Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugun yediklerim:
Sabah: 3 yumurtalı sebzeli omlet, 5 dilim domates, 3 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, 2 dilim karpuz, 3 tane siyah üzüm, 2 fincan sutlu kahve
Oglen: 1 kase yogurt içine 1 yemek kaşığı yulaf, 6 tane fındık, 2 tam ceviz, 8 tane badem, 6 kuru kayısı
Aksam: 4 kucuk parca balık, 1 parca ordek eti, bolca havuc salatası zeytinyaglı, 4 dilim limon, 1 armut, 1 fincan siyah cay

Su: 3 litre
Spor: 1 bucuk saat su bisikleti

Sabah akşam yımırta yımırta olur muuu hiiiç
Hahahaha ya done allah iyiliğini versin hemiii valla bir ter atmışım ki sorma 45 dakika leslie 100 ip atlama senin ipler ne oldu de bakeemmm
İp atlamadım bayağadır kız
Meraba kizlar
berilceee berilim geldim ben
Kizlar ismim Eda,10. Gruptaydim izindeyim haftalardir,aranizda olmak istiyorum ama artidayim yardima ihtiyacim var

Slm hoşbulduk. Sizlerin de desteğiyle saglıklı yeme alışkanlığı kazanmak istiyorum.
Selam yeni gelen arkadaşlarım. Ben Döne. 35 yaşımdayım, 1 çocuğum var, 16 aylık, ona bakıyorum evde. Boş zamanlarımda kk ya girip buraya takılmak, @kitkurdu ile atışmak, @anderes ile şiir yazmak var. Kaptanımız berilceee , çevre ve yeşilcilik bakanı ve spor kolu yardımcımız @anderes Yeliz hanım, edebiyat kolumuz @kitkurdu Nalan hanımdır. Spor bakanımız Bestttt , bense su içenlerden ve içmeyenlerden sorumlu su bakanıyım. Menülerinizi yazarken ne kadar su içtiğinizi litre cinsinden yazarsanız güzel olur.
Takımımızda cuma sabahları ve pazartesi sabahları aç karnına çıplak tartılıyoruz. İki tartı da çok önemli biliyorsunuz kaçamak yapmamak için.
Ben nisan ayında 90.9 kilo ile rejime başladım. Şimdi az iyiyim. Dana gibiydim şimdi az halliceyim

Sen de böyle profiline yazarsın bizim gibi ..
Eksildikçe değiştiriyoruz sen de öyle yaparsın
Menü yazmışsın hemen bizde her akşam yazıyoruz yorumlar yapıyoruz
Hızlı başlangıç oldu
Simdi anladım sagol canım dogru o profılde yazıyor. Kullandıgım telefon bozuldu ve birkaç gundur cok eski ve asırı yavas eski telefonumu kullanıyorum bıraz zor oluyor. Ama katılmak için de yeni telefonu beklemek istemedim.

Degistir Kendini ve @Deryaaacan
Sizler de kendinizi kısaca tanıtırsanız kaynaşmış oluruz kızlar. Yolumuz uzun zamanla da tanışırız zaten. Evli misiniz, çocuk var mı, yaş, boy, kilo kaç, hedef kilo nedir...
Başarılar diliyorum ikinize de. Birlikte hallediceeez merak etmeyin.
Herkes herkesin menüsüne çemkirmekte özgür bizde. Ama kalp kırmadan rencide etmeden tabiki.

Selam.

İlahi tezbitsin ..kaç kilo versin
iyi yapmışsın ne kadar erken o kadar iyi
Ben de kışın 80 lerdeydim çok şükür indim bayağı
Darısı senin başına

MENÜM
9.30
2 yumurtadan menemen
2 dilim çavdar
2 badem
1 kk peynir
6 zeytin
1 çay kaşığı bal
2.30
sebze yemeği bir porsiyon(mantar, kabak, soğan ....)
çavdar ekmeği
3 kaşık kısır
1 sb ayran
1 elma
19.30
1 kase yayla çorbası
3 kaşık kepekli makarna
ton balıklı salata bol limonlu (yeşillikli)

su 4lt oldu geçer yatana kadar
spor 1 saat yürüyüş
berilceee tezbitsin Bestttt

Son düzenleme:
@Deryaaacan merhaba canım hoş geldin ben hilal İstanbulda oturuyorum bir kızım var ev hanimiyim 4 hafta olacak buraya başlayalı çok destek oldu arkadaşlar sağolsun bana güç verdiler inşallah sende hedefine ulasirsin

selam Hilal @ zakkum insallah gercekten motivasyona ihtiyacim var
Ben Derya 32 yasindayim. 11 aylik bir kizim var. Ekime kadar annelik iznindeyim.

Amma yemiş yaa bütün gün yemiş bütün gün
Hey maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…