Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

85 ol bır top ye
Anlaştık

zukkum sabahgan sürahiye kiraz sapı koyuyorum ben
Ama en etkilisi bende
Maydanoz limon
Akşamdan sürahiye koyup bittikçe doldurup içiyorum çok iyi geliyor bana
yarın başlarım ona canım maydanozum kalmadı şimdilik bardağa koyup üstüne su ekledim icicem birazdan

85 ol bır top ye
Anlaştık
tamamdir

Hilal bu mesajı cevapla bak küserım
Nıye zukkum
Zakkum var
Zıkkım var
Zukkum ne
kız biz doğu Karadeniz de zuukkumun koku derler hani şiveli şiveli ondan öyle :)

tezbitsin doneeeeeee nerelerdesin doneeee
Burdayıııım kız burdayım hilal
İnşallah canım Yelizim
O zaman kilona göre bakarız inşallah benim midem küçüldü galiba zaten 3 ay rejim yapınca küçülme oluyor diye okudum
Aman küçülsün büyüdü de ne oldu sanki
Benim mide niye küçülmedi ki 3 ay oldu işte
Aabooov yandıık ki ne yandık
Ben yokum whats upta kuzum. İnşallah zaman ilerlerse tanışırız birgün. Herif asabi bu aralar zor giriyom wc deyim ayıptır söylemesi...
Bugun ateş püskuruyom ıyı geldı bu mesaj
Miyavvvvv

Estağfurullah Hilal hepimiz insanız hatalarımız var
Ama hatalarımızı menülere yansıtmayalım gülüm
Ben bu grupta çok mutluyum canım dıger grupta yalnız başımıza çok debelendik orda yılmamışken böyle bir grubu hayal kırıklığına asla uğratmam canim Benim
Seviyoz seni kız Ceren
Delir miiisiiin millet 300-500 gr vermek için neler yapıyor. Öncelikle yeme stilin hayat stilin değişiyor bir kere bu kolay değil ki hayat boyu tıkınan tombullarız biz. Bir alışkanlığı değiştirmek çok zor.

Bende zorlanıyorum mesela dondurmacının önünden geçiyoruz şeytan diyor al bir top
Sonra diyorum yarın cuma
Kıyamıyorum bari yarın akşam yiyeyim
Ya dondurmayı çok seviyorum aynı durumdayım eşim yiyo yanımda sürekli ısrar ısrar...dün de koca bi tabak lokma yedi yaa pis
En çok zorladığım şey canım dondurma hastasıyım ve yaklaşık 6 aydır ağzıma sokmuyorum 63 kilo gördüğüm gün yiyeceğim şahitsiniz haaaa ona göre
Bem de hedefime ulaşayım 1 kilo dondurma yicem öyle 2 top kesmez beni ama hedefe ulaşıp hoop tekrar rejime başlamak zorunda kalmıyım da
Söz size yarın dondurma tarıfı vetecem
Catlayana kadar yıyın
Ama sabah eksıkerle gelırsenız
Aay yaşasın kalorisi az mı yoğurtlu bişi mi ben de yapacam
Olur mu ya belli bir sınırı vardır. Bi kere şeker var içinde öyle çok yenmez. Ben bir yaz sürekli dondurma yemekten 10 kilo almıştım yeminle. Sakın çok yeme Hilal

tezbitsin sen yoktun spor mu yaptın yoksa?
Tatile az kaldı diye
Yaptım Leslie 3 mile yaptım sadece bugün
Ama bir yoruyor ki amaaan
Hele o öne diz çekme var ya öff
Ne yaptın kız hilal zukkum zıkkım ne yaptın leslie yi kız tekme attın mı milletin ağzına ağzına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…