Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hadıııı çok şanslısın o zaman
Desene sen erken mezun olacaksın

:))valla istersen terlikle beni artık hepinizi abla bildim ben bende çok. Büyük ve olgunsunuz ve bu yüzden size çok imreniyorum hepiniz çok çok iyi insanlarsınız idol sayıyorum sizi :) inşallah yarın tartıyı görünce kocaman sarılırız :))

Olsun arada lazım

Birileri arada gerçekleri söylesin bize kendimize getirsin
Acı ama gerçek bu
Psikolojik ittirme koydum adını
Pusuda beklıyom senı de
Pek bır düzgün yıyon
Spor askın kıskandırıyor
Yoksa bakmam gözünün yaşına cemkırırım merak etme sultanım

Bırıktırıp topıgın duvarlarına mı assam
Ceren çok umutluyum senden benı hayal kırıklına uğratma hep böyle menü ısterım

Ben bu grupta çok mutluyum canım dıger grupta yalnız başımıza çok debelendik orda yılmamışken böyle bir grubu hayal kırıklığına asla uğratmam canim Benim

Beni gordunmu hılal

Olsun arada lazım

Birileri arada gerçekleri söylesin bize kendimize getirsin
Acı ama gerçek bu
Psikolojik ittirme koydum adını
İlk 1 hafta kusuyodum kendimce bana kızıyor gibi geliyordu ama sora sora dedim ki zukkum senin iyiliğini istiyor yoksa niye böyle yazsin ailemin yapmadığı kaptanlığı yaptı ve bana destek oldu herkes gram verememissin derken siz 500 gr 300 gr verdim diye mutlu ettiniz beni inşallah ay sonuna kadar da 86 olurum ve derken inerim 80 lerden assagi

Pusuda beklıyom senı de
Pek bır düzgün yıyon
Spor askın kıskandırıyor
Yoksa bakmam gözünün yaşına cemkırırım merak etme sultanım
Bende zorlanıyorum mesela dondurmacının önünden geçiyoruz şeytan diyor al bir top
Sonra diyorum yarın cuma
Kıyamıyorum bari yarın akşam yiyeyim

Ben bu grupta çok mutluyum canım dıger grupta yalnız başımıza çok debelendik orda yılmamışken böyle bir grubu hayal kırıklığına asla uğratmam canim Benim
Hılal le sen elbırlıgı edıp sakınlestırmeyemı calısıyonuz
Yok kül yutmam üleynnnnn
Yarın o eksıler gelecek yakarım yoksa
Heyyyyt ben delı gadır yok berıl aman her neyse

Bende zorlanıyorum mesela dondurmacının önünden geçiyoruz şeytan diyor al bir top
Sonra diyorum yarın cuma
Kıyamıyorum bari yarın akşam yiyeyim

En çok zorladığım şey canım dondurma hastasıyım ve yaklaşık 6 aydır ağzıma sokmuyorum 63 kilo gördüğüm gün yiyeceğim şahitsiniz haaaa ona göre

Yok kül yutmam üleynnnnn
:)))) sen zaten çok sakınsın canım kaptancim :))

Bırde bana mesaj yazmış trıp atmış
Çılgın bedış senın kötü olduğun gün uyuyamadım ben haberın varmı

Yok kül yutmam üleynnnnn

O eksiler gelecek kaptanım sen merak etme senden önce ben yakarım zaten bugün bütün gemileri yaktımmmm

En çok zorladığım şey canım dondurma hastasıyım ve yaklaşık 6 aydır ağzıma sokmuyorum 63 kilo gördüğüm gün yiyeceğim şahitsiniz haaaa ona göre
Ayy dondurma bi oturusta en az yarım kilo yerdim şimdi ise hiç yok. Haklısın canım biraz kilo verip yiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…