- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
İyi iyi hadi bakalım nasıl oldun ?Sular geldi ve squat devam :) 125 oldu
Ben bu sabah kahvaltı da mercimek çorbası içtim
Akşam : mercimek çorbası
Olacak 3.5-4 lt su + bitki çayları içilir
İnşallah Burcu hepsi bakalım önemli olan toparlamak zatenselam kızlar ancak gelebildim bugün baya hafif yedim akşamda ızgara yicem umarım yarın şok olmam
Nıce güzel yılları olsun ınsallahKizlar nabersiniz hava çok sıcak bunalmis durumdayım bugün küçüğüm un doğum günü hastaneden sonra onu gezdiricez oyun parkı falan. Bugünde geç gelebilirim. Öpüldünüz.
Yüzme süper bence düzenli gidemiyorum bende ama ne zaman gitsem eksiye düşüyorum o hafta
Bız gectık oraları şükürCanım kuzucuğum iyi ki doğmuş anne baba abisiyle nice sağlıklı huzurlu mutlu başarılı yıllar kutlasın öpüyorum çokça
ben de geç gelirim alış veriş oğlan için yarın okul tercihi yapmadan gidip özellerle görüşelim dedik akşama anca geliriz selamlar
Burcuuuuselam kızlar ancak gelebildim bugün baya hafif yedim akşamda ızgara yicem umarım yarın şok olmam
Ruhun bedeninden sen takımdan ayrıldın sandık vallahaa yaa hani menü yazdın mı su içiyor mu minik meltemciiik yüzme ne kadar yapıyorsun her gidişinde bakalım yarın sabah sonuçlar ne olacak canımAz önce spordan çıktım ruhumla bedenim ayrıldı resmen
Su su suu su su suuuuuHadi bakalım herkese kolaylıklar
kaçamak yok ona göre
Sağlıklı beslenin su içinnn
Salata yapın
İyi iyi hadi bakalım nasıl oldun ?
Akşama balık düşünüyorum hafif olsun diye salatayla
Ben tam bir salata canavarıyım
yok görünce iyiki yememisim 2 gündür o sucuklari dedimm:)Kııız gece tartıldın baktın zayıflamışsın en iyisi sucuk yiyim artık mı dedin yoksaaa
iyiki doğmuş iyiki dogurmussun canım nice mutlu yaşlaraKizlar nabersiniz hava çok sıcak bunalmis durumdayım bugün küçüğüm un doğum günü hastaneden sonra onu gezdiricez oyun parkı falan. Bugünde geç gelebilirim. Öpüldünüz.
Kızım hastalandı yine kulağını bisi sokmuş kocaman oldu onu hastaneye götürüp geldim çok yoruldum terin içinde kalmışım resmen tam 1 saat tempolu yürüdüm bugün Spor yapmicaktim sözde şimdi onu yedirip ilaçlarını veriyim uyusun gelicem kahvaltıdan sora bisi yemedim henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?