıse dalayım
Plastic adın neydi senin
Ceyda seni eledim zaten su olayında. 1.leri su içme sıkıntısı olup gene de içmeye çalışanlardan seçiyorum. Suyu seven şanslı kadınlardansın.
Umarım demleme içiyorsundur sallama değildir ben de kalkıp yeşilleri içeyimplasticwoman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?