Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sular geldi ve squat devam :) 125 oldu
Ben bu sabah kahvaltı da mercimek çorbası içtim
Akşam : mercimek çorbası

Olacak 3.5-4 lt su + bitki çayları içilir

Yüzme süper bence düzenli gidemiyorum bende ama ne zaman gitsem eksiye düşüyorum o hafta
Kolay gelsin

Bız gectık oraları şükür
Elıfle nefesede çok yıllar var
Sana kolay gelsın canım

selam kızlar ancak gelebildim bugün baya hafif yedim akşamda ızgara yicem umarım yarın şok olmam
Burcuuuu
İyi iyi sevindim sanmıyorum artı çıkacağını yarın toparladın hemen süpersin
Suuuu içiniiiz
Az önce spordan çıktım ruhumla bedenim ayrıldı resmen
Ruhun bedeninden sen takımdan ayrıldın sandık vallahaa yaa hani menü yazdın mı su içiyor mu minik meltemciiik yüzme ne kadar yapıyorsun her gidişinde bakalım yarın sabah sonuçlar ne olacak canım

Menüm
Kahvaltı 10: 2 domates, 2 salatalık, 2 sivri biber, 2 kayısı, 1 dilim tbe, yeşil çay demleme tabiki kitkurdu
Ara: 1 kaşık keten tohumu
Öğlenimsi 15: 1 tabak haşlama et, 1 adet kıymalı biber dolması bulgurlu kitkurdu
Akşam: Marullu salata yağsız Pembe_patikli
Su şimdi 2 litre
Spor Leslie 3 mile Pembe_patikli Bestttt

Menüm sabah çorba akşam çorba :) belki yanına salata :) su içildi, detoks çayı içildi, bitki çayı içeceğim şimdi

Yarın misafir var belki mangal yaparız bugün ben balık yapmayayım yarın yerim et :))

Kııız gece tartıldın baktın zayıflamışsın en iyisi sucuk yiyim artık mı dedin yoksaaa
yok görünce iyiki yememisim 2 gündür o sucuklari dedimm:)

Kizlar nabersiniz hava çok sıcak bunalmis durumdayım bugün küçüğüm un doğum günü hastaneden sonra onu gezdiricez oyun parkı falan. Bugünde geç gelebilirim. Öpüldünüz.
iyiki doğmuş iyiki dogurmussun canım nice mutlu yaşlara

Kız Hilaaaaal zukkum ne yedin nasıl durumun burdayız ha ona göre
Kızım hastalandı yine kulağını bisi sokmuş kocaman oldu onu hastaneye götürüp geldim çok yoruldum terin içinde kalmışım resmen tam 1 saat tempolu yürüdüm bugün Spor yapmicaktim sözde şimdi onu yedirip ilaçlarını veriyim uyusun gelicem kahvaltıdan sora bisi yemedim henüz

Birisi var instagramda 35 kg vermiş hafta bir gün istediğini yiyor koca tabak patates kızartmaları onlar bunlar :)) aslında bende bu yöntemle baya kilo vermiştim hafta 1 gün ödül günü yapmıştım kendime hem sürekli vücüt şaşırıyordu duraksama olmamıştı hemde ödül var diye hiç kaçamak yapmıyordum o verdiğin kilomda yıllarca korudum bugünlere kadar :) bende belki ödüllü sisteme geçerim gözüm kaymaya başlayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…