Dürterım bak telefonla
Bende zorlanıyorum mesela dondurmacının önünden geçiyoruz şeytan diyor al bir top
Sonra diyorum yarın cuma
Kıyamıyorum bari yarın akşam yiyeyim
Bırde bana mesaj yazmış trıp atmış
Çılgın bedış senın kötü olduğun gün uyuyamadım ben haberın varmı
Söz size yarın dondurma tarıfı vetecemEn çok zorladığım şey canım dondurma hastasıyım ve yaklaşık 6 aydır ağzıma sokmuyorum 63 kilo gördüğüm gün yiyeceğim şahitsiniz haaaa ona göre
Ayy dondurma bi oturusta en az yarım kilo yerdim şimdi ise hiç yok. Haklısın canım biraz kilo verip yiyelim
Burda ortak dert oİnşallah canım ama çok yiyorum limit yok bende.
Burada bi abla diyetisyene gidiyor doktoru ona açık dondurma istediğiniz zaman yiyin için de katkı maddesi de olsa sütten yapılıyor ama aslaa hazır paket doldurmaları yemeyin demiş tabi ne ka doğru bilemem ama bende bi dondurma kaçamağı istiyommSöz size yarın dondurma tarıfı vetecem
Catlayana kadar yıyın
Ama sabah eksıkerle gelırsenız
Gel kız sana Watsap kurban olsunOnu biliyorum ama yüzden yeni portre den çok merak ediyorum :)) watsap grubu noldu abla duruyor mu
İnş.ben de zamanla alışcam canımCooper değil bir kaç gün evvel nasıl açlığa dayanıyorsunuz diye bi soru sordum kızlara ama bende alıştım gibi 19 da ayın tanıştık kızlarla ve 22 sinde tam diyete başladım anca bu ay normale donebildi modem. Oda hala donebilmis degilim
Söz size yarın dondurma tarıfı vetecem
Catlayana kadar yıyın
Ama sabah eksıkerle gelırsenız
Bız Yanyana gelmeyelım emıO eksiler gelecek kaptanım sen merak etme senden önce ben yakarım zaten bugün bütün gemileri yaktımmmm
Olur olur kızartma tatlı hamurişi yeme şakınİnş.ben de zamanla alışcam canım
Onun ıcın burdayız Deryaİnş.ben de zamanla alışcam canım
Ben deberilceee yarın tarifi bekliyorum kuzum unutma ok sakınnnnn
Ben hıc bıtkı ıcmemKızlar bu kiraz sapları nasıl içiliyor siz bilirsiniz
Bız Yanyana gelmeyelım emı
Torosları yerınden sökmeye neyım gıderız
Ikı delı şarkısı bıze gelsın
Bak bu olurOk canım ben ısmarlıyorum o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?