- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Olsun arada lazımBugun ateş püskuruyom ıyı geldı bu mesaj
Miyavvvvv
Hadıııı çok şanslısın o zamanHergün spor yapıyorum canım. Yuzme bu aralar, olmadı kızımla veya onsuz spor salonuna gidiyorum veya.hiç olmadı yuruyus, yavas koşu hergun yapmaya calışıyorum. Bolgesel degil canım heryerde var yaglarım göbek hariç. Cok mekik cektim şükür o yok. Bu arada bebegım gec kalkınca gec erken kalkınca erken yapıyorum kahvaltıyı canım.
:))valla istersen terlikle beni artık hepinizi abla bildim ben bende çok. Büyük ve olgunsunuz ve bu yüzden size çok imreniyorum hepiniz çok çok iyi insanlarsınız idol sayıyorum sizi :) inşallah yarın tartıyı görünce kocaman sarılırız :))Yalan söyleme terlık gelıyor bak
Benı gördün
Hergün hemde
Hılal senın saflığını çok sevdık sevdım
Senın kendıne ezıyet menülerıne sınır oldum
Kılo gıdıyor dedıkce yanağını cımdırıp sarılasım geldı
Ama az dıkkat kendın ıcın bızım ıcın kızın ıcın
Pusuda beklıyom senı deOlsun arada lazım
Birileri arada gerçekleri söylesin bize kendimize getirsin
Acı ama gerçek bu
Psikolojik ittirme koydum adını
Bırıktırıp topıgın duvarlarına mı assam
Ceren çok umutluyum senden benı hayal kırıklına uğratma hep böyle menü ısterım
Beni gordunmu hılal:))valla istersen terlikle beni artık hepinizi abla bildim ben bende çok. Büyük ve olgunsunuz ve bu yüzden size çok imreniyorum hepiniz çok çok iyi insanlarsınız idol sayıyorum sizi :) inşallah yarın tartıyı görünce kocaman sarılırız :))
İlk 1 hafta kusuyodum kendimce bana kızıyor gibi geliyordu ama sora sora dedim ki zukkum senin iyiliğini istiyor yoksa niye böyle yazsin ailemin yapmadığı kaptanlığı yaptı ve bana destek oldu herkes gram verememissin derken siz 500 gr 300 gr verdim diye mutlu ettiniz beni inşallah ay sonuna kadar da 86 olurum ve derken inerim 80 lerden assagiOlsun arada lazım
Birileri arada gerçekleri söylesin bize kendimize getirsin
Acı ama gerçek bu
Psikolojik ittirme koydum adını
Yooooo görmedim ki :))) ama kafam da oluşturdum azzcik görüntü olarakBeni gordunmu hılal
Bende zorlanıyorum mesela dondurmacının önünden geçiyoruz şeytan diyor al bir topPusuda beklıyom senı de
Pek bır düzgün yıyon
Spor askın kıskandırıyor
Yoksa bakmam gözünün yaşına cemkırırım merak etme sultanım
Hılal le sen elbırlıgı edıp sakınlestırmeyemı calısıyonuzBen bu grupta çok mutluyum canım dıger grupta yalnız başımıza çok debelendik orda yılmamışken böyle bir grubu hayal kırıklığına asla uğratmam canim Benim
Ben düştüm ağzıma ağzıma vurunHepimiz farklı yerlerden katıldık ama amacımız aynı
Düşeni yakışanı takımca kaldırmak lazım
Yola devam ettirmek lazım
Bende zorlanıyorum mesela dondurmacının önünden geçiyoruz şeytan diyor al bir top
Sonra diyorum yarın cuma
Kıyamıyorum bari yarın akşam yiyeyim
Kuzum askıtomYooooo görmedim ki :))) ama kafam da oluşturdum azzcik görüntü olarak
İnşallah canım ama çok yiyorum limit yok bende.Hadıııı çok şanslısın o zaman
Desene sen erken mezun olacaksın
:)))) sen zaten çok sakınsın canım kaptancim :))Hılal le sen elbırlıgı edıp sakınlestırmeyemı calısıyonuz
Yok kül yutmam üleynnnnn
Yarın o eksıler gelecek yakarım yoksa
Heyyyyt ben delı gadır yok berıl aman her neyse
Bırde bana mesaj yazmış trıp atmışİlk 1 hafta kusuyodum kendimce bana kızıyor gibi geliyordu ama sora sora dedim ki zukkum senin iyiliğini istiyor yoksa niye böyle yazsin ailemin yapmadığı kaptanlığı yaptı ve bana destek oldu herkes gram verememissin derken siz 500 gr 300 gr verdim diye mutlu ettiniz beni inşallah ay sonuna kadar da 86 olurum ve derken inerim 80 lerden assagi
Onu biliyorum ama yüzden yeni portre den çok merak ediyorum :)) watsap grubu noldu abla duruyor muKuzum askıtom
Benım avatar resmî benım
Hılal le sen elbırlıgı edıp sakınlestırmeyemı calısıyonuz
Yok kül yutmam üleynnnnn
Yarın o eksıler gelecek yakarım yoksa
Heyyyyt ben delı gadır yok berıl aman her neyse
Ayy dondurma bi oturusta en az yarım kilo yerdim şimdi ise hiç yok. Haklısın canım biraz kilo verip yiyelimEn çok zorladığım şey canım dondurma hastasıyım ve yaklaşık 6 aydır ağzıma sokmuyorum 63 kilo gördüğüm gün yiyeceğim şahitsiniz haaaa ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?