Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kek miiii hem de gece gece

CEyda canım

Evet Can'ım çay kahve içmeyince

İşte olunca mecbur poşet kuzum
Ben evde termosa demleyip götürüyordum öyle de iyi oluyor spor menü paylaştın mı kaçırdım mı hadi bi bakayım yoksa paylaş sporuna şok olayım plasticwoman

Yeliz geçen güzel bir atıştırmalık okumuştum bulup paylaşayım daha denemedim ama hoş görünüyordu

Ofiste yaptıklarım sadece canım bacaklarım ağrıyor bugün dinlenme

Kızlar bilgisi olan var mı, kadın hastalıkları doktoru hormonlara ünsiline vs baktırabilir mi
Bakıyorlar canım hormonlara ..benim biraz düzsnsizleşmişti malum dönemler baktırmıştım
Dahiliyeye gitmiştim kontrol istedim hepsine bakılmıştı d vitamini hormonlar şeker
Aslında ara ara baktırmak lazım

Olsun olsun sen de verimli geçirdin bugünü bak ..
Spora alışmamız lazım zayıflamak istiyorsak
Ayaklarım ağrıdı kız leslie de ama ip atlarken daha çok terliyorum leslie de daha yavaş daha az terliyorum

Bakar tabiki. Benim kolesterolüme bile kadın doğumcu bakmıştı.

valla.bana bak.adilar direk dahiliyeye gittim hepsine onlar baktılar canım

RANdevum var kadın hastalıklarından hepsinde baktırsak istiyorum Zaten düzenli regl olamıyorum doğumdan beri onun için gidicem

Git canım ihmal etme ..kontrolde olmakta fayda var her zaman

Aynen canım gidicem birde TV izlerken göğüs kontrolü yapıyorlardı elimi attım sanki bi şey geldi ama sonra gelmedi elime ona da aldım randevu cumartesı göğüs kontrolüm epilasyonum ve cilt bakımım var nereye yetişeceğim bakalım :)

Aynısı bende de oldu korkarak gittim..tahliller oldu normal dediler kitle var 3 tane ama düzenli kontrol dediler ..
Hep ihmal ediyoruz aslında yani ben öyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…