- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Kım sıktı nıye sıktı balımıberilceee balım evet karşılayamıyoruz özledim seniiiiiii bugün canımı çok sıktılar hiç keyfim Yok canım
Aynen balım dediklerini yapacağım şimdi inşallah yarın güzel bir gün olur
Hayır hiç acıkmıyorum canım.Aralarda acıkıyor musun ?
O zaman kilona göre bakarız inşallah benim midem küçüldü galiba zaten 3 ay rejim yapınca küçülme oluyor diye okudumHayır hiç acıkmıyorum canım.
Derya spor yapma durumun varmıHayır hiç acıkmıyorum canım.
Bence söylenenleri uygula deryacim ben bu hafta dinledim kızları bakalım yarın sonuçtan memnun olacakmiyiz grupça :)
Oluyor canım bazen insanlarla uğraşmak zor4 litre su içtim bugün kızlar daha içemeyeceğim midem bulandı artıkmenümde şöyleydi
Kahvaltı kepekli undan 1 tane yağsız krep
30 gr beyaz peynir bir tutam maydonoz 3 adet çeri domates 5 adet zeytin 1 fincan Yeşilçay
Ara 1 fincan kahve
Öğle 1 adet ızgara çipura
1 kase yağsız salata
Ara 4 adet kayısı
Akşam 2 kepçe tarhana çorbası
1 kase yağsız salata
Spor bugün Yok maalesef psikolojimmm bozuk 4 litre suuuu
Kım sıktı nıye sıktı balımı
Söyle levıyeyle gırısıyım öyle sakınımkı bende
Ceren nasıl gıdıyor canım bu hafta ıyıydın öenülerın çok ıyı zaten
düşenlerimiz ne kadar çok. Benziyor bende size söz verdiğim için nasıl zorluyorum kendimi kendine hakim ol zukkum söz verdin diye inşallah bende mezun olur da çıkarım aranızdan kafamı sizle dağıtıp sizinle dertlesip kendime geliyorum hiç birinizin yüzünü görmedim ama çok çok ısındım size özellikle seni doneyi ve berili çok merak ediyorum :) watsap grubunuz duruyor mu kızlarNe zamandır çabalıyoruz kızlar
Ben bu grubu benimsedim sevdim inandım
İnşallah bu gruptan istediğim kiloya iner mezun olurum
2 çocuk var işlerim var ama çabalıyorum sabah erkenden yemek salata ne varsa ayarlıyorum çok inandım çünkü kendime ve size söz verdim
Zorlanıyorum ama vazgeçmiyorum
Bu kadar emek veriyoruz inşallah karşılığını alacağız
Sevıyom kız senıKibirli insanları sevmiyorum canım bir kaç kendini beğenmiş insancık benim yanımda çalışan arkadaşlarımı küçümsemeye Emirler vermeye başladılar bende haksızlığa gelemediğim için ağzıma geleni söyledimkimsenin hakkını yediremem hele hele aynı ortamda çalıştığım kişilerin aşağılanmasını kaldıramıyorum biraz böyle olunca üzüldüm hassas birikimdir ondan bitanem geçer inşallah levye güzel fikir basalım mı canım ofisi
Oluyor canım bazen insanlarla uğraşmak zor
Bazen ne kadar yapıcı olsanda olmuyor işte
Hergün spor yapıyorum canım. Yuzme bu aralar, olmadı kızımla veya onsuz spor salonuna gidiyorum veya.hiç olmadı yuruyus, yavas koşu hergun yapmaya calışıyorum. Bolgesel degil canım heryerde var yaglarım göbek hariç. Cok mekik cektim şükür o yok. Bu arada bebegım gec kalkınca gec erken kalkınca erken yapıyorum kahvaltıyı canım.Derya spor yapma durumun varmı
Fazlalık bolgeselmı gülüm
Bıraz anlatırmısın
Sabah çok erken kahvaltı yapıyorsun degılmı
Sorma bende öyleydim tatlısız günüm geçmezdi sonrada mutsuz olurdum ama alışılıyormuş iradem varmış demekkiPembe_patikli canım haklısın meyve bana da cok geldı ama ben çok yiyorum normaldedondurmasız gunum olmazdı tatlısız, hele ekmeksız bugday veya pirinçsiz asla. Elimden geldiğince azaltmaya calışıyorum. Eskisinden az yedım ama tabı dediklerinde sonuna kadar haklısın.
.Sevıyom kız senı
Öncekı takımdakı yazılarınıda okumuştum
Delıkanlı kadınlara hastayım
Benı kendıne bağlama 5 çocuk var bende
Neyse salla gıtsın laftan bıle anlamaz ıtler
Basalım usta arabada hep var
Yalan söyleme terlık gelıyor bakdüşenlerimiz ne kadar çok. Benziyor bende size söz verdiğim için nasıl zorluyorum kendimi kendine hakim ol zukkum söz verdin diye inşallah bende mezun olur da çıkarım aranızdan kafamı sizle dağıtıp sizinle dertlesip kendime geliyorum hiç birinizin yüzünü görmedim ama çok çok ısındım size özellikle seni doneyi ve berili çok merak ediyorum :) watsap grubunuz duruyor mu kızlar
Cooper değil bir kaç gün evvel nasıl açlığa dayanıyorsunuz diye bi soru sordum kızlara ama bende alıştım gibi 19 da ayın tanıştık kızlarla ve 22 sinde tam diyete başladım anca bu ay normale donebildi modem. Oda hala donebilmis degilimPembe_patikli canım haklısın meyve bana da cok geldı ama ben çok yiyorum normaldedondurmasız gunum olmazdı tatlısız, hele ekmeksız bugday veya pirinçsiz asla. Elimden geldiğince azaltmaya calışıyorum. Eskisinden az yedım ama tabı dediklerinde sonuna kadar haklısın.
Bugun ateş püskuruyom ıyı geldı bu mesaj.
Canımsın kaptanların bitanesi
Bırıktırıp topıgın duvarlarına mı assam4 litre su içtim bugün kızlar daha içemeyeceğim midem bulandı artıkmenümde şöyleydi
Kahvaltı kepekli undan 1 tane yağsız krep
30 gr beyaz peynir bir tutam maydonoz 3 adet çeri domates 5 adet zeytin 1 fincan Yeşilçay
Ara 1 fincan kahve
Öğle 1 adet ızgara çipura
1 kase yağsız salata
Ara 4 adet kayısı
Akşam 2 kepçe tarhana çorbası
1 kase yağsız salata
Spor bugün Yok maalesef psikolojimmm bozuk 4 litre suuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?