85 ol bır top yeBurada bi abla diyetisyene gidiyor doktoru ona açık dondurma istediğiniz zaman yiyin için de katkı maddesi de olsa sütten yapılıyor ama aslaa hazır paket doldurmaları yemeyin demiş tabi ne ka doğru bilemem ama bende bi dondurma kaçamağı istiyomm
2 haftadır sadece ufacık bir dondurma yedim sayeniZde inş gidecek kilolar zararlı yiyeceklerSorma bende öyleydim tatlısız günüm geçmezdi sonrada mutsuz olurdum ama alışılıyormuş iradem varmış demekki
Yemek tarzımızı degıstırecegız2 haftadır sadece ufacık bir dondurma yedim sayeniZde inş gidecek kilolar zararlı yiyecekler
Süper2 haftadır sadece ufacık bir dondurma yedim sayeniZde inş gidecek kilolar zararlı yiyecekler
Yarına çok var hemen uyuyan mı kızKızlar ben kaçar tşk ederim hepinizeçok iyi geldiniz bana görüşürüz yarın
Sagol canım bi zayıflayalım daOk canım ben ısmarlıyorum o zaman
Kuzum duş alıcam saçımı düzleştiricem işim uzun sonrada yatarım ondan erken kaçıyorum tatlımYarına çok var hemen uyuyan mı kız
yarın başlarım ona canım maydanozum kalmadı şimdilik bardağa koyup üstüne su ekledim icicem birazdanzukkum sabahgan sürahiye kiraz sapı koyuyorum ben
Ama en etkilisi bende
Maydanoz limon
Akşamdan sürahiye koyup bittikçe doldurup içiyorum çok iyi geliyor bana
tamamdir85 ol bır top ye
Anlaştık
kız biz doğu Karadeniz de zuukkumun koku derler hani şiveli şiveli ondan öyle :)Hilal bu mesajı cevapla bak küserım
Nıye zukkum
Zakkum var
Zıkkım var
Zukkum ne
Kesinlikle haklısın ac olan gözüm aslındaBurda ortak dert o
Takımın yüz karası benım o konuda
Zamanla alısacaz gözü degıl mıdeyı doldurmayı
Suyu cok içiyorum canım zaten bana kilo aldıran ah o tatlılar.Olur olur kızartma tatlı hamurişi yeme şakın
Yemekten yarım saat önce 2 bardak su iç
Sabahta suyla başla
Spor zaten var neden olmasın ?
Watsapa gelmek ıstersenız tel yollayın kızlarSuyu cok içiyorum canım zaten bana kilo aldıran ah o tatlılar.
Ben isterim ama bu telde cok yavas calısıyor canım. Yeni tel alınca cok isterim.Watsapa gelmek ıstersenız tel yollayın kızlar
Gel kuzumBen isterim ama bu telde cok yavas calısıyor canım. Yeni tel alınca cok isterim.
Kotu zamanda telefonum bozuldu. Tatıl donusu yenı tel almam lazım.Gel kuzum
Gurbetcı tıytılım benım
Burdayıııım kız burdayım hilaltezbitsin doneeeeeee nerelerdesin doneeee
İnşallah canım YelizimNe zamandır çabalıyoruz kızlar
Ben bu grubu benimsedim sevdim inandım
İnşallah bu gruptan istediğim kiloya iner mezun olurum
2 çocuk var işlerim var ama çabalıyorum sabah erkenden yemek salata ne varsa ayarlıyorum çok inandım çünkü kendime ve size söz verdim
Zorlanıyorum ama vazgeçmiyorum
Bu kadar emek veriyoruz inşallah karşılığını alacağız
Benim mide niye küçülmedi ki 3 ay oldu işteO zaman kilona göre bakarız inşallah benim midem küçüldü galiba zaten 3 ay rejim yapınca küçülme oluyor diye okudum
Aman küçülsün büyüdü de ne oldu sanki
Aabooov yandıık ki ne yandıkBugun gerçekten dusundumde pambık kaptanım ben
Yeyın dıye canım cıkıyor
Ama devır degıstı
Herkes spor yapacak
Günlük bır dakıka belırleyelım sporu hayata katalım
Bırı benı elıne alsın vurdun kötegi yoksa adam olmuyacam
Ben yokum whats upta kuzum. İnşallah zaman ilerlerse tanışırız birgün. Herif asabi bu aralar zor giriyom wc deyim ayıptır söylemesi...düşenlerimiz ne kadar çok. Benziyor bende size söz verdiğim için nasıl zorluyorum kendimi kendine hakim ol zukkum söz verdin diye inşallah bende mezun olur da çıkarım aranızdan kafamı sizle dağıtıp sizinle dertlesip kendime geliyorum hiç birinizin yüzünü görmedim ama çok çok ısındım size özellikle seni doneyi ve berili çok merak ediyorum :) watsap grubunuz duruyor mu kızlar
Bugun ateş püskuruyom ıyı geldı bu mesaj
Miyavvvvv
Estağfurullah Hilal hepimiz insanız hatalarımız var:))valla istersen terlikle beni artık hepinizi abla bildim ben bende çok. Büyük ve olgunsunuz ve bu yüzden size çok imreniyorum hepiniz çok çok iyi insanlarsınız idol sayıyorum sizi :) inşallah yarın tartıyı görünce kocaman sarılırız :))
Seviyoz seni kız CerenBen bu grupta çok mutluyum canım dıger grupta yalnız başımıza çok debelendik orda yılmamışken böyle bir grubu hayal kırıklığına asla uğratmam canim Benim
Delir miiisiiin millet 300-500 gr vermek için neler yapıyor. Öncelikle yeme stilin hayat stilin değişiyor bir kere bu kolay değil ki hayat boyu tıkınan tombullarız biz. Bir alışkanlığı değiştirmek çok zor.İlk 1 hafta kusuyodum kendimce bana kızıyor gibi geliyordu ama sora sora dedim ki zukkum senin iyiliğini istiyor yoksa niye böyle yazsin ailemin yapmadığı kaptanlığı yaptı ve bana destek oldu herkes gram verememissin derken siz 500 gr 300 gr verdim diye mutlu ettiniz beni inşallah ay sonuna kadar da 86 olurum ve derken inerim 80 lerden assagi
Ya dondurmayı çok seviyorum aynı durumdayım eşim yiyo yanımda sürekli ısrar ısrar...dün de koca bi tabak lokma yedi yaa pis
Bende zorlanıyorum mesela dondurmacının önünden geçiyoruz şeytan diyor al bir top
Sonra diyorum yarın cuma
Kıyamıyorum bari yarın akşam yiyeyim
Bem de hedefime ulaşayım 1 kilo dondurma yicem öyle 2 top kesmez beni ama hedefe ulaşıp hoop tekrar rejime başlamak zorunda kalmıyım daEn çok zorladığım şey canım dondurma hastasıyım ve yaklaşık 6 aydır ağzıma sokmuyorum 63 kilo gördüğüm gün yiyeceğim şahitsiniz haaaa ona göre
Aay yaşasın kalorisi az mı yoğurtlu bişi mi ben de yapacamSöz size yarın dondurma tarıfı vetecem
Catlayana kadar yıyın
Ama sabah eksıkerle gelırsenız
Olur mu ya belli bir sınırı vardır. Bi kere şeker var içinde öyle çok yenmez. Ben bir yaz sürekli dondurma yemekten 10 kilo almıştım yeminle. Sakın çok yeme HilalBurada bi abla diyetisyene gidiyor doktoru ona açık dondurma istediğiniz zaman yiyin için de katkı maddesi de olsa sütten yapılıyor ama aslaa hazır paket doldurmaları yemeyin demiş tabi ne ka doğru bilemem ama bende bi dondurma kaçamağı istiyomm
Yaptım Leslie 3 mile yaptım sadece bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?